| Prijateljstvo izmedju muskarca i zene | |
|
+4Doktor M Ružica Zoki Lara Kroft 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Lara Kroft Član
Broj poruka : 17606 Datum upisa : 27.01.2010
| Naslov: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Uto Mar 09, 2010 10:00 pm | |
| ....da li verujete da postoji prijateljstvo izmedju suprotnih polova ili spadate u onu grupu ljudi koji ne veruju u takva prijateljstva i misle da se u takvim prijateljstvima kad tad pokaze nesto vise.....
.... imala sam dve najbolje prijateljice u dosadasnjem zivotu i silom prilika nasi putevi su se razisli...i jedna i druga su na drugim krajevima sveta...jako mi je bilo tesko sto nismo bili u mogucnosti dugo, dugo vremena da se cujemo, jer ipak su to prijateljstva koja datiraju od detinjstva...a opet u ovoj novoj sredini gde sam sad, gde zivim stekla sam dva najbolja prijatelja, sa kojima sam se i okumila...jedan mi je bio vencani kum, a drugog sam krstila....tako da smo nase dugogodisnje i veoma veliko prijateljstvo zapecetili necim mnogo jacim...ja verujem u prijateljstvo medju suprotnim polovima i mojim primerom sam to i dokazala.... | |
|
| |
Zoki Funder
Broj poruka : 186810 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Sre Mar 10, 2010 7:36 am | |
| ja sam jako rezervisan što se tiče tih odnosa...ponekad verujem u stvarno prijateljske odnose žene i muškarca,ali gledajući iz mog iskustva,svašta je bilo,tako da sam pola pola [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Sre Mar 10, 2010 9:10 pm | |
| Da, da, verujem u to... Ali uvek postoji ono ali, u nekim trenutcima slabosti moze to prijateljstvo da predje u ljubali ili neki sexic bez obaveza, onako drugarski... |
|
| |
Lara Kroft Član
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Sre Mar 10, 2010 11:12 pm | |
| - busdriver ::
- Da, da, verujem u to... Ali uvek postoji ono ali, u nekim trenutcima slabosti moze to prijateljstvo da predje u ljubali ili neki sexic bez obaveza, onako drugarski...
.....hahhahha....pa nije valjda bas uvek..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Čet Mar 11, 2010 1:22 pm | |
| - Lara Kroft ::
- busdriver ::
- Da, da, verujem u to... Ali uvek postoji ono ali, u nekim trenutcima slabosti moze to prijateljstvo da predje u ljubali ili neki sexic bez obaveza, onako drugarski...
.....hahhahha....pa nije valjda bas uvek..... pa nije, ali u vecini slucajeva jeste... |
|
| |
Ružica Član
Broj poruka : 9050 Datum upisa : 27.02.2010 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Čet Mar 11, 2010 4:11 pm | |
| prijateljstva takve vrste su obično pogrešno shvaćena,ali dokle više da se objašnjavamo jedno drugom trećem...naravno da postoje takva prijateljstva,imam ih lično... [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Doktor M Član
Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010 Godina : 46 Lokacija : podmornica iza brega
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Uto Mar 16, 2010 9:46 am | |
| o jes.naravno da postoje lepa prijateljstva [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Ružica Član
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Čet Mar 25, 2010 3:32 pm | |
| joj samo ti ćuti maleni [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Sre Apr 07, 2010 9:52 pm | |
| I jos lepse kad se krunisu sexom [Only admins are allowed to see this image] |
|
| |
Ružica Član
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Pet Apr 09, 2010 9:27 pm | |
| pa to onda nije prijateljstvo...to je drugi odnos [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Biberche Član
Broj poruka : 2206 Datum upisa : 04.05.2010
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Sub Maj 15, 2010 1:11 am | |
| Ja mogu reci da postoje... | |
|
| |
Lara Kroft Član
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Sub Maj 15, 2010 6:20 pm | |
| | |
|
| |
Boby Član
Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 46 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Sub Maj 15, 2010 6:22 pm | |
| ima tu svega pa i prijateljstva a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
|
| |
Lara Kroft Član
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Sub Maj 15, 2010 9:57 pm | |
| ...hahhahahah....muski deo ekipe bas ne veruje u musko zenska prijateljstva.... :D | |
|
| |
Biberche Član
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Sub Maj 15, 2010 10:24 pm | |
| - Lara Kroft ::
- ...hahhahahah....muski deo ekipe bas ne veruje u musko zenska prijateljstva.... :D
Ochigledno! Zato se toliko i razlikujemo...mada, mi sada vidimo njihovo razmishljanje a oni nashe pa u odredjenim situacijama mozemo i da skontamo shta je ko hteo da kaze...xixixixi | |
|
| |
Doktor M Član
Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010 Godina : 46 Lokacija : podmornica iza brega
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Ned Maj 16, 2010 4:53 pm | |
| ma ja verujem...imam super prijateljicu | |
|
| |
Biberche Član
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Ned Maj 16, 2010 4:54 pm | |
| - maleni ::
- ma ja verujem...imam super prijateljicu
Eto vidish... | |
|
| |
Axy YEAH Član
Broj poruka : 67 Datum upisa : 02.05.2010
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Ned Maj 16, 2010 8:04 pm | |
| Mislim da ne postoji.....Bar u nasoj okolini... | |
|
| |
Dragan Kovačević Član
Broj poruka : 8422 Datum upisa : 30.04.2010 Godina : 42 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Uto Maj 18, 2010 11:40 am | |
| Verujem u prijateljstvo između muškarca i žene , zato što takav primer postoji u mojoj praksi . Mene je najbolja drugarica ( koleginica ) pozvala u Firencu , gde je na doktorskim studijama , pošto je dobila stipendiju od Italijanskog kulturnog centra , da u drugoj polovini juna budem njen gost i nadam se da ću sakupiti novac da odem , boravim 2-3 nedelje u Firenci ( koja mi je , inače , jedan od najlepših gradova na starom kontinentu ) i nagledam se lepote Toskane . Ona zna više o nekim mojim tajnama nego , na primer , moja rođena sestra ( koju obožavam , ali ne volim da joj o sebi baš sve otkrivam ) . Zapravo , ona o meni zna više nego neke ranije moje devojke , zato što te iskreni prijatelj ne napušta i uz tebe je kada ti je teško i prihvate neke tvoje mane i pomaže da prevaziđeš teške trenutke . I svaki put kada se vrati u Novi Sad , obavezno izdvojimo minimum 3 sata sutradan da se ispričamo , nekada to traje i duže ! I moje mišljenje o prijateljstvima koja se , kasnije , rasplamsaju u ljubav : Nekada se najveća ljubav rodi iz bliskog prijateljstva , ali raskid takve veze najviše zaboli i izazove najveću emotivnu patnju . Sredina ne postoji . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene | |
| |
|
| |
| Prijateljstvo izmedju muskarca i zene | |
|