Foto-forum
nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom

ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom

ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The World in Photos

PrijemEventsRegistruj sePristupi
Zadnje teme
» Žene png
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 5:32 pm od dođoška

» png voće
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 5:30 pm od dođoška

» Crveno
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 5:29 pm od dođoška

» Zoo ClipArt
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 5:28 pm od dođoška

» png dugine boje
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 5:27 pm od dođoška

» Čaj, kafa, čokolada , kolači i ostalo - png
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 5:26 pm od dođoška

» png - slavne ličnosti
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 5:25 pm od dođoška

» Hrana, namirnice i sve...
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 5:20 pm od dođoška

» png (za) kupatilo
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 5:19 pm od dođoška

» png povrće
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 4:49 pm od dođoška

» png-svašta-nešta
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 4:48 pm od dođoška

» png parovi i roditelji
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 4:40 pm od dođoška

» Razni gif ukrasi
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 4:39 pm od dođoška

» Deca png
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 4:35 pm od dođoška

» png zanimanja
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeDanas u 4:31 pm od dođoška

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga
Naj bolji poslanici
dođoška (279479)
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_vote_lcapPrijateljstvo izmedju muskarca i zene I_voting_barPrijateljstvo izmedju muskarca i zene I_vote_rcap 
Zoki (186810)
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_vote_lcapPrijateljstvo izmedju muskarca i zene I_voting_barPrijateljstvo izmedju muskarca i zene I_vote_rcap 
Ружа (169543)
maraja (122180)
BlackW (111592)
biljana (98922)
Doktor M (79536)
Daca* (74450)
djadja (61062)
Brzi (57960)
Similar topics
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
KalendarKalendar
Add This
Bookmark and Share

Prijateljstvo izmedju muskarca i zene

Ići dole 
+4
Doktor M
Ružica
Zoki
Lara Kroft
8 posters
AutorPoruka
Lara Kroft
Član
Član
Lara Kroft

Ženski
Rak
Broj poruka : 17606
Datum upisa : 27.01.2010

Prijateljstvo izmedju muskarca i zene Empty
PočaljiNaslov: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeUto Mar 09, 2010 10:00 pm

....da li verujete da postoji prijateljstvo izmedju suprotnih polova ili spadate u onu grupu ljudi koji ne veruju u takva prijateljstva i misle da se u takvim prijateljstvima kad tad pokaze nesto vise.....

.... imala sam dve najbolje prijateljice u dosadasnjem zivotu i silom prilika nasi putevi su se razisli...i jedna i druga su na drugim krajevima sveta...jako mi je bilo tesko sto nismo bili u mogucnosti dugo, dugo vremena da se cujemo, jer ipak su to prijateljstva koja datiraju od detinjstva...a opet u ovoj novoj sredini gde sam sad, gde zivim stekla sam dva najbolja prijatelja, sa kojima sam se i okumila...jedan mi je bio vencani kum, a drugog sam krstila....tako da smo nase dugogodisnje i veoma veliko prijateljstvo zapecetili necim mnogo jacim...ja verujem u prijateljstvo medju suprotnim polovima i mojim primerom sam to i dokazala....
Nazad na vrh Ići dole
Zoki
Funder
Funder
Zoki

Srbija Muški
Strelac
Broj poruka : 186810
Datum upisa : 01.01.2010
Godina : 62
Lokacija Lokacija : Sombor

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeSre Mar 10, 2010 7:36 am

ja sam jako rezervisan što se tiče tih odnosa...ponekad verujem u stvarno prijateljske odnose žene i muškarca,ali gledajući iz mog iskustva,svašta je bilo,tako da sam pola pola

[Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link]  [Only admins are allowed to see this link]

[Only admins are allowed to see this image]
Nazad na vrh Ići dole
https://foto-forum.forumsr.net/
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeSre Mar 10, 2010 9:10 pm

Da, da, verujem u to... Ali uvek postoji ono ali, u nekim trenutcima slabosti moze to prijateljstvo da predje u ljubali ili neki sexic bez obaveza, onako drugarski...
Nazad na vrh Ići dole
Lara Kroft
Član
Član
Lara Kroft

Ženski
Rak

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeSre Mar 10, 2010 11:12 pm

busdriver ::
Da, da, verujem u to... Ali uvek postoji ono ali, u nekim trenutcima slabosti moze to prijateljstvo da predje u ljubali ili neki sexic bez obaveza, onako drugarski...

.....hahhahha....pa nije valjda bas uvek.....
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeČet Mar 11, 2010 1:22 pm

Lara Kroft ::
busdriver ::

.....hahhahha....pa nije valjda bas uvek.....

pa nije, ali u vecini slucajeva jeste...
Nazad na vrh Ići dole
Ružica
Član
Član
Ružica

Ženski
Broj poruka : 9050
Datum upisa : 27.02.2010
Lokacija Lokacija : Beograd

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeČet Mar 11, 2010 4:11 pm

prijateljstva takve vrste su obično pogrešno shvaćena,ali dokle više da se objašnjavamo jedno drugom trećem...naravno da postoje takva prijateljstva,imam ih lično...

Nazad na vrh Ići dole
Doktor M
Član
Član
Doktor M

Muški
Lav
Broj poruka : 79536
Datum upisa : 16.03.2010
Godina : 46
Lokacija Lokacija : podmornica iza brega

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeUto Mar 16, 2010 9:46 am

o jes.naravno da postoje lepa prijateljstva [Only admins are allowed to see this image]
Nazad na vrh Ići dole
Ružica
Član
Član
Ružica

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeČet Mar 25, 2010 3:32 pm

joj samo ti ćuti maleni

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeSre Apr 07, 2010 9:52 pm

I jos lepse kad se krunisu sexom [Only admins are allowed to see this image]
Nazad na vrh Ići dole
Ružica
Član
Član
Ružica

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimePet Apr 09, 2010 9:27 pm

pa to onda nije prijateljstvo...to je drugi odnos

Nazad na vrh Ići dole
Biberche
Član
Član

Ženski
Broj poruka : 2206
Datum upisa : 04.05.2010

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeSub Maj 15, 2010 1:11 am

Ja mogu reci da postoje...
Nazad na vrh Ići dole
Lara Kroft
Član
Član
Lara Kroft

Ženski
Rak

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeSub Maj 15, 2010 6:20 pm

naravno da postoje

Nazad na vrh Ići dole
Boby
Član
Član
Boby

Muški
Vaga
Broj poruka : 45020
Datum upisa : 24.03.2010
Lokacija Lokacija : Srbija

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeSub Maj 15, 2010 6:22 pm

ima tu svega pa i prijateljstva

a kada odu svi...mi ostajemo sami...
Nazad na vrh Ići dole
Lara Kroft
Član
Član
Lara Kroft

Ženski
Rak

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeSub Maj 15, 2010 9:57 pm

...hahhahahah....muski deo ekipe bas ne veruje u musko zenska prijateljstva.... :D

Nazad na vrh Ići dole
Biberche
Član
Član

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeSub Maj 15, 2010 10:24 pm

Lara Kroft ::
...hahhahahah....muski deo ekipe bas ne veruje u musko zenska prijateljstva.... :D

Ochigledno! Zato se toliko i razlikujemo...mada, mi sada vidimo njihovo razmishljanje a oni nashe pa u odredjenim situacijama mozemo i da skontamo shta je ko hteo da kaze...xixixixi
Nazad na vrh Ići dole
Doktor M
Član
Član
Doktor M

Muški
Lav
Broj poruka : 79536
Datum upisa : 16.03.2010
Lokacija Lokacija : podmornica iza brega

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeNed Maj 16, 2010 4:53 pm

ma ja verujem...imam super prijateljicu

ako sam Lala nisam budala
Nazad na vrh Ići dole
Biberche
Član
Član

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeNed Maj 16, 2010 4:54 pm

maleni ::
ma ja verujem...imam super prijateljicu

Eto vidish...
Nazad na vrh Ići dole
Axy YEAH
Član
Član
Axy YEAH

Ženski
Broj poruka : 67
Datum upisa : 02.05.2010

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeNed Maj 16, 2010 8:04 pm

Mislim da ne postoji.....Bar u nasoj okolini...
Nazad na vrh Ići dole
Dragan Kovačević
Član
Član
Dragan Kovačević

Muški
Bik
Broj poruka : 8422
Datum upisa : 30.04.2010
Godina : 42
Lokacija Lokacija : Novi Sad

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitimeUto Maj 18, 2010 11:40 am

Verujem u prijateljstvo između muškarca i žene , zato što takav primer postoji u mojoj praksi . Mene je najbolja drugarica ( koleginica ) pozvala u Firencu , gde je na doktorskim studijama , pošto je dobila stipendiju od Italijanskog kulturnog centra , da u drugoj polovini juna budem njen gost i nadam se da ću sakupiti novac da odem , boravim 2-3 nedelje u Firenci ( koja mi je , inače , jedan od najlepših gradova na starom kontinentu ) i nagledam se lepote Toskane . Ona zna više o nekim mojim tajnama nego , na primer , moja rođena sestra ( koju obožavam , ali ne volim da joj o sebi baš sve otkrivam ) . Zapravo , ona o meni zna više nego neke ranije moje devojke , zato što te iskreni prijatelj ne napušta i uz tebe je kada ti je teško i prihvate neke tvoje mane i pomaže da prevaziđeš teške trenutke . I svaki put kada se vrati u Novi Sad , obavezno izdvojimo minimum 3 sata sutradan da se ispričamo , nekada to traje i duže !
I moje mišljenje o prijateljstvima koja se , kasnije , rasplamsaju u ljubav : Nekada se najveća ljubav rodi iz bliskog prijateljstva , ali raskid takve veze najviše zaboli i izazove najveću emotivnu patnju . Sredina ne postoji .
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Prijateljstvo izmedju muskarca i zene   Prijateljstvo izmedju muskarca i zene I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Prijateljstvo izmedju muskarca i zene
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Prijateljstvo
» Želim muškarca
» Da li biste se ikada pokusavali promeniti radi muskarca?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Foto-forum :: Ljubav i sex-
Skoči na: