| o plavušama.... | |
|
+40El Grande BlackW Lorenza Alpha Novakov maraja Delija Srbijanac Ćomi Blagoje Dejan Snežana Vitez Tadija Vasilije djadja Dylan roberta_bg Zoki Ninković Conan Sanjica Karagunis Kristina Alen Stanoje general u penziji Jasmina Tijana Momirov Veljko Baltazar Amanda Turudija bananko Ana Faro barakuda70 Boby Doktor M kosovka devojka Сергей 44 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Сергей Član

Broj poruka : 4212 Datum upisa : 26.11.2013 Godina : 44
 | Naslov: o plavušama.... Sub Jan 04, 2014 3:20 pm | |
| Stajale dve plavuše na autoputu. Jedna na jednoj strani a druga na drugoj , i sve vreme prva se čudi. Prva plavuša dovikuje drugoj: - Ej ti, da li znaš kako da predjem preko puta? Druga plavuša: - Pa glupačo ti i jesi preko puta!  ~ slab je onaj koji je izgubio veru u sebe~ | |
|
 | |
kosovka devojka Član

Broj poruka : 788 Datum upisa : 06.08.2012 Godina : 42
 | Naslov: Re: o plavušama.... Sub Jan 04, 2014 6:51 pm | |
| Ide plavuša ulicom i ispadne joj torbica. u tom trenutku naiđe policajac i podigne joj torbicu. Plavuša mu kaže: Pravi ste menadžer! A on joj odgovori: Hvala na kontinentu.  ne izdaj me nikada moja dušo slovenska | |
|
 | |
kosovka devojka Član

Broj poruka : 788 Datum upisa : 06.08.2012 Godina : 42
 | Naslov: Re: o plavušama.... Sub Jan 04, 2014 6:51 pm | |
| Zašto plavuša nosi crnu kragnu oko vrata? Ima crni pojas u pušenju!  ne izdaj me nikada moja dušo slovenska | |
|
 | |
Doktor M Član

Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010 Godina : 45
 | Naslov: Re: o plavušama.... Sub Jan 04, 2014 7:22 pm | |
| Dođe tip na gradski trg, ugleda fonatnu i pomisli da bi bilo dobro da se okupa dok ga niko ne gleda. Uzme on sapun i polako krene da se kupa. U tom trnutku naiđu tri plavuše. Tip se ukipi i stavi sapun u usta. Plavuše se skinu i krenu i one da se kupaju. Prva plavuša ugleda sapun u njegovim ustima, povuče ga za polni organ i on izbaci pola sapuna. I druga plavuša ga povuče - i on izbaci i drugu polovinu sapuna. Dođe treća plavuša. Povuce tipa za polni organ - ono ništa. Povuče ga i drugi put malo brže - opet ništa. Ona još brže pa kaže: Jupi, ja dobila tečni sapun!  | |
|
 | |
Doktor M Član

| Naslov: Re: o plavušama.... Sub Jan 04, 2014 7:22 pm | |
| Plavušu koja je prekoračila brzinu zaustavlja policajac i kaže: Molim vas, dajte mi svoju vozačku dozvolu. A plavuša odgovara: Šta je sad? Juče mi uzmete vozačku dozvolu, a danas tražite da vam je pokažem!  | |
|
 | |
Doktor M Član

| Naslov: Re: o plavušama.... Sub Jan 04, 2014 7:23 pm | |
| Kakva je sličnost između plavuše i Australije? Obe su dole i uopšte ne mare za to.  | |
|
 | |
Doktor M Član

| Razgovoraju tri trudnice: crnka, brineta i plavuša. Kaže crnka: Ja sam bila gore, osećam da ću dobiti devojčicu... Kaže brineta: Ja sam bila dole, sigurno ću dobiti dečaka... Kaže plavuša: O, moj bože, ja ću dobiti psa!  | |
|
 | |
Doktor M Član

| Radila plavuša kao policajka i usred posla dobila menstruaciju. Pošto nije smela da napusti radno mesto, pozove ona stanicu i zatraži zamenu. Tek posle tri sata dolazi kolega da je zameni, mrtav pijan. Pita ga ona: Ma čoveče, zašto si pijan? A tek će on: Ma ćuti, kad si rekla da si dobila menstruaciju, prvo je šef naručio turu, pa načelnik, pa sekretar...  | |
|
 | |
Doktor M Član

| *Pričaju dve plavuše: Reci mi, šta ti je mama? Beograđanka. Auuu, kolika ti je majka!  | |
|
 | |
Doktor M Član

| Naslov: Re: o plavušama.... Sub Jan 04, 2014 7:24 pm | |
| Direktor pita kandidatkinju, plavušu, za posao sekretarice: I, zašto ste napustili prethodni posao? Zato što je hrkao kad smo radili prekovremeno.  | |
|
 | |
Boby Član

Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 44
 | Naslov: Re: o plavušama.... Sub Jan 04, 2014 7:26 pm | |
| Došla plavuša na pumpu i traži od radnika da joj natoči benzin: Kažite mi da li hoćete 95 ili 98? A šta nemate benzin od ove godine?!  a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
|
 | |
barakuda70 Član

Broj poruka : 781 Datum upisa : 27.01.2012 Godina : 53
 | Naslov: Re: o plavušama.... Ned Jan 05, 2014 10:40 am | |
| Isla plavusa avionom u New York. Imala je kartu za drugi razred, ali je sjela u prvi. Dodje stjuardesa i kaze joj da se mora prebaciti iz prvog razreda u drugi. - Ne, meni je ovdje dobro. Dodje kopilot i ponovi joj isto. - Ne,ne, meni se ovdje svidja. Dodje kapetan i nesto joj sapne u uho. Plavusa se digne, kaze: - Pa sto mi to niste odmah rekli, i ode u drugi razred. Pitaju kapetana: - Sto ste joj rekli? - Da prvi razred ne ide za New York. skrasio sam se jel'da? | |
|
 | |
barakuda70 Član

| Radila plavusa na kiosku. Dolazi momak i trazi kutiju kondoma. - Za ovdje ili za ponijeti? skrasio sam se jel'da? | |
|
 | |
barakuda70 Član

| Ide Plavusa ulicom i jedan momak zvizne sa strane i kaze joj: "Eej kuda idu te lijepe noge?!" A ona njemu :"Pa kuci su krenule, jedino ako ne dodje nesto izmedju." skrasio sam se jel'da? | |
|
 | |
barakuda70 Član

| Ulovile tri plavuse zlatnu ribicu i ona im rece da ce im ispuniti tri zelje. Prva kaze: "Hocu da budem pametna", druga: "Hocu da budem pametnija od nje" i treca: "Hocu da budem najpametnija". Ujutru kada su se probudile. Prva je postala smedja, druga crnka, a treca se pretvorila u muskarca. skrasio sam se jel'da? | |
|
 | |
barakuda70 Član

| Naslov: Re: o plavušama.... Ned Jan 05, 2014 10:41 am | |
| Hvali se srecna plavusa svojim komsinicama: -Znate, moj sin ide na casove engleskog, francuskog i algebre. -Ma nemojte. -Jeste,jeste. Sine, kazi tetama nesto na algebarskom. skrasio sam se jel'da? | |
|
 | |
barakuda70 Član

| Naslov: Re: o plavušama.... Ned Jan 05, 2014 10:41 am | |
| Stoje dvije plavse ispred zeljeznicke stanice.Pita jedna policajca koji je tu stojao: -Dali mogu stici ovim vozom sto pise "za Beograd" do Beograda? -A ja? Pita druga plavusa. skrasio sam se jel'da? | |
|
 | |
roberta_bg Član

Broj poruka : 23353 Datum upisa : 23.12.2011
 | Naslov: Re: o plavušama.... Ned Jan 05, 2014 4:39 pm | |
| Plavuša zove dečka telefonom: • Kupila sam puzzle i ne mogu nikako složiti... • Baš ništa nisi uspela da složiš? • Ne, strašno, ništa se ne uklapa! • A šta je nacrtano na kutiji? • Neko žuto pile, ali ja ne mogu prepoznati ni glavu ni rep. • Ajde, strpi se malo, sad ću ja doći kod tebe. Posle pola sata, dođe dečko kod plavuše, pogleda sto i kaže: • Daj, vrati taj cornflakes u kutiju! | |
|
 | |
Ana Faro Član

Broj poruka : 1932 Datum upisa : 01.01.2014 Godina : 33
 | Naslov: Re: o plavušama.... Pon Jan 06, 2014 12:36 pm | |
| Razgovaraju plavusa , brineta,crnokosa I kaze brineta .ja cu biti prva brineta koja je bila na veneri kaze [You must be registered and logged in to see this link.] cu biti prva crnokosa koja je bila na marsu, kaze [You must be registered and logged in to see this link.] cu biti prva plavusa koja je krocila na sunce, brineta kaze .ali sprzit ces se Plavusa .ne brini ici cu po noci! | |
|
 | |
Ana Faro Član

Broj poruka : 1932 Datum upisa : 01.01.2014 Godina : 33
 | Naslov: Re: o plavušama.... Pon Jan 06, 2014 12:36 pm | |
| Dvije plavuše na parkiralištu očajnički pokušavaju otključati vrata svog auta. Jedna kaže: - 'Nikako ih ne mogu otključati, ne znam gdje je zapelo? A druga: - 'Požuri, molim te, krov mi je spušten, sjedala će mi se smočiti. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: o plavušama....  | |
| |
|
 | |
| o plavušama.... | |
|