Autor | Poruka |
---|
Profesor Član

Broj poruka : 451 Datum upisa : 10.01.2012
 | Naslov: Re: ciganski... Uto Jan 07, 2014 6:17 pm | |
| Sjede Ciga, Francuz i Amerikanac u kafani i pričaju kako kontrolišu svoje žene. Francuz: Ja unajmim privatnog detektiva i on moju ženu prati svuda i podnosi izvještaj gdje se kreće i skim se viđa. Amerikanac: Kod nas se to radi putem satelita i avaksa. Ciga: Ja kad pođem kući kroz cigan malu, prvoj ciganki koju sretnem kažem - Gde si kurvo? - Ja Kurva? A ona tvoja....... s ovim pa onim.. | |
|
 | |
Profesor Član

| Naslov: Re: ciganski... Uto Jan 07, 2014 6:17 pm | |
| Došla Ciganka u zatvor da poseti Cigu i pita ga : - Je l' si im'o problema sa onom turpijom što sam ti stavila u pogaču prekjuče? Ciga odgovara: - Jesam. Danas idem na operaciju! | |
|
 | |
Profesor Član

| Naslov: Re: ciganski... Uto Jan 07, 2014 6:19 pm | |
| Bari Ciga plavušu da mu da malo... A daj malo, što si takva... Ma beži bre budalo! Pogledaj se kakav si! Aaajde daj malo. Evo daću ti mobilni! - i drži u ruci najnoviji Sony Ericsson. Plavuša se premišlja... Mobilni telefon... Bar 200 eura vredi... Ma što da ne! Da mu plavuša … i kad su završili kaže mu: Dobio si šta si tražio! Daj sad mobilni! A tek će Ciga: Piši, 064292... | |
|
 | |
Ana Faro Član

Broj poruka : 1932 Datum upisa : 01.01.2014
 | Naslov: Re: ciganski... Pet Jan 10, 2014 9:08 am | |
| Dođe Cigo na kiosk i traži srećku koja završava na 64. Prodavac: 'Baš mora na 64?!' Cigo: 'Mora!' Prevrne prodavač sve srećke i nađe baš tu. Poslije par dana izvuku Ciginu srećku i on se obogati. Svrati Cigo do kioska i daje prodavcu 2.000 eura zato što se potrudio. Prodavac: 'Ne treba, samo mi reci kako si znao da dobitna kombinacija završava na 64?' Ciga: 'Sanjao sam san. Divna plaža. A po njoj trči 7 bijelih konja. A na njima jaše 7 divnih devojaka.' Prodavac: 'Pa?' Cigo: 'Pa, pomnoži ...' | |
|
 | |
roberta_bg Član

Broj poruka : 23353 Datum upisa : 23.12.2011
 | Naslov: Re: ciganski... Pet Jan 10, 2014 8:18 pm | |
| Snimali ljudi sa TV reportažu i pitaju Cigu: • Kako se živi? Ciga kaže: • Dobro... • Da vidimo gde živiš? Odvede ih Ciga do neke vile ali gleda krajičkom oka da nema koga u dvorištu. Pitaju ga: • Cigo, tvoja kuća? • Da, da! • I Mercedes? • Da, da! Odoše iza kuće da malo snime, kad ono, bazen! Pitaju ga: • I ovo tvoje?? Ciga opet: • Da, da! Tad iz bazena izlazi ženska, i pitaju ovi Cigu: • Ko je ovo? • To mi je žena, Ivana. Tad iza nje izlazi nabildovan tip, opet pitaju Cigu: • A ko je ovo? • Pa, to sam ja! | |
|
 | |
Amanda Član

Broj poruka : 9625 Datum upisa : 06.11.2011
 | Naslov: Re: ciganski... Pet Jan 10, 2014 9:03 pm | |
| Razgovaraju dva cigana: -Jesi l'cuo burazeru da je umro Versace? -Koji? Jel' orginal?? | |
|
 | |
roberta_bg Član

| Naslov: Re: ciganski... Sub Jan 11, 2014 1:06 am | |
| Cigani na pogrebu, četvorica njih nose pokojnika. Prednja dva idu malo brže, drugoj dvojici pozadi to zasmeta, pa će jedan: • Pa polako bre, Sinane, nismo ga ukrali... | |
|
 | |
Baltazar Član

Broj poruka : 713 Datum upisa : 21.07.2012
 | Naslov: Re: ciganski... Sub Jan 11, 2014 12:03 pm | |
| Četiri Cigana nose kadu, kad se iza ćoška pojavi čovek sa dvocevkom i sve ih ubije. U tom se iz kade podiže skinheds i kaže: - Je li, brate, što mi izbuši gume? | |
|
 | |
munja Član

Broj poruka : 3221 Datum upisa : 10.01.2010
 | Naslov: Re: ciganski... Ned Jan 12, 2014 3:47 pm | |
| Zove ciga kuma: -Zdravo kume! -Zdravo! -Sta radis kume? -Evo sedim sa zenom. -Kako ste? -Dobro je. -Kako su deca? -Fala bogu, dobro! -Znaci, svi ste dobro? -Evo, fala bogu! -A, kume, kad ces da mi vratis onih 200 evra? -...a posle zvucnog signala ostavite poruku... | |
|
 | |
munja Član

Broj poruka : 3221 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 49
 | Naslov: Re: ciganski... Ned Jan 12, 2014 3:48 pm | |
| Pitali cigana: -Koliko vas zivi u onoj maloj sobi? -Nas osamnaest! -Je li,pa kako ono sa seksom kad vas ima toliko? -Pa znas kako, kevi okacimo zvonce,a onda karamo sve sto ne zvoni! | |
|
 | |
Maja Član

Broj poruka : 11362 Datum upisa : 05.09.2012 Godina : 38
 | Naslov: Re: ciganski... Pon Jan 13, 2014 10:21 am | |
| Kaze mali ciga caletu; "cale daj mi tvoje carape moje se polomile" | |
|
 | |
roberta_bg Član

| Naslov: Re: ciganski... Pon Jan 13, 2014 5:24 pm | |
| Drekne Ciga na ženu: • Ženo, gde je ona prašina sa televizora?! Tamo sam zapisao neke važne brojeve... | |
|
 | |
Lazar Član

Broj poruka : 514 Datum upisa : 12.01.2014
 | Naslov: Re: ciganski... Uto Jan 14, 2014 6:29 pm | |
| Ciga odvede mladu kod doktora. Mlada ciganka zgodna, doktor je odmeri i kaže cigi da izađe iz ordinacije. Ciga izađe van zgrade i gleda šta doktor radi njegovoj ciganki. Kresne doktor ciganku i pošalje je kući. Posle izvesnog vremena sretne doktor cigu na ulici i upita ga zašto ciganku ne dovede na kontrolu. A ciga će njemu: - Ne treba doktore, mnogo joj je bolje. Nego doktore, znaš da mi je umro tata? - Pa kako? Zašto ga nisi doveo na pregled?, upita ga doktor. - Ma ne vredi doktore, je**li smo ga i ja i brat, ništa mu nije pomoglo. | |
|
 | |
roberta_bg Član

| Naslov: Re: ciganski... Sre Jan 15, 2014 12:36 pm | |
| Kuka Ciga: • Komšiji crkla krava, a nije objavio na Facebook-u. I šta ja sada da lajkujem!? | |
|
 | |
Karagunis Član

Broj poruka : 3664 Datum upisa : 19.06.2012 Godina : 45
 | Naslov: Re: ciganski... Pet Jan 17, 2014 9:35 am | |
| Sta radi ciga u kutiju? Zivi.
A sta radi kad sutira kutiju? Seli se. 
| |
|
 | |
Karagunis Član

| Naslov: Re: ciganski... Pet Jan 17, 2014 9:35 am | |
| Srela se dva Ciganina i pita jedan drugog: - Brate, gde si, s'a radis, gde si pos'o?
Drugi ce: - Ma evo idem na neki parastos.
Prvi: - A, ides u Grcku, ludilo, zezanje, ima se, moze se, a... 
| |
|
 | |
Karagunis Član

| Naslov: Re: ciganski... Pet Jan 17, 2014 9:38 am | |
| Cigan je.e komsijinu zenu par dana, ovaj kako dodje kuci i vidi ga da mu obavlja erotsku komunikaciju sa zenom, pa saceka da ode . . . itako par dana. Sretnu se posle par dana i pita ga komsija: Pa sta ima ? - Pa nema nista, eto skupljam papir . .. - Pa je.es li nesto, komsija ? - Pa tu i tamo . . - Ajde malo TAMO majke ti ! Ne mogu u kucu da dojem kad ja hocu, ajde molim te je.i malo TAMO ! 
| |
|
 | |
Karagunis Član

| Naslov: Re: ciganski... Pet Jan 17, 2014 9:42 am | |
| Usao ganci u prodavnicu sportske opreme: - Imas li nuncake? -Ne, nazalost nemamo.... -A sta mi nindze sad da radimo??? 
| |
|
 | |
Karagunis Član

| Naslov: Re: ciganski... Pet Jan 17, 2014 9:49 am | |
| Ucila deca u skoli futur. Uciteljica ispituje: Hajde ti Milice: Spavam- spavaCU! U: Bravo! Hajde sad ti Marko. M: "Ucim-uciCU! U: Odlicno! Hajde ti Cigo! Ciga: "Jedem supu pile-CU!!!! 
| |
|
 | |
Karagunis Član

| Cigan coban?-Jaganci Cigan u veleprodaji?-pROMet Kako se zove novorodjeni cigan? Gancnov!!! Kako se zove ciganin koji ide u prodavnicu? CENTROPROM! Cigan koji radi u Mobtelu?-Roming Cigan koji radi u telekomu?-Djura Kako se zove ciganka koja peva? Romana Cigan koji bezi?-Ciganstura Ciga koji radi u vocnjaku. Šljivciga 
| |
|
 | |
Karagunis Član

| Uhvatili skinsi cigana kako peva narodnjake. I skins dolazi i kao: mali nemoj da pevas bre to zapalicemo te sledeci put ako te budemo videli. I sledeceg dana prolaze oni gradom i vide ga opet kako peva. I oni ga uvatise i zapalise. Tek ce Ciga: Ma pali brate, narodnjaci su zakon! 
| |
|
 | |
Karagunis Član

| Skiner zove cigu i kaze mu: " Dodji 'vamo nesto da ti kazem...", tek ciga krene unazad i kaze uplaseno" a bre brate, ne moram ja sve da znam " 
| |
|
 | |
Karagunis Član

| Pita Ciganka Cigu kako ce da im se zove sin, a on kaze: zvace se DROGAN-a ona ga pita kakvo je to ime DROGAN, a Ciga ce: Poznato, stalno na televiziju kazu - IGRAJ ZA ZIVOT, DROGANE !!! 
| |
|
 | |
Karagunis Član

| Naslov: Re: ciganski... Pet Jan 17, 2014 9:50 am | |
| Resio mladi Ciga da postane Skins. Sretne svog starijeg burazera i kaze mu: ' Bato, ja sam od danas presao u skinse'. Naravno ovaj ga ubije od batina. Sretne on kasnije svog drugog burazera: ' Bato, ja sam resio da budem Skins' . Naravno opet dobije batine.
Sretne on tako redom svu svoju bracu i od svih dobije batine.
Na kraju dana, onako isprebijan razmislja: ' 'bem ti ja ovo, tek sam jedan dan skins a vec mrzim svi cigani' 
| |
|
 | |
Karagunis Član

| Naslov: Re: ciganski... Pet Jan 17, 2014 9:52 am | |
| Dosao Ciga kuci i kaze deci: . Deco, recite dragicka! . Dragicka, cale! . Danas menjate gace! . Uraaaaaaaaaaa!!! - razdragano ce deca. A Ciga: . Ti sa njim, ti sa njim, ti sa njim!!! 
| |
|
 | |
Lazar Član

| Naslov: Re: ciganski... Pet Jan 17, 2014 4:30 pm | |
| Sta rade cigani dok padaju iz aviona?
R O M I NJ A J U ! ! | |
|
 | |
Lazar Član

| Naslov: Re: ciganski... Pet Jan 17, 2014 4:30 pm | |
| Dolazi Ciganka kod doktora i zali se na svoga Cigu. - "Doktore njemu je mnogo mali." - "Kako mali, pa koliki je." - "Ima samo 13 santima." - "Pa to je sasvim dovoljno za normalan odnos." - "Jeste doktore, moj stomak odbije 5, njegov isto odbije 5, a sa ona 3 j*bi se ti." | |
|
 | |
Turudija Član

Broj poruka : 1034 Datum upisa : 03.11.2013
 | Naslov: Re: ciganski... Uto Jan 21, 2014 10:55 am | |
| Spremao se cigo da ide u vojsku, a prije toga je godinu dana puštao brkove. Pita njega ciganka: - "Pa šta tol'ke brkove puštaš?" A ciga joj odgovori: - "Pa da me zovu brko, a ne cigo!" | |
|
 | |
Turudija Član

Broj poruka : 1034 Datum upisa : 03.11.2013
 | Naslov: Re: ciganski... Uto Jan 21, 2014 10:55 am | |
| Pita Cita svoju ženu: Je li, sa čega bre ti pereš onu tvoju stvar? Pa, Miko bre, perem je sa sapuna, sa deterdženta, sa čega nađem... E, Mileva, od sad da je pereš sa Grand kafu, da ima i miris i ukus! | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: ciganski...  | |
| |
|
 | |
| ciganski... | |
|