| o Crnogorcima... | |
|
+36BlackW Lorenza Xenia maraja Novakov Ćomi Doktor M Snežana Tijana Momirov Tadija Vasilije djadja roberta_bg general u penziji Zoki ŽarkoM Dylan Conan Vladimir Veliki Baltazar Lazar Vitez Jasmina Maja Veljko Karagunis Sanjica Turudija bananko Quentin Profesor Ana Faro Alen Boby kosovka devojka Сергей 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Сергей Član

Broj poruka : 4212 Datum upisa : 26.11.2013 Godina : 44
 | Naslov: o Crnogorcima... Sub Jan 04, 2014 3:24 pm | |
| Pita Crnogorac devojku: - Dje zivis mala!? A ona ce na to: - U Bloku 5 Crnogorac: - Dobro nijesi rekla u sveski na kvadratice jado!.  ~ slab je onaj koji je izgubio veru u sebe~ | |
|
 | |
kosovka devojka Član

Broj poruka : 788 Datum upisa : 06.08.2012 Godina : 42
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Sub Jan 04, 2014 6:49 pm | |
| Zašto se Crnogorac ne proteže ujutru? Da ne bi napravio prekršaj nelegalnog prelaska granice.  ne izdaj me nikada moja dušo slovenska | |
|
 | |
kosovka devojka Član

Broj poruka : 788 Datum upisa : 06.08.2012 Godina : 42
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Sub Jan 04, 2014 6:49 pm | |
| Zvoni Crnogorcu fiksni telefon i on se javlja: Halo? Prijatelj pita: Je l' to stan Đetića? Nije stan no kuća na 3 sprata! Dobro, je l' to kuća Đetića? Ne, nego si mi je ti kupio!  ne izdaj me nikada moja dušo slovenska | |
|
 | |
Boby Član

Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 44
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Sub Jan 04, 2014 7:25 pm | |
| Isao Crnogorac ulicom i odjedno mu se pripisalo, gdje ce sta ce, prisloni se uz neku ogradu. Neka gospodja prolazeci ugleda to i poce vristati. Crnogorac joj pomirljivo rece." NE BOJ SE JADNA, DRZIM GA".  a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
|
 | |
general u penziji Član

Broj poruka : 614 Datum upisa : 10.11.2012
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 10:17 am | |
| Htio Crnogorac kupiti kuću u kojoj su svi uređaji automatizirani. Javi mu se jedan Njemac i kaže: - “U ovoj kući imaš tri dugmeta: ako pritisneš prvo, onda ti se automatski spremi krevet za spavanje, ako pritisneš drugo, onda ti se spremi ručak, a ako pritisneš treće, ono ti prima goste.” I pita Njemac Crnogorca: - “Hoćeš li kupiti kuću?” A Crnogorac kaže: - “Ja bi rado, ali tko će sve to pritiskati?” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 10:20 am | |
| Crnogorac u prometnoj gužvi u autobusu. Na sljedećoj stanici čeka masa putnika, pa vozač moli putnike da se malo pomaknu unazad. Crnogorac ga gleda mrko, ispod oka, ali šuti i pomakne se korak unazad. Pošto i dalje ne mogu svi da stanu, vozač ponavlja svoju molbu: - “Molim vas samo još malo unazad.” A na to će Crnogorac: - “Pa jesam li ja platio kartu da se vozim ili da idem pješke?!” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Crnogorac,izvaljen na trosjedu,obraća se svojoj ženi koja se nalazi u kuhinji: -”Ženo,tešk o mi je gledati te kako samo radiš i mučiš se.” Ona se razniježi a on nastavi: -”Molim te,zatvori vrata od kuhinje!” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Leži Crnogorac na nudističkoj plaži, stavio šešir na spolni organ i na šešir ceduljicu: - GLEDANJE 5 EURA Naiđu dvije dame, stave 5 eura podignu šešir i pogledaju. Onda jedna dama pita: - “A koliko košta da malo radi?” Crnogorac odgovara: - “Makni se jadna, on da hoće raditi ne bi prosio” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 10:21 am | |
| Šta kaže crnogorac kad uđe u apoteku? . Da j mi jedan analgiiin i ti štaš’ popit | |
|
 | |
general u penziji Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 10:21 am | |
| Koja je bila zadnja poruka Isusa Crnogorcima? - Ne radite ništa dok se ja ne vratim! | |
|
 | |
general u penziji Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 10:22 am | |
| Oženio se Crnogorac Fatom i kaže joj: - “Ja imam ovakav običaj. Da doručak bude u 9h ujutro bio ja u kući ili ne bio! Ručak da bude u 14h bio ja u kući ne bio! Večera da bude u 21h bio ja u kući ne bio?” Odgovori njemu Fata: - “Slušaj ti! Ja se seksam 3 puta dnevno bio ti u kući ili ne bio!” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 10:22 am | |
| Razgovaraju tri crnogorska dječaka čiji je tata brži. Prvi kaže: - “Moj je tata tako brz da šutne loptu u gol i stigne je odbraniti.” Na to će drugi: - “Ma moj je tata brži, on prdne i optrči oko stabla i uhvati prdež u ruku.” Treći kaže: - “Nije to ništa moj tata radi do 16 a u pola 13 je kod kuće…” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 10:23 am | |
| Kako Crnogorac ostavlja djevojku? - “Zgodan ti bivši.” - “Koji?” - “Ja” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Uzeo Crnogorac pištolj, izašao na cestu i zaustavi taksista. - “Čovječe, izlazi van!” Izađe taksista van. - “Ajde samozadovoljavaj se!” - “Šta ti je budalo?” - “SAMOZADOVOLJAVAJ SE!!!” I počne taksist to raditi… - “Jesi li gotov?” Taksist kaže: - “Jesam.” - “Ajde sad ponovo.” - “Ama čovječe što ti je…” - “AJDE !!! Ubit ću te.” Krene ovaj opet… - “Jesi li gotov?” - “Jesam.” - “AJDE SAD PONOVO !!!” Taksist sad mrtav ozbiljan kaže: - “A ma ne mogu više, nema šanse. Ubij me, ali ja više ne mogu.” Na to će Crnogorac: - “Ženo, ajde ovamo, ovaj će te voziti do aerodroma.” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Kada Crnogorac grli svoju ženu? - “Kad vozi u rikverc!” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Kako se Crnogorac upucava ženskama? Prvo im priđe i kaže: - “Hej ljepotice, znamo li se mi odnekud?” Na to ženska odgovori: - “Bogami ne znamo.” A na to Crnogorac kaže: - “Eh, tako mi i treba kad nikad ne izlazim iz Ferrarija.” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 10:24 am | |
| -Kako se Crnogorac “upucava” djevojci? -”Mala,h oćeš da ti pomognem da odeš na trudničko?” | |
|
 | |
Alen Član

Broj poruka : 1510 Datum upisa : 15.09.2011
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 4:31 pm | |
| Sjedi Crnogorac sa svojim drugom na stadion i gleda trku na 100 metara gdje učestvuje njegov unuk. Veli Crnogorac: - Viđe onu budalu što se vuče iza ostalih! Drug: - To je tvoj unuk! Crnogorac: - A, viđe sokola što ih poćera sve ispred sebe! | |
|
 | |
Alen Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 4:31 pm | |
| U vreme dok je u Crnoj Gori vazilo pravilo da devojke moraju da budu nevine pre braka udavale se 3 devojke, ali nijedna nije bila nevina... Dolazi prva devojka kod bake i kaze: -Ja se bako udajem, ali nisam nevina, sta da radim?! Baba upita: -Pa koliko si se puta vec....? -Pa jedno 3-4 puta. -Onda idi u podrum i uzmi saku baruta i gurni u p**** i kad pukne mislice da si nevina. Devojka poslusa babu i ubaci saku baruta i kad je crnogorac kresne puce Devojka sva srecna pita: -Vidje li moje nevinosti? -Vidje, vidje. -odgovara crnogorac Dolazi tako druga devojka sa istim problemom kod babe i baba je pita: -Pa dobro, koliko si puta...? -Jedno desetak puta. -Idi u podrun i uzmi 2 sake baruta i gurni u p**** i kad pukne bice kao da si izgubila nevinost. Uradi to devojka i bude kao sto je baba rekla, pukne kao iz puske,a devojka kaze: -Aa jadan vidje li moje nevinosti? -Vidje, vidje... I tako dodje babi treca devojka sa istim problemima kao i prethodne dve, a baba je pita: -Koliko si se puta seksala, djevojko? -Pa,jedno 1OO puta... -Pih jadna idi ti do podruma i sve sto nadjes ubaci u p**** i bice sve kako treba... Otisla devojka do podruma, a tamo 2 bureta baruta...Sta ce, ubaci oba.Dodje vreme i za prvu bracnu noc i pocne crnogorac kad sve prsti, puca, slomi se sve, raspala se kuca kad vice devojka sa jednog kraja: -VIDJE LI MOJE NEVINOSTI? A crnogorac ce: -Vidje, vidje, samo kurca nidje..  | |
|
 | |
Alen Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 4:32 pm | |
| Седе Црногорац и Лала.Одједном Црногорац прдне.Лала прокоментарише: - Ју, излете голуб... Одједном ће Црногорац: - Чу' голуб! Полетe сокооо! | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: o Crnogorcima...  | |
| |
|
 | |
| o Crnogorcima... | |
|