Autor | Poruka |
---|
general u penziji Član

Broj poruka : 614 Datum upisa : 10.11.2012
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 10:22 am | |
| Razgovaraju tri crnogorska dječaka čiji je tata brži. Prvi kaže: - “Moj je tata tako brz da šutne loptu u gol i stigne je odbraniti.” Na to će drugi: - “Ma moj je tata brži, on prdne i optrči oko stabla i uhvati prdež u ruku.” Treći kaže: - “Nije to ništa moj tata radi do 16 a u pola 13 je kod kuće…” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 10:23 am | |
| Kako Crnogorac ostavlja djevojku? - “Zgodan ti bivši.” - “Koji?” - “Ja” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Uzeo Crnogorac pištolj, izašao na cestu i zaustavi taksista. - “Čovječe, izlazi van!” Izađe taksista van. - “Ajde samozadovoljavaj se!” - “Šta ti je budalo?” - “SAMOZADOVOLJAVAJ SE!!!” I počne taksist to raditi… - “Jesi li gotov?” Taksist kaže: - “Jesam.” - “Ajde sad ponovo.” - “Ama čovječe što ti je…” - “AJDE !!! Ubit ću te.” Krene ovaj opet… - “Jesi li gotov?” - “Jesam.” - “AJDE SAD PONOVO !!!” Taksist sad mrtav ozbiljan kaže: - “A ma ne mogu više, nema šanse. Ubij me, ali ja više ne mogu.” Na to će Crnogorac: - “Ženo, ajde ovamo, ovaj će te voziti do aerodroma.” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Kada Crnogorac grli svoju ženu? - “Kad vozi u rikverc!” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Kako se Crnogorac upucava ženskama? Prvo im priđe i kaže: - “Hej ljepotice, znamo li se mi odnekud?” Na to ženska odgovori: - “Bogami ne znamo.” A na to Crnogorac kaže: - “Eh, tako mi i treba kad nikad ne izlazim iz Ferrarija.” | |
|
 | |
general u penziji Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 10:24 am | |
| -Kako se Crnogorac “upucava” djevojci? -”Mala,h oćeš da ti pomognem da odeš na trudničko?” | |
|
 | |
Alen Član

Broj poruka : 1510 Datum upisa : 15.09.2011
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 4:31 pm | |
| Sjedi Crnogorac sa svojim drugom na stadion i gleda trku na 100 metara gdje učestvuje njegov unuk. Veli Crnogorac: - Viđe onu budalu što se vuče iza ostalih! Drug: - To je tvoj unuk! Crnogorac: - A, viđe sokola što ih poćera sve ispred sebe! | |
|
 | |
Alen Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 4:31 pm | |
| U vreme dok je u Crnoj Gori vazilo pravilo da devojke moraju da budu nevine pre braka udavale se 3 devojke, ali nijedna nije bila nevina... Dolazi prva devojka kod bake i kaze: -Ja se bako udajem, ali nisam nevina, sta da radim?! Baba upita: -Pa koliko si se puta vec....? -Pa jedno 3-4 puta. -Onda idi u podrum i uzmi saku baruta i gurni u p**** i kad pukne mislice da si nevina. Devojka poslusa babu i ubaci saku baruta i kad je crnogorac kresne puce Devojka sva srecna pita: -Vidje li moje nevinosti? -Vidje, vidje. -odgovara crnogorac Dolazi tako druga devojka sa istim problemom kod babe i baba je pita: -Pa dobro, koliko si puta...? -Jedno desetak puta. -Idi u podrun i uzmi 2 sake baruta i gurni u p**** i kad pukne bice kao da si izgubila nevinost. Uradi to devojka i bude kao sto je baba rekla, pukne kao iz puske,a devojka kaze: -Aa jadan vidje li moje nevinosti? -Vidje, vidje... I tako dodje babi treca devojka sa istim problemima kao i prethodne dve, a baba je pita: -Koliko si se puta seksala, djevojko? -Pa,jedno 1OO puta... -Pih jadna idi ti do podruma i sve sto nadjes ubaci u p**** i bice sve kako treba... Otisla devojka do podruma, a tamo 2 bureta baruta...Sta ce, ubaci oba.Dodje vreme i za prvu bracnu noc i pocne crnogorac kad sve prsti, puca, slomi se sve, raspala se kuca kad vice devojka sa jednog kraja: -VIDJE LI MOJE NEVINOSTI? A crnogorac ce: -Vidje, vidje, samo kurca nidje.. | |
|
 | |
Alen Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 4:32 pm | |
| Седе Црногорац и Лала.Одједном Црногорац прдне.Лала прокоментарише: - Ју, излете голуб... Одједном ће Црногорац: - Чу' голуб! Полетe сокооо! | |
|
 | |
Alen Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 4:32 pm | |
| Sretnu se vrabac i glista u Crnoj Gori i kaže glista vrapcu: - Đe si, sokole! - A vrabac će njoj: - Evo me, a đe si ti, zmijo ljuta! | |
|
 | |
roberta_bg Član

Broj poruka : 23353 Datum upisa : 23.12.2011
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Ned Jan 05, 2014 4:34 pm | |
| Zove Crnogorac TV Shop, javi mu se operaterka i kaže: • Dobar dan, izvolite? A Crnogorac će: • Ništa, ništa, samo razgledam.... | |
|
 | |
Ana Faro Član

Broj poruka : 1932 Datum upisa : 01.01.2014 Godina : 33
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Pon Jan 06, 2014 12:49 pm | |
| Leži Crnogorac u travi i viče na zenu:- Ženturačooo, a bog te ubio, daj mi brzo serum za zmije! Pita žena: - Da te nije već ujela slučajno, jado? - Nije još, ali evo je, iđe. | |
|
 | |
Ana Faro Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Pon Jan 06, 2014 12:53 pm | |
| Crnogorac mokri pokraj puta, ruke prekrižio na leđima, a pogled mu uprt u nebo. Prolazi poznanik pokraj njega i upita ga:
- Ej, Milutine, pobogu čovječe, što to radiš? - Tko me jednom iznevjeri, nit' ga gledam, nit' mu ruku pružam! | |
|
 | |
Ana Faro Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Pon Jan 06, 2014 12:53 pm | |
| Rijesio Crnogorac otac da zeni svog sina, koji je peder, a on ziv nece i sve kaze:" Ozenicu se ako nadjes trudnu zenu!".A jesil' ti lud ? Dzaba mali ne popusta!Dovede mu cale sta je htio. On se prihvati posla zavuce citavu ruku u picku, a cale ga gleda i pita:" sta radis to nesretnice?"A on tek povika :" ma nista samo malom da namjestim guzu"- Beranac - | |
|
 | |
Profesor Član

Broj poruka : 451 Datum upisa : 10.01.2012
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Uto Jan 07, 2014 6:54 pm | |
| Dosao Crnogorac u Beograd da trazi pravni fakultet. Vidi neku beogradsku ribu i odluci da je pita: "Jel' djevojko, a dje je odje pravni vakultet? A ona ce njemu: "Vidi ovako, jebote, ides pravo, jebote, pa skrenes desno, jebote, pa ides do coska, jebote, kod coska skrenes levo, jebote, nastavis pravo, jebote i odmah tu iza ugla, jebote, ti je fakultet." A Crnogorac ce njoj: "A jel' djevojko, jel' ima koji kraci put gde me ne jebu bas na svakom cosku?" jedna je Srbija kurvi je mnogo | |
|
 | |
Quentin Član

Broj poruka : 1870 Datum upisa : 03.11.2011 Godina : 52
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Uto Jan 07, 2014 7:05 pm | |
| Popeo se Crnogorac na stolicu, drži dvocijevku u rukama i viri kroz prozor u kupatilo. - Što to činiš, crni Radosave! - zgranuto će njegova žena. - Gledam onu 'rđu od našeg sina. Kako je doš'o iz Njemačke, samo se nešto licka, maže, puderiše. Stavio minđuše u oba uva... Čekam da vidim hoće li još čučnut' kad piša' , pa da ga ubijem ka psa. | |
|
 | |
bananko Član

Broj poruka : 871 Datum upisa : 24.10.2011
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Uto Jan 07, 2014 7:08 pm | |
| Ide Crnogorac s curom preko mosta i kaže joj: - Ođe se jedna zbog mene bacila. Ona ga pita: - Je l' iz depresije? - Nije, jadna. Iz Nikšića. | |
|
 | |
bananko Član

Broj poruka : 871 Datum upisa : 24.10.2011
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Uto Jan 07, 2014 7:08 pm | |
| Ulazi Crnogorac u vagon pun crnaca, pa pita: - Je l' ođe išta gorilo? | |
|
 | |
Turudija Član

Broj poruka : 1034 Datum upisa : 03.11.2013
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Sre Jan 08, 2014 11:43 am | |
| Kaže jedan Crnogorac drugom [You must be registered and logged in to see this image.]anas sam radio. A drugi će:Ma nemoj,a gdje ti je antena? | |
|
 | |
Sanjica Član

Broj poruka : 7588 Datum upisa : 07.11.2011 Godina : 43
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Sre Jan 08, 2014 8:06 pm | |
| Otišao Cigo na službeni put. Vratio se kući poslije dva mjeseca i sav napaljen i željan skoči na Ciganku. Krene da obavlja posao al nešto mu se ne da. Vikne on Ciganki: - "Bem ti mater, šta je ovo, kad ti ga gurnem zgrče ti se prsti na nogama,a kad ga izvadim oni se vrate." Ciganka će na to: - "Pa skini mi hulahopke!" | |
|
 | |
Sanjica Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Sre Jan 08, 2014 8:07 pm | |
| Dolaze dva covjeka kod advokata koji je Crnogorac i sjedaju kod njega u kancelariju. On se pozdravalja sa njima kad odjednom uzima slusalicu okrece broj i: "Alo Miko znas onaj poso? E pa zavrsi sam ga . Ma cuj platit oticicemo da popijemo ka ljudi" I taman da pocne da prica sa ljudima kad se ponovo masi za telefon. "Alo Lazo znas onaj poso? E pa zavrsio sam ga. Ma cuj platit oticicemo da popijemo nesto ka ljudi" I tako on jedno tri cetri puta i ponovo da zove nekog al se predomisli i pita ove ljude sta im treba. A tek ce oni: " Mi smo iz PTT dosli smo da vam ukljucimo telefon!!! " | |
|
 | |
Sanjica Član

| Lezu dva Crnogorca u 'ladu pod brezom, kad ce ti prvi: -Nu, Radosave, de vidji jel' mi slic otkopcan -Nu, Mirosave, nije bugumi. -Dobro. Pisacu sjutra | |
|
 | |
Sanjica Član

| Zasto Crnogorac pre spavanja stavlja pored kreveta jednu casu punu vode i jednu praznu? - Mozda ce biti zedan a mozda i nece. | |
|
 | |
Sanjica Član

| Dosao crnogorac kod urologa, izvadio kitu, i stavio je na sto. Doktor gleda, gleda, i ustanovi da je izgleda sve u redu, ali ga pita: - "A, velju coce, e te boli?" - "Ne." - "E te svrbi?" - "Ma jok." - "E te pece?" - "Ma ne." - "Pa sto si dosao?" - "A vidju ga kako je lijep..." | |
|
 | |
Sanjica Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Sre Jan 08, 2014 8:08 pm | |
| Dosao Crnogorac na carinu. - Sta imate za prijaviti? - pita carinik. - Imam dva kalkulatora. - Da vidim te kalkulatore! Crnogorac ga odmjeri, pa polako izvadi dva pistolja iz torbe. - Sta ti je ovo crni covjece! - povika carinik. - Jado, mi se s tim u Crnu Goru obracunavamo | |
|
 | |
Sanjica Član

| Naslov: Re: o Crnogorcima... Sre Jan 08, 2014 8:08 pm | |
| Pet Crnogoraca sa dekama, dolaze na zeljeznicku stanicu. Sretne ih poznanik i pita: "Gdje ce te?" " Trazimo posla". " Kakvog posla"." Culi smo da se ovdje, na zeljeznicku stanicu placa, nakva lezarina | |
|
 | |
Zoki Funder

Broj poruka : 177011 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 61
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Pet Jan 10, 2014 9:38 am | |
| Kako Crnogorac muva devojke u Beogradu: - Đes' mala oš' na more? - Hoću. - Pa idi. | |
|
 | |
Zoki Funder

Broj poruka : 177011 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 61
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Pet Jan 10, 2014 9:38 am | |
| Traži sin student ocu Crnogorcu da mu za trošak pošalje 3.000 dinara. Otac mu pošalje 300 dinara uz propratno pismo: " Koliko te puta moram podsećati, sine, da se trista piše s dve nule, ne sa tri!?" | |
|
 | |
roberta_bg Član

Broj poruka : 23353 Datum upisa : 23.12.2011
 | Naslov: Re: o Crnogorcima... Pet Jan 10, 2014 8:13 pm | |
| ZLATNA PRAVILA CRNOGORSKOG FUDBALA: 1. Šutni loptu što dalje od sebe. 2. AKo ne možeš trčati, glumi da si fauliran i odmaraj što duže. 3. Ako ti nije dobro ispala slika u novinama šutni loptu u fotoreportera da se osvetiš. 4. Dodaj loptu golmanu što više puta možeš da bi više odmarao a i da bi on ostao budan. 5. Pazi da ne pokvariš frizuru jer sve se vidi na televiziji. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: o Crnogorcima...  | |
| |
|
 | |
| o Crnogorcima... | |
|