Autor | Poruka |
---|
Ana Faro Član

Broj poruka : 1932 Datum upisa : 01.01.2014
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Pon Jan 06, 2014 12:50 pm | |
| - Znaš li što je topless? - Što? - Gore, ništa... - A dolje!? - Dolje, sise! | |
|
 | |
Turudija Član

Broj poruka : 1034 Datum upisa : 03.11.2013
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Sre Jan 08, 2014 11:46 am | |
| J*** Mujo Fatu pa joj kaže: - Fato, de se pomakni mrvicu lijevo. Nakon dvije minute, opet će Mujo: - Fato, de se pomakni malo desno. I tako nekoliko puta dok se Fata nije naljutila: - Mujo, jel ti to mene j**** il' me parkiraš? | |
|
 | |
Ana Faro Član

Broj poruka : 1932 Datum upisa : 01.01.2014
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Pet Jan 10, 2014 9:07 am | |
| Orgije u Sarajevu. Stenjanje, kikotanje, ludnica...Odjednom, prostoriju obasja svetlo i svi se zateknu šta je ko već radio...Kraj prekidača stoji lik i ljuto komentariše: ''Ljudi, ajmo se bolje organizirat...ja već treći put pušim! '' | |
|
 | |
Amanda Član

Broj poruka : 9625 Datum upisa : 06.11.2011
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Pet Jan 10, 2014 9:02 pm | |
| Ulazi čovek u prodavnicu i kaže: - Molim vas, jedan crni kondom. - Pobogu, pa zašto crni? - upita prodavačica. - Umro mi je prijatelj, pa bih njegovoj udovici da izjavim saučešće! | |
|
 | |
roberta_bg Član

Broj poruka : 23353 Datum upisa : 23.12.2011
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Sub Jan 11, 2014 1:07 am | |
| Zabolio Muju lakat, i tako on rijesi da ode do ljekara. Kaze mu ljekar da su u dom zdravlja uveli nov kompjuterski dijagnosticki centar, i da samo treba da donese u flasici malo mokrace, a kompjuter ce mu reci od cega boluje. Izadje Mujo od ljekara, razmisljajuci: - Otkud moze jedna glupa masina da zna od cega mene boli lakat, kad hecim ne zna? Sad cu ja sve njih da nasamarim! I tako on dodje kuci, uzme flasicu, pa se samo malo u nju pomokri, onda da flasicu Fati da i ona malo dopuni, pa onda pozva cerku Fatimu i sina Ekrema da ucine to isto. Cak mu se ni to ne ucini dovoljno, nego dade da se malo popiske u flasicu pas i macka. E tako zacepi flasicu, pa krene kod ljekara, sve se smijuljeci sto je tako pametan da ne dozvoljava da ga jedna masina nadmudri. Jos usput srete i Hasu, pa zamoli i njega da dopuni flasicu do vrha. Sipa ljekar sadrzinu flasice u epruvetu, stavi unutra dvije elektrode, ukljuci PC i na ekranu pocese da izlaze rezultati: > Macka ti ima buve > Pas ti ima bjesnilo > Cerka ti je u drugom stanju > Sin ti se drogira > Haso ima triper > Zena isto ima triper (dobila od Hase) > A ti kad masturbiras u klozetu, pazi da ne udaras laktom u zid, pa te nece ni boljeti | |
|
 | |
Boby Član

Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Jan 12, 2014 9:15 pm | |
| Kupili Mujo i Fata prezervative s različitim okusima. Kad su došli kući, kaže Mujo: - Fato, ja ću ugasiti svijetlo, stavit ću jedan od fudrina, a ti trebaš pogoditi koji je okus. Mujo ugasi svijetlo, a Fata ga odmah uzme u usta i reče: - Gorgonzola! - Čekaj bona, nisam ga još stavio. | |
|
 | |
Boby Član

| Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Jan 12, 2014 9:16 pm | |
| Dođe jedan čovjek kod prijatelja i zatekne ga u drvarnici kako udara čekićem po penisu. Sav zgranut ga upita: - Što to radiš? - Masturbiram. - A je li uživaš? - Da, svaki puta kada promašim. | |
|
 | |
Boby Član

| Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Jan 12, 2014 9:16 pm | |
| Razgovaraju dve prijateljice. Prva: - Ah, kako bih voljela da moj muž ima onu stvar do koljena. Druga: - Ja bih više voljela da ga ima do pupka. | |
|
 | |
Maja Član

Broj poruka : 11362 Datum upisa : 05.09.2012
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Pon Jan 13, 2014 10:24 am | |
| | |
|
 | |
roberta_bg Član

| Naslov: Re: sexi vicevi... Pon Jan 13, 2014 5:22 pm | |
| Razgovaraju dvije prostitutke. - Osjeca se miris sperme u zraku, biti ce jebacine... - Nece! - to sam ja podrignula. | |
|
 | |
Lorenza Član

Broj poruka : 2624 Datum upisa : 01.03.2012 Godina : 38
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Uto Jan 14, 2014 9:23 am | |
| Četiri zemlje koje liče na ženski spolni organ:
Engleska - stalno je mokra, Njemačka - iz dva je dijela, Rusija - stalno je krvava i Srbija - stalno traži neki kura*!!! "Ne laže ljubav, lažu ljudi. Ne odlazi ljubav, odlaze ljudi. Ljubav te neće povrijediti, ljudi hoće." | |
|
 | |
Jasmina Član

Broj poruka : 819 Datum upisa : 03.11.2013
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Sre Jan 15, 2014 6:39 am | |
| Muž i žena vode ljubav i žena u zanosu počne vikat: - O, da, jače, jače... Govori mi prljave stvari!!! - Kuhinja, kupatilo, dnevna soba...!!! | |
|
 | |
roberta_bg Član

| Naslov: Re: sexi vicevi... Sre Jan 15, 2014 12:34 pm | |
| Posalje Bog Djevicu Mariju na zemlju da vidi sto rade vjernici, i zapovjedi da se svaki dan javi Radio vezom. Prvi dan: - Boze, boze javi se, ovdje Djevica Marija. - Kazi Marija sto se desava? - Boze, upala sam u lose drustvo i napila se. - Dobro izmoli 10 ocenasa i ponovno se javi. Drugi dan: - Boze, boze javi se, ovdje Djevica Marija. - Kazi Marija sto ima novo? - Boze, upala sam u lose drustvo i nafiksala se. - Dobro izmoli 20 ocenasa i ponovno se javi. Treci dan: - Boze boze, javi se ovdje Marija!!! | |
|
 | |
Delija Član

Broj poruka : 2282 Datum upisa : 25.06.2012
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Pet Jan 17, 2014 4:21 pm | |
| Dolazi momak u trgovinu i traži od prodavačice kondome. - Koji broj? -upita prodavačica. - Broj? - zbunjeno odgovori momak. - Da, znate došli su nam novi kondomi koji se razlikuju po veličini. - Paaaa... ne znam... - U redu, nema problema, samo se vi skinite i ja ću vam reći koji broj trebate. Momak se skine, prodavačica uzme njegov penis u ruku, odmjeri ga, i poviče svojoj pomoćnici: - Maaaareeeeee, daj trojku.... Ulazi drugi momak, ista priča sa brojevima, reče mu prodavačica da se skine, uzme njegov penis u ruku i povika pomoćnici: - Maaaareeee, daj peticu.... Ulazi dečko od 14 godina, traži kondome, ali naravno ne zna broj. Reče mu prodavačica da se skine, uzme njegov penis u ruku, odmjeri ga, i poviče pomoćnici: - Maaaareeee, daj krpu...  Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Jebo bi, ali ti se ne da! | |
|
 | |
Delija Član

| Naslov: Re: sexi vicevi... Pet Jan 17, 2014 4:22 pm | |
| Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Jebo bi, ali ti se ne da!  Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Jebo bi, ali ti se ne da! | |
|
 | |
Baltazar Član

Broj poruka : 713 Datum upisa : 21.07.2012
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Sub Jan 18, 2014 10:43 am | |
| Brakorazvodna parnica. Sudija pita ženu: • Zašto se želite razvesti od muža? • Zato što nije dobar u seksu. Ženski glas iz sudnice: • Svima je dobar, samo njoj ne valja. Muški glas iz sudnice: • Ma njoj ni jedan ne valja. | |
|
 | |
general u penziji Član

Broj poruka : 614 Datum upisa : 10.11.2012
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Sub Jan 18, 2014 6:49 pm | |
| Koja se vrsta ljudi razmnožava bez seksa? -Penzioneri- | |
|
 | |
general u penziji Član

Broj poruka : 614 Datum upisa : 10.11.2012
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Sub Jan 18, 2014 6:51 pm | |
| Štrumfeta zatrudnela. Pozove Veliki Štrumf sve Štrumfove i redom propituje: • Jesi li ti koristio kondom? • Jesam, Veliki Štrumfe, jesam... Pita drugog Štrumfa: • Jesi li ti koristio kondom? • Naravno da jesam, Veliki Štrumfe... Pita trećeg: • A jesi li ti koristio kondom? • Jesam, majke mi, Veliki Štrumfe... I tako redom, tek se iz gomile začuje: • Mrzim kondome... | |
|
 | |
Stanoje Član

Broj poruka : 1759 Datum upisa : 12.11.2011
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Čet Jan 23, 2014 2:00 pm | |
| Dok se žena mazila sa ljubavnikom, odjednom se čuju vrata. • To je moj muž, brzo idi u ćošak! Ljubavnik je začuđeno pogleda, ali je posluša. Žena ga brzo premaže kremom i pospe ga belim prahom. U tom momentu ulazi muž. • Šta je ovo? • Ma videla sam kod drugarice ovakav isti kip, i svideo mi se toliko da sam morala da ga imam. I tako ljubavnik provede ceo dan i čitavu noć kao kip. Sledećeg jutra priđe mu muž sa doručkom i reče: • Evo uzmi, tako sam i ja proveo tri dana kod komšije a niko mi ni čašu vode nije ponudio. | |
|
 | |
Stanoje Član

| Naslov: Re: sexi vicevi... Čet Jan 23, 2014 2:08 pm | |
| Prva pomoć - Doktorka, imam erekciju 24 sata na dan. Šta mi možete dati? - Stan, hranu i 500 evra mesečno! | |
|
 | |
Stanoje Član

| Naslov: Re: sexi vicevi... Čet Jan 23, 2014 2:09 pm | |
| Želje Poslije seksa, on je pita: - Poželiš li ponekad da si muškarac? - Ne, a ti? | |
|
 | |
Delija Član

| Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Jan 26, 2014 8:03 pm | |
| Žena će mužu: -Tebe sve podsjeća na seks! -Nije istina! Ti ne!  Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Jebo bi, ali ti se ne da! | |
|
 | |
roberta_bg Član

| Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Jan 26, 2014 11:40 pm | |
| Scena u parku: - Dragi, skini naocale, cijepas mi carape! Poslije par minuta: - Dragi, stavi naocale, lizes klupu! | |
|
 | |
Conan Član

Broj poruka : 14988 Datum upisa : 19.03.2010 Godina : 46
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Sub Feb 01, 2014 1:45 pm | |
| Dolazi žena kod doktora. - "Doktore, patim od impotencije." - "Kako patiš? Pa ti si žensko." - "Ma muž boluje, a ja patim." ko se lati mača i sam od njega strada | |
|
 | |
Conan Član

| Naslov: Re: sexi vicevi... Sub Feb 01, 2014 1:47 pm | |
| Zasto se prva jutarnja kafa na poslu zove jos i sexy kafa?? -zato sto je svi piju i jebe im se za posao.... ko se lati mača i sam od njega strada | |
|
 | |
Conan Član

| Naslov: Re: sexi vicevi... Sub Feb 01, 2014 1:47 pm | |
| Svaka žena živi u strahu jer su se pojavila jaaj u prahu. A sad se svaka žena pita šta ako se pojavi u prahu kita. ko se lati mača i sam od njega strada | |
|
 | |
roberta_bg Član

| Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Feb 02, 2014 2:18 pm | |
| Dosla dva policajca potpuno gola na posao. Njihov sef poludio i pozvao obojicu u svoju sobu, te ih ispituje kako mogu doci takvi na posao. - Sefe, brane se oni, bili smo u javnoj kuci. - I sto je bilo dalje... - Pa, sefe dobili smo dva dobra komada, da se smrznes kad ih vidis. - I dalje, dalje... - E pa sefe, komadi su rekli neka se skinemo goli. - Dobro, dalje, dalje... - I tako sefe, kad smo se skinuli, komadi su rekli: - Decki, a sad na posao. - I eto, mi smo dosli. | |
|
 | |
Baltazar Član

Broj poruka : 713 Datum upisa : 21.07.2012
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Sre Feb 05, 2014 6:51 pm | |
| Hoce djevojka da dokaze momku da je nevina pa kaze: - "Hajde zavuci prst" On zavuce. - "Hajde dva prsta" On opet uspije. - "Hajde tri" Opet hoce. - "Hajde cijelu ruku." Zavuce momak i cijelu ruku. - "Hajde zavuci i drugu". Zavuce on i drugu. - "Hajde sad tapsi" Proba on, a ne ide. A ona rece: - "Vidis da je uska.. | |
|
 | |
Zoki Funder

Broj poruka : 177011 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 61
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Uto Feb 25, 2014 7:45 am | |
| Mladi par nikako da napravi dete. Žena nikako da zatrudni pa ide od doktora do doktora, ali svaki veli kako je sve u redu s njom, možda je problem u njemu. Ide i on od doktora do doktora, ali i sa njim je sve u redu. Niko nema objašnjenja šta bi to moglo biti. Jednog dana čuju oni za američkog naučnika, doktora, koji navodno čuda radi na tom polju. Oni ni pet ni šest, odmah u avion i preko bare, iako ne govore ni reč engleskog. Stigoše oni kod njega i nekako objasne situaciju, a doktor pokretima zatraži da hoće videti kako to oni vode ljubav. Oni malo sramežljivo počnu i taman se ufurali, kad viče doktor: • Stop, stooop!!! Trči on do svog pisaćeg stola i da im neki papirić. Bračni par skroz srećan se vrati nazad u zemlju i posle sletanja - odmah u prvu apoteku. Pitaju apotekarku: • Imate li Triteoterol-a? Apotekarka: • Molim? Ponovo bračni par: • Treba nam Triteoterol! • Ne, nemamo tako nešto. A za šta je taj lek? Kaže par: • Ne znamo ni mi - i pokažu papirić. Pogleda apotekarka papirić i kaže: • Ali tu ne piše Triteoterol, nego "Try the other hole!"-Pokusajte drugu rupu!!! | |
|
 | |
| sexi vicevi... | |
|