| politički | |
|
+19Doktor M Novakov maraja Tadija Vitez djadja Ninković Delija dragan jankulovski Stanoje Maja Turudija Baltazar roberta_bg Lazar Boby Ana Faro Jovan Stacha 23 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Stacha Član

Broj poruka : 2005 Datum upisa : 02.06.2013 Godina : 50
 | Naslov: politički Sub Jan 04, 2014 4:03 pm | |
| Ode Slobodan Milošević kod Boga i pita ga: - Molim te, Bože, mogu li da vidim moju Veliku Srbiju? - Može, može, samo vidi, tamo u trećoj fioci ti je mikroskop. nije sve u snovima,uštipni se ponekad.. .za guzu [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
 | |
Stacha Član

Broj poruka : 2005 Datum upisa : 02.06.2013 Godina : 50
 | Naslov: Re: politički Sub Jan 04, 2014 4:04 pm | |
| Došli Putin i Obama u Srbiju. Dočekao ih Tadić i odlučili su otići u pozorište. Ispred pozorišta video Putin siromaha kako jede prljavu travu. Pita on njega: - Zašto jedeš prljavu travu? - Nemam dece ni ženu, sve sam izgubio. - odgovori siromah. Ponudi mu Putin 500 eura, ali neće siromah to prihvatiti jer je iza njega bio Obama i možda će on dati više, a Obama ga pita: - Zašto jedeš tu prljavu travu? Siromah odgovori isto što i Putinu: - Nemam dece ni ženu, sve sam izgubio. - Obama mu ponudi 1000 eura, ali siromah odbija i tu ponudu jer je iza njega bio Tadić. Mislio je da će mu Tadić ponuditi još više. Pita Tadić siromaha: - Zašto jedeš tu prljavu travu? Siromah mu odgovori: - Nemam decu ni ženu, izgubio sam sve. A, onda, pita opet Tadić siromaha: - Pa, zašto jedeš tu prljavu travu kad imaš tamo čiste deteline ! nije sve u snovima,uštipni se ponekad.. .za guzu [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
 | |
Jovan Član

Broj poruka : 1223 Datum upisa : 02.12.2012
 | Naslov: Re: politički Sub Jan 04, 2014 8:06 pm | |
| Kako se zove pi*ka Danice Drašković? VUKOJEBINA! | |
|
 | |
Jovan Član

| Naslov: Re: politički Sub Jan 04, 2014 8:06 pm | |
| Stigao Bin Laden u pakao. Đavo mu kaže: • Ovde ti je suđeno da ostaneš ali sve je puno, nemam mesta viška ali ipak poznajem neke ljude koji su bolji od tebe pa ćeš sam izabrati s kim ćeš se menjati. Đavo otvara jedna vrata i tu se nalazi Džordž Buš koji pliva, pliva i čim se približi obali, ona se pomeri dalje od njega. Bin Laden kaže: • Eh ja ne mogu tako da plivam, neću s njim da se menjam - neka ostane tu! Đavo otvara druga vrata a tu se nalazi Toni Bler koji tuca kamenje ali što više tuca, sve više kamenja mu i donose. Bin Laden kaže: • Eh slušaj, imam problem sa leđima, to nije za mene, neka Bler ostane tu, neću da se menjam s njim. Đavo otvara treća vrata a tu se nalazi Bil Klinton koji je vezan za krevet a Monika Levinski leži na njemu i puši mu kura*. Tu Bin Laden kaže: • E to mi je dovoljno! Nek' se menja sa mnom! A Đavo kaže: • Ok Monika, beži odavde!!! | |
|
 | |
Jovan Član

| Naslov: Re: politički Sub Jan 04, 2014 8:07 pm | |
| Drži Fidel Kastro govor na nekom stadionu: • Ameri me optužuju da intervenišem u Nikaragvi... • Kikiriki! Kokice! - dere se neki prodavac. • ... da intervenišem u Angoli... • Kikiriki! Kokice! - opet prodavac. • ... da izvozim revoluciju... • Kikiriki! Kokice! Fidel se razbesni: • Ko je taj što viče "Kikiriki, kokice"? Kada ga šutnem, ima da odleti do Majamija! Ustaje ceo stadion: • Kikiriki!!! Kokice!!! Kikiriki!!! Kokice!!! | |
|
 | |
roberta_bg Član

Broj poruka : 23353 Datum upisa : 23.12.2011
 | Naslov: Re: politički Ned Jan 05, 2014 4:41 pm | |
| Dolazi Medvedev kod Putina i nervozno mu predlaže da ukinu više ove vremenske zone. Pita ga Putin: • Zašto? • Pa ne snalazim se više, odletim u drugi grad, zovem kući a oni svi spavaju, prošli put tebe budim u 4 ujutro, a mislio sam da je veče. Zovem Angelu da joj čestitam rođendan, kaže bio je juče, predsedniku Kine Novu godinu, kaže da je sutra. • Ma dobro, to su sve pizdarije - govori mu Putin. • Ma kakve pizdarije, sećaš se kad se srušio onaj poljski predsednički avion? Ja zovem da im izjavim saučešće, kaže čovek da avion još nije ni poleteo... | |
|
 | |
Ana Faro Član

Broj poruka : 1932 Datum upisa : 01.01.2014 Godina : 33
 | Naslov: Re: politički Pet Jan 10, 2014 9:19 am | |
| Otišao naš političar kod Grka, poslovnog partnera, i ima sta da vidi - Grk živi u neviđenom luksuzu. - Kako si uspeo sve ovo da stekneš? - Vidiš onaj most tamo? Taj most je trebalo da bude širok 20 metara, a ja ga napravio širokog 15 metara i od para za tih 5 metara razlike je sve ovo! Dođe sledeće godine Grk kod našeg političara, a on u triput većem luksuzu od njega. Grk će iznenađeno: - Kako si uspeo za samo godinu dana steći ovo? - Vidiš onaj most tamo? - Ne vidim - kaže Grk. - Eeee. | |
|
 | |
Ana Faro Član

| Šetao se Tito posle rata i ugleda seljaka kako ore sa volovima i sa drvenim plugovima. Pa naredi njegovima da tom coveku kupe traktor sa svim mogućim priključcima, a kako je to seljak čuo on kaže: - Pa gospodine, kome da ja zahvalim za taj lepi dar A Tito će: - Onome za koga si se borio u ratu. A seljak: - Joj, izvini Dražo nisam te prepoznao. | |
|
 | |
Ana Faro Član

| Kada bi svi srpski političari bili u avionu, i kada bi se taj avion srušio, ko bi se spasao? - Spasla bi se Srbija | |
|
 | |
roberta_bg Član

| Naslov: Re: politički Pet Jan 10, 2014 8:15 pm | |
| Angela Merkel popunjava upitnik na grčkoj granici. Name? Angela Merkel. Nationality? German. Occupation? No, just short visit. | |
|
 | |
Boby Član

Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 44
 | Naslov: Re: politički Ned Jan 12, 2014 9:17 pm | |
| Obilazi Tito jednu fabriku i pita radnika koliko čeličnih vijaka proizvede na dan. • Pet, druže Tito - odgovori radnik. • Samo pet?! Pa ja bi ih napravio bar trideset. • Bi vi, druže Tito. Vi ste bravar, a ja sam diplomirani ekonomista.  a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
|
 | |
Boby Član

| Naslov: Re: politički Ned Jan 12, 2014 9:17 pm | |
| Došao Milo Đukanovic u jednu podgoričku knjižaru i onako s vrata upita prodavačicu: • Izvinite, gospođo, je l' imate možda knjigu "Nezavisna Crna Gora"? Na to će prodavačica: • Druže Predsjedniče, bajke su na drugom spratu..  a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
|
 | |
Boby Član

| Naslov: Re: politički Ned Jan 12, 2014 9:18 pm | |
| Zaleteo se Sloba Markovim automobilom u drvo. Iz potpuno uništenog BMW-a izvuku Slobu tri momka i masažom srca ga vrate u život. - Pošto ste mi spasli život - reče Sloba kad je došao sebi - ispuniću svakome po jednu želju! - Ja bih crnog BMW-a, istog kao što je bio ovaj! - odmah će prvi. - Važi, to nije problem! - odgovori Sloba. - A ja bih hteo biti ministar odbrane! - odgovori drugi. - Ništa lakše, sutra stupaš na dužnost - odgovori Sloba i pogleda trećeg mladića. - A šta bi ti? Razmišlja mladić neko vreme i na kraju kaže: - Ja bih... invalidska kolica, gospodine predsedniče. - Invalidska kolica? Šta će ti, ako Boga znaš, kolica? - Trebaće mi, gospodine predsedniče, ćale će mi polomiti noge kad čuje koga sam spasao!  a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
|
 | |
Lazar Član

Broj poruka : 514 Datum upisa : 12.01.2014
 | Naslov: Re: politički Ned Jan 12, 2014 9:20 pm | |
| Bio Slobo u Americi i kad se vratio prica Šešelju: • Vojo, bre, karao sam Moniku. • Seveš!? - pita Šešelj. • Ma ne bre, Lewinsky. | |
|
 | |
Lazar Član

| Umro Džordž Buš i otišao u pakao. Ðavo mu rece da može sam da bira na koji nacin ce mu se duša muciti. Uvede ga u prvu sobu, gde su duše zakovane na zid i bicuju ih. Buš rece: • Ovo nije za mene. Odu u drugu sobu, gde duše gnjure u bazenu punog govana. Buš rece: • Ovo nije za mene. Uvede davo njega u trecu sobu, gde u jednoj fotelji sedi Klinton, a Monika upravo "radi svoj posao". Buš rece: • E ovo bih mogao vec da pretpostavim. Na to rece davo: • U redu, ti ostaješ tu, hvala Monika, ti možeš da ideš! | |
|
 | |
Lazar Član

| Bio Sloba i šeta se on sa Mirom kroz park. I tako oni seli da se odmore pa se Slobi prijebalo i on pocne da jebe Miru. Nailazi pandur i drekne: • Šta to radite, morate platiti kaznu! Sloba: • Koliko? • Za tebe 100 a za Miru 1000 dinara. Sloba: • A što za Miru 1000 a za mene 100 dinara? Pandur: • Tebi je prvi put. | |
|
 | |
roberta_bg Član

| Naslov: Re: politički Pon Jan 13, 2014 6:09 pm | |
| Koja je razlika između Tita i Tadića? Tito je na vreme sklonio Đilasa! | |
|
 | |
Baltazar Član

Broj poruka : 713 Datum upisa : 21.07.2012
 | Naslov: Re: politički Sub Jan 18, 2014 10:52 am | |
| Zašto na Tuðmanovom grobu ne raste cvijece? Jer je ðubre preduboko. | |
|
 | |
Baltazar Član

Broj poruka : 713 Datum upisa : 21.07.2012
 | Naslov: Re: politički Sub Jan 18, 2014 10:53 am | |
| Dijeli Jadranka Kosor letke po Zagrebu i sretne cigu… -Jeste li vi HDZ-ovac? -Ne, ja sam sitni lopov! | |
|
 | |
Turudija Član

Broj poruka : 1034 Datum upisa : 03.11.2013
 | Naslov: Re: politički Uto Jan 21, 2014 10:58 am | |
| Koja je Dinkićeva omiljena seks poza? 69 + PDV | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: politički  | |
| |
|