Autor | Poruka |
---|
roberta_bg Član

Broj poruka : 23353 Datum upisa : 23.12.2011
 | Naslov: Re: politički Čet Feb 05, 2015 3:04 pm | |
| Na sledećim izborima glasaćemo za Alibabu! On ima samo 40 lopova... | |
|
 | |
Tadija uvaženi član

Broj poruka : 18580 Datum upisa : 21.09.2011
 | Naslov: Re: politički Čet Feb 12, 2015 10:16 am | |
| Kako bi se nazivala nova drzava kad bi se ujedinile Crna Gora i Bosna i Hercegovina? - Zvala bi se: Crna Bosna Gora Hercegovina. | |
|
 | |
maraja Član

Broj poruka : 122180 Datum upisa : 03.10.2015
 | Naslov: Re: politički Čet Okt 08, 2015 12:07 am | |
| I Albanija uvela sankcije Rusiji.
E Rusi što ste se drogirali drogirali ste se, više nema .... | |
|
 | |
Novakov Član

Broj poruka : 583 Datum upisa : 28.09.2015
 | Naslov: Re: politički Pon Jan 11, 2016 10:21 am | |
| Jebem ti plin! Jebem ti struju! Jebem ti stanarinu! Država se raspada...U to ga drot opali pendrekom po glavi.-Nemereš sova' državu!-Al' nisam rek'o koja država!Opet ga drot pendrekom...-Aj' ne seri! K'o da ja ne znam koja se raspada! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
 | |
Doktor M Član

Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010
 | Naslov: Re: politički Ned Feb 21, 2016 1:16 pm | |
| Pitaju Amera -"Kojim vozilom idete na posao?" On: - "Ford." - "Kojim vozilom idete na izlete?" On: - "Sevroletom." - "Kojim vozilom idete u inostranstvo?" On: - "Tenkom." | |
|
 | |
Doktor M Član

Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010
 | Naslov: Re: politički Ned Feb 21, 2016 1:17 pm | |
| Razgovaraju tri ljudoždera: Prvi: - Pre neki dan sam pojeo nekog Engleza. Мršav, žgoljav, tvrd k’o đon. Sve mi se smučilo! Drugi: - Ja sam lane pojeo nekog Nemca. Debeo, masan, debeloguz. Sve mi se smučilo! Treći : - E, ja sam prošle nedelje pojeo baš finog! Posebna vrsta: balkanski političar! Divota jedna! Počneš od glave, a ono hrpa putera! Dođeš do kičme, a nema kostiju, sve sama hrskavica! A tek kad dođeš do guzice - unutra nađeš još petoricu! | |
|
 | |
BlackW ветеран

Broj poruka : 111592 Datum upisa : 27.01.2016
 | Naslov: Re: politički Uto Feb 23, 2016 6:19 pm | |
| Novi ministar daje svoj prvi interviju. -Prethodna vlada nas je dovela na ivicu provalije. Obecavam da cemo uciniti veliki korak napred. | |
|
 | |
Vasilije Član

Broj poruka : 32259 Datum upisa : 28.10.2010
 | Naslov: Re: politički Pet Feb 26, 2016 9:29 am | |
| Znate li gde je granica između Srbije i Crne Gore? • Tamo gde prestaju da ti jebu majku, a počinju oca. | |
|
 | |
BlackW ветеран

Broj poruka : 111592 Datum upisa : 27.01.2016
 | Naslov: Re: politički Sre Mar 02, 2016 1:18 pm | |
| Diplomirao političar na privatnom fakultetu, pa kaže ženi: – Da sam znao da je ovako lako, završio bih i srednju! | |
|
 | |
maraja Član

| Naslov: Re: politički Sub Mar 26, 2016 1:48 am | |
| Zašto se ne štampaju poštanske marke sa Tadićevim likom? - Ne bi znali ljudi sa koje strane da pljunu. | |
|
 | |
Novakov Član

Broj poruka : 583 Datum upisa : 28.09.2015
 | Naslov: Re: politički Sub Apr 09, 2016 7:54 am | |
| Došao Filip Vujanović u posjetu britanskoj kraljici i postavio joj pitanje kako joj je uspjelo da tako dugo i uspješno vlada i kako joj je uspjelo da bude pri tome i omiljena među Britancima. - "Pa to je zaista jednostavno."- reče kraljica."Okružena sam inteligentnim savjetnicima." Filip se zamisli: "A kako znate da je savjetnik inteligentan?" - "Ah, postavim im zagonetku i ako odgovore na nju onda su u redu."- kaže kraljica i pozove batlera: "Pozovite mi George-a Brown-a, molim vas." Nakon par minuta pojavi se sir George Brown. - " Izvolite, Vaše Visočanstvo" - " Odgovorite mi, George: Vaši roditelji imaju dijete. Ono nije vaš brat niti vaša sestra. Ko je to?" - "To sam ja, Vaše Visočanstvo."- odgovori George. - "Izvrsno, George! Hvala Vam George." - "Eto, vidite gospodine Vujanović. To radim jednom mjesečno sa svima. To je tajna mog uspjeha. Filip se zamišljen vrati u Podgoricu, pozove Igora Lukšića i upita ga: -"Recite mi Igore: Vaši roditelji imaju dijete ali ono nije vaš brat nit’ vaša sestra. Ko je to?" Lukšić se zamisli i nakon pet minuta kaže Vujanoviću: - "Možete li mi dati nekoliko sati da razmislim, predsjedniče?" - "O da, svakako!" Lukšić se povuče u kancelariju , nazove Sveta Marovića i pita ga. - " Vaši roditelji imaju dijete, ali ono nije vaš brat nit vaša sestra. Ko je to?" - "Pa to sam ja!"-kaže Sveto. Lukšić odmah ode kod Vujanovića i kaže mu: - "To je Svetozar Marović, predsjedniče!" - "Ne Igore. To je George Brown!" | |
|
 | |
maraja Član

| Naslov: Re: politički Ned Feb 05, 2017 12:19 pm | |
| Sastali se na nebu Milošević, Tuđman i Izetbegović da zasade drvo mira.Ali koje drvo? Kaže Milošević breskva-ova dvojica zagalame da bre,bre,breskva ne dolazi u obzir Kaže Tuđman kajsija-kaj.kaj kajsija ne dolazi u obzir Kaže Alija može li vinova loza? Svi se složiše da može. Poslije sat vremena kaže Slobo Tuđmanu: A što nas Alija zajeba, em zelena, em se obrezuj | |
|
 | |
Zoki Funder

Broj poruka : 177208 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 61
 | Naslov: Re: politički Uto Avg 08, 2017 12:49 pm | |
| Pita Srbin Švajcarca: - Kako to da imate ministra pomorstva, a nemate more? A Švajcarac na to odgovara: - Pa, i vi imate ministra finansija.. | |
|
 | |
Zozon Bot

Bedž :   Broj poruka : 19608 Datum upisa : 21.07.2016
 | Naslov: Re: politički Pon Okt 02, 2017 6:02 am | |
| Krene Srbin u Hrvatsku i zaustavi ga policajac: - "Ne možeš dalje, umro je Franjo!" i Srbin se vrati. Drugi dan krene Srbin opet u Hrvatsku, a policajac isto: - "Ne možeš dalje, umro je Franjo!" Treći dan desi se isto, pa policajac upita Srbina: - "Zašto dolazi svaki dan, kad ne može u Hrvatsku." A Srbin će: - "Šta ja mogu, kad je to tako fino čuti."  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: politički Uto Feb 06, 2018 1:42 pm | |
| Šešelj putuje avionom s dva Hrvata, izuje se, odmara, u međuvremenu ga ova dva zamole da im donese dvije Coca Cole. Ode bos po cugu a Hrvati mu pljunu u cipele, naravno Vojo je to primjetio pa stvar prokomentira riječima: Do kad će bre ova mržnje da traje, dosta više pljuvanja u cipele i pišanja u Coca Colu.  | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: politički Pon Jun 11, 2018 6:28 am | |
| Одакле сте? - Србија. - Сибир? - Не, не, Србија... знате... Новак Ђоковић, Ана Ивановић, Никола Тесла, ракија, Гуча.. - Аааа, Србија.. Милошевић, Тома, Чеда, Тадић, Динкић, Дачић? - Не, не.. Сибир! Сибир! | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: politički Pon Sep 17, 2018 6:03 am | |
| Zašto su političari i golubovi slični?
Jedu nam iz ruke kad su dolje, a počnu kenjati po nama čim dođu gore. | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: politički Ned Dec 09, 2018 9:41 am | |
| Došao seljak na Titov grob i kuka: - Dragi druže Tito, dok si bio živ, imali smo i zejtina, i šećera, i cementa, i deterdženta... Tad ga, iz večne straže, vojnik udari kundakom, te će ti on: - Evo vidiš, druže Tito - šta ti govorim, nemaju ni municije!
 | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: politički Ned Dec 09, 2018 11:55 am | |
| - Šta bi se desilo kad bi se naša vlada odjednom našla u pustinji? - Prvi dan bi se čudili. Drugi dan bi imali sastanak. Treći dan bi poskupeo pesak!  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: politički Pon Jan 07, 2019 9:29 am | |
| Da li znate ko je prvi pomenuo PDV? Vojislav Seselj, kada je rekao: - Ja mvzim pedeve!  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: politički Uto Maj 07, 2019 9:24 am | |
| Došao Crnogorac na Trg Bana Jelačića i ugledao kip. Pita on:- Ko je ono?Kažu mu:- Ban Jelačić.- Dobro, a koji ga ono junak jaše?  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: politički Pet Maj 17, 2019 9:06 pm | |
| Pričaju Englez, Francuz i Rus koje im je najlepše iskustvo iz vojske. – Mene i moje društvo puste jedno veče u grad. Odemo u pab, popijemo hektolitar piva, pobijemo se i mnogo nam lepo bilo – kaže Englez. – Nas pustili u grad, odemo u javnu kuću, zakupimo je celu, i cele noći super se provodimo… – kaže Francuz. – Sibir. -50 C. Sneg 2 metra. Nas deset u kolibi sedimo oko neke male, jadne peći i pokušavamo da se grejemo. Ulazi komandir i kaže: “Sergej Sergejevič na stražu!”, a to nisam ja – kaže Rus. | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: politički Pet Maj 17, 2019 9:07 pm | |
| Pričaju Kinez i Srbin. Pita Srbin Kineza: – Koliko vas ima tamo u Kini? Kinez mu odgovori: – Pa bogami dosta. Ima nas oko 1.300.000.000. A vas Srba, koliko vas ima? Srbin mu kaže: – Pa ima nas oko 10.000.000. Kinez će: -Uhu! Vi mora da se svi znate! | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: politički Sre Mar 04, 2020 5:40 am | |
| Otišao Barak Obama kod Boga putem NASA tehnologije: • Bože šta će biti sa mojom vladavinom? Koliko dugo ću biti predsednik SAD-a? • Ti, Obama, bićeš kriv za početak Trećeg svetskog rata! Zaratićeš sa Rusima! • Pa dobro, Bože, ali ko će da pobedi? • A, to ne mogu da ti kažem! • OK Bože, kako ti hoćeš ... nego samo da te pitam, da li će postojati Coca-Cola posle tog rata? • Da, da. • A kol’ko će da košta? • Deset rubalja!  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: politički Sre Mar 04, 2020 5:40 am | |
| Koja je razlika između šibicara i političara? • Nikakva! Političari samo upotrebljavaju veće kutije!  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: politički Uto Apr 21, 2020 6:26 pm | |
| Zvoni telefon u kancelariji predsednika SRJ. - Da li je tu predsednik Milošević? - Ne, Milošević nije više predsednik. Tip spusti slušalicu. Zvoni telefon nakon nekoliko minuta ponovo. - Da li je tu predsednik Milošević? - Ne, Milošević nije više predsednik! Tip opet spusti slušalicu. Ne prođe ni minut, telefon opet zvoni. - Da li je tu predsednik Milošević? - Ama, čoveče, Milošević nije više predsednik! - Znam, ali volim da čujem.  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: politički Uto Mar 23, 2021 12:40 pm | |
| Kako se Političari kunu? - Ne mako se sa ovoga mesta!  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: politički  | |
| |
|