| Piroćanci | |
|
+21BlackW Novakov maraja Jelica Dejan Simon djadja roberta_bg Conan Vasilije Tadija Zoki Sanjica munja Quentin general u penziji Vitez Lazar Ana Faro Сергей Doktor M 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Doktor M Član

Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010 Godina : 45
 | Naslov: Piroćanci Sub Jan 04, 2014 7:29 pm | |
| Umrla Piroćancu tašta i ode on da da čitulju. Dođe on u novine i pita pošto su čitulje. Sa slikom sto dinara, bez slike (samo tekst) 50 dinara i tri reči džabe. E, daj tri reči! Piši: "Umrla majka Pirke". Čovek ga začuđeno pogleda i kaže: Ajde, daću ti pet reči džabe, ali da to bude malo lepše. Dobro, ajde piši: "Umrla majka Pirke prodajem bicikl".  | |
|
 | |
Doktor M Član

Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010 Godina : 45
 | Naslov: Re: Piroćanci Sub Jan 04, 2014 7:29 pm | |
| Dolazi Piroćanac kući i zatekne ženu u krevetu sa komšijom. Istog trenutka uzme pušku i ubije ih oboje. Posle nekog vremena sude Piroćancu. Kaže mu sudija: Pa dobro, razumem da nisi mogao da oprostiš prevaru, ali što ubi ljude? To što me žena prevarila, to bih i oprostio, 'al što klima bila na trojku, to ne mogu da oprostim.  | |
|
 | |
Сергей Član

Broj poruka : 4212 Datum upisa : 26.11.2013 Godina : 44
 | Naslov: Re: Piroćanci Ned Jan 05, 2014 11:44 am | |
| Ulazi Piroćanac u kafanu i priđe jednom čoveku: • Je li, Boga ti, jesi li ti onaj što mi je izvukao sina iz reke i spasao ga od davljenja? • Jesam! - kaže čovek. A Piroćanac će: • A gde je kapa?  ~ slab je onaj koji je izgubio veru u sebe~ | |
|
 | |
roberta_bg Član

Broj poruka : 23353 Datum upisa : 23.12.2011
 | Naslov: Re: Piroćanci Ned Jan 05, 2014 4:34 pm | |
| Vranjanac stoji iza Piroćanca u kladionici i pita ga: • Bratko, kol’ko ćeš uplatiš? • 150 dinara! • Lele, znači, pala neka dojava... | |
|
 | |
Ana Faro Član

Broj poruka : 1932 Datum upisa : 01.01.2014 Godina : 33
 | Naslov: Re: Piroćanci Pon Jan 06, 2014 1:10 pm | |
| Piroćanac se svaki dan molio Bogu: • Bože, daj da dobijem na lotou, Bože, daj da dobijem na lotou, Bože, daj da dobijem na lotou, kako to svi dobiju a samo ja ne? Bože, daj da dobijem na lotou... Prođe neko vreme, Bogu se smuči pa mu se javlja: • Uplati, čoveče, uplati! | |
|
 | |
Lazar Član

Broj poruka : 514 Datum upisa : 12.01.2014
 | Naslov: Re: Piroćanci Ned Jan 12, 2014 9:21 pm | |
| Došla deca kod Piroćanca i pitaju ga: Gospodine, skupljamo u dobrotvorne svrhe za bazen. Imate li neki doprinos? A Piroćanac će: Sačekajte sekund, deco. Malo kasnije Piroćanac se vraća sa kofom punom vode: Evo, deco, ali mi posle vratite kofu. | |
|
 | |
Lazar Član

| Naslov: Re: Piroćanci Ned Jan 12, 2014 9:21 pm | |
| Pita prijatelj Piroćanca: Šta praviš danas za ručak? Kuvam supu od ćurku. Nije od ćurku, nego od ćurke. Jes, ću koljem dve ćurke za jednu supu. | |
|
 | |
Lazar Član

| Naslov: Re: Piroćanci Ned Jan 12, 2014 9:24 pm | |
| I šta pričaš, krava ti daje 100 litara mleka dnevno? - pita Piroćanac komšiju. Da. Uđem u štalu i ljubazno je pitam: "Šta danas imamo - mleko ili govedinu?" | |
|
 | |
Lazar Član

| Kaže Piroćanac ženi: Uporedio sam troškove naše svadbe i vrednost tvog miraza! I? - upita žena. Ispadne da sam se oženio tobom iz ljubavi - kaže Piroćanac. | |
|
 | |
Lazar Član

| Šeta se Piroćanac s devojkom. Prođu oni pored cvećare, a devojka će: Joj, dragi, kako lepo miriše ono cveće! A on je upita: Hoćeš da prođemo još jednom? | |
|
 | |
Lazar Član

| Naslov: Re: Piroćanci Ned Jan 12, 2014 9:25 pm | |
| Sedeo Piroćanac u kafani i pio pivo. Kada je popio pola flaše, išlo mu se u WC. Razmišlja on kako da ode u WC, a da mu neko ne popije pivo. Posle nekog vremena se seti i napiše na jednom parčetu papira: "Pljunuo sam u pivo", stavi taj papir pored piva i ode u WC. Vrati se iz WC-a i nađe još jedan papir pored onog svog, a na njemu piše: "I ja sam". | |
|
 | |
Lazar Član

| Naslov: Re: Piroćanci Ned Jan 12, 2014 9:25 pm | |
| Pozvao Piroćanac goste na slavu. Za vreme ručka pita ga žena: Mužu, kad će pile? Sačekaj, ženo, gosti još meze. Posle nekog vremena, žena opet pita: Mužu, kad će pile? Pošto su sve pojeli, sakupi sve sa stola i donesi pile - odgovori Piroćanac. Žena skloni sve sa stola i donese pile da sakupi mrvice. | |
|
 | |
roberta_bg Član

| Naslov: Re: Piroćanci Pon Jan 13, 2014 6:08 pm | |
| Pita mali Piroćanac tatu Piroćanca: • Tata, tata, jel mogu da gledam TV? Otac će na to: • Može, ali nemoj da ga pališ! | |
|
 | |
Vitez Član

Broj poruka : 5481 Datum upisa : 12.12.2011 Godina : 43
 | Naslov: Re: Piroćanci Čet Jan 16, 2014 1:15 pm | |
| Posle sedam dana moljakanja, mali Piroćanac dobio pare da kupi jednu bombonu. Stavilo dete bombonu u usta i ne vadi je deset dana. Jedanaestog dana otac i majka se dogovore: - Neka skine celofanče da se zaraduje dete! Ne kopajte po mojoj prošlosti, rodio sam se iz porodičnih razloga | |
|
 | |
Vitez Član

| Naslov: Re: Piroćanci Čet Jan 16, 2014 1:15 pm | |
| Pitao Piroćanac sina: - Sine, ako završiš fakultet, koji auto da ti kupim? - Stojadina. I završio mu sin fakultet, a ćale mu kupi peglicu. - Ali ćale, ja sam tražio stojadina. - Će se razgazi! Ne kopajte po mojoj prošlosti, rodio sam se iz porodičnih razloga | |
|
 | |
Vitez Član

| Naslov: Re: Piroćanci Čet Jan 16, 2014 1:16 pm | |
| Odvede dečko Piroćanac svoju devojku na izlet u drugi grad, pa kaže: - Mogu li nešto iskreno da te pitam? Ona će mazno: - Daaa… - ‘Oćeš da daš za gorivo? Ne kopajte po mojoj prošlosti, rodio sam se iz porodičnih razloga | |
|
 | |
roberta_bg Član

| Naslov: Re: Piroćanci Čet Jan 16, 2014 5:41 pm | |
| Šta radi Piroćanac kad mu se zapali kuća? Cimne vatrogasce i brzo im kaže da ga nazovu... | |
|
 | |
general u penziji Član

Broj poruka : 614 Datum upisa : 10.11.2012
 | Naslov: Re: Piroćanci Sub Jan 18, 2014 6:52 pm | |
| Dolazi Piroćanac u banku i kaže: • Dajte mi jedno piće. • Šta vam je, čoveče, pa ovde je banka! • Baš zato - preko puta je dve banke | |
|
 | |
general u penziji Član

| Naslov: Re: Piroćanci Sub Jan 18, 2014 6:53 pm | |
| Zašto Piroćanac kupuje frižider sa rupom na vratima? Da vidi da li se ugasila sijalica | |
|
 | |
general u penziji Član

| Naslov: Re: Piroćanci Sub Jan 18, 2014 6:53 pm | |
| Srele se dve muve posle pet godina i jedna kaže: • Gde si, bre, nisam te videla pet godina! • Uletela sam u novčanik jednog Piroćanca - odgovara joj druga | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Piroćanci  | |
| |
|
 | |
| Piroćanci | |
|