Autor | Poruka |
---|
Turudija Član

Broj poruka : 1034 Datum upisa : 03.11.2013
 | Naslov: Re: komjuterski Pon Feb 03, 2014 10:30 am | |
| Podrška: Koji antivirusni program koristite? Korisnik: Netscape. Podrška: To nije antivirusni program. Korisnik: Jao, izvinite...Internet Explorer. | |
|
 | |
Turudija Član

| Podrška: Majkrosoftova tehnička podrška, mogu li Vam pomoći? Korisnik: Dobar dan! Čekao sam više od 4 sata na vas. Možete li mi reći koliko dugo treba da čekam prije nego što budete mogli da mi pomognete? Podrška: Uff..? Izvinite, ne razumijem Vaš problem? Korisnik: Radio sam u Word-u i kliknuo na help dugme prije više od četiri sata. Možete li mi reći kada ćete konačno moći da mi pomognete? | |
|
 | |
Turudija Član

| Podrška: Kako Vam mogu pomoći? Korisnik: Pišem svoj prvi e-mail. Podrška: U redu, i, kakve vrste je vaš problem? Korisnik: Pa, napisao sam pismo, ali kako da ga ubacim u poštanski sandučić? | |
|
 | |
Turudija Član

| Naslov: Re: komjuterski Pon Feb 03, 2014 10:31 am | |
| Kompjuterske skraćenice TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac DHCP - dva hladna crna piva WINS - vina ima, natoci svima ASP - ajmo svi pit' SLIP - sad litru i pelinkovac PPP - pijem pivo popodne DVD - daj vodu drugima ISA - idu stari alkosi GPS - gorki pelinkovac svima GIS - gorki i stella ODBC - odnesi dva ballantinesa curama DNS - daj nam sol-a ARP - ajmo radije piti PAP - prekaljeni alkoholicari piju ADO - alkohol dolazi odmah .NET - neka etanol tece IRC - Ipak Rakiju Curama PHP - Posalji Hladno Pivo HTTP - Hocu Tamno Toceno Pivo CGI - Cirkaj Game Ipak SCSI - Svi Cugamo Sipaj Isto AGP - Alkohol Gospoda Piju DDR - Donesi Domacu Dakiju MIRC - Ma ipak rakiju curama ICQ - iskljucivo rakiju qpujem FTP - fermentaciju toplo preporucujem UTP - uveliko tekilu pijem DSL - duplu sauzu lemam | |
|
 | |
Vasilije Član

Broj poruka : 32259 Datum upisa : 28.10.2010
 | Naslov: Re: komjuterski Sub Feb 08, 2014 6:19 am | |
| Sede devojke u kaficu i pita jedna konobara: - Koji je pasword za Wi-Fi? - "Jebovaskonobar" - Je l' odvojeno? - Ne, sve zajedno... | |
|
 | |
Zoki Funder

Broj poruka : 177039 Datum upisa : 01.01.2010
 | Naslov: Re: komjuterski Sub Feb 08, 2014 6:24 am | |
| Sedi haker na aerodromu, a pored njega građevinski radnik. Gleda haker građevinca, i kako se osetio superiornim, upita ga da li bi hteo da igraju jednu zanimljivu igru. Građevinac bi onako umoran hteo da ga izbegne, međutim ovaj insistira: - Postaviću ti pitanje i ako ne znaš platiš mi 5 evra. Zatim ti meni postaviš pitanje i ako ne znam - platiću ti 500 evra! Pošto je bio dosadan, na kraju građevinac prihvati. Prvo pitanje hakera: - Koliko je rastojanje od Zemlje do Meseca? Gradjevinac ćutke izvadi 5 evra i plati. Sada je njegov red i on postavlja pitanje: - Šta je to što se penje na planinu sa 3 noge, a silazi sa 4? Haker nadmoćno otvara svoj Notebook, ulazi u Wikipediju, Google, Yahoo, Bing, Ask... ali bez ikakvih rezultata. Posle sat vremena se predaje i plaća 500 evra građevincu. Ovaj ih uzima i sprema se da odrema. Haker vrlo ljut budi ga i pita: - Pa dobro, šta je to što se penje sa 3 noge na planinu a silazi sa 4? Građevinac ćutke vadi 5 evra iz džepa, plaća. | |
|
 | |
djadja Član

Broj poruka : 61062 Datum upisa : 28.02.2011
 | Naslov: Re: komjuterski Čet Maj 08, 2014 10:31 am | |
| Dodje kompjuteras u mesaru i kaze: - Dajte mi 100 grama salame. - Da vam narezem? - Ma jok, prebaci mi na USB! | |
|
 | |
djadja Član

| Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumevanje i najmanje dva kompjutera! | |
|
 | |
djadja Član

| -Tata, kako sam se ja rodio? -Evo ovako : tata i mama su napravili jedan copy / paste na jetnom cetu na MSN. tata je onda dao mami sastanak preko e- mail- a u WC -u u jednom cybercafe- u. onda je mama napravila nekoliko download- a sa tatinom memory stick - om . kad je tata bio spreman za upload , primetili smo da nismo stavili firewall. posto je bilo kasno da se koristi delete , 9 meseci kasnije nam je stigao opasni virus. | |
|
 | |
djadja Član

Broj poruka : 61062 Datum upisa : 28.02.2011 Godina : 47
 | |
 | |
djadja Član

Broj poruka : 61062 Datum upisa : 28.02.2011 Godina : 47
 | Naslov: Re: komjuterski Čet Maj 08, 2014 10:32 am | |
| Ulazi haker u mesaru. -Dacete mi kilo slanine. -Ocete da vam narezem? -Ma neka, moze i na fles. Danas smo najstariji nego sto smo ikad bili, i najmladji nego sto cemo ikada biti. | |
|
 | |
roberta_bg Član

Broj poruka : 23353 Datum upisa : 23.12.2011
 | Naslov: Re: komjuterski Pet Maj 09, 2014 10:47 am | |
| Sin: • Tata, tata, da li je istina što pišu u novinama da facebook zaglupljuje? Tata: • Šta, wtf, omg, jbt, lol! | |
|
 | |
Turudija Član

| Naslov: Re: komjuterski Uto Maj 20, 2014 11:57 am | |
| Sede dva programera u jednom kafiću, tek diplomirali. Prolazi atraktivna devojka ulicom, a jedan će: - Vidi ovoj properties! A drugi će: - Šteta što je read only. | |
|
 | |
Turudija Član

| Naslov: Re: komjuterski Uto Maj 20, 2014 11:57 am | |
| Doživeo haker brodolom i našao se na pustom ostrvu. Posle sedam meseci, na drugoj strani ostrva sretne dobru ribu. Kaže mu ona: - Sada ću ti dati sve ono za čim si žudeo svih ovih sedam meseci. Na to će on: - Nemoj pričati da imaš Internet! | |
|
 | |
Delija Član

Broj poruka : 2282 Datum upisa : 25.06.2012
 | Naslov: Re: komjuterski Uto Feb 17, 2015 2:00 pm | |
| Dođe programer na benzinsku pumpu i kaže: - "Molim vas, natočite mi gorivo!" Prodavač ga upita: - "95 ili 98"? A on će njemu: - "Šta, nemate XP?!"  Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Jebo bi, ali ti se ne da! | |
|
 | |
roberta_bg Član

Broj poruka : 23353 Datum upisa : 23.12.2011
 | Naslov: Re: komjuterski Sre Feb 18, 2015 3:39 pm | |
| Ulazi programer u mesaru i kaže: • Dajte mi pola kile pilećih prsa. Mesar pita: • Hoćete da vam ih narežem? Programer: • Ma ne treba, stavite mi na USB. | |
|
 | |
Boby Član

Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 44
 | Naslov: Re: komjuterski Ned Apr 05, 2015 5:59 am | |
| Kaže žena programeru: • Dragi, ja hoću da imamo dete. Programer: • OK, lezi, sad ću da ga instaliram!  a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
|
 | |
Ćomi uvaženi član

Broj poruka : 27641 Datum upisa : 05.02.2013 Godina : 43
 | Naslov: Re: komjuterski Pet Apr 10, 2015 10:29 am | |
| Programer i progamerka pitaju svoju bebu:
• Šta kaže kuca?
• Av, av!
• Šta kaže maca?
• Mjau, mjau…
• A, šta kaže miš?
• Klik, klik! | |
|
 | |
maraja Član

Broj poruka : 122180 Datum upisa : 03.10.2015
 | Naslov: Re: komjuterski Sre Okt 21, 2015 3:44 pm | |
| zašto slon ne želi da kupi kompjuter? -boji se miša. | |
|
 | |
maraja Član

| Naslov: Re: komjuterski Pon Nov 02, 2015 6:38 pm | |
| Moli sin oca programera da mu objasni neke stvari. - Tata, reci mi, kako sam se rodio? - Dobro sine, znao sam da ćes me jednog dana to pitati. Evo ovako... Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda zakazao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, devet meseci kasnije nam je stigao zajebani virus... | |
|
 | |
Zoki Funder

Broj poruka : 177039 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 61
 | Naslov: Re: komjuterski Ned Nov 22, 2015 8:57 am | |
| Doživeo haker brodolom i našao se na pustom ostrvu. Posle sedam meseci, na drugoj strani ostrva sretne dobru ribu. Kaže mu ona: - Sada ću ti dati sve ono za čim si žudeo svih ovih sedam meseci. Na to će on: - Nemoj pričati da imaš Internet! | |
|
 | |
Vitez Član

Broj poruka : 5481 Datum upisa : 12.12.2011 Godina : 43
 | Naslov: Re: komjuterski Ned Dec 27, 2015 10:02 am | |
| Tata: • Sine, gori kuća, brzo napolje! Sin: • Čekaj da šerujem na Fejsu! Tata: • Taguj meee! Ne kopajte po mojoj prošlosti, rodio sam se iz porodičnih razloga | |
|
 | |
Tadija uvaženi član

Broj poruka : 18580 Datum upisa : 21.09.2011 Godina : 46
 | Naslov: Re: komjuterski Pon Jan 04, 2016 1:35 am | |
| Otišao student kući i s bratom se zaigrao na playstationu. Ujutro majka kaže: – Ajde djeco, doručak. Braća: – Nema frke, nema frke. Majka: Poslije nekog vremena opet će majka: -Ajde djeco, ručak. -Nema frke,nema frke. Uvečer reče majka: -Ajde djeco, večera. -Nema frke,nema frke. Kad veli majka: -Aj mi vi jedete, a Frka kad dođe neka jede sam.  | |
|
 | |
Tadija uvaženi član

Broj poruka : 18580 Datum upisa : 21.09.2011 Godina : 46
 | Naslov: Re: komjuterski Pon Jan 04, 2016 1:36 am | |
| Kćerka: “Tata, ja se vraćam kući da organiziram svoje vjenčanje, tako da pripremiš svoju štednu knjižicu. Želim te razveseliti, zaljubljena sam u dečka koji je trenutno daleko od mene. Ja sam u Kaliforniji, a on živi u New Yorku. Upoznali smo se preko dejting sajta, znaš, to je sajt preko kojeg tražiš svoju srodnu dušu. Sprijateljili smo se na Facebooku, vodimo duge razgovore preko Whatsappa, proslavili smo dva mjeseca veze preko Vibera a on me je na kraju zaprosio preko SXkypea. Tata, potreban mi je tvoj blagoslov, iskrene želje i čestitke, kao i veliko vjenčanje.” Otac: “Stvarno!!! Baš mi je drago. Onda možete se vjenčati na Twitteru, zabavljati na Tangu, kupite svoju djecu preko Amazona i platite ih putem Paypala. A ako se dogodi da se posvađaš sa budućim mužem, i odlučiš se razvesti, prodaj ga preko Ebaya.”  | |
|
 | |
BlackW ветеран

Broj poruka : 111592 Datum upisa : 27.01.2016 Godina : 46
 | Naslov: Re: komjuterski Uto Feb 23, 2016 7:17 pm | |
| Ulazi informatičar u mesaru i kaže prodavačici: • Dajte mi 300 g salame. Prodavačica: • Hoćete da narežem? Informatičar: • A ne, nego mi stavi na USB! | |
|
 | |
maraja Član

| Naslov: Re: komjuterski Sub Feb 27, 2016 6:40 pm | |
| Umro zagriženi kompjuteraš i ode u pakao. Posle nekoliko dana zove đavo Boga i pita ga: Dođavola, šta ste mi ono poslali umesto čoveka? Razbio mi je sve kotlove, podavio sve đavolčiće i evo već treći dan trči po hodnicima i viče: "Gde je prelaz na sledeći nivo?" | |
|
 | |
BlackW ветеран

Broj poruka : 111592 Datum upisa : 27.01.2016 Godina : 46
 | Naslov: Re: komjuterski Sre Mar 02, 2016 12:59 pm | |
| Facebook :Najbolji sam! Youtube :I ja! Google :Bez mene ništa! Internet :Molim!? Kompjuter: Bez mene nema nikog' od vas! Struja:O čemu vi pričate? Tesla: What? Teslina mama: Sta? Teslin deda: Da nije nas,nebi ni vas bilo! Adam i Eva: Sta si to rekao? Bog:Sram vas sve bilo! Chuck Norris: Ajmo razlaz. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: komjuterski Sre Jul 06, 2016 1:23 pm | |
| Umro zagriženi kompjuteraš i ode u pakao. Posle nekoliko dana zove đavo Boga i pita ga: • Dođavola, šta ste mi ono poslali umesto čoveka? Razbio mi je sve kotlove, podavio sve đavolčiće i evo već treći dan trči po hodnicima i viče: "Gde je prelaz na sledeći nivo?" | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: komjuterski Sre Jul 06, 2016 1:23 pm | |
| Posle prve bračne noći, kaže žena Bilu Gejtsu: Sad znam zašto te zovu MICROSOFT. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: komjuterski  | |
| |
|
 | |
| komjuterski | |
|