| o šiptarima | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Vasilije Član

Broj poruka : 32259 Datum upisa : 28.10.2010
 | Naslov: o šiptarima Uto Jul 12, 2016 4:15 pm | |
| Nakon 11. deteta, Siptar odluci da ne zeli vise dece. Ode kod doktora i ovaj mu objasni da postoji nesto sto se zove "vasektomija" i sto moze da mu pomogne. - Dobro, sta je ta vasektomija? - To se radi ovako. Uzmes flasu od piva, stavis u nju petardu, zapalis je, prislonis flasu uz uvo i brojis do 10. - Ali, sta mi to treba... - Samo ti uradi tako i nista se ne brini. Ode siptar kuci, zapali petardu, prisloni flasu uz uvo i pocne da broji: 1... 2... 3... 4... 5... ? ..... Onda uzme flasu, stavi je medju noge i (pomocu druge ruke) nastavi da broji: 6... 7..... gle čuda -počeo sam misliti svojom glavom | |
|
 | |
Vasilije Član

| Naslov: Re: o šiptarima Uto Jul 12, 2016 4:16 pm | |
| Srpska policija vrši inspekciju na Kosovu , traži pripadnike OVK-a. I zaustavlja redom: - Kaži lopata. - Lopata. A što? - Pa Šiptar bi rekao ljopata, ali ti si naš. - Eeee, jesi ljukava ljisica! gle čuda -počeo sam misliti svojom glavom | |
|
 | |
Vasilije Član

| Pitali Albanca s Kosova kakve školjke najviše voli, a on im odgovori: - Srednjoškoljke! gle čuda -počeo sam misliti svojom glavom | |
|
 | |
Vasilije Član

| Viče pripadnik OVK-a, srpskom policajcu, koji se nalazi u drugom rovu. - Jebem ti otac u pi**a! - Valjda majku!? - I njega!! gle čuda -počeo sam misliti svojom glavom | |
|
 | |
Vasilije Član

| Naslov: Re: o šiptarima Uto Jul 12, 2016 4:17 pm | |
| Zašto Albanska podmornica stalno ide gore-dole? Da bi veslači uzeli vazduh! gle čuda -počeo sam misliti svojom glavom | |
|
 | |
Vasilije Član

| Naslov: Re: o šiptarima Uto Jul 12, 2016 4:17 pm | |
| Išao Radovan Karadžić na miting i kad su novinari završili sa slikanjem, on počne: - Braćo Srbi… Kad neko iz gomile vikne: - Koljači! - Ko je to!? – upita Karadžić, ali niko ne odgovori, pa on opet počne: - Braćo Srbi… - Koljači!! – opet isti glas. - Ko se to usuđuje? – opet će Karadžić, ali niko ne odgovori pa on opet počne: - Braćo Srbi… Opet ga neko prekine: - Koljači!! Karadžić uznemireno upita: - Ko me to prekida, neka dođe ovdje ispred mene! Tad se začu neki drugi glas: - Ma neki Šiptar prodaje kolače, samo vi nastavite. gle čuda -počeo sam misliti svojom glavom | |
|
 | |
maraja Član

Broj poruka : 122180 Datum upisa : 03.10.2015
 | Naslov: Re: o šiptarima Uto Jul 12, 2016 6:41 pm | |
| Kako se zove direktor meteorološkog zavoda na Kosovu? - Azimi Aljeti | |
|
 | |
Zoki Funder

Broj poruka : 177208 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 61
 | Naslov: Re: o šiptarima Pon Jul 18, 2016 5:32 am | |
| Stopirao stariji (nepismeni) Siptar rukom. Naidje manguparija, pa da naprave salu kazu mu da se tako ne stopira, vec da mu okace oko vrata ime mesta dokle ide. Tako i uradise, napisase PEDER. Nedugo zatim putem naidje Mujo sleperom, kada procita zapali gume koceci. - "Upadaj rece." Na prvi parking opali Siptara, na sledecem isto, i tako nekolko puta. Jednog trenutka pita siptara? - "Jel bolan dokle ti ides?" - "Ako guzica izdrzi do Djakovica..." | |
|
 | |
Bosnić Član

Broj poruka : 213 Datum upisa : 20.06.2016 Godina : 33
 | Naslov: Re: o šiptarima Pon Avg 01, 2016 1:44 pm | |
| Uvati Siptar Srbina i kaze: - Oces da te guzim s vazeljin ili bez vazeljin? Razmisli malo ovaj i kaze: - Sa vazelinom. - Vazeljin, dolazi ovamo, oce i tebe! | |
|
 | |
Bosnić Član

| Naslov: Re: o šiptarima Pon Avg 01, 2016 1:45 pm | |
| Otac i sin siptar posmatraju kosovski boj! "Otac, jel da uljetim?", pita sin. "Ne, samo maljo sacekaj!" Prodje neko vreme, sin opet pita: "Otac, jel da uljetim sad?"; "Ne, samo jos maljo sacekaj!" "Otac, jel da uljetim bre, nemogam da cekam?"; "Ne, bre, eno ide Obilic, se strpi maljo!" Proslo opet izvesno vreme, sin gori od nestrpljenja, pa ce jos jace: "Otac, nemogam da cekam, ja uljecem?"; "Pa uljeci, sad!", rece otac. "Kikirikiii, semenkeee, kikirikiii, semenkeee...." | |
|
 | |
Bosnić Član

| Naslov: Re: o šiptarima Pon Avg 01, 2016 1:45 pm | |
| U kupeu majka, cerka, Srbin i Siptar. Voz udje u tunel i cuje se jedan poljubac i jedan samar. Sta ko misli? - Siptar: '' Mamu mu j...., ovaj poljubio devojku a ja dobio samar '' - Majka: '' Neki od ovih gadova poljubio moju devojcicu a ona mu opalila sljagu '' - Cerka: '' Eto ti ga... pored mene zive neki od ovih poljubi kevu! Pa kud ide ovaj svet - ja mu sigurno ne bi opalila samar '' - Srbin: '' Kad ce opet tunel da se cmoknem u ruku i opalim Siptara! '' | |
|
 | |
Zoki Funder

Broj poruka : 177208 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 61
 | Naslov: Re: o šiptarima Uto Okt 18, 2016 7:20 am | |
| Vratio se Siptar sa zimovanja, pa ga komsija pita kako je bilo: - Ma, bilo je dobro, nego izgubih djemper. - Pa, gde ga izgubi? - Nemam pojma. Posle par meseci vrati se on sa letovanja, pa se hvali komsiji: - Bilo je super, a i nasao sam djemper. - Kako ga nadje? - Lepo. Dodjem ja na plazu, skinem jednu roljku, skinem drugu, kad ono djemper! | |
|
 | |
silvi* Član

Broj poruka : 688 Datum upisa : 06.02.2017
 | Naslov: Re: o šiptarima Uto Feb 21, 2017 8:53 am | |
| Išao Radovan Karadžić na miting i kad su novinari završili sa slikanjem, on počne: - Braćo Srbi… Kad neko iz gomile vikne: - Koljači! - Ko je to!? – upita Karadžić, ali niko ne odgovori, pa on opet počne: - Braćo Srbi… - Koljači!! – opet isti glas. - Ko se to usuđuje? – opet će Karadžić, ali niko ne odgovori pa on opet počne: - Braćo Srbi… Opet ga neko prekine: - Koljači!! Karadžić uznemireno upita: - Ko me to prekida, neka dođe ovdje ispred mene! Tad se začu neki drugi glas: - Ma neki Šiptar prodaje kolače, samo vi nastavite. | |
|
 | |
silvi* Član

Broj poruka : 688 Datum upisa : 06.02.2017
 | Naslov: Re: o šiptarima Uto Feb 21, 2017 8:55 am | |
| Razgovaraju 2 Šiptara i hvale svoju decu, pa jedan kaže: • Imam 3 sina, rade na važne posljove u Beograd! • Šta rade? – pita drugi. • Prvi je poljitičar, drugi je fataljist, a treći radi na mljaznjaku! • Kako to?! • Ljepo, poljitičar prodaje “Poljitiku” na kiosk, fataljist skuplja ljišće u park, a treći pere uljicu sa mljazom voda. | |
|
 | |
Zozon Bot

Bedž :   Broj poruka : 19608 Datum upisa : 21.07.2016
 | Naslov: Re: o šiptarima Uto Mar 23, 2021 11:04 am | |
| Kaže čovek: - Dečko, nemoj tamo, tamo je minsko polje!!! Moljiem? - Ništa, ništa...  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: o šiptarima Uto Mar 23, 2021 11:04 am | |
| Kako se na allbanskom kaže: „Izvinite, gospodine, hoćete li molim vas da ponovite poslednju rečenicu jer Vas nisam baš najbolje razumeo?“ A!  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: o šiptarima Uto Mar 23, 2021 11:05 am | |
| Kaze Siptar Srbinu: - "Joj, vi Srbi samo pravite menstruacije u Srbiji." Srbin ce na to: - "Budalo, ne kaze se menstruacija vec demonstracija!" - "Ma znao sam da je neko krvoprolice."  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: o šiptarima  | |
| |
|
 | |
| o šiptarima | |
|