Maj 2023 | Pon | Uto | Sre | Čet | Pet | Sub | Ned |
---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | Kalendar |
|
Add This |
|
| | Mujo,Haso,Fata... | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Zoki Funder

Broj poruka : 174438 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 61
 | Naslov: Mujo,Haso,Fata... Sub 11 Feb 2017 - 9:42 | |
| First topic message reminder :
Vozački ispit Išao Mujo polagati vozački ispit po peti put. Vraća se on kući nakon ispita, i pita ga Fata: -I kako je bilo? -Ma pusti me bolan, opet sam pao, reče Mujo. -Jebao me u krivini, jebao me u pravcu, jebao me na semaforu! -Vidiš ti to, veli Fata, mene samo jebao u garaži, a ja prošla od prve! | |
|  | |
Autor | Poruka |
---|
Zoki Funder

Broj poruka : 174438 Datum upisa : 01.01.2010
 | Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned 26 Mar 2017 - 8:10 | |
| Došli Mujo i Fata u butik i obuće Fata minicu. -Pa Mujo, kako mi stoji? -Ajde, vidi ti se guzica kao kombajn. Skine Fata minicu i odoše oni kući. Kad su došli kući pita Mujo Fatu za sex, a ona kaže: -Ajde bolan, neću palit kombajn radi jednog klipa kukuruza. | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned 26 Mar 2017 - 8:10 | |
| Donio Mujo Fati vibrator, pa ga ona proba u ruci 1... 2... 3... i ispadne joj i sve skakuće po pločicama, a Mujo će: "Drž‘ ga Fato, sve će da nas pojebe!" | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sub 8 Apr 2017 - 12:29 | |
| Stigao Mujo kamionom do carine pa ga carinik pita: – “Kakav tovar vozite?” – “Anti-bebi pilule.” – odgovara Mujo. – “A tako dakle… Carinik prilazi prikolici i zadiže ceradu, pa uzvikuje začuđeno: – “Pa ovdje se nalaze sve same trudne žene!” “Ah, izvinite!” – kaže Mujo – “Potpuno sam zaboravio, danas prevozimo reklamacije. | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sub 8 Apr 2017 - 12:30 | |
| Mladi Mujo oženio Fatu, useliše se oni u novi stan i uživaju u medenom mesecu.... I tako svake noći čuje se iz stana vriska i cika, uzdisanje i stenjanje. Nakon nekoliko dana sretne Mujo komšiju na ulazu, pa će njemu sused: - "Mujo, nemoj se ljutit', al' ne može se spavat od vas dvoje i vašeg seksanja. De, stavi joj kakvu krpu u usta da ne vrišti tol'ko." - "Ma nema problema komšija, ispričavam se, nisam znao da smo tako glasni." Došla noć, kad u jednom trenutku čuje se Mujo: - "KOMŠIJAAA, JE L' 'VAKO DOBROOO ?" - "DOBRO JE MUJO, DOBRO JE!" odgovara sused. Došla druga noć, kad opet Mujo: - "KOMŠIJAAA, JE L' VAKO DOBROOO?" Opet će ovaj: - "DOBRO JE MUJOOO !" Stigla treća noć, komšija ne odgovara. - "KOMŠIJAAA, JE L' DOBRO 'VAKOOO?". Ćuti komšija, ne čuje se. Opet će Mujo: - "KOMŠIJAAA, JE L' DOBRO 'VAKOOO?". Kad odjednom viče komšija: - "Mujo, vadi joj tu krpu iz usta,cijela zgrada misli da mene je*eš. | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Uto 2 Maj 2017 - 5:40 | |
| Pita Mujo ženu: • Draga, šta da ti poklonim za Novu godinu? • Ne znam Mujo, jednostavno ne znam šta da ti kažem ... • Dobro, dajem ti još godinu dana da razmisliš! | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Uto 2 Maj 2017 - 5:41 | |
| Mujo ode u apoteku i traži dve vijagre. Apotekar: • Šta će vam dve, dovoljna je jedna. Mujo: • Trebaju mi dve! • Nije potrebno uzeti dve, dovoljna je jedna. • Ali meni trebaju dve! • Pa dobro, šta će vam dve? • Dolaze mi dve devojke, imaćemo romantičnu večeru, posle ćemo se malo maziti i na kraju ćemo imati žestoki i dugi seks, tako da mi trebaju dve vijagre da ih mogu zadovoljiti. Apotekar mu proda dve vijagre. Sutradan opet Mujo dolazi u apoteku i trlja ruke. Apotekar: • Dobar dan, kako vam mogu danas pomoći? Mujo: • Dajte mi brzo melem za ruke! • Zašto, šta se dogodilo? • Ma ni jedna nije došla! | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sub 13 Maj 2017 - 5:50 | |
| Dogovore se Fata i Mujo da isprobaju u seksu nešto novo. Skine se Fata i legne na krevet a Mujo se popne na ormar da skoči odozgo. Međutim, promaši krevet, padne na pod i počne da stenje. Gleda ga Fata sa kreveta pa kaže:
- Bolan Mujo, pa nije fazon da samo ti uživaš | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sub 13 Maj 2017 - 5:51 | |
| Mujo dobio zadatak da pomuze kravu i ode on tako lijepo u štalu.
Uzme si stolček, stavi kantu ispod krave, sjedne i počne musti. Nije to trajalo ni minutu, kad krava s lijevom nogom sruši kantu i prolije mlijeko. Mujo sav jadan nađe neki konopac i zaveže kravi nogu tako da je ne može maknuti. Sjedne on opet i počne musti kravu. Začas se krava uzvrpoljila i s drugom, slobodnom nogom prevrnula kantu. Mujo poludi ali uspije naći konop i sveže joj i drugu nogu tako da se krava nije mogla maknuti. Sjedne on opet da završi posao. No, krava nije mogla biti mirna i počela ga treskati s repom. Odluči Mujo zavezati kravi rep ali nikako da nađe neki konopac. Sjeti se da ima remen. Stane se na stolček iza krave, uzme remen i počne vezati kravin rep za neku gredu iznad krave. U tom trenutku padaju mu hlače i istovremeno ulazi Haso.
Haso: "Jel’ bre Mujo, što to radiš?!"
Mujo (razgleda situaciju u kojoj je zatečen - raskrečena krava svezana tako da ne može mrdnuti i on bez hlača te odgovori):
"Jebem kravu. Drugo mi ne bi vjerovao." | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sub 13 Maj 2017 - 5:51 | |
| Popis u Bosni. Došao popisivač i kod Fate i Muje, postavi gomilu pitanja Fati, a posle i Muji i na kraju, onako prijateljski, kaže Muji: – Gospodine, moram Vam nešto reći u poverenju. Na pitanje: “Koliko puta nedeljno vodite ljubav?” vi ste odgovorili dva puta, a vaša supruga je odgovorila pet puta, pa eto samo toliko, da znate. A Mujo će: – Ma nema bolan frke, čim vratimo kredit, i ona će dvaput k’o i ja. | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sub 13 Maj 2017 - 5:52 | |
| Priča Mujo Hasi: • E moj Haso, ja sinoć izađem ranije s posla, odem kući, kad u spavaćoj sobi - Fata se jebe sa crncem i Kinezom. • Ma nije moguće, šta si uradio? • Polako sam ti ja uzeo fotoaparat.... • I šta si uradio? • Napravio sam jedno 5-6 snimaka... • Dobro, dalje? • Snimke sam poslao u "Benetton", pa ćemo vidjeti šta će biti dalje... | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sub 13 Maj 2017 - 5:52 | |
| Priča Mujo: - Je l' ti se ikad desilo da se tol'ko zbuniš i da izvališ nešto što nisi mislio? Haso: - Ne kontam. Mujo: - Pa znaš ono, umjesto onog što treba da kažeš, kažeš ono o čemu misliš. - Opet ne kontam. - Pa evo, neki dan ja bio u Zenici. Dođem na autobusku, a tamo zenska boli glava. Sifoni k'o lubenice, faca, oči, usne, kosa, sve dobro... - 'Ajd nastavi, što si stao? - Pa tu ti se ja sav sjebem i zbunim i umesto da kažem "Jednu kartu do Sarajeva", ja izvalim "Jednu sartu do Karajeva", jer sam zamislio kako je karam. Kontaš sad? - Aaaa, kontam, kontam... I meni se to desilo neki dan. Sjedim ja sa Fatom uj'tru u kući, pijemo kahvu i umjesto da kažem "Deder mi dodaj taj šećer, matere ti", ja izvalim: "ŽIVOT SI MI UNISTILA KURVO, PIČKA TI MATERINA"! | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sub 13 Maj 2017 - 5:53 | |
| Sretnu se Mujo i Haso, pa će Haso Muji: - Čujem da si se oženio. S kojom to, bolan? - Nakon što sam odlučio da se ženim, uzeo sam u obzir nekoliko žena i ispitao sam ih sve da vidim koja mi najvise odgovara. - I tako ti ja pitam prvu koliko su 2 i 2. - Četiri - kaže ona. Pametna žena, odmah se vidi - pomislih ja. - Pitam drugu koliko su 2 i 2, a ona će meni: - Kako kad, može biti 3, može biti 4 a nekad i 5. Aha, ova je filozof, to je još bolje! - pomislih ja. -Pitam treću koliko su 2 i 2, kad ona odvrati meni: - Kako god ti kažeš Mujo. Ako kažeš 3 biti će 3, ako kažeš 6 biti će 6. Aha - pomislih ja - ova baš poštuje svoga čoveka, to je dobro... - Pa koju si na kraju oženio? - Onu četvrtu, sisatu! | |
|  | | Zozon Bot

Bedž :   Broj poruka : 19154 Datum upisa : 21.07.2016
 | Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sre 17 Maj 2017 - 10:04 | |
| Mujo: – “Da bude neprimetan medju jagodama. Jesi li ikad video slona medju jagodama?” Haso: – “Ne.” Mujo: – “Eto vidis”  | |
|  | | Zozon Bot

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sre 17 Maj 2017 - 10:05 | |
| Zalio se Haso Muji kako bi se otarasio Fate ali ne zna kako. Kaze Mujo – “Pa to ti je bar lako. Kupis Fati ficu, ona ne zna dobro da vozi, zgovnat ce u neki kontejner i rijesen problem.” Tako je i bilo. Kupi Haso Fati ficu i za dva dana dodje kod Muje sav tuzan. Pita ga Mujo sta bi? – “Fata imala udes, od fice nista nema, a Fata ziva i zdrava.” – “Sad joj kupi mercedes”, kaze mujo: “pa kad negdje zdrma u velikoj brzini nema joj spasa.” Tako je i bilo. Kupi Haso Fati mercedes i za dva dana opet dodje sav tuzan kod Muje. – “Ista stvar”, kaze Haso: “od mercedesa nista a ona ziva i zdrava.” – “Znas ti sta ces sad”, kaze Haso: “kupi joj jaguara.” Tako je i bilo, kad za dva dana trci Haso sav sretan kod Muje. Kaze: – “Haso, nema vise Fate!” – “Je li boga ti, a sta je sa jaguarom?” – “Nista, eno svezo ga u stali,… dahce i odmara”, kaze Haso.  | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned 25 Jun 2017 - 5:47 | |
| Mujo provao noc kod udate zene. Ujutro, zena skoci sa kreveta i vrisne: - "Muz se iznenada vratio kuci !! Poznala sam zvuk auta,bjezi brzo kroz prozor." Mujo: - "Jedan momenat bona, dok se obucem. Vani pada kisa." Zena: - "Muz ce nas ubiti oboje ako te vidi!!!" Mujo izleti gologuz kroz prozor, zajedno sa odjelom. Na ulici, upadne u grupu trkaca. Pridje mu jedan i pita ga da li uvijek trci sa odjelom pod miskom? Mujo: - "Uvijek trcim tako. Na kraju trke, odijelo je suho i direktno se obucem." Pridje drugi trkac i pita ga: - "Da li uvijek trcis sa prezervativom na penisu." Mujo: - "Ne uvijek, samo kad pada kisa!" | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Čet 3 Avg 2017 - 6:04 | |
| Mujo profesionalac Razgovaraju Suada i Fata: - Fato, bona, šta je tvoj Mujo po zanimanju? - Agronom muzičkog smera. - Pa šta radi? - pita Suada. - Čuva ovce i svira frulu. | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Čet 3 Avg 2017 - 6:04 | |
| Fata ostala sama kod kuće, Mujo na putu, ona uzme vibrator i počne da se igra. Ali, u žaru igre vibrator joj se zaglavi u dupetu i nema druge nego da pozove hitnu. Kad se probudila nakon operacije, doktor se nagne nad nju: - Fato, imam dobru i lošu vijest za vas... Fata uzdahne: - 'Ajd daj lošu prvo... Doktor slegne ramenima: - Nismo uspjeli izvadit' vibrator... Fata zbunjeno upita: - Pa koja je onda dobra? Doktor se osmehne: - Uspjeli smo promijen't' baterije... | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Čet 3 Avg 2017 - 6:11 | |
| Mujo i Fata o pameti! Kaže Fata Muji: - Dokazano je da dete 80 odsto inteligencije nasledi od majke! Mujo će: - E, jeeeeeste, a od oca, kao, samo 35 odsto? | |
|  | | Zozon Bot

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pet 4 Avg 2017 - 14:35 | |
| Haso trči uplašeno ka Muji i viče: -Mujo,Mujo!!Eno Fatu nap'o medved! -Sam ju je i nap'o, sam neka se i brani.  | |
|  | | Zozon Bot

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pet 4 Avg 2017 - 14:36 | |
| Pita Mujo Hasu: - Hoćeš da ti ispričam priču o ljubavi, psu i majci? - Hajde! - Jeb'o ti pas mater!  | |
|  | | Zozon Bot

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pet 4 Avg 2017 - 14:36 | |
| Vidi Haso Muju kako, u znoju lica svoja, kopa rupu. - Šta će ti ta rupa, čoveče? - pita Haso. - Ma pusti, moram da se slikam za ličnu kartu pa kažu treba slika do ramena... Sutra ide Haso opet istim putem a Mujo kopa drugu rupu. - Šta će ti bre još jedna rupa? - Pa kažu, treba dve slike.  | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned 6 Avg 2017 - 5:57 | |
| Mujo nije mogao naći kliješta. Poredao je Fatu i djecu kako bi ih ispitao gdje se kliješta nalaze. - Reci bolan Fato, gdje su kliješta. - Ne znam Mujo. - Reci Fato gdje su il' ću te zaklat! - Ne znam. Mujo zakolje Fatu. - Suljo, sine, reci babi, gdje su kliješta. - Ne znam. - Reci gdje su kliješta ili ću te zaklat! - Ne znam babo, matere mi! Mujo zakolje i njega. Na kraju dođe i do najmlađeg Ibre te i njega upita za kliješta. - Ne znam. - Reci gdje su, ili ću i tebe zaklat! - Ma, evo ti kliješta, jebala te ona! | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned 6 Avg 2017 - 5:57 | |
| Mujo i Fata se napokon poseksali, posle akcije Mujo sedne na kraj kreveta i nervozno pali cigaru za cigarom : - Fato, bona, sudeć'po ovom šta je bilo ... nisam ti bio prvi u životu?! Fata uzdahne: - E moj Mujo, sudeć' po tome šta je bilo, ne'š' bit' ni zadnji! | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned 6 Avg 2017 - 5:58 | |
| Stane debeljuškasta Fata ispred čarobnog ogledala, okrene se oko sebe i upita: - Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu? Ogledalo nervozno odgovori: - Makni se, bona, ništa ne vidim! | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Uto 8 Avg 2017 - 12:40 | |
| Mladi Mujo oženio mladu Fatu, useliše oni u svoj novi stan i uživaju u medenom mjesecu. I tako svake noći čuje se iz stana vriska i cika, uzdisanje i ljubavno stenjanje. Nakon nekoliko dana sretne Mujo susjeda na ulazu, pa če njemu susjed: - "Mujo, nemoj se ljutit', al' ne može se spavat od vas dvoje i vašeg seksanja. De, stavi joj kakvu krpu u usta da ne vrišti tol'ko." - "Ma nema problema komšija, ispričavam se, nisam znao da smo tako glasni." Došla noć, kad u jednom trenutku čuje se Mujo: - "KOMŠIJAAA, JEL 'VAKO DOBROOO ?" - "DOBRO JE MUJO, DOBRO JE!" odgovara susjed. Došla druga noć kad opet Mujo: - "KOMŠIJAAA, JEL 'VAKO DOBROOO?" Opet će ovaj: - "DOBRO JE MUJOOO !" Trće noći viče opet Mujo: - "KOMŠIJAAA, JEL 'VAKO DOBROOO?" Viče susjed iz svog stana: - "DOBRO JE, DOBRO!". Stigla noć, čuje se Mujo: - "KOMŠIJAAA, JEL DOBRO 'VAKOOO?". Šuti komšija, ne čuje se. Opet će Mujo: - "KOMŠIJAAA, JEL DOBRO 'VAKOOO?". Kad odjednom viče komšija: - "Mujo, vadi joj tu krpu iz usta,cijela zgrada misli da mene jebeš. | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Uto 8 Avg 2017 - 12:44 | |
| Uhvatio Mujo zlatnu ribicu. Kaže on njoj: - Kupi mi novi „audi“! - Hoćeš na kredit ili na lizing? - A hoćeš ti na ulje ili na mast? | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Uto 8 Avg 2017 - 12:48 | |
| Otišao Mujo kod hodže: • Vara me Fata. Kaže hodža: • Razvedi se. Mujo: • Ne mogu, volim je. Hodža: • Onda se ne razvodi. Mujo: • Ali stalno mi je to na umu. Hodža: • Pa, razvedi se. Mujo: • Ne mogu zbog djece. Hodža: • Onda se nemoj razvesti. Mujo: • Ali ne mogu da joj oprostim. Hodža: • Promijeni vjeru. Mujo: • Aaaa... kako će mi to pomoći? Hodža: • Neće tebi, nego meni - idi pa zajebavaj popa! | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Uto 8 Avg 2017 - 12:48 | |
| Naslikao Haso sliku, pa je doneo u galeriju. Kustos mu kaže: - Nije loša, a kako se zove? - Mujo u Zenici. - A ko je ova gola žena? - Fata. - A ovaj goli muškarac pored nje? - Suljo. - A gde je Mujo? - Pa, u Zenici. | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Uto 8 Avg 2017 - 12:53 | |
| Donela Fata dva paketa kući, pa je deca pitaju: - Je li to babo poslao iz Nemačke kao poklon za Novu godinu? - Da sam ja čekala vašeg babu, ne bih ni vas imala! | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata...  | |
| |
|  | | | Mujo,Haso,Fata... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |