Foto-forum
nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom

ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom

ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The World in Photos

PrijemEventsRegistruj sePristupi
Zadnje teme
» Leptiri i ostali insekti
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 4:46 pm od dođoška

» Hallowen i Thanksgiving
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 3:58 pm od dođoška

» dođoška
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 3:37 pm od dođoška

» Deca i životinje
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 3:23 pm od dođoška

» Oči i usne krase lice
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 2:53 pm od dođoška

» Street style
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 2:45 pm od dođoška

» Sve na tufne
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 2:12 pm od dođoška

» Ženske "sitnice"
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 2:04 pm od dođoška

» šeširi, kape i šubare
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 1:59 pm od dođoška

» Muška obuća
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 1:52 pm od dođoška

» Modna svaštara
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 1:41 pm od dođoška

» zub vremena
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 1:15 pm od dođoška

» Vozovi i pruge
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 1:01 pm od dođoška

» Ulice, (sokaci), trgovi...
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 12:56 pm od dođoška

» Tačka do tačke/Kocka do kocke
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeDanas u 12:54 pm od dođoška

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga
Naj bolji poslanici
dođoška (188813)
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_vote_lcapMujo,Haso,Fata... - Page 34 I_voting_barMujo,Haso,Fata... - Page 34 I_vote_rcap 
Zoki (172949)
Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_vote_lcapMujo,Haso,Fata... - Page 34 I_voting_barMujo,Haso,Fata... - Page 34 I_vote_rcap 
Ружа (169543)
maraja (122180)
BlackW (111592)
Doktor M (79536)
Daca* (74450)
djadja (61062)
Brzi (57960)
biljana (56018)
Mart 2023
PonUtoSreČetPetSubNed
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
KalendarKalendar
Add This
Bookmark and Share

Mujo,Haso,Fata...

Ići dole 
+2
Zozon
Zoki
6 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34
AutorPoruka
Zoki
Funder
Funder
Zoki

Srbija Muški
Strelac
Broj poruka : 172949
Datum upisa : 01.01.2010
Godina : 61
Lokacija Lokacija : Sombor

Mujo,Haso,Fata... - Page 34 Empty
PočaljiNaslov: Mujo,Haso,Fata...   Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeSub Feb 11, 2017 9:42 am

First topic message reminder :

Vozački ispit 
Išao Mujo polagati vozački ispit po peti put. Vraća se on kući nakon ispita, i pita ga Fata: -I kako je bilo? -Ma pusti me bolan, opet sam pao, reče Mujo. -Jebao me u krivini, jebao me u pravcu, jebao me na semaforu! -Vidiš ti to, veli Fata, mene samo jebao u garaži, a ja prošla od prve!

[You must be registered and logged in to see this link.]     [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
https://foto-forum.forumsr.net/

AutorPoruka
Zoki
Funder
Funder

PočaljiNaslov: Re: Mujo,Haso,Fata...   Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeNed Mar 19, 2023 8:49 am

Sjede Mujo i Haso u kafani i razgovaraju o tome kako bi bilo dobro otići na more par dana na odmor. Haso se lupi po čelu i reče:
- Mujo, bolan, skoro će prvi maj, mogli bi tada, imamo dva dana slobodno!
Mujo klimne glavom i odgovori:
- Dobra ideja, Haso, mogli bi.
Haso se namršti, zamisli i upita Muju:
- Znaš li kad pada prvi maj ove godine?
Mujo otpije gutljaj piva i odgovori kao iz topa:
- Ne znam točno, negdje petog, šestog ...
Nazad na vrh Ići dole
Zoki
Funder
Funder

PočaljiNaslov: Re: Mujo,Haso,Fata...   Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeNed Mar 19, 2023 8:49 am

Oženio se Mujo Japankom i otišao živjeti na Okinawu. Poslije nekog vremena ode mu Haso u posjetu. Sjedoše divaniti i Haso pita: - Bolan, Mujo, kako se vas dvoje razumijete? - Mimikom,nego kako. - odgovori Mujo. Uto ulazi supruga, vadi dojku i pokazuje je Muji. Mujo skoči, ode u drugu sobu, zaskoči ženinu majku, a kad završi uzeme kantu vode i prolije vodu po ženi. Haso ga zbunjen upita: - Bolan, Mujo, što to uradi? - Pa, žena mi je rekla Idi kupi mlijeko, a ja njoj: Je*em ti mater, zar ne vidiš da pada kiša!
Nazad na vrh Ići dole
Zoki
Funder
Funder

Odlučili Mujo i Haso iseliti u Ameriku,ali nikako da dobiju vizu. Zato se odluče maskirati u čimpanze i nakon niza dogodovština, završe u ZOO-u u New Yorku. Nakon nekog vremena skuže da i nije tako loše biti majmun u ZOO-u: dobiješ banane, ležiš po cijeli dan i ništa ne radiš. Ukratko, uživancija! Na žalost, uprava ZOO-a nije bila tog mišljenja: "Ova dva majmuna niš ne valjaju, samo se izležavaju i ne zabavljaju turiste. Pogledajte ostale čimpanze kako se penju po stablima i vješaju po užadi. Pustit ćemo im leoparda u kavez pa neka ih natjera na penjanje ili neka ih poždere!" I zbilja, pustili oni leoparda u kavez: svi majmuni uz kriku pobjegoše na stabla, a jadni Mujo reče :"Najebali smo Haso, nema nam spasa!"."Nema nam spasa moj Mujo!". I kad su očekivali najgore, priđe im leopard, namigne i šapne na uho: "Bez straha momci, to sam ja Suljo iz Zenice!"
Nazad na vrh Ići dole
Zoki
Funder
Funder

Pitao Mujo kolege s posla, kako da provjeri voli li ga Fata. - "Kad dođeš kući pravi se mrtav, pa ćeš vidjeti kako Fata reagira."
I tako dođe Mujo kući, otvara vrata i skljoka se na pod! Vidjela to Fata pa ga preskoči potrčavši prema susjedu Hasi vičući: - "Haaasooo, evo ga rikno Mujo!" Dođe Haso pa gleda, a Fata ga pita: - "U čemu da ga pokopam?" Kaže Haso: - "Pa u onom odijelu što ste ga kupili u Italiji." - "Ma to ćeš ti obući, njega ćemo obući u onu staru Nike trenirku. A što da mu obujemo?" - "One talijanske kožne cipele." - "Ma te cipele obuj ti, njemu ćemo na noge one stare Adidaske." I tako eto sprovoda, pa Fata onako reda radi počne naricati: - "Eeeee, Muuujooo... Kamooo mi te noseee?!" Diže se Mujo iz sanduka pa kaže: - "Na Olimpijadu, pi*da ti materina!" xd
Nazad na vrh Ići dole
Zoki
Funder
Funder

PočaljiNaslov: Re: Mujo,Haso,Fata...   Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeNed Mar 19, 2023 8:50 am

Mujo nezadovoljan poslije prve bracne noci ode kod Hase da mu isprica sta mu se desilo.
- Moj Haso da ti je cuti ovo, sinoc na prvoj bracnoj noci nije mi se dalo nesto, opala mi koncetracija.
Odgovori mu Haso:
- Uzmi pistolj i kad krenes da vodis ljubav opali tri metka u zrak, radi atmosfere.
Mujo nakon toga ode da vodi ljubav, i u sred posla opali tri metka, kad iz ormara izleti komsija Ismet.
- Nemoj me Mujo ubiti, necu vise nikad!
Nazad na vrh Ići dole
Zoki
Funder
Funder

PočaljiNaslov: Re: Mujo,Haso,Fata...   Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeNed Mar 19, 2023 8:50 am

Mujo, vid', bolan, ovo! Statistika kaže da gotovo svi muškarci pre braka u proseku imaju seksualno iskustvo sa najmanje 15 žena!
- Auh, jaro, al' se neko sit najeb'o u moje ime!
Nazad na vrh Ići dole
Zoki
Funder
Funder

PočaljiNaslov: Re: Mujo,Haso,Fata...   Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeNed Mar 19, 2023 8:51 am

Poslali Hasu da ofarba nekoliko prozora. Vraca se on nakon zavrsenog posla, pa pita: "Treba li ofarbati i okvire?"
Nazad na vrh Ići dole
Zoki
Funder
Funder

PočaljiNaslov: Re: Mujo,Haso,Fata...   Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeNed Mar 19, 2023 8:51 am

Što kaže Mujina žena kada se Mujo vrati iz rata u Petak?
Mujina žena kaže:“Ti si ko metak!“
Nazad na vrh Ići dole
Zoki
Funder
Funder

Pita Mujo Hasu: Što bi ti uradio kada bi tvoju ženu u šumi napao medvjed?
Kaže Haso: Ja se ne bih miješao, baš me briga za vukom, sam je napao, sam neka se i brani!
Nazad na vrh Ići dole
Zoki
Funder
Funder
Zoki

Srbija Muški
Strelac

PočaljiNaslov: Re: Mujo,Haso,Fata...   Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeNed Mar 19, 2023 8:52 am

Prolazi Mujo pored prosjaka, ovaj mu jadan pruža ruku i kaže:
- Brate, nisam jeo tri dana.
A Mujo mu odgovara:
- Moraš jesti čovječe, uzmi makar nasilu nešto pojedi...

[You must be registered and logged in to see this link.]     [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]

Nazad na vrh Ići dole
Zoki
Funder
Funder
Zoki

Srbija Muški
Strelac

PočaljiNaslov: Re: Mujo,Haso,Fata...   Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitimeNed Mar 19, 2023 8:52 am

Mujo sedi u kafani,zove ga Fata i razdere se:"Rekla sam 2 piva i do 11 kuci!!!,,A Mujo odgovara:"A ja mislio 11 piva i do 2 kuci"

Nazad na vrh Ići dole
Zoki
Funder
Funder
Zoki

Srbija Muški
Strelac

Pita ucitelj ucenika: Kako ti se zovu roditelji?
- Mujo i Fata.
A kako prezime?
- Pa griju se na drva...

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mujo,Haso,Fata...   Mujo,Haso,Fata... - Page 34 I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Mujo,Haso,Fata...
Nazad na vrh 
Strana 34 od 34Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Foto-forum :: Zabavni forum :: Vic do vica-
Skoči na: