| Dragi Deda Mraze... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
dođoška Adminka
Bedž : Broj poruka : 279479 Datum upisa : 30.03.2020
| Naslov: Dragi Deda Mraze... Ned Nov 29, 2020 8:00 pm | |
| First topic message reminder :Uz toliko već otvorenih prazničnih tema, evo još i ovo, (valjda je u redu)..."Dragi Deda Mraze, Jeste da je pismo pomalo prevaziđen kanal komunikacije, ali pošto nisam uspela da dođem do tvog broja telefona, te ti se nisam mogla javiti Viberom, moraću ovako „po starinski“ da ti pošaljem svoju novogodišnju želju. Da ti pišem koliko sam bila dobra u ovoj godini, neću. Ko god mora svoju dobrotu da hvali i dokazuje, ni D od dobrote tu nema. Ako hoćeš – veruj, ako nećeš – i ne moraš… Al ajde, ako se zezneš, pa poveruješ… Aha! Sad sam te uhvatila! Počinješ da sumnjaš? Počinjem i ja. Jesi li ti zaista pravi Deda Mraz? Ako si pravi, onda sa sigurnošću znaš, nema razloga da sumnjaš… Kao što rekoh… zapravo jedno pomislih, drugo napisah.. ako ipak odlučiš da me nagradiš za sve ono što sam dobro učinila u 2018. ne moraš mi ništa novo donositi.. Biću skromna, zadovoljiću se polovnim (second hand poklon je sasvim ok). Kao što rekoh, ne treba mi ništa novo… Želim reprizno prikazivanje godine koja je na izmaku. Prikazivanje Boljeg života prepusti RTS-u… to je njihova tradicija… a meni samo donesi još jednu ovakvu godinu… ne moraš bolju.. samo da gora ne bude. Hvala unapred!" (pismo posudjeno od nekud sa neta) "Ne sanjamo svi jednako i to nikome ne smeta. A zašto svima smetamo kad smo drugačije budni?"
Poslednji put izmenio dođoška dana Pet Dec 11, 2020 4:49 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |