| Sportski vicevi | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
biljana Moderator

Broj poruka : 64038 Datum upisa : 21.11.2020
 | Naslov: Sportski vicevi Pet Mar 26, 2021 3:45 pm | |
| Sport i sportisti su nepresušan izvor viceva i raznih provala. Smeh i humor su neke od najlepših stvari na svetu. Ono što nam razgaljuje dušu i donosi osmeh na lice, ono što nam ulepšava život i omogućava da sve teškoće u životu lakše podnosimo. To su stvari koje su najbolji lek za našu dušu i naše zdravlje. Zbog svega toga, uživajte i smejte se što više možete, jer smeh je zdravlje... Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: Sportski vicevi Pet Mar 26, 2021 3:45 pm | |
| Pita policajac navijača poslije utakmice kojim rezultatom je završila utakmica. Kaže navijač: - Nula-nula. A, pita policajac: - A prvo poluvreme? Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: Sportski vicevi Pet Mar 26, 2021 3:45 pm | |
| Perica dolazi kući iz škole: - Znam tata, ti si fudbaler i shvatićeš me! - Šta sine? - Produžio sam ugovor s 5. razredom na još godinu dana.
Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: Sportski vicevi Pet Mar 26, 2021 3:46 pm | |
| Znate li zašto žene ne mogu biti komentatori na utakmicama? - Zato što brže pričaju nego što igrači trče. Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Diže nabildan momak u teretani utege. Prilazi mu lepa plavuša i pita ga: - Ćao slatkišu, što radiš u subotu? A nabildani će: - Leđa i noge. Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| - Koja je razlika između lopova i fudbalera? Lopov kaže: 'Daj pare, ili pucam!', a fudbaler: 'Daj pare, ili ne pucam!' Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: Sportski vicevi Pet Mar 26, 2021 3:47 pm | |
| - Zašto se patuljci smiju kad igraju nogomet? - Zato što ih trava škaklja po jajima. Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: Sportski vicevi Pet Mar 26, 2021 3:47 pm | |
| Pita učiteljica Pericu u školi: - Perice, nabroji nam tri slavne osobe! - Ronaldo, Mesi, Nejmar. - A, jesi li čuo za Mocarta, Pikasa... - Ne učiteljice, ne znam baš sve rezervne igrače! Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: Sportski vicevi Pet Mar 26, 2021 3:48 pm | |
| Bila jedna baba na utakmici. Gleda ona pa kaže: - Druže sudac, baci im još jednu loptu, vidiš da se otimaju za ovu jednu. Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: Sportski vicevi Pet Mar 26, 2021 3:48 pm | |
| Pita učiteljica Pericu: - Perice, voliš li tatu? - Ne volim, on me stalno tuče. - Pa voliš li mamu? - Ne volim i ona me tuče. - Voliš li brata? - Ne volim, i on me tuče. - Pa koga onda voliš? - Volim Zvezdu. Ona nikoga ne tuče! Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: Sportski vicevi Pet Mar 26, 2021 3:49 pm | |
| Pita reporter igrača kako je danas igrao. Odgovori igrač: - Dao sam dva bombastična gola. - I kakav je rezultat na kraju bio? - 1:1. Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: Sportski vicevi Pet Mar 26, 2021 3:49 pm | |
| Kaže mama Perici: - Perice, zašto ne želiš jesti spanać? Daće ti snage za sutrašnju utakmicu! - Mama, što ti je? Zar hoćeš da igram pod dopingom!? Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: Sportski vicevi Sub Maj 01, 2021 8:42 pm | |
| Uspavljuje Roger Federer sina, a mali će: - Tata, kad porastem volio bih igrati tenis kao Novak Đoković! - I tata bi sine... Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
Zoki Funder

Broj poruka : 177208 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 61
 | Naslov: Re: Sportski vicevi Čet Jul 15, 2021 5:24 pm | |
| Ulazi Italijan u pab dan posle utakmice: -Buongiorno! Englezi u glas: -Nema priče o fudbalu! Italijan: -Pa o čemu da pričam? Englezi: -O čemu god hoćeš, samo ne može o fudbalu! Italijan: -A jel može o seksu? Englezi u glas: -Naravno! Italijan: -Al smo vas kar*ali juče... | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: Sportski vicevi Pon Jul 19, 2021 8:41 pm | |
| Zašto plavuša traži Novaka Đokovića i Rafaela Nadala svom Ford Focusu? - Čula ujutro na sportskim vestima: 'Danas je u fokusu finale Wimbledona!' Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: Sportski vicevi Pon Jul 19, 2021 8:42 pm | |
| Hvali se Federer i pokazuje Chucku Norrisu svoj najnoviji Rolex. Chuck mu skine sat i kaže: - Mali, ne treba ti to više, sad Novak određuje koliko je sati. Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Sportski vicevi  | |
| |
|
 | |
| Sportski vicevi | |
|