Novembar 2024 | Pon | Uto | Sre | Čet | Pet | Sub | Ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Kalendar |
|
Add This |
|
|
| Srpski fudbal | |
|
+29Сергей ŽarkoM Jovan Alen Quentin Ćomi Vitez Delija Karagunis djadja Lorenza Simon munja Kralj Tadija dragan jankulovski defjjuz promaja MiroslavL Katy Zana Dylan Vasilije Dejan Conan Dragan Kovačević Boby Doktor M Ružica 33 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Zoki Funder
Broj poruka : 186899 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
| Naslov: Srpski fudbal Sub Jan 02, 2010 1:05 pm | |
| First topic message reminder :Film o Rambu na dve „Marakane“U prostorijama bioskopa „Balkan“ juče je održana konferencija za štampu povodom snimanja filma „Gringo“, u režiji Darka Bajića. Filmska priča bavi se bogatom fudbalskom karijerom Dejana - Ramba Petkovića, koji je u 37. godini predvodio Flamengo do titule prvaka Brazila. Premijera je zakazana za maj 2010. na brazilskoj „Marakani“, nešto kasnije i na našoj, Zvezdinoj! Ovom događaju, u autentičnom, bioskopskom ambijentu, prisustvovale su brojne poznate ličnosti, sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Vladom Divcem i prvim čovekom Crvene zvezde Vladanom Lukićem na čelu. Rambo Petković, glavni lik istinite priče, ne krije da nije mogao da zamisli bolji scenario i režiju od minule uspešne sezone, u kojoj je proglašen za najboljeg veznog igrača brazilskog prvenstva. - Presrećan sam zbog svega što mi se dešavalo u poslednje vreme. Zaista mi je drago što sam milionsku navijačku armiju Flamenga naučio gde su Srbija, Beograd, Niš i Majdanpek. Pokazao sam Brazilcima da Srbija, iako je mala zemlja, ima velike ljude koji se rađaju sa neverovatnim talentom - istakao je Rambo. Prisutne novinare posebno je interesovalo da li je Petković spreman „da ode u zasluženu fudbalsku penziju“, s obzirom na to da se nalazi na zalasku četvrte decenije... - Igraću dokle god budem imao želju i dok budem bio među najboljima. Još me sluša lopta, pa i ne razmišljam da „okačim kopačke o klin - zaključio je Dejan Rambo Petković. Da Lukić plati piće i eto me u ZvezdiPoznato je da su Dejan Petković i predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić veliki prijatelji i da se često šale. Tako je Rambo na pitanje novinara „da li je realno da oproštajni meč odigra upravo u crveno-belom dresu“ izjavio sledeće: - Pitajte Lukića, od njega zavisi, ja sam raspoložen za tu priču, samo još piće da mi plate... Predsednik našeg najtrofejnijeg kluba, naravno u šaljivom tonu, odgovorio je... - Ne može Rambo, previše tražiš - što je mnogo, mnogo je - našalio se Lukić, koji je prisustvovao konferenciji. | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Dragan Kovačević Član
Broj poruka : 8422 Datum upisa : 30.04.2010
| Naslov: Re: Srpski fudbal Čet Maj 06, 2010 10:35 am | |
| Moj klub me je obradovao . Jedan od najdražih trofeja osvojenih u poslednjih 10-ak godina . Naravno , inspirisali su me da im na ovaj način iskažem zahvalnost : Moj Sever blista ceo , crveno -beo ! Zvezda neka sija , živela Srbija ! Strah , trepet , mnogih velikana , ostaje tvrđava , srpska Marakana ! | |
| | | Conan Član
Broj poruka : 14988 Datum upisa : 19.03.2010
| Naslov: Re: Srpski fudbal Sub Maj 08, 2010 7:22 pm | |
| Derbi Partizan-Zvezda 1 pol.0:0 sere mi se od onog tv komentatora toliko je pristrasan da je to sramota,navija za Partizan 100% | |
| | | Doktor M Član
Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010
| Naslov: Re: Srpski fudbal Sub Maj 08, 2010 7:37 pm | |
| je...em im majku grobarsku pa to je stoka,sve je kupila i sudije i medije...Karadžić je njihov predsednik a ne Đurić | |
| | | Conan Član
| Naslov: Re: Srpski fudbal Sub Maj 08, 2010 7:55 pm | |
| grobarski majmuni su zadimili ceo stadion kako su uneli baklje? | |
| | | Conan Član
| Naslov: Re: Srpski fudbal Sub Maj 08, 2010 7:58 pm | |
| penal nije sudio jeli moguće...pa prodana dušo sudijo majkuti jebemmmmmmmm | |
| | | Doktor M Član
Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010
| Naslov: Re: Srpski fudbal Sub Maj 08, 2010 8:24 pm | |
| nema više vremena grobari će pobediti 1:0 | |
| | | Conan Član
| Naslov: Re: Srpski fudbal Sub Maj 08, 2010 8:25 pm | |
| | |
| | | Zoki Funder
Broj poruka : 186899 Datum upisa : 01.01.2010
| Naslov: Re: Srpski fudbal Uto Maj 11, 2010 12:22 pm | |
| ZVEZDA: FSS i Partizan pišu istim stilom Uprava Crvene zvezde neće komentarisati saopštenja Fudbalskog saveza Srbije i Partizana u kojima se crveno-beli optužuju za laži, uvrede, podizanje tenzija, ali i pretnje. "Crvena zvezda nema nikakav komentar na saopšenja FSS i Partizana. Jedino možemo da primetimo da su izdata istovremeno i da su pisana istim stilom. To sve govori", izneo je portparol Zvezde Marko Nikolovski stav uprave kluba. Nikolovski nije želeo da govori ni o optužbama predsednika FSS Tomislava Karadžića, koji je u saopštenju naveo da su mu pretile osobe koje se mogu dovesti u vezu sa ljudima koji iz senke vode Crvenu zvezdu. "Crvena zvezda se okreće budućnosti i svojim planovima za razvoj. Svi su videli šta se desilo. Istina se ne može sakriti", rekao je Nikolovski misleći na 138. "večiti" derbi", kojim je i počeo najnoviji sukob najtrofejnijih srpskih klubova. Partizan je u subotnjem derbiju pobedio sa 1:0 i praktično rešio pitanje prvaka države, pošto će u poslednja dva kola Super lige morati da osvoji dva boda. Zvezda se već u nedelju oglasila saopštenjem u kome je ocenila da su je sudije pokrale, a da joj je titulu oduzeo predsednik FSS Tomislav Karadžić, nekada prvi čovek Partizana. Odgovori se nisu dugo čekali. Partizan je Zvezdu optužio za šovinizam i opasno deljenje Srbije po liniji pripadnosti klubu. FSS je bio još oštriji i istakao da Zvezdu vode ljudi iz senke, koji crveno-bele koriste zarad sopstvene dobrobiti, a koje predvodi nekadašnji visoki funkcioner Demokratske stranke, Goran Vesić. Rukovodioci Crvene zvezde tvrde da je Vesić samo jedan od brojnih prijatelja kluba i da nema nikakve ingerencije, već samo savetodavnu ulogu. | |
| | | Zoki Funder
Broj poruka : 186899 Datum upisa : 01.01.2010
| Naslov: Re: Srpski fudbal Sre Maj 12, 2010 10:05 am | |
| Nervoza u Vojvodini - potukli se direktori! Sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić sukobio se sa šefom marketinga kluba Ljubom Panićem, koji najavljuje tužbu sudu. Fudbaleri Vojvodine naredne sezone neće igrati u Evropi, a nervoza koja se uvukla u najstariji superligaški klub kulminirala je u kancelariji u kojoj su se "dohvatili" sportski direktor i šef marketinga i pres službe. Prema pisanju "Večernjih novosti", sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić nasrnuo je na šefa marketinga Ljubu Panića. Panić je rekao da je mnogo mlađi Pantelić nasrnuo na njega dok je držao ruke u džepovima. Razlog su, navodno, novinski izveštaji u kojime se kritikuje rad sportske službe Novosađana. "Pa mogu otac da mu budem i ni na kraj pameti mi nije palo da uopšte možemo da se hvatamo u koštac. Sramota je da se ljudi hvataju za gušu, da iscepaju košulje... Svakako će uslediti tužba, jer sa takvim primitivizmom moram da reagujem civilizovano", rekao je Panić. | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Srpski fudbal Pet Maj 14, 2010 8:12 am | |
| Partizan šampion, BSK slavio na Marakani! Fudbaleri Partizana na Karaburmi savladali OFK Beograd (3:0) i sa nekoliko hiljada navijača proslavili treću uzastopnu titulu. Mladi radnik ispao, kandidati za drugog "putnika" u Prvu ligu BSK, Napredak, Hajduk i Čukarički. Partizan je u pretposlednje kolo Jelen Superlige Srbije ušao sa četiri boda više od Crvene zvezde i za sigurnu odbranu trona mu je bila potrebna pobeda nad "romantičarima". muka mi je od grobara i njihovih vladara T.Karadžića,Dačića,Tadića...sve grobar do grobara,zato je tako i uspešan ,mojoj Zvezdi još jednom hvala za osvojeni Kup Srbije,ekipa će imati sigurno transformaciju,kakvu videćemo na leto | |
| | | Boby Član
Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 46 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Srpski fudbal Pet Maj 14, 2010 9:49 am | |
| a kako su se juče radovali grobari...žalosni su a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
| | | Dragan Kovačević Član
Broj poruka : 8422 Datum upisa : 30.04.2010 Godina : 42 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Srpski fudbal Pet Maj 14, 2010 10:40 am | |
| Nisu zaslužili titulu ove godine , provukli su se isključivo sticajem okolnosti . | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Srpski fudbal Sub Maj 15, 2010 8:26 am | |
| ZVEZDA: Ninkov, Lekić, Bogdanović...voljno Zvezda pušta četvoricu igrača, ako bude dobre ponude. Lazetića bi da zadrži. Zvezda će i u narednoj sezoni igrati sa izmenjenim timom u odnosu na ovu koja je na izmaku, bar sudeći prema izjavi predsednika crveno-belih Vladana Lukića. Naime, Lukić je rekao da Pavle Ninkov, Dejan Lekić, Vladimir Bogdanović i Marko Blažić mogu da napuste klub ukoliko dobiju povoljan angažman. Situacija sa kapitenom Nikolom Lazetićem je još nejasna, pošto njemu ističe ugovor na kraju sezone. Lukić je, međutim, rekao da je želja kluba da Lazetić ostane u Zvezdi i bude i dalje predvodnik tima. | |
| | | Conan Član
Broj poruka : 14988 Datum upisa : 19.03.2010 Godina : 47 Lokacija : Belgrade-okolina
| Naslov: Re: Srpski fudbal Ned Maj 16, 2010 5:13 pm | |
| bojim se da će rasprodaja igrača početi tako da niko neće kvalitetan ostati ko se lati mača i sam od njega strada | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Srpski fudbal Pon Maj 17, 2010 8:33 am | |
| Napredak ispao, Zvezda se iskupila Fudbaleri Napretka izgubili su od Vojvodine rezultatom 7:0 i pridružili se Mladom radniku na putu za Prvu ligu. Opstali Hajduk, Čukarički i BSK. Dejan Lekić za "minimalac" crveno-belih u Subotici. Četiri ekipe ušle su u mečeve poslednjeg kola Jelen Superlige Srbije sa željom da izbegnu pretposlednje mesto i selidbu u niži rang takmičenja. Već na poluvremenu je bilo jasno da će "deblji kraj" izvući ekipa koja je i inače imala najslabije šanse da izbegne eliminaciju. Napredak je morao u goste Vojvodini, koja nije sebi smela da dozvoli novu blamažu, a uz to se znalo da će Kruševljani biti u podređenom položaju u skoro svim eventualnim "krugovima". Vojvodina je pitanje pobednika rešila već u 28. minutu, kada je Dragan Mrđa sa "bele tačke" povisio na 2:0, a Danijel Gašić dobio crveni karton. Do kraja se samo postavljalo pitanje broja lopti u mreži Danila Pustinjakovića.Bilo ih je sedam, uz promašen penal Milana Tadića, a Mrđa je sa četiri pogotka - ukupno 22 u prvenstvu - potvrdio kandidaturu za odlazak na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Napredak je mogao da opstane u eliti uz pomoć Javora, međutim, Ivanjičani nisu mogli bolje od 1:1 na gostovanju u Kuli. Da su Hajduk i Napredak završili takmičenje sa istim brojem bodova, ispali bi Kuljani zbog lošijeg učinka u međusobnim susretima...Hajduk je poveo golom Đorđa Mrđanina u 41. minutu, a izjednačio je Nenad Panić, pa su domaći morali da drhte u poslednjih četvrt sata utakmice. Zanimljivo je da su navijači na stadionu u Kuli skandirali Vojvodini i njenom predsedniku Ratku Butoroviću, čim su saznali da je Napredak u Novom Sadu ostao bez šansi da uradi nešto konkretnije! Preostale dve ugrožene ekipe nisu ništa prepustile slučaju i opstanak u Superligi obezbedile su minimalnim pobedama. BSK je savladao OFK Beograd, kao nominalni domaćin na Karaburmi, a Čukarički na Banovom brdu ekipu Borca.Gol za Borčance postigao je Vladimir Krstić u šestom minutu, a zatim su i jedni i drugi ostali sa po desetoricom igrača: "pocrveneo" je Brazilac Karvaljo kod "romantičara", pa u drugom poluvremenu kapiten BSK-a Aleksandar Đukić. BSK je kao debitant u Superligi ostvario dve pobede nad OFK Beogradom, koji mu je ustupio svoj stadion za odigravanje domaćih utakmica! Čukarički je ubedljivo nadigrao Čačane, ali je njegovu mrežu pogodio samo jednom. Učinio je to u 37. minutu (glavom) nekadašnji član Zete i Crvene zvezde Nikola Trajković. Crno-beli sa Brda zaslužuju sve komplimente zbog načina na koji su opstali u Superligi.
Podsetimo, Čukarički je na polovini sezone bio ubedljivo poslednji, sa samo osam osvojenih bodova - sedam manje od Metalca i Rada koji su zauzimali sledeće dve pozicije.Međutim, "brđani" su se izdigli iz rezultatske i finansijske krize. U prolećnoj polusezoni zabeležili su sedam pobeda na 15 mečeva, a osvajanjem 24 boda nadmašili, recimo, Vojvodinu (21), koja po mnogima ima najkvalitetniji igrački kadar u Srbiji! Crvena zvezda je pobedom nad Spartakom u Subotici - 1:0 - stavila pozitivnu tačku na burnu sezonu. Gol za tri boda postigao je Dejan Lekić, preciznim udarcem sa 16 metara, u devetom minutu.
Tome je kumovao golman "golubova" Milan Jovanić, koji je slabo ispucao loptu iz peterca, a onda lošim postavljanjem omogućio reprezentativcu Srbije da se upiše u strelce 12. put u ovom prvenstvu.Na kišom natopljenom terenu, Spartak je posle toga imao nešto više od igre, a najbolju priliku za izjednačenje propustio je u 34. minutu. Tada je sa desne strane centrirao Marko Adamović, lopta je zakačila nogu Nikole Ignjatijevića i završila na prečki crveno-belih... Lekiću se u 57. minutu ukazala još jedna iznenadna prilika, ali on tom prilikom nije bio priseban kao na početku utakmice. U čistoj poziciji, prebacio je i istrčalog Jovanića i prečku... Savio je mogao da povisi na 2:0 u 69. minutu, kada je iskosa sa pet metara šutirao previsoko, dok je kod "golubova" Vojo Ubiparip uputio neprecizan udarac glavom u 83. minutu. Trener Zvezde Ratko Dostanić morao je da na teren pošalje oslabljenu ekipu, pošto se od ranije povređenim Lazetiću i Đorđeviću pridružio Pavle Ninkov. Ispit su položile i Delije, koje su u velikom broju došle na poslednje gostovanje i bodrile ekipu kao da prethodno nije doživela poraze u "večitom derbiju" u Humskoj 1 i od BSK-a na Marakani.Rad je na Banjici deklasirao Metalac (3:0), a Jagodina "overila" šesto mesto pobedivši Smederevo - 2:0. Smederevci su tako ostali bez pogotka na devet od deset poslednjih utakmica! REZULTATI 30. KOLA:Vojvodina - Napredak 7:0 (3:0) /Mrđa 17, 28p, 47, 86, Katai 32, 65, Mudrinski 77/ BSK - OFK Beograd 1:0 (1:0) /Krstić 6/ Hajduk - Javor 1:1 (1:0) /Mrđanin 41 - Panić 77/ Čukarički - Borac 1:0 (1:0) /Trajković 37/ Spartak - Crvena zvezda 0:1 (0:1) /Lekić 9/ Rad - Metalac 3:0 (1:0) /Dimitrijević 45, Kaluđerović 48, Pajović 67/ Jagodina - Smederevo 2:0 (0:0) /Simčević 62, Đilas 75/ TABELA: Partizan (-1) 75, Crvena zvezda 71, OFK Beograd 50, Spartak 49, Vojvodina 45, Jagodina 43, Javor 38, Rad 37, Metalac 35, Smederevo 34, Borac 34, BSK 33, Čukarički 32, Hajduk 30, Napredak 29, Mladi radnik (-1) 25 bodova. | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Srpski fudbal Uto Maj 18, 2010 12:16 pm | |
| Delije pesmom dočekale Zvezdu u Čikagu! Ekspedicija Crvene zvezde doputovala u Čikago gde će učestvovati na turniru sa Legijom, PSŽ-om i Fajerom. 1 / 2 2 / 2 Tim Ratka Dostanića, lišen pomoći kapitena Nikole Lazetića, Pavla Ninkova i reprezentativca Dejana Lekića, stigao je u Čikago posle 13 sati leta, preko Varšave. Da gostovanje vicešampiona Jelen Superlige i osvajača Lav Kupa Srbije izaziva veliku pažnju u "drugom najvećem srpskom gradu", moglo se videti već na aerodromu "O Hare" u Čikagu. Navijači Zvezde u dijaspori, u dresovima, opremljeni navijačkim rekvizitima, dočekali su fudbalere iz Beograda. Čikaškim aerodromom se orila pesma, a igrači su se slikali sa "domaćinima", delili im autograme... "Nismo očekivali doček odmah na aerodoromu i to ovakav, ali to je nromalno jer Čikago je grad sa mnogo Srba, a Zvezda je Zvezda", rekao je predsednik kluba Vladan Lukić. Zvezda će na turniru startovati 19. maja protiv Legije iz Varšave, a tri dana kasnije igraće ili sa pobednikom duela Čikago Fajer - Pari Sen Žermen u finalu ili će se sa poraženim boriti za treće mesto. | |
| | | Boby Član
Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 46 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Srpski fudbal Čet Maj 20, 2010 11:55 am | |
| Zvezda u finalu turnira u Čikagu Mloš Trifunović na treningu pred meč sa Čikagom Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale turnira u Čikagu, pošto su savladali poljsku Legiju 1:0. Crveno-beli će u finalu igrati protiv Pari Sen Žermena, koji je istim rezultatom savladao domaći tim Čikago Fajer.Jedini gol na utakmici postigao je Miloš Trifunović glavom u 73. minutu posle centaršuta sa leve strane. Zvezda je imala još dve odlične prilike, ali je Nikolić u 81. minutu iz penala pogodio prečku, da bi posle akcije Crvene zvezde u 86. minutu lopta pogodila stativu. Oba tima su utakmicu završila sa po desetoricom igrača, jer je na jednoj strani isključen Kumbev, a na drugoj golman Zvezde Bajković. Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić čestitao je ekipi Legije na borbenosti i prikazanom kvalitetu i zatim se odmah osvrnuo na gostoprimstvo koje crveno-beli uživaju u Čikagu. - Nemam reči kojima bih opisao pažnju koju imamo. Čekali su nas na aerodromu, bili su na treningu, sad su napunili tribinu Tojota parka. Zaista je sjajno imati ovakve navijače i drago mi je da smo im ulepšali veče i ovaj turnir. Ova pobeda jeste za Zvezdine navijače i trudićemo se da ih obradujemo još jednom – rekao je Dostanić. Kad je utakmica u pitanju Zvezdin šef struke ne krije da će u Čikagu videti one koje nije imao prilike u šampionatu i Kupu Srbije. - Čikago nam služi za ukazivanje šanse nekima koje nisam video tokom sezone. O detaljima njihove igre neću sada ali moram da znam na koga mogu a na koga ne mogu da računam na leto. Lepo je pobediti, mada mi se ne dopada ta čarka sa igračima Legije na kraju meča. To je jedina mrlja utakmice – kaže Dostanić. Finale protiv Pari Sen Žermena je u subotu... - Želimo pobede i svaki trofej, ali hoću i minutažu za igrače. Videćemo kako će šansu koristiti protiv Parižana koji su velika evropska ekipa - rekao je trener Crvene zvezde. a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Srpski fudbal Pet Maj 21, 2010 7:44 am | |
| JSL: Mrđa je "broj jedan"! Zajednica superligaša proglasila je napadača Vojvodine i reprezentativca Srbije Dragana Mrđu za najboljeg igrača domaćeg prvenstva. Mrđa je u protekloj sezoni bio i prvi strelac Jelen Superlige Srbije sa 22 pogotka. "Imao sam sjajnu sezonu i sve sam učinio da dođem do priznanja, za šta su zaslužni i saigrači i klub", rekao je Mrđa novinarima. "Ekipa nije ostvarila zacrtane ciljeve, ali to je fudbal. Nadam se da će Vojvodina u skorijoj budućnosti biti prvak države". Upitan da li će ostati u Novom Sadu, Mrđa je rekao: "Kako stvari stoje - izgleda da neću".Napadač Vojvodine koncentrisan je na pripreme reprezentacije za Svetsko prvenstvo i nada se da će izboriti mesto u timu. "Daću maksimum i pokušaću da se nametnem selektoru, kao što sam to radio u prvenstvu. Glupo bi bilo kada bih rekao da se ne nadam odlasku u Južnu Afriku. Svaki igrač koji je dobio poziv za pripreme se nada tome" | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Srpski fudbal Ned Maj 23, 2010 7:59 pm | |
| Zvezda osvojila Čikago! U finalu turnira u Čikagu, fudbaleri Crvene zvezde bolje su izvodili penale posle 1:1 u 90 minuta igre sa Pari Sen Žermenom. Kadu doveo crveno-bele u vođstvo. Stamenković odbranio penal u sedmoj seriji - 7:6. Crvena zvezda je ipak završila sezonu sa dva trofeja! Posle osvojenog Kupa Srbije, crveno-beli su u noći između subote i nedelje po srednjeevropskom vremenu, osvojili i jak turnir u "drugom najvećem srpskom gradu". U finalu "Sister City Internacional Cup" turnira u Čikagu, posle 1:1 u 90 minuta, Zvezda je bolje izvodila penale od Pari Sen Žermena - 7:6.Strelci su bili sigurni do sedme serije, kada je golman Crvene zvezde Saša Stamenković "uhvatio" šut Žana Udea Morisa, a potom je Milan Jeremić sigurno izveo penal i doneo Zvezdi trofej na prvom turniru ove vrste u Čikagu. Jeremićev pogodak bučno je proslavilo nekoliko hiljada navijača Zvezde na tribinama ekipe Čikago Fajer. Posle dodele pehara, igrači i navijači proslavili su drugi trofej u sezoni... Prvo poluvreme pripalo je Parižanima, koji su imali više od igre, pet udaraca ka golu, ali ne i šanse iz kojih bi savladali Stamenkovića. Do odmora, Zvezda nije uspevala ozbiljnije da naudi Edelu Apuli, ali su se povratkom igrača na teren stvari bitno izmenile. Za to je najzaslužniji Zumana Kamara, koji je u 55. minutu dobio direktan crveni karton za pogibeljan start nad igračem Crvene zvezde. Nije bilo potrebno dugo Zvezdi da zapreti...Jeremić je u 58. minutu imao "praznu" mrežu, dobro je šutirao, ali je Marko Sara uspeo da se podmetne između lopte i mreže. Stomakom je zaustavio Jeremićev šut i sprečio vođstvo tima Ratka Dostanića. Golman crveno-belih Stamenković u drugom delu igre imao je manje posla, a udarce kao što je bio onaj Gijoma Oroa u 63. minutu krotio je sa lakoćom. Zvezda je povela u 73. minutu, kada se Kadu stuštio ka Apuli, čuvar mreže francuskog tima izbačen je driblingom i Brazilac je rutinski poslao loptu u mrežu za 1:0. Tek tada, razigrao se Mateja Kežman u dresu Pari Sen Žermena, probao je bivši napadač Partizana da prevari Stamenkovića u 75. minutu, ali nije uspeo. Penala ne bi bilo da Jeremić nije napravio grešku i to u sudijskoj nadoknadi. Nevešto je pokušao da doda loptu saigraču ispred u blizini svog gola, ali je dodao do Sere, koji je imao vremena da se namesti i onda sa ivice šesnaesterca zakuca loptu ispod prečke. Stamenković se pružio koliko je mogao, ali nije bio u stanju da spreči izjednačenje - 1:1.Odmah se pristupilo izvođenju jedanaesteraca, a presudna je bila sedma serija gde su se Stamenković prvo sačekao Oroa, a potom se i Jeremić iskupio za kiks u "zlo doba". Do finala, Zvezda je došla posle pobede nad Legijom iz Varšave (1:0). Taj tim osvojio je treću poziciju, jer je rutinski pobedio domaćina turnira Čikago Fajer sa 3:0. Dostanić je počeo utakmicu u sastavu: Stamenković - Mikić, Đorđević, Savić, Ignjatijević - Bogdanović, Savio, Mugoša - Lazović, Kadu - Jevtić. Kasnije su u igru ulazili: Jeremić, Subotić, Nikolić, Vilotić i Perović. | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Srpski fudbal Ned Maj 23, 2010 10:07 pm | |
| | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Srpski fudbal Pon Maj 24, 2010 12:55 am | |
| Milijaš u MONDU: Nigde nema "severa" Reprezentativni vezista iz Vulvsa vraćao je film na period kada je nosio crveno-beli dres, ali i pričao o svom sadašnjem klubu. Nenad Milijaš je, gostujući u redakciji Monda, odgovarao i na mnoga pitanja nevezana za predstojeće Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.Čitaoce Monda najviše je interesovalo da li će se, makar pred kraj karijere, vratiti u Crvenu zvezdu, ali i mnoge druge stvari vezane za Milijašev bivši klub. Bilo je i drugara "iz kraja" koji su poželeli da se jednog dana vrati u matični, Zemun. "Zvezda i Zemun su mi omiljeni klubovi. Za Zvezdu navijam ceo život i ona mi je najviše dala, a u Zemunu sam mnogo toga naučio. Sigurno da bih voleo da u Zvezdi završim karijeru sa još nekom titulom. Ali, to je daleko".Kakav je osećaj dati gol Partizanu i da li i dalje žalite za nepravedno poništenim golom u Kupu (u polufinalu 2008, rezultat je bio 3:2 za Partizan)? "Žalim svaki dan, svaki put kad odgledam gol, kad god ja ili bilo ko pomene taj detalj... Drago mi je što sam davao golove Partizanu, jer su oni najslađi. Svi moji pogoci su donosili pobede".Pratite li zbivanja u Zvezdi i šta mislite o aktuelnoj upravi? "Cele sezone sam pratio dešavanja. Ljudi koji sada vode klub zaslužuju da ostanu. O situaciji u klubu dovoljno govore dresovi, na kojima stoji poruka da se pošalje novac. Pa iako je tako, uspeli su da osvoje Kup, odigrali su dobro u prvenstvu i nesrećno izgubili. Da je navijačima, pa i meni neko rekao da će tako biti, ja bih to potpisao pre početka sezone. A rečeno je da treba dve godine da se oformi ekipa". Da li bi Zvezda opstala u Premijer ligi. "Smešno je govoriti o tome, naravno da bi. Zvezda je mnogo velika da bi se govorilo o borbi za opstanak u bilo kojoj ligi, pa i Premijer". Može li Zvezda da uzme titulu u narednih deset godina? "Uzeće bar polovinu". Kako ste se osećali kada ste prvi put istrčali na Marakanu u Zvezdinom dresu? "Ludo! Igrali smo protiv Obilića", odgovorio je Milijaš, a onda su sećanja sama počela da naviru. "Prvi gol sam dao protiv Rada kada je trener bio Zenga, i to u 85. minutu za pobedu kada smo se borili za titulu. Nikada neću zaboraviti ni taj gol ni kako je izgledao Sever". Jedan čitalac je "pecnuo" Milijaša - postavio je pitanje da li ga je sramota što je igrao za Zvezdu kada je od malena partizanovac. "Baš je obrnuto - oduvek navijam za Zvezdu i zato nikada ne može da me bude sramota".Za koga ste navijali na nedavnom košarkaškom Fajnal foru Evrolige? "Za Olimpijakos". Kastiljo bi se vratio u Zvezdu "Bombardovan" je Nenad Milijaš i pitanjima vezanim za njegov klub, za status u ekipi... Mnogi misle da zaslužuje više da igra u Vulverhemptonu, da možda treba da promeni sredinu... "Moj klub ima svetlu tradiciju, a o njemu se ovde malo zna. Odlično je organizovan. Imamo mnogo navijača i puno nam znači što nas u velikom broju prate i na gostovanjima. Nisam pogrešio što sam otišao tamo. Dovoljno sam igrao za prvu sezonu, i to dobro, dao sam neke važne golove, neke i namestio. Sada neću menjati sredinu, za tu opciju nismo ni klub ni ja".Zašto ne dobijate veću minutažu? Da niste u sukobu sa trenerom Mikom Mekartijem? "Zato što je prva sezona u Engleskoj svima takva. Trener me mnogo voli, poštuje kao igrača i hvali me svuda. Ne postoji sukob. Igrao sam dok je trebalo da se napada i pobeđuje, a kasnije smo 'čuvali' bodove, igrali i sa dvojicom štopera na pozicijama zadnjih veznih kako bi se što pre obezbedio opstanak. Zato sam jedno vreme bio na klupi, a kasnije sam se vratio u tim". Kako je navijanje u Engleskoj? "Šta reći? Najbolje na svetu. Naravno, nije kao kod nas, jer Severa nema nigde. Ali, Englezi imaju kulturu navijanja, koja podrazumeva obostrano poštovanje. Stadioni su uvek puni, svejedno je da li se igra protiv trećeligaša ili protiv Čelsija, ambijent je uvek isti".Koliko su vam pomogli Nemanja Vidić i Branislav Ivanović kada ste stigli na Ostrvo? Da li su uopšte mogli da budu uz vas s obzirom na razdaljinu? "Nisu daleko od mene. Vidić je na sat i po vožnje autom ili vozom, a Bane je udaljen tek 15 minuta više. Pomogli su mi mnogo. Nemanja je tamo uticajna ličnost i njegova reč se poštuje. Kada me je pohvalio kao igrača, to je svima mnogo značilo. Išao sam dosta puta kod njih i onu su dolazili kod mene. Baš smo vezani". Šta se dešava sa Segundom Kastiljom, koji je iz Zvezde otišao kao pozajmljen igrač u Everton, pa u Vulvse? "Mislim da će otići iz Vulvsa. Istekao mu je ugovor sa Zvezdom, a iz razgovora sa njim saznao sam da bi voleo da se vrati. Kvalitetan je igrač, iako dve godine nije igrao, i zato bih i ja voleo da ga ponovo vidim u crveno-belom, ali to zavisi od menadžera i mnogo čega još". Bajern i dalje boli Neizbežan je bio i osvrt na finale Lige šampiona u kome je u subotu uveče Inter savladao Bajern 2:0. "Igrači Intera su izgledali kao da su igrali trening utakmicu! A ko bi rekao da će osvojiti posle utakmica u grupi sa Barselonom. Zašrafili su Robena, on je bio nemoćan i - kraj. Mada, mnogo im je nedostajao Riberi", fasciniran je Milijaš igrom ekipe čiji je član i Dejan Stanković. Da li ste imali idola i da li ga sada imate? "Nisam imao idola, ali uzor mi je bio Zinedin Zidan". Koja vam je najdraža utakmica? "Najdraža mi je pobeda u polufinalu Kupa protiv Partizana, kada sam dao jedini gol, i kvalifikaciona utakmica protiv Francuske, u kojoj sam takođe bio strelac. A najteža? "Ona protiv Bajerna. Kad god se setim, iznerviram se. Namestio sam i dao gol, to mi je možda bila i najbolja partija u karijeri. Vodili smo, ali smo na kraju izgubili", sa setom je pričao Milijaš. Jeste li u kontaktu sa Dušanom Bastom i Boškom Jankovićem? "Povremeno se čujemo. Bošku je mnogo teško, prošao je cele kvalifikacije sa reprezentacijom, a sada kada je najslađe, ne može da igra". Usledila je i poruka od društva "iz kraja" da svrati u "školsko". "Ceo život sam proveo u školskom (OŠ Gavrilo Princip) igrajući fudbal... I dalje sam u starom kraju kada sam ovde", kaže 27-godišnji Zemunac. Da li igraš PES (igrica Pro Evolution Soccer)? "Igram, ali mi je ovaj poslednji mnogo spor, pa igram starije". Čitalac je poželeo Milijašu da postane kapiten Čelsija, kao kod njega u igrici. "I ja se nadam". Iznenađen je bio Milijaš kada je upitan da li je pronašao torbu. Posle nekoliko sekundi razmišljanja je rekao. "Zaista sam izgubio torbu kad sam stigao u Englesku... Ali, ne znam kako iko zna za to kad nisam pričao o tome?!"Da možete da izaberete bilo koji klub na svetu, gde biste igrali? "U Interu. Volim ga odavno, voleo sam ga i dok ništa nije osvajao. Još dok je igrao Alvaro Rekoba, a njega sam voleo da gledam". Da li vam je žao što na početku 2009. niste otišli u Volfsburg, koji je kasnije te sezone osvojio titulu prvaka Nemačke? "Na neki način mi jeste krivo, jer je transfer bio baš blizu realizacije, ali iz ove perspektive znam da ništa nisam propustio". Bilo je i pitanja koji nemaju veze sa fudbalom: Gledate li skupštinske prenose i da li glasate na izborima? "Na izbore izlazim, ali ne gledam prenose", završio je Nenad Milijaš iscrpne odgovore na pitanja čitalaca Monda. | |
| Naslov: Re: Srpski fudbal Uto Maj 25, 2010 10:41 am | |
| Bez Lazetića , Ninkova i Lekića C.Zvezda je osvojila jak turnir ( Legija je verovatno igrala u skoro najjačem sastavu , ove godine ona je osvajač poljskog prvenstva ) , ali najviše oduševljava što je pobednik Kupa Srbije bio bolji od osvajača francuskog kupa ( koji verovatno nije bio u najjačem sastavu ) . Pročitao sam Milijašev intervju , bio je vrlo zanimljiv i privukao moju pažnju . Moram da javno čestitam i da se zahvalim Zokiju na odličnom izboru intervjua . Naravno , podrazumeva se da bi povratak Kastilja za Crvenu Zvezdu bilo veliko pojačanje . Svojevremeno je pre 3 godine bivša uprava Crvene Zvezde pogrešila jer nije angažovala , iako je bila u prilici , relativno kvalitetnog igrača , reprezentativca Hondurasa Vilsona Palasiosa , koji će ove godine nastupati na SP . Danas je njegova vrednost bar 4 puta veća u odnosu na onu od pre 3 godine , iako on , ipak nije starter u Totenhemu . | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Srpski fudbal Sre Maj 26, 2010 3:21 pm | |
| Šesta Zvezdina zvezda - cela "klasa 1991" Šesta Zvezdina zvezda biće kompletna generacija, koja je 1991. osvojila Kup šampiona, prenosi "Sportski Žurnal". Zvanična promocija biće obavljena na svečanosti u subotu sa početkom u 18 sati u Ekspocentru, a klub se pre toga neće oglašavati u vezi sa odlukom. Ujedno, za tada je zakazana proslava godišnjice trijumfa iz Barija u kome su crveno-beli predvođeni Dejanom Savićevićem, Robertom Prosinečkim, Darkom Pančevim, Vladimirom Jugovićem, Sinišom Mihajlovićem i ostalima, u finalu savladali Olimpik iz Marseja posle boljeg izvođenja penala i stigli do krova Evrope. Na svečanost su pozvani svi igrači proslavljene generacije, kao i dosadašnje Zvezdine zvezde (Dragoslav Šekularac, Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon i Dragan Stojković Piksi), odnosno član porodice prve zvezde, pokojnog Rajka Mitića. | |
| Naslov: Re: Srpski fudbal Čet Maj 27, 2010 10:55 am | |
| Zanimljiva odluka , ranije je bilo najavljeno da će ime 6. Zvezdine zvezde zavisiti isključivo od broja glasova na zvaničnom sajtu . Proslavu je trebalo održati na Marakani , a ne u Ekspocentru . Juče je odbor za hitna pitanja FSS prihvatio žalbu C.Zvezde i smanjio suspenziju Marakane sa 5 na 3 utakmice , baš kao što su mnogi od nas predviđali ( među njima i ja i to upravo 3 utakmice ) . Pre više od 2 nedelje isti taj Odbor nije raspravljao o žalbi zbog nedostatka kvoruma ! Više nego jasno na čijoj je strani bio predsednik FSS ove godine . Neverovatno koliko je odluka bila providna , jer da su kaznu smanjili u toku šampionata , svima bi bilo jasno o čemu se radi . Ali , ove godine su sa uspehom završili svoj posao i izvršili naređenja doživotnog člana FSS , Tomislava Karadžića ! | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Srpski fudbal Uto Jun 01, 2010 6:05 pm | |
| "Zvezdani grad" - čudo na Autokomandi! Idejni tvorac novog stadiona Crvene zvezde, portugalski arhitekta Mario Sua Kai, obrazložio je svoju viziju budućeg grandioznog objekta. "Nadam se da ćemo u saradnji sa portugalskim i partnerima ovde u Beogradu, biti u stanju da ostvarimo projekat dostojan grada Beograda i navijača Crvene Zvezde. Biće to stadion nove generacije, koji će zameniti postojeći objekat", rekao je Sua Kai za zvanični sajt crveno-belih. Prema njegovim rečima, cela zamisao predstavlja mnogo više od projekta stadiona. "Cilj ovog projekta je da osposobi zapostavljenu urbanu lokaciju, integrisanim rešenjem koje će uključiti fudbalski stadion, veliki tržni centar, hotel, stambene blokove i podzemni parking. Prostrane zelene površine obezbediće kvalitetan javni prostor, od kojeg će korist imati cela zajednica", ističe Sua Kai. "Predlaže se i drumski pristup, kao i saobraćaj unutar budućeg kompleksa. Integracija svih ovih funkcija u koherentnu celinu je ono što izdvaja ovaj projekat od tipičnih ‘usamljenih’ stadiona, koji su tako česti u svetu". Portugalac je detaljno objasnio sve prednosti buduće infrastrukture. "Moguća je izgradnja pokrivene 'pjace' između stadiona i predloženog tržnog centra, kojoj će biti omogućena poseta i u letnjim i u zimskim uslovima. Prostor će moći da se koristi za pijace, kafiće, restorane, privremene izložbe i koncertne nastupe". "Biletarnica i klupske prodavnice takođe mogu biti smeštene u ovom pokrivenom prostoru, pa će poseta tržnom centru i restoranima imati pozitivan uticaj na prodaju ulaznica, dresova i suvenira". "Ulični nivo stadiona biće projektovan tako da uključuje fitnes centar, ambulantu, spa centar, prodavnice, kao i sve ulaze na stadion i kontrolne punktove. Hotel će pružati usluge poslovnim ljudima, turistima i gostujućim timovima", objasnio je Sua Kai. Posebna rešenja planiraju se za najviši nivo kompleksa. "Krov tržnog centra biće javna bašta, iz koje će posetioci moći da uživaju u pogledu na panoramu grada. Krov stadiona biće prekriven solarnim pločama. Na taj način će se dopunjavati energetske potrebe stadiona, a sakupljena kišnica koristiće se za navodnjavanje fudbalskog terena i zelenih površina kompleksa". Prema zamisli portugalskog arhitekte, kompleks će imati oblik petougaone zvezde, čime će simbolički biti "ispoštovan" simbol trofejnog kluba. Crvena zvezda je izričito tražila da i tokom izgradnje novog kompleksa svoje mečeva igra u ulici Ljutice Bogdana 1a, a Sua Kai tvrdi da je to izvodljivo."Ovo možemo postići izgradnjom stadiona unutar stadiona. Odnosno, radićemo pola stadiona na postojećim temeljima, pa zatim drugu polovinu". Približna kvadratura kompleksa iznosi 348.000 kvadratnih metara, što podeljeno u zasebne celine izgleda ovako:120.000 - stadion kapaciteta 50.000 mesta 75.000 - tržni centar 95.000 - kancelarijske kule 16.000 - hotel 42.000 - stambeni prostor | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Srpski fudbal Čet Jun 03, 2010 10:22 am | |
| UEFA odobrila licencu crveno-belima Zvezda može da se takmiči u Evropi Bojazan da bi zbog finansijske situacije Crvena zvezda mogla da propusti takmičarsku sezonu 2010/2011 na međunarodnoj sceni otklonili su čelnici UEFA. Evropska kuća fudbala je donela odluku da beogradskim crveno-belima odobri licencu za međunarodne nastupe u sezoni koja je pred nama. "Zvezda je dobila odluku o licenciranju kluba za UEFA takmičenja u sezoni 2010/2011. Ova odluka znači da ćemo nesmetano početi naše evropsko takmičenje u julu kao i da klub staje na noge i uspešno rešava zaostale dugove prema bivšim igračima i trenerima", rekao je za "Sport" poslovni direktor crveno-belih Đorđe Stefanović. On je dodao da sve što uprava Crvene zvezde traži od javnosti jeste razumevanje za načn na koji ona vodi klub sa Marakane. "Kampanja koja je vođena otežavala nam je posao na licenciranju. Ova uprava dugove nije napravila, ne pričamo mnogo u javnosti, a vraćamo dugove jer smo odgovorni za funkcionisanje kluba. Jedin što tražimo je razumevanje za sve što radimo. Sa ponosom mogu da saopštim da je Crvena zvezda prvi klub u Srbiji koji je ispunio uslove za licenciranje za evropska takmičenja", rekao je Stefanović. Kao drugoplasirana na tabeli Jelen Superlige i osvajač Lav kupa Srbije, Crvena zvezda će nastupiti u kvalifikacijama za Ligu Evrope. | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Srpski fudbal Pon Jun 07, 2010 7:43 am | |
| PLS: Sevojno u Superligi, Nišlije ispale Sevojno se pridružilo Inđiji i igraće u Superligi. Prekid u Lazarevcu, Kolubara propustila istorijsku šansu. Iz lige ispali Sloga i niški Radnički. Sevojno je goleadom proslavilo istorijski plasman u Superligu, a u Lazarevcu je utakmica prekinuta pet minuta pre kraja jer su igrači Kolubare napustili teren nezadovoljni suđenjem Srđana Obradovića. Protiv kraljevačke Sloge, koja je pobedom u ovom meču tražila opstanak, Sevojno je ostvarilo trijumf od 4:1 i tako uspelo da se plasira u najviši rang takmičenja. Kada je spiker na stadionu u Sevojnu javio da je Teleoptik poveo protiv Kolubare u Lazarevcu, u mestu kod Užica nastalo je veliko slavlje. To je najveći uspeh Sevojna, posle igranja u finalu Lav Kupa Srbije prošle godine. Ogorčenje u Lazarevcu! Domaćini su plasirali priče u javnost da su fudbaleri Teleoptika silno motivisani, čak i premirani od rivala, a kada je sudija Obradović poništio gol Kolubari (pri rezultatu 0:1) fudbaleri i navijači su burno protestovali i potom su "krtice" napustile teren.Kolubara je, ipak, sama kriva što neće imati zvanje superligaša. Igrala je odlično jesenas, bila ubedljivo vodeća, ali je u više mečeva ovog proleća kiksirala i dopustila je rivalima da je stignu i prestignu. Iz Prve lige Srbije ispali su ČSK iz Čelareva, apatinska Mladost, ali i Radnički iz Niša i Sloga.
Pirova pobeda niškog Radničkog u Novom Pazaru. Nišlije su u jednom trenutku imale u rukama opstanak, ali je lučanska Mladost u finišu meča protiv Bežanije u Beogradu postigla gol koji joj je obezbedio prvoligaški status.U PLS ulaze Big Bul iz Bačinaca (Srpska liga - grupa Vojvodina), Šumadija Radnički 1923 (Srpska liga - grupa Zapad). Čekaju se još dva putnika u viši rang, iz grupa Istok i Beograd. Novi članovi PLS su i dosadašnji superligaši Napredak i Mladi radnik. REZULTATI POSLEDNJEG, 34. KOLA:Novi Pazar - Radnički Niš 1:2 (0:0) Kolubara - Teleoptik 0:1 (0:0)*** PREKID Bežanija - Mladost Lučani 0:1 (0:0) Dinamo - Novi Sad 3:2 (0:1) Sevojno - Sloga Kraljevo 4:1 (1:0) Banat - Mladost Apatin 5:1 (2:0) Proleter NS - ČSK 5:2 (2:0) Radnički Sombor - Srem 1:1 (0:1) Zemun - Inđija 1:1 (0:0) TABELA: 1. INĐIJA 60 2. SEVOJNO 59----------------------------------------------- 3. Kolubara 56*** 4. Bežanija 54 5. Novi Sad 51 6. Teleoptik 47*** 7. Srem 47 8. Novi Pazar 46 9. Proleter NS 46 10. Radnički Sombor 45 11. Banat 45 12. Zemun (-2) 43 13. Dinamo 33 11 7 15 29:36 43 14. Mladost Lučani 42 ----------------------------------------- 15. RADNIČKI NIŠ 41 16. SLOGA KRALJEVO 33 9 12 12 27:28 39 17. ČSK PIVARA 33 6 14 13 30:43 32 18. MLADOST (A) 33 7 7 19 23:56 28 | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Srpski fudbal Sre Jun 09, 2010 7:16 pm | |
| Pravo zvezdaša da biraju upravu Navijači FK Crvena zvezda ubuduće će imati mogućnost da postanu punopravni članovi organa kluba. Predstavnici Zvezde predstavili su novi model članstva u klub, a predsednik crveno-belih Vladan Lukić nazvao je ovaj dan "jednim od najbitnijih u istoriji Zvezde". "Sada i delima vraćamo Zvezdu zvezdašima...Za širu javnost ovaj model članstva je sličan onom koji imaju Barselona ili Real Madrid. Klub ovime izražava zahvalnost svima koji su pratili, bodrili je i bili uz nju, pogotovo u ovim teškim vremenima", rekao je Lukić.Direktor marketinga FK Crvena zvezda Goran Broćić rekao je da član kluba postaje onaj ko plati članarinu i istakao da je ovaj model utemeljen u Statutu kluba. "Član kluba postaje onaj koji je platio članarinu za tekuću godinu. Imamo dve vrste članstva: prvo je za osobe do 18 godina i ona se naziva juniorska kartica koja na dogišnjem niovu košta 500 dinara. Druga je standard kartica za sve punoletne građane i njena cena je 1.000 dinara godišnje", rekao je Broćić.Članarina se plaća jednom godišnje. Koja su prava članova? "Svaki član, koji je platio članarinu, stiče pravo da bira i da bude biran u organe kluba. Od danas navijači Zvezde koji plate članarinu imaće pravo da biraju upravu i budu birani u organe kluba", naglasio je Broćić. Osim ovog prava, članovi imaju i druge pogodnosti. Tako će recimo imati popust u mnogim preduzećima, čak i nekim zdravstvenim ustanovama ili ,recimo, u zlatari "Šišić". Opširnije možete da se informišete na sajtu www.budideozvezde.rs | |
| Naslov: Re: Srpski fudbal Čet Jun 10, 2010 12:46 pm | |
| Kako je moguće da u Novom Sadu ne postoji ni jedan Red Star Shop ? Moraću da organizujem svoje društvo koje navija za Crvenu Zvezdu u Novom Sadu i da sastavim i pošaljem peticiju . Počeću sa sastavljenjem peticije za otvaranje Red Star Shopa već danas . | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Srpski fudbal | |
| |
| | | | Srpski fudbal | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |