| Rekli su o ženama | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Zoki Funder
Broj poruka : 186937 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
| Naslov: Rekli su o ženama Pon 8 Nov 2010 - 15:31 | |
| Žene imaju PROBLEM za svako rešenje! - Stephen W. Howking
Feminizam postoji samo radi toga da bi se ružne žene integrirale u društvo
- Charles Bukowski
Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima
- Burt Reynolds
Treba ženiti samo lepe žene. Inaće ne postoje nikakve šanse da ih se rešimo
- Rod Stewart [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Zoki Funder
| Naslov: Re: Rekli su o ženama Pon 8 Nov 2010 - 15:31 | |
| Mojoj ženi je svejedno što radim bez nje toliko dugo dok se pri tome ne zabavljam
- Jerry Seinfeld
Ne bi rekao da su sve žene iste, ima ih i gorih
- Stipe iz Muća [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Zoki Funder
| Ko u braku ne poludi taj stvarno nije normalan
- Princ Charles
Od svih živih bića najviše vremena oko dotjerivanja gube: mačke, muve i žene
- J. Normand C. Nodier [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Zoki Funder
| Oni koji o ženama uvek dobro govore, ne poznaju ih dovoljno.Oni koji o njima samo loše govore, ne poznaju ih nikako
- G. Pigault Lebrun [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Zoki Funder
| Naslov: Re: Rekli su o ženama Pon 8 Nov 2010 - 15:33 | |
| Bolje je biti dobro obešen nego loše oženjen - Shakespeare
NAJBOLJA BOJA ZA JAJA JE RUŽ
- stara izreka s Uskršnjih ostrva
Moja prva žena je umrla jer je pojela otrovne gljive. Druga žena je preminula jer je također jela otrovne gljive. Treću sam udavio jer nije htjela jesti gljive
- Henrik VIII [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Boby Član
Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 46 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Rekli su o ženama Ned 27 Feb 2011 - 9:11 | |
| Sigmund Frojd – “Veliko pitanje na koje nikad nije odgovoreno i na koje sam ne mogu odgovoriti, uprkos 30 godina istraživanja ženske duše jeste: Šta žene žele?” a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
|
| |
Boby Član
| Albert Ajnštajn – “Kada muškarac sedi s lepom devojkom sat vremena, to prođe kao minuta. Ali neka sedne na vruću peć minutu i biće duže nego ceo sat. To se zove relativnost.” a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
|
| |
Boby Član
| Leni Brus – “Muškarci su poput pasa, stalno se vraćaju. Žene su poput mačaka. Viknite na mačku jednom i više je nema.” a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
|
| |
Zana Član
Broj poruka : 32910 Datum upisa : 01.02.2011
| Naslov: Re: Rekli su o ženama Pet 4 Mar 2011 - 19:00 | |
| "Mislim da je veoma tesko voleti izuzetno lepu zenu. To je kao da posedujes blago koje bi svi hteli, a i ona je stalno na udaru iskusenja"N.Marinković Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
Zana Član
| Naslov: Re: Rekli su o ženama Pet 4 Mar 2011 - 19:01 | |
| IVO ANDRIC - EX PONTO
Žene, ja ne znam kome ste vi bile blaga kiša jutarnja, ali u naš život ulazite kao pljusci nošeni vihorima. Preko vaših bijelih tjelesa pjeni se bučno život naš, zaustavlja se u virove i pada strmoglavce. Ta mudrost nije lijek, ni starost ne pomaže, i kad sve umukne, vaš je glas još u bilu krvi moje. S čega�se mudračeve oči mute i svetačke usne blijede? Ženo, što ne možemo da te jasno vidimo kao pračovjek ženku na suncu, nego si postala strašna vizija i otrov krvi naše, pa bježimo pred tobom, i dok mislimo da si daleko, ti bdiješ u našim mislima, i dok hoćemo da te u radu zaboravimo - gle! - na svim našim djelima tanke vijugaju linije, tragovi tvojih nevidljivih prsta. Sta znači talasava linija vašeg tijela? I ta nijema, bijela, raspjevana ljepota koju nemirno lovimo kao djeca leptira, a ona nam, naizmjenice, ili zadaje bol ili se pretvara u gorčinu? Žene, u očima vašim sja ulomak jednog ljepšeg neba koje je sjalo nad srećnijim stvorovima no što smo mi i za neke strahovite kataklizme prsto u parčad.
Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
Zana Član
| Naslov: Re: Rekli su o ženama Pet 4 Mar 2011 - 19:03 | |
| Neka vas bog čuva zlih žena, a dobrih se čuvajte sami.
Jevrejska poslovica Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
Zana Član
| Naslov: Re: Rekli su o ženama Pet 4 Mar 2011 - 19:03 | |
| Ružama je potrebno sunce, a ženama ljubav.
Li Tai Po Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
Zana Član
| Naslov: Re: Rekli su o ženama Pet 4 Mar 2011 - 19:04 | |
| Svi muškarci očekuju od žene isto, žene od svakog muškarca očekuju nešto posebno.
Bife Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
Zana Član
| Naslov: Re: Rekli su o ženama Pet 4 Mar 2011 - 19:05 | |
| Malo zna onaj koji sve što zna – kaže svojoj ženi.
Fuler Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
Zana Član
| Naslov: Re: Rekli su o ženama Pet 4 Mar 2011 - 19:06 | |
| Žena je jedini stvor koji umije da plače i da se smije zbog istog razloga, a često i istovremeno. Molijer Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
Zana Član
| Naslov: Re: Rekli su o ženama Pet 4 Mar 2011 - 19:07 | |
| Htjeli biste da saznate jesu li inteligentni muškarci dobri muževi? Ali, draga gospođo inteligentni muškarci se uopšte ne žene. Džerom Džerom Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rekli su o ženama | |
| |
|
| |
| Rekli su o ženama | |
|