Bokssha Član
Broj poruka : 245 Datum upisa : 22.08.2010 Godina : 36 Lokacija : Beograd
| Naslov: Zanimljiva mesta za zanimljive stvari Pon Dec 27, 2010 3:56 pm | |
| Zanimljiva mesta na kojima ste vodili ljubav ?
Da li postoji neko mesto koje jos niste "overili" a zelite ?
-Dobra sam kad sam dobra, jos bolja kad sam losa - | |
|
Boby Član
Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 46 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Zanimljiva mesta za zanimljive stvari Čet Dec 30, 2010 6:48 am | |
| od voza(kupe za spavanje) do morske plaže,na haubi auta do podruma...bilo je svasta a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
|
Zana Član
Broj poruka : 32910 Datum upisa : 01.02.2011
| Naslov: Re: Zanimljiva mesta za zanimljive stvari Ned Mar 06, 2011 8:54 pm | |
| neću da vam kažem :D Život je jedan i nema reprizu! | |
|
Zoki Funder
Broj poruka : 186810 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Zanimljiva mesta za zanimljive stvari Sre Jun 29, 2011 9:32 pm | |
| [Only admins are allowed to see this image] | Nedavno održana studija, pokazuje nam da je automobil najzanimljivije, odnosno najuzbudljivije mesto za sex. Ovo istraživanje pod nazivom "seksualni popis", održano je u Sjedinjenim Američkim Državama, a podržala ga je kompanija Trojan, poznata po proizvodnji prezervativa...
|
| U anketi je učestvovalo 3.000 ljudi, a čak 48 % ispitanika je izjavilo da je automobil za njih najuzbudljivije mesto za sex. Većina ispitanika, verovatno je mislila na enterijer automobila, ali ovo nije potvrđeno :-)
Studija je potvrdila i druga zanimljiva mesta za sex, a interesantno je da se na drugom mestu po uzbudljivosti za sex, nalazi tuđi krevet (33 %), treće mesto šuma (27 %), a četvrto mesto kupka. Među seksualne fantazije, spadaju u sex u avionu, koji bi želeo 33 % ispitanika.
Istraživanje je sprovedeno u dve odvojene studije. U prvom su učestvovali ljudi starosti od 15 do 21 godinu, a u drugok osobe starije od 18 godina. Ispitivanje je sprovedeno u sedećim gradovima: New York, Los Angeles, Chicago, Filadelfia, Boston, San Francisco, Dallas, Washington, Atlanta i Houston.
|
[Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Zanimljiva mesta za zanimljive stvari | |
| |
|