| Starije žene i mlađi muškarci | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
vanja Član
Broj poruka : 39057 Datum upisa : 20.01.2011 Lokacija : tu negde
| Naslov: Starije žene i mlađi muškarci Ned Mar 20, 2011 9:39 pm | |
| Šta mislite o vezama između starijih žena i mlađih muškaraca, recimo 5, 8, 10 i više godina? Psiholozi kažu da je seksualna privlačnost između starije žene i mlađeg muškarca potpuno razumljiva.
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me. | |
|
| |
vanja Član
| Naslov: Re: Starije žene i mlađi muškarci Ned Mar 20, 2011 11:17 pm | |
| Najbolja za mene kombinacija jer kad se meni jos bude htelo on ce jos moci. Mislim da godine nisu ništa u odnosu na odnos koji ti ljudi uspeju da izgrade. Stvarno je sve ostalo zanemarljivo.
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me. | |
|
| |
Zana Član
Broj poruka : 32910 Datum upisa : 01.02.2011
| Naslov: Re: Starije žene i mlađi muškarci Pon Mar 21, 2011 7:00 pm | |
| uh..nemam pojma,nekako,nikada nisam volela mladje mushkarce...nezreliiji su,neostvareni u smislu u kome treba..u krevetu su brzi,egoistichni..a i ne volim da poduchavam na tom polju :D Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
vanja Član
| Naslov: Re: Starije žene i mlađi muškarci Pon Mar 21, 2011 7:19 pm | |
| Ja ne volim starije muskarce za vezu,i mislim da mladji moze biti u svemu super,tj. znam. Zna bolje i lepse nego stariji. Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me. | |
|
| |
Zoki Funder
Broj poruka : 186947 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Starije žene i mlađi muškarci Pon Mar 21, 2011 7:34 pm | |
| imam iskustva i ovako i onako...znači sve je dozvoljeno [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Ružica Član
Broj poruka : 9050 Datum upisa : 27.02.2010 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Starije žene i mlađi muškarci Uto Mar 22, 2011 11:16 am | |
| - vanja ::
- Ja ne volim starije muskarce za vezu,i mislim da mladji moze biti u svemu super,tj. znam. Zna bolje i lepse nego stariji.
neka hvala draga moja,neka ga mama uči o sexu a kod mene treba da radi [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
vanja Član
| Naslov: Re: Starije žene i mlađi muškarci Uto Mar 22, 2011 1:38 pm | |
| godine nisu merilo nicega.moze mama i starije da uci u vezi sexa. u vezi i sexu bitno je da nije monotono da se dvoje dopunjuju i bude raznolikosti. a stariji za mene je bljak.svako ima pravo da bira sta zeli i sta mu odgovara. Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me. | |
|
| |
Zana Član
Broj poruka : 32910 Datum upisa : 01.02.2011
| Naslov: Re: Starije žene i mlađi muškarci Sre Mar 23, 2011 7:28 pm | |
| - vanja ::
- godine nisu merilo nicega.moze mama i starije da uci u vezi sexa. u vezi i sexu bitno je da nije monotono da se dvoje dopunjuju i bude raznolikosti. a stariji za mene je bljak.svako ima pravo da bira sta zeli i sta mu odgovara.
..pa naravno,svako bira shta voli ,ne bi ni valjalo da svi volimo isto :ljubav: Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
Ружа ветеран
Broj poruka : 169543 Datum upisa : 02.05.2011 Lokacija : Београд
| Naslov: Re: Starije žene i mlađi muškarci Sub Maj 14, 2011 2:49 pm | |
| post je prebacen na pravo mesto [Only admins are allowed to see this link]
Boby
Заклињем се са три прста са овога Светог Крста, живот дајем за спас Србства | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Starije žene i mlađi muškarci | |