| Ljubav je veći tabu od seksa | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Zoki Funder
Broj poruka : 186923 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
| Naslov: Ljubav je veći tabu od seksa Ned Mar 27, 2011 3:49 pm | |
| Naime u prosjeku samo jedan od 20 ispitanika spreman je otvoreno govoriti o ljubavi, pri čemu svaka druga osoba otvoreno govori o seksu. Ovo je zaključak istraživanje BunIQa tima sprovedenog u Banjoj Luci početkom novembra 2010. g. [Only admins are allowed to see this link] Na pitanje: “Kada ste posljednji put nekom rekli da ga volite?” istraživanje je utvrdilo da je svega jedan od deset mladića nekom reklo da ga voli, za razliku od djevojaka kod kojih svaka druga osoba spremno izražava ljubav prema drugoj osobi. Rezultate istraživanja ilustruju izjave ispitanika. Npr. Marina kaže da se “Muškarci rado hvale svojim seksualnim podvizima dok se stide izjaviti ljubav.” To potvrđuje Dario svojom izjavom: “Radije pokazujem emocije djelima, nego što pričam o njima.” Đorđe potvrđuje stav mladog Darija: “Da ste me pitali nešto o seksu, znao bih, ali o emocijama ne pričam! “ [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Zana Član
Broj poruka : 32910 Datum upisa : 01.02.2011
| Naslov: Re: Ljubav je veći tabu od seksa Ned Mar 27, 2011 6:26 pm | |
| Ja "volim te" govorim svim osobama do kojih mi je stalo..sve su to neke ljubavi... pa me neko krivo gleda kad drugu kazem volim te.Pa volim ga kao osobu..nema tu nista lose..to sto neciji mozak nije razvijen do te granice..e to je njegov problem..I nikad ne bih mogla reci "volim te" a da to ustvari ne osecam, jer nema smisla.. volim dosta ljudi ali nekoga kao prijatelja, nekoga kao brata, i mislim da su svi zasluzili da im s vremena na vreme kazem koliko ih volim.. Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
Zana Član
| Naslov: Re: Ljubav je veći tabu od seksa Ned Mar 27, 2011 6:29 pm | |
| Mnogi ljudi se teshko odluchuju na to da izgovore te rechi..nekima je to patetichno,neki misle da postaju ranjiviji ako ih izgovore a neki naprosto to izgovaraju ali na drugi nachin..neverbalnom komunikacijom, znači govor tijela, pogled, osmijeh .. Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
vanja Član
Broj poruka : 39057 Datum upisa : 20.01.2011 Lokacija : tu negde
| Naslov: Re: Ljubav je veći tabu od seksa Sub Apr 02, 2011 2:14 pm | |
| Nepotrebno je raspravljati o ljubavi, jer ljubav ima svoj vlastiti glas i govori sama za sebe.Ljubav je uvek nova. Svejedno je volimo li jedan, dva, deset puta u životu – uvek smo pred situacijom koju ne poznajemo. Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me. | |
|
| |
Ružica Član
Broj poruka : 9050 Datum upisa : 27.02.2010 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Ljubav je veći tabu od seksa Čet Maj 05, 2011 8:37 am | |
| - Citat :
- Na pitanje: “Kada ste posljednji put nekom rekli da ga volite?”
istraživanje je utvrdilo da je svega jedan od deset mladića nekom reklo da ga voli, za razliku od djevojaka kod kojih svaka druga osoba spremno izražava ljubav prema drugoj osobi. rec volim te sve vise izgovaraju zene medju sobom,zasto???? [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
vanja Član
Broj poruka : 39057 Datum upisa : 20.01.2011 Lokacija : tu negde
| Naslov: Re: Ljubav je veći tabu od seksa Čet Maj 05, 2011 4:11 pm | |
| Zato sto se vole. Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me. | |
|
| |
Zana Član
| Naslov: Re: Ljubav je veći tabu od seksa Sub Maj 28, 2011 7:56 am | |
| - Ružica ::
-
- Citat :
- Na pitanje: “Kada ste posljednji put nekom rekli da ga volite?”
istraživanje je utvrdilo da je svega jedan od deset mladića nekom reklo da ga voli, za razliku od djevojaka kod kojih svaka druga osoba spremno izražava ljubav prema drugoj osobi. rec volim te sve vise izgovaraju zene medju sobom,zasto???? Ružo razlichite su vrste ljubavi,zashto ne bih smela reći da volim neku osobu ženskog pola,pa evo ja volim i Vanju,tebe,Aleksis..pri tom to zaista nema veze sa homoseksualizmom..jednostavno drage ste mi i volim vas Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ljubav je veći tabu od seksa | |
| |
|
| |
| Ljubav je veći tabu od seksa | |
|