Autor | Poruka |
---|
Zoki Funder

Broj poruka : 177190 Datum upisa : 01.01.2010
 | Naslov: Re: o Perici... Pon Dec 06, 2021 6:24 am | |
| Pita mama Pericu:– Sine, zašto se ne družiš sa Markom, znaš da ti je nekada bio najbolji drug?Perica:– Mama da li bi se ti družila sa nekim ko je nenormalan, ko se drogira i puši?Mama: – Naravno da ne bih, sine!Perica: – Pa ne bi ni Marko! | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Perici... Ned Jan 16, 2022 7:50 pm | |
| Vozi Perica jugića, zagleda se u neki izlog, udari u ležećeg policajca i otpadne mu zadnji levi točak. Pošto je u blizini bio policajac, Perica ga pozove i upita: – Šta je ovo? – pa pokazuje na izbočinu na asfaltu. – Ležeći policajac – odgovori policajac. A Perica će na to: – Pobogu, pa što ste sahranili kolegu nasred | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Perici... Sre Mar 30, 2022 7:53 pm | |
| Pita učiteljica Pericu:[You must be registered and logged in to see this image.]– “Ako tri ptice stoje na grani a lovac pogodi jednu kolko će ti ostati?”[You must be registered and logged in to see this image.]– “Ni jedna, jedna je pala, a druge dvije su se uplašile i pobjegle.”[You must be registered and logged in to see this image.]– “Nije tačno, ako imaš tri ptice i pogodiš jednu ostaju ti dvije, ali sviđa me se način na koji razmišljaš.”[You must be registered and logged in to see this image.]Na to će Perica:– “A da ja vas nešto pitam. Ako šetaju tri plavuše i svaka ima sladoled, jedna ga liže, jedna ga gricka, a jedna uvlači u usta, koja od njih je udata?”[You must be registered and logged in to see this image.]Učiteljica: – “Ona što ga uvlači u usta.”[You must be registered and logged in to see this image.]A Perica će na to:– “Nije tačno, udata je ona koja ima prsten, ali svđa mi se način na koji razmišljate.” | |
|
 | |
Zozon Bot

Broj poruka : 19608 Datum upisa : 21.07.2016
 | Naslov: Re: o Perici... Pet Apr 29, 2022 7:30 pm | |
| Gledao mali Perica krisom svoju stariju sestru kako se tusira i vidi kako se mazi po tijelu i stenje: -'Hocu muskarca, hocu muskarca !'. Drugog dana opet Perica gleda sestru kako se tusira i opet ona: -'Hocu muskarca, hocu muskarca ...!'. Treci dan stvarno sa njom pod tusem neki frajer i radi posao. Cetvrti dan se mali Perica tusira i mazi po tijelu i vice : 'Hocu bicikl, hocu bicikl...'. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Perici... Ned Jul 10, 2022 7:05 pm | |
| Pita mama Pericu: - Kako je bilo na testu, sine? - Pa valjda dobro. - I, šta ćeš dobiti? - Neopravdani. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Perici... Sre Nov 02, 2022 8:18 pm | |
| Nastavnik matematike pita Pericu: - Cuo sam Perice, da si brz u racunanju. Koliko je 32 x 26? Perica: - 750! Nastavnik: - To nije ni blizu. Perica: - Ali je bilo brzo! | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: o Perici... Pon Maj 01, 2023 7:19 pm | |
| Perice zašto ti je ova strana u svesci prazna? - pita učiteljica E,tu sam računao napamet.-odgovori Perica. | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: o Perici... Pon Maj 01, 2023 7:21 pm | |
| Mama: "I kako je prošao ispit?" Perica: "Ah, najvažnije da smo svi živi i zdravi" | |
|
 | |
Zozon Bot

| Uciteljica:perice za zadacu ces napisati sastav o rijecima ukucana Perica ode kuci i krene da slu sa sta mama tata i sestra govore Perica uđe kod sestre u sobu a sestra ga tjera i govori mrs mrs mrs mrs. I Perica to zapise Ode kod tate a tata gleda utakmicu i govori oda oda oda oda oda oda i perica to zapise Perica ode kod mame i mama govori Boze Boze i perica to zapise.perica ode u skolu i krene da cita sastav uciteljici. Perica:mrs mrs mrs mrs mrs mrs. Uciteljica:jel to meni Perica:oda oda oda oda Uciteljica:mars pred tablu Perica :Boze Boze Boze | |
|
 | |
Zozon Bot

Bedž :   Broj poruka : 19608 Datum upisa : 21.07.2016
| Perica:Dobar dan trenerice. Trenerica:Dobar dan. Perica:Trenerice ja se želim ispisati sa treninga. Trenerica:zašto Perica:Nisam više žedan.  | |
|
 | |
Zozon Bot

Bedž :   Broj poruka : 19608 Datum upisa : 21.07.2016
 | Naslov: Re: o Perici... Pon Maj 01, 2023 7:22 pm | |
| Perica:Mama jel istina da se ljudi pretvore u prašinu kad umru? Mama:Jeste sine! Perica:Neko je umro ispod mog kreveta.  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: o Perici...  | |
| |
|
 | |
| o Perici... | |
|