Autor | Poruka |
---|
biljana Moderator

Broj poruka : 64038 Datum upisa : 21.11.2020
 | Naslov: Re: o životinjama... Sub Mar 13, 2021 7:23 pm | |
| Dođe zeko u trgovinu i pita:
- Imate li mrkvice? - Nema Sutradan: - Imate li mrkvice? - Nema Prekosutra: - Imate li mrkvice? - Nema - Ako još jedno to pitaš zakucaću te na zid!!! Dolazi zeko sutradan: - Imate li eksera? - Nema - A imate li mrkvice? | |
|
 | |
Zoki Funder

Broj poruka : 177208 Datum upisa : 01.01.2010
 | Naslov: Re: o životinjama... Ned Apr 04, 2021 2:55 pm | |
| Sjede lav i bik za sankom i piju, nakon nekog vremena zazvoni lavu telefon on pogleda kad ono njegova zena: - "Ajde kuci iz te kafane cekam te!" , na sta ce on: -" Evo draga stizem оdmah" I tako krenu lav da plati racun i da popije ono sto mu je ostalo u casi kad ce bik: -"e moj druze da mene zena tako zove da idem kuci ja ne bi otisao.. Ja bi ostao sa drustvom a ne se pokupio kuci!" Odgovara njemu lav: -" e moj prijatelju razumijem ja tebe sve, ali meni je zena lavica, a tebi krava!" | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: o životinjama... Pet Jun 18, 2021 8:00 pm | |
| Ide lija kroz šumu i naiđe na zeca koji, sav krvav, otresa krv s krzna. Pita ona njega šta mu se desilo, a on objasni: - Ma, iskoristila me medvjedica kao uložak! Sledećeg dana sretne lija sovu, isto krvavu, kako otresa krv sa sebe. Pita ona i nju šta joj se desilo, a sova odgovori: - Ma, ćuti, neko je rekao medvedici da su bolji oni s krilcima! | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: o životinjama... Pet Jun 18, 2021 8:00 pm | |
| Uspešan lovac priča drugom lovcu: - I onda se ja bacim na lava i odrežem mu rep. - Kako Rep? Valjda glavu? - Ma ne, glavu je već neko odneo pre mene. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: o životinjama... Pet Jun 18, 2021 8:01 pm | |
| Uhvatila mačka miša i taman da ga pojede, miš će njoj: - Nemoj maco, namjestiću ti da pojedeš mog brata, ima bar 3kg! - Ma, meni se baš ti sviđaš. - Nemoj, maco, namjestiću ti moju sestru, da samo znaš kako je bijela i debela! - Ali, ti si baš sladak i ukusan. - Nemoj, evo, namjestiću ti mog ćaleta, znaš da je k’o tenk! - Hmmm, njega već odavno sanjam u stomaku. Može! Pusti njega mačka, ali on odmah uleti u rupu. Pouka: Obećavaj mački kule i gradove dok ne uđeš u rupu, a onda se pravi lud. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Sede lav i bik za šankom i piju. Zazvoni lavu mobilni telefon. Javlja se lav kad ono njegova žena: - Ajde kuci iz te birtije, čekam te! - Evo, draga, stižem odmah. Plati lav racun, popije što mu ostalo u čaši i taman da krene kad ga bik upita: - E, da mene tako žena zove kad sam u birtiji s prijateljima, ne bi to tako prošlo. Ja bih ostao u birtiji s društvom, a ne bih se pokupio kući! A, na to će njemu lav: - Razumem ja tebe, prijatelju, ali moja žena je lavica, a tvoja je krava! | |
|
 | |
biljana Moderator

| Napravile životinje u šumi javni WC. Slijedeći dan na WC-u nema prozora. Skupile se životinje da vide tko je to napravio. Zec se javi: - Medo je kakao, obriso samnom guzu i bacio me kroz prozor. Slijedeći dan nema vrata. Tko je to napravio? Lisica se javi: - Medo je samnom obriso guzu i bacio me kroz vrata. Slijedeći dan nema cijelog WC-a. Skupile se životinje da vide tko je to napravio? . - JA, kaže jež !!! | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: o životinjama... Pet Jun 18, 2021 8:02 pm | |
| Šetaju slon i miš i tako pričaju o svemu i svačemu. I slon će njemu: - Jel, koliko si ti star? - 6 meseci. - Uuhhh - kaže slon - pa i ja sam, a vidiš koliki sam ja, a kolicni si ti... - Da, al' ja sam tri meseca bio bolestan...
| |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: o životinjama... Pet Jun 18, 2021 8:02 pm | |
| Pravio meda žurku u šumi i zvao je sve sem puža. Puž dođe kod mede i pita: - Medo, što si sve životinje u šumi zvao na žurku sem mene?! Al meda ga iskulira i šutne ga. I posle 2-3 meseca se vrati puž kod mede i kaže: - A, što si bre ti mene malopre šutnuo ?!! | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: o životinjama... Pet Jun 18, 2021 8:03 pm | |
| Idu slon i mrav preko visećeg mosta, kad pukne lijana, raznese se most i oni - bucccc. Dok su se izvlačili na obalu, mrav će ljutito: "Pa jesam li ti rekao, budalo, da prelazimo jedan po jedan!" Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: o životinjama... Pet Jun 18, 2021 8:04 pm | |
| Došao zeka kod mede, da ga zamoli da ga prošvercuje preko grane. Kaže zeka: - Molim te, medo, prošvercuj me preko grane... Meda: - Ne mogu, zeko, kako ću bre... - 'Ajde medo, molim te, evo uvući ću se u tvoj prednji džep i neću ni da zucnem... - Dobro, 'ajde... Došli oni na granicu, kad carinik gleda medu i nešto mu sumnjiv, pa kaže: - Je li medo, šta ti je to u prednjem džepu? Tad meda brzo šakom zvekne iz sve snage po džepu, stavi ruku i izvuče: - A to, to mi je zekina slika... Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
Zoki Funder

Broj poruka : 177208 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 61
 | Naslov: Re: o životinjama... Čet Jul 15, 2021 5:21 pm | |
| Dali majmunu u zoo vrtu da jede trešnje a majmun prvo strpa trešnju u guzicu pa onda pojede. Videli to posetioci pa upitaše čuvare, zašto to majmun prvo stavlja trešnju u guzicu pa onda u usta? • Ma pustite ga, pre neki dan je, jadan, pojeo čitavu breskvu pa nije mogao da iskenja košpu, pa sada prvo proba da li može da prođe. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o životinjama... Čet Jul 15, 2021 5:34 pm | |
| Ide zec putem besan, ljut na ceo svet, kad spazi kravu na trešnji kako sedi na grani. Zec onako ljut: " A šta ti koji moj radiš na tom drvetu?" Krava: "Jedem višnje!" Zec: "Kako glupačo možeš da jedeš višnje kad si na trešnji!?" Krava: "Ponela sam..." | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: o životinjama... Pon Jul 19, 2021 8:55 pm | |
| Mali komarac poleti na svoj prvi let nakon saveta od majke. Posle nekog vremena vraća se mali komarac i pita ga majka: Kako je bilo, sine? Super, mama! Kada su me videli kako letim, svi su mi pljeskali! Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Kada je izbio rat i u šumu dođe mobilizacija. Dođe liji poziv za vojsku i ona ode. Uplaši se vuk i kako ne bi išao u vojsku, polomi sebi ruku i ne ode. Slon se uplaši i on, šta će, polomi sebi nogu i ne ode. Dođe meda, ne zna šta da uradi. Odseče kitu i ode da se požali. Izlazi on tužan, pitaju ga vuk i slon: Šta ti je? Rekli mi da imam ravne tabane. Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Bila dva miša i jurila slona. Inače jedan miš se zvao Milisav. I tako slon im izmakne iz vidika i odluče da se podele i da ga potraže. Posle izvesnog vremena začu se strašan krik. Svi potrčaše prema mestu odakle je krik došao. Tamo zatekoše miša Milisava. Milisave, gde je slon? - povikaše svi uglas. Nemam pojma. Lažeš, Milisave, pojeo si ga. Nisam, keve mi. Lažeš, Milisave, masni su ti brkovi! Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: o životinjama... Pon Jul 19, 2021 8:56 pm | |
| Kako se razmnožavaju ježevi? - Vrlo, vrlo oprezno! Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
biljana Moderator

| Naslov: Re: o životinjama... Pon Jul 19, 2021 8:56 pm | |
| Sakrio zec votku u grmlje pa napiše na cedulju: - Ovo nije votka. Sutradan se vraća, votke naravno nema, a na cedulji piše: - Jež je nije uzeo! Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o životinjama... Pet Jul 23, 2021 12:22 pm | |
| Ulaze 2 muve u kafanu i jedan naruci govna a druga govna sa lukom. Pita druga prvu: A sto nisi uzela sa lukom? 2 muva: Necu posle mi smrdi iz usta. | |
|
 | |
Zozon Bot

Bedž :   Broj poruka : 19608 Datum upisa : 21.07.2016
 | Naslov: Re: o životinjama... Ned Avg 01, 2021 7:25 pm | |
| Dolazi mali polarni medvjedić do svoje majke i kaže: - Mama, mama, a jesi li ti čistoklvna polalna medvjedica? - Jesam, jesam milo moje. - Mama, a je li tata čistoklvni polalni medvjed? - Je sinko i tata je isto. - A mama, a jesu li tvoji mama i tata čistoklvni polalni medvjedi? - Ma jesu dijete moje malo slatko. - A tatini mama i tata, jesu li i oni čistoklvni polalni medvjedi? - Jesu, i oni su čistokrvni polarni medvjedi. A zašto te to zanima milo moje? - Pa mama, zima mi je za popizdit.  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: o životinjama... Čet Sep 02, 2021 7:10 pm | |
| Beže zečevi iz Bosne. I na granici susretnu druge zečeve koji ih pitaju kuda i zasto beže. - "U Bosni štroje konje..." - "Pa šta to ima veze, niste vi konji." - "Dok Bosancu dokažeš da nisi konj ostade bez jaja."  | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o životinjama... Sre Sep 29, 2021 10:03 am | |
| Ušla dva miša u videoteku i počela da jedu filmsku traku. Pita prvi miš drugog: - Jel` dobar film ? - Dobar, dobar samo je knjiga bolja. | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: o životinjama... Pet Apr 29, 2022 7:27 pm | |
| Zeko se čudno ponašao i proširi se glas po šumi da zeko nešto sprema. Prvi dan dođe zeki lija i pita ga:
- Zeko, što radiš? - Oštrim nokte i čekam lava da ga ubijem...
Lija raširi dalje glas i dođe do zeke medo i pita ga: - Zeko što radiš? - Oštrim nokte i čekam lava da ga ubijem...
Idući dan dolazi lav do zeke i pita ga: - Zeko što radiš? - Ma evo čistim nokte i pričam gluposti.  | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o životinjama... Sre Nov 02, 2022 8:19 pm | |
| Pozvao konj magarca u goste. Došao magarac i gleda sve trofeje i medalje. kaže konj: - te sve madalje su ti sa natjecanja i sa Olimpijskih igara. Sav zadivljen gleda magarac. Sutra dan magarac pozove konja u goste ali ne zna čime da se pohvali i razmišlja. Sutra dan došao konj i pokazuje mu magarac sliku zebre i kaze: - to sam ja dok sam igrao za Juventus | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: o životinjama... Ned Mar 12, 2023 1:28 pm | |
| Sede dve sove na grani i ćaskaju. Ugleda jedna dole kornjaču i kaže ovoj drugoj: Vidi molim te,kako sporo korača. Kaže druga: Ne kaže se korača, nego kornjača.  | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o životinjama... Pon Mar 27, 2023 5:59 am | |
| - Kako ulazi slon u lift? - Teško. - A kako ulazi miš u lift? - Još teže jer je slon unutra. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o životinjama... Pon Mar 27, 2023 5:59 am | |
| Idu pilići iz škole i kažu mami koki: Mama dobili smo jedinicu iz pilić jezika Mama koka kaže: PKAAAK. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o životinjama... Pon Mar 27, 2023 6:00 am | |
| Pita zmija drugu zmiju: jesmo li mi otrovince. Druga kaže nismo. Prva: uh, dobro upravo sam se ugrizla za jezik. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: o životinjama...  | |
| |
|
 | |
| o životinjama... | |
|