nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom
ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom
ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Koristila sam ga četiri puta godišnje za Grend slem-ove, a oni mi od januara ove godine svaki mesec skidaju sa konta iako sam ih nekoliko puta zamolila da prestanu.
"Ne sanjamo svi jednako i to nikome ne smeta. A zašto svima smetamo kad smo drugačije budni?"
Zozon likes this post
Zoki Funder
Broj poruka : 186957 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
Naslov: Re: nije lepo...? Sub Dec 26, 2020 6:47 pm
nije lepo registrovati se a ne ulogovati se i ostaviti barem jedan smajlić...eto ja rekoh pa neka se neko naljuti
Bedž : Broj poruka : 279967 Datum upisa : 30.03.2020
Naslov: Re: nije lepo...? Sre Mar 03, 2021 1:08 pm
Nije lepo što naši (srpski) mediji nemaju potrebu da pišu o teniserima mimo Đokovića, Stojanović, Đere, Kecmanović i Lajović danas igraju, a nigde ni slova, bruka
"Ne sanjamo svi jednako i to nikome ne smeta. A zašto svima smetamo kad smo drugačije budni?"
Zoki Funder
Naslov: Re: nije lepo...? Čet Mar 04, 2021 1:13 am
u pravu si 100%
gledao sam malo Ninu Stojanović...žao mi njenog poraza od italijanke
Đoković nas je razmazio uspesima a poznato je da on ne igra turnire iz serije 250 zato su i mediji manje prisutni....gledam sport klub i tu ima tenisa
Naslov: Re: nije lepo...? Čet Sep 02, 2021 1:03 pm
Kada se neko igra sa svojom sudbinom neka mu bude šta mu Bog ili onaj drugi da, ali kada se igra sa sudbinom deteta, ne znam kako bih to nazvala i osudila!
Zoki Funder
Naslov: Re: nije lepo...? Čet Sep 09, 2021 9:58 am
juče slušam jednu priču kolege i njegovim hvalospevima iz lovačkog života,trofejima...između ostalog spomenuo i srnu ili srndaća nebitno,priča o kulinarskim receptima od tog ulova
Naslov: Re: nije lepo...? Uto Sep 14, 2021 11:46 am
Zozon ::
ponovo mi pade na pamet BLackW....ne znam da li je uopšte u mogućnosti da nam se javi ali svi je jedva čekamo,mnije lepo da se krije od nas
Nije lepo što sam radoznala, ali zaista me zanima zašto je otišla, samo tako bez reči
dođoška Adminka
Naslov: Re: nije lepo...? Ned Maj 15, 2022 11:46 am
Nije lepo što su izpolitizirali sport i muziku
Zozon Moderator
Bedž : Broj poruka : 21182 Datum upisa : 21.07.2016 Lokacija : Bačka
Naslov: Re: nije lepo...? Ned Maj 15, 2022 12:00 pm
za pobednika Evrovizije se znalo i trebalo je ih bit sramota
Zoki Funder
Naslov: Re: nije lepo...? Sub Jul 30, 2022 9:06 am
danas je Ognjena Marija...seoska slava u obližnjem mestu kod Sombora
ništa neobično da u tom mestu ne živi moj kolega koji je penzionisan iz zdravstvenih razloga i koji nekoliko godina ima poseban život
radi se o tome što nas je taj kolega svake godine okupljao kod njega na salašu čak i porodično pa nas je znalo biti oko 20 ak...pilo se i jelo dok je bilo a bilo je u izobilju jer kolega je znao dočekati
poslednjih 5-6 god to se društvo jednostvano raspršilo iako su mnogi odavno otišli a ima nas većina koji smo još aktivni na poslu...šta se desilo i kakvi smo mi to ljudi da dok nam se ne servira nećemo prići stolu
naravoučenije "znam ja nas jebo ti nas" što bi rekao Branko Ćopić
Naslov: Re: nije lepo...? Ned Dec 25, 2022 9:46 am
ako sam već pisao o ovome izvinite
počela je praznična euforija i to je lepo ali počelo je i nešto što nam se ponavlja već 50 god
bacanje petardi i tzv topovskih udara je nedopustivo u gradskim naseljima naročito ako to rade ljudi koji iz svojih stanova sa ne znam kojeg sprata baca ljudima ,deci,životinjama pod nos...koliko smo gledali i gledaćemo slike kako je neko povređen baš zbog tih stvari
sinoć sam bio živi svedok da je žena sa decom izbegla svojom spretnošću da joj petarde explodiraju detetu u kapuljači jer je neki idiot bacio sa terase i još se čuje kokot smeha....strašno