nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom
ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom
ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
"Jedini način da budeš sretan je da voliš. Ako ne voliš, život će ti proći pred očima.“ - "To the Wonder"
Mila prijatelj
Broj poruka : 1677 Datum upisa : 04.08.2024
Naslov: Re: Mila Sub Okt 05, 2024 4:46 pm
„Sretneš na tisuće ljudi i nitko od njih te ne dotakne. A onda upoznaš jednu osobu i tvoj je život promijenjen. Zauvijek. “
Mila prijatelj
Naslov: Re: Mila Sub Okt 05, 2024 4:49 pm
“Za tebe moja ljubavi” Jacques Prévert
Otišao sam na trg ptica I kupio sam ptica za tebe moja ljubavi Otišao sam na trg cvijeća I kupio sam cvijeća za tebe moja ljubavi Otišao sam na trg željeza I kupio sam okove teške okove za tebe moja ljubavi A zatim sam otišao na trg groblja I tamo sam te tražio Ali te nisam našao Moja ljubavi.
Mila prijatelj
Naslov: Re: Mila Sub Okt 05, 2024 4:50 pm
Mila prijatelj
Naslov: Re: Mila Sub Okt 05, 2024 4:53 pm
"Mi nismo drugo, nego put kojim prolazi ljubav."
(Simone Weil)
Mila prijatelj
Naslov: Re: Mila Sub Okt 05, 2024 4:58 pm
Ne govorim ti bas u zadnje vrijeme da te volim i ne gasim ti svjetlo u ocima prije spavanja ne govorim ti nesto njezno i ne grlim ti dusu ali ovo ti moram reci previse je gorkog i ljudi su grubi pa ako i ne govorim jos uvijek te ono najljepse u meni voli i ljubi.
Mila prijatelj
Naslov: Re: Mila Sub Okt 05, 2024 4:59 pm
Iz kojeg si ti svijeta
iz kojeg si ti svijeta iz kojeg cvijeta dolazis zasto nisi kao i sve druge zene koje prodju kao sjene cija se ni imena ne pamte ciji se dodiri usana zaborave s prvim jutrom iz koje si ti ljubavi iz koje knjige iz kojeg romana kad mi tako bez ikakvog plana bez namjere srce lomis na dijelove i noci mi pretvaras u dane koja si ti zena kad mi pola zivota u tebe stane zbog koje zalim sve ovo sto prebrzo ide sto su jeseni blize i sto mi se suze vide prvi puta jedino si s neba mogla doci jer druge putove poznam i na njima sam s drugima bio sam iz kojeg si svijeta iz kojeg cvijeta nosis taj miris da te volim i nikad ne prebolim
Mila prijatelj
Naslov: Re: Mila Sub Okt 05, 2024 4:59 pm
Šta ti nedostaje noćas
Šta ti nedostaje noćas mislim osim mene jer drugo je sve u redu drugo nije važno u ovoj noći jer zvijezde će ionako padati i ovdje i na zapadnim i istočnim obalama mene nešto drugo zanima mene zanima što da učinim s ovim depresivnim magnetskim poljem i kako da umaknem nepovoljnim strujanjima vjetrova s juga koji u tvom srcu stvaraju zrakoprazne prostore što ti nedostaje noćas osim kucanja sata mislim osim mene jer sve drugo nije more koje se pjeni nije to šlag na sve posebno na ono što me dovodi do ludila pazi jutra će svejedno dolaziti bez obzira na naša stanja ali mene nešto drugo zanima meni to što me ubija može biti slatko i suzama razmazano lice može i to a to što ne možeš pogledati u oči nikom hajde molim te ti baš kao neko dijete uživaš u svemu što ne možeš promijeniti ma priznaj da ti ja najviše nedostajem...
Mila prijatelj
Naslov: Re: Mila Sub Okt 05, 2024 5:01 pm
Moje veliko slovo
Ti si jedno veliko slovo u mom zivotu neoprostivo i neduzno namjerno i slucajno ti si sve i nocas ja se odjednom sjetim kise koja je pala tog popodneva sjetim se tvojih ociju iz kojih nisam izlazio pet sati i nekoliko minuta a za to vrijeme svijet se okretao i nista nije stajalo druga smjena je radila neumorno netko je u tom trenutku ljubio i umiralo se u tih pet sati i nekoliko minuta a mi smo dijelili sudbinu ruze ja s tvojim imenom na usni i ti sa mnom kisa je padala tog popodneva znam to sigurno jer na tvom licu je zasjala jedna kap poput bisera i trave su sanjale o nama ti si jedno veliko slovo u mom zivotu i samo sam tebe ucio kako se pobjedjuje ravnodusnost govorio sam ti lijepo a ustvari ponekad sam pomislio kako bi bilo raskopcati tvoju kosulju i ljubiti te dugo tako dugo dok kisa ne prestane ti si moje veliko slovo veliko poglavlje jednog popodneva i malo vecernje tame ti si zvijezda lutajuca koja mi se seli iz oka u oko pa sjetis li se kako smo izasli iz te kise sretni moje veliko slovo.
Mila prijatelj
Naslov: Re: Mila Sub Okt 05, 2024 5:02 pm
Tebi jedinoj kazem tajnu zivota ti govorim i ne ostavljaj me negdje na nekoj pustoj zaspaloj stanici ne daj mi da idem sam da se snadjem na ovoj ljubavnoj stranici jer si uvijek veliko slovo i kava jutarnja i ljubav i navika sve si iza zakljucanih vrata u vjetru sa Sljemena te mirisem u zimi Zagreba te grijem
tebi jedinoj kazem tebi jedinoj ne lazem ne daj mi da odem da te izgubim u ovom gradu u ovom zivotu
kad te tako mogu voljeti kako bih te mogao preboljeti..
Mila prijatelj
Naslov: Re: Mila Sub Okt 05, 2024 5:03 pm
Kad budem imao iskustva i budem stariji govorio sam na kraju svake ljubavi na rubu svakih ociju i na rubu pameti ako baš hoćeš kad budem imao godina kao ljubavi u sebi nikad više neću ponavljati iste greške i neću pamtiti sve sitnice i nikad neću bez pameti samo srcem kroz maglene koprene i to sam govorio ponavljao a eto s tobom sam stariji i ništa nisam naučio.
Mila prijatelj
Naslov: Re: Mila Sub Okt 05, 2024 5:03 pm
Kad te boli i meni nije blistavo i meni se oči zamute pa kad tvoje usne šute i meni preko usan riječi neće pa je ovo puno sreće zakopano u naša lica kad te boli zaboli me i ova ulica i koraci me zabole a to je valjda tako kad se ljudi vole kao ti i ja ali i kad te boli osjećam da me ipak tvoje srce voli.
Mila prijatelj
Naslov: Re: Mila Sub Okt 05, 2024 5:04 pm
Bar pola sata Zagrli me samo i šuti Isključi telefon i zatvori vrata Sve moje nemire s usana skini Počešljaj tu mirisnu kosu I zavuci se tiho u moje zjene Polako na prstima mi dođi Ti znaš kako miriše breskva Pred zoru Jogurtom namazana usta
Zagrli me samo i šuti Ti govoriš i kad ne kažeš ništa Ti znaš taj govor lijepih očiju Koje se kao bršljan ispletu I radi sve što želiš od mene Jer uvijek mi ruka od lica krene I niže se dodir na dodir se slaže
Zagrli me samo Neka okrenu svijetove i neka nas traže Ja nisam nikad od tebe Imao draže I nisam se bojao smrti kao što se bojim Jer pomislim kako nam je vremena malo I što bi još osim tebe U srce mi stalo Kad si tako plodna ko ljubav Ko zrak ispunjen svijetlom Ko zvijezda što toplo gori
Zagrli me samo I oči otvori Da mi se srce uz tebe priljubi Da te uvijek ima Da te ne izgubi
biljana Moderator
Broj poruka : 100012 Datum upisa : 21.11.2020
Naslov: Re: Mila Pon Okt 07, 2024 6:00 pm
Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše.
Mila likes this post
biljana Moderator
Broj poruka : 100012 Datum upisa : 21.11.2020
Naslov: Re: Mila Sub Okt 12, 2024 5:26 pm
Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše.
Mila likes this post
Zoki Funder
Broj poruka : 186957 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor