Autor | Poruka |
---|
Voja SRS Član
Broj poruka : 8 Datum upisa : 26.06.2010
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sub Jun 26, 2010 6:10 pm | |
| Pa to i ja mislim treba da mi je kao sestra ali ono kapiram da ona hoce nesto....pa ne znam dal da iskuliram ili.... A bzvz se osecam i sto sam pomislio na to trudim se da postujem neke principe i obicaje kad vec nista ne radim u zivotu.... A sto se tice foruma internet sam ukljucio pre mesec dana nisam ni mogao bilo gde da budem... A jesi ti imala slicnih iskusenja Biberche??? | |
|
| |
Conan Član
Broj poruka : 14988 Datum upisa : 19.03.2010
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sub Jun 26, 2010 6:15 pm | |
| malo sam guglao po netu u vezi ove teme,svuda isto...svima je do zezanja,ali bi ipak bili sa kumicom,interesantno | |
|
| |
Biberche Član
Broj poruka : 2206 Datum upisa : 04.05.2010
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sub Jun 26, 2010 6:16 pm | |
| Naravno da ne!!! Samo sam se postavila u tu situaciju i napisala tako. Ja ipak znam reda i na kumstvo gledam kao na najvecu chast u zivotu!!! Kakvo je umstvo u pitanju, venchano ili krshteno? | |
|
| |
Boby Član
Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sub Jun 26, 2010 6:17 pm | |
| pa dobro Conane prijatelj je pitao iz iskustva a ne mišljenja sa neta | |
|
| |
Biberche Član
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sub Jun 26, 2010 6:19 pm | |
| Neka, i net i forumi su pisani iz nechijeg iskustva, Conan nam je dao perspektivu iz drugog ugla. | |
|
| |
Boby Član
Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sub Jun 26, 2010 6:21 pm | |
| da ok je to ali čovek je stvarno u frci "Biti il ne biti,pitanje je sad."---što bi rekao drug Hamlet | |
|
| |
Biberche Član
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sub Jun 26, 2010 6:23 pm | |
| Ako je pametan, pametno ce i uraditi (koju god odluku da donese) | |
|
| |
Voja SRS Član
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sub Jun 26, 2010 6:50 pm | |
| Krsteno.... to je valjda ozbiljnije od vencanog.... | |
|
| |
Voja SRS Član
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sub Jun 26, 2010 6:51 pm | |
| hahahahaah biti i li ne biti :-) al bukvalno vagam se poslednja dva dana.... | |
|
| |
Conan Član
Broj poruka : 14988 Datum upisa : 19.03.2010 Godina : 47 Lokacija : Belgrade-okolina
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sub Jun 26, 2010 6:55 pm | |
| ih čim se ti vagaš...ti si to već odradio ko se lati mača i sam od njega strada | |
|
| |
Voja SRS Član
Broj poruka : 8 Datum upisa : 26.06.2010 Godina : 33 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sub Jun 26, 2010 6:57 pm | |
| nisam mogao i da sam hteo nismo bili sami....pa rekoh da se raspitam pre sled vidjenja....ali nigde nema sme ili ne sme nego su podeljeni komentari.... | |
|
| |
Boby Član
Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 46 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sub Jun 26, 2010 6:59 pm | |
| nema ti druge nego napred...i da nam javiš,nemoj da nas držiš u neizvesnost,pa nastavljamo posle temu a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
|
| |
alexis Član
Broj poruka : 50768 Datum upisa : 04.02.2010 Godina : 37 Lokacija : Sombor-N.Sad
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Pon Jun 28, 2010 4:55 pm | |
| baš me interesuje šta uradi ovaj prijatelj sa foruma,nema ga da nam se pohvali ili požali :D | |
|
| |
samy Član
Broj poruka : 197 Datum upisa : 11.04.2010
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Uto Jul 20, 2010 3:59 pm | |
| Pa kumstvo treba da se postuje xDD | |
|
| |
Zoki Funder
Broj poruka : 186810 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Čet Jul 22, 2010 5:18 pm | |
| treba treba...ali kad se Voja SRS upali nema tu više ko da ga zadrži [Only admins are allowed to see this image] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
lela74 Član
Broj poruka : 5722 Datum upisa : 22.06.2010 Lokacija : Melbourne
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Čet Jul 22, 2010 7:15 pm | |
| veoma zanimljivo....i jos mi je zanimljivije komentar gazde Zokija u vezi podvijanja repa i da su zene krive sta muskarci imaju takve namjere sa kumom...... a vama muskima mozak radi samo za te stvari tako da ni Vojo nije morao da postavi ovako pitanje jer prvom prilikom ce da uradi ono sta vam je uvjek na pameti [Only admins are allowed to see this image]LJUBI LJUBI ALI GLAVU NE GUBI [Only admins are allowed to see this link] | |
|
| |
Zoki Funder
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Čet Jul 22, 2010 7:20 pm | |
| pa sta sam loše napisao lelo?...ako neko nešto neće onda je problem resen-ignore i zdravo... [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
lela74 Član
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Čet Jul 22, 2010 7:30 pm | |
| ma nisi ti nista lose napisao vec za vas muske uvjek su zene krive(zavodnice) kad ucinite preljubu ili nesto slicno nikad vi niste krivi vec vas je zensko navelo na to ;) (moguce da smo takve) xaxaxaxa [Only admins are allowed to see this image]LJUBI LJUBI ALI GLAVU NE GUBI [Only admins are allowed to see this link] | |
|
| |
Zoki Funder
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Čet Jul 22, 2010 7:36 pm | |
| pa ajde da kažemo da je krivica fiktivni pojam ...za mene,ja neznam sta ljudima znači uopšte reč,prevara,?...ja mogu da prevarim nekoga za nešto ali ženu ne ,jer onda će i ona prethodna reći prevario si me sa ženom i tako u krug [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
lela74 Član
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Čet Jul 22, 2010 7:41 pm | |
| ja napisah preljubu a ne prevaru :) mada u ovom slucaju bi bilo da su gresne obe osobe....ozenjen muskarac i osoba sa kojom je u "tajnoj vezi" ako zna da je ozenjen ( sad sam otisla sa zadanog topika i kumice ) xaxaxaxaaxa mada ko zna mozda to i ima veze sa vezom ako nam je Vojin ozenjen taj info nam nije dao [Only admins are allowed to see this image]LJUBI LJUBI ALI GLAVU NE GUBI [Only admins are allowed to see this link] | |
|
| |
Zoki Funder
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Čet Jul 22, 2010 7:43 pm | |
| Voja sad negde planduje sa kumicom...slusaj ti mene [Only admins are allowed to see this image] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
lela74 Član
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Čet Jul 22, 2010 7:48 pm | |
| vazno da sam ga ja prekrstila u Vojina .....mada jedan je zivot pa ako im se svidja to sta rade neka im je veselo :)
svako je gresan u bilo kojem smislu i ne vjerujem da ima bezgresnih osoba [Only admins are allowed to see this image]LJUBI LJUBI ALI GLAVU NE GUBI [Only admins are allowed to see this link] | |
|
| |
Zoki Funder
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Čet Jul 22, 2010 7:51 pm | |
| ajde da se složim i ja sa tobom...da nema nevinih duša,ko god kaže taj i laže [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Ružica Član
Broj poruka : 9050 Datum upisa : 27.02.2010 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sre Avg 04, 2010 9:04 am | |
| nema ga ...mora da je došlo do tragedije kod kumova [Only admins are allowed to see this image] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Lara Kroft Član
Broj poruka : 17606 Datum upisa : 27.01.2010
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sre Okt 13, 2010 7:48 pm | |
| sta bi sa kumom i kumicom | |
|
| |
lela74 Član
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Čet Okt 14, 2010 1:16 am | |
| kum kumicu u sumici i tu im se gubi svaki trag ;) [Only admins are allowed to see this image]LJUBI LJUBI ALI GLAVU NE GUBI [Only admins are allowed to see this link] | |
|
| |
Zoki Funder
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Čet Okt 14, 2010 6:12 pm | |
| pojeo ih vuk [Only admins are allowed to see this image] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
lela74 Član
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Pet Okt 15, 2010 11:22 am | |
| - Zoki ::
- pojeo ih vuk [Only admins are allowed to see this image]
pa da nova bajka o kumu i kumici i vuku :) [Only admins are allowed to see this image]LJUBI LJUBI ALI GLAVU NE GUBI [Only admins are allowed to see this link] | |
|
| |
Lara Kroft Član
Broj poruka : 17606 Datum upisa : 27.01.2010
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? Sub Okt 16, 2010 11:05 pm | |
| - lela74 ::
- Zoki ::
- pojeo ih vuk [Only admins are allowed to see this image]
pa da nova bajka o kumu i kumici i vuku :) eto nas, uplesmo mi i vuka u sve to.... :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? | |
| |
|
| |
| Seks sa kumicom a nije krvno srodstvo???? | |
|