| Nezgodno pitanje | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Zoki Funder
Broj poruka : 186810 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
| Naslov: Nezgodno pitanje Sub Jul 24, 2010 7:59 am | |
| [Only admins are allowed to see this image]
Upoznali ste zanimljivog muškarca. Od samoga početka sve je odlično. Ali, tada dolazi trenutak kada vas pita ono nezgodno pitanje: "Sa koliko si ih spavala pre mene?" Šta ćete učiniti - lagati ili zažmuriti i reći istinu?
Pitanja o bivšim partnerima su uvijek nezgodna i neugodna. Nikada niste sigurni je li bolje izabrati istinu ili laž. Ako broj koji navedete veći, vaš partner bi vrlo lako mogao pomisliti da ste promiskuitetni. Međutim, ni premali broj nije dobar izbor – tada biste mogli ostaviti utisak da ste neiskusni.
Istraživanja pokazuju da postoji velika razlika između polova kada dođe trenutak za odgovor na to neugodno pitanje. Čak trećina žena laže kada ih pitaju o prethodnim partnerima, a više od polovine njih smanjuje stvarni broj.
Većina žena zbog stida skriva pravi broj prethodnih partnera, a jedan deo njih ne želi priznati istinu jer se boje da će ih se smatrati promiskuitetnima.
Nije lako izabrati odgovor na ovo škakljivo pitanje. Muškarci nisu ništa iskreniji od žena po ovom pitanju. Gotovo polovina njih će slagati na ovo pitanje, a većina njih i povećati taj broj.
Istraživanja su otkrila da je prosečan broj seksualnih partnera za žene sedam, a za muškarce trinaest. Naučnici preporučuju da se ipak odlučite reći istinu jer veza započeta na lažima će najverovatnije lažima i završiti. [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Zana Član
Broj poruka : 32910 Datum upisa : 01.02.2011
| Naslov: Re: Nezgodno pitanje Sre Feb 23, 2011 6:49 pm | |
| ..takva pitanja ne postavljam...niti odgovaram na njih..shta je bilo pre nashe veze to je nasha proshlost i ne treba kopati po tome.. Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
Sabaku No Gaara Član
Broj poruka : 37 Datum upisa : 17.07.2010
| Naslov: Re: Nezgodno pitanje Sub Mar 05, 2011 9:19 pm | |
| Pa ni ja ih ne postavljam odmah, inace kada vidim da je veza ozbiljna onda pitam razna pitanja kako bih znao "sa kim imam posla" | |
|
| |
Lara Kroft Član
Broj poruka : 17606 Datum upisa : 27.01.2010
| Naslov: Re: Nezgodno pitanje Sub Mar 05, 2011 9:21 pm | |
| - Sabaku No Gaara ::
- Pa ni ja ih ne postavljam odmah, inace kada vidim da je veza ozbiljna onda pitam razna pitanja kako bih znao "sa kim imam posla"
sa kim imas posla???????......pa kakvu ti devojku trazis...sveticu.... :shock: | |
|
| |
Sabaku No Gaara Član
Broj poruka : 37 Datum upisa : 17.07.2010
| Naslov: Re: Nezgodno pitanje Sub Mar 05, 2011 10:06 pm | |
| Dali postoji post na koji sam odgovorio, a da ga ti potom nisi komentirala??? Dali znaci, ako ti nisi takva da takve djevojke ne postoje??? | |
|
| |
Lara Kroft Član
Broj poruka : 17606 Datum upisa : 27.01.2010
| Naslov: Re: Nezgodno pitanje Ned Mar 06, 2011 12:53 am | |
- Dali postoji post na koji sam odgovorio, a da ga ti potom nisi komentirala??? Dali znaci, ako ti nisi takva da takve djevojke ne postoje???
upravo suprotno...ne mozes da sudis o meni na ime postova...ja samo branim zenski rod....a kakva sam ja......ja sam bas takva kakvu ti trazis..... | |
|
| |
Zana Član
Broj poruka : 32910 Datum upisa : 01.02.2011
| Naslov: Re: Nezgodno pitanje Ned Mar 06, 2011 11:54 am | |
- Dali postoji post na koji sam odgovorio, a da ga ti potom nisi komentirala??? Dali znaci, ako ti nisi takva da takve djevojke ne postoje???
...vidi ovako...chak i da ti odgovori da li je to garancija da je ona ok..ne pije to vode ..u stvari može da ti kaže da si drugi..zar ne? Život je jedan i nema reprizu! | |
|
| |
Ružica Član
Broj poruka : 9050 Datum upisa : 27.02.2010 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Nezgodno pitanje Pon Mar 07, 2011 9:18 am | |
| - Citat :
- Istraživanja su
otkrila da je prosečan broj seksualnih partnera za žene sedam, a za muškarce trinaest. Naučnici preporučuju da se ipak odlučite reći istinu jer veza započeta na lažima će najverovatnije lažima i završiti. prosek za ruskinje mnogo veći...negde sam pročitala da njihove cure već sa 14 god kreću u pohode a do 20 -te neznaju ni broja [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Zoki Funder
Broj poruka : 186810 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Nezgodno pitanje Čet Mar 10, 2011 8:06 pm | |
| iskreno sva ova istraživanja su plod nečije mašte...pitanja i odgovori su subjektivni [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link][Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this link] [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nezgodno pitanje | |
| |
|
| |
| Nezgodno pitanje | |
|