Zana Član
Broj poruka : 32910 Datum upisa : 01.02.2011
| Naslov: Da li muskarci ikada odbijaju sex ? Pitanje koje zabavlja mnogo zena , da li muskarci imaju nekad neke svoje razloge da odbiju sex i koji su to razlozi ? Pon Mar 28, 2011 10:00 pm | |
| ..ajd da chujem mushki deo foruma... Život je jedan i nema reprizu! | |
|
Conan Član
Broj poruka : 14988 Datum upisa : 19.03.2010 Godina : 47 Lokacija : Belgrade-okolina
| Naslov: Re: Da li muskarci ikada odbijaju sex ? Pitanje koje zabavlja mnogo zena , da li muskarci imaju nekad neke svoje razloge da odbiju sex i koji su to razlozi ? Pon Mar 28, 2011 10:02 pm | |
| ja sam znao da odbijem baš direktnu ponudu,dakle otvorenu ponudu od cure letos na moru...a razlog je što je ta cura bila jako dobra sa mojim kumom,od njihove veze ništa ,tako da sam i ja ostao prazan ali ok ne žalim ko se lati mača i sam od njega strada | |
|
Sandra Član
Broj poruka : 708 Datum upisa : 16.01.2011 Godina : 58 Lokacija : Canada
| Naslov: Re: Da li muskarci ikada odbijaju sex ? Pitanje koje zabavlja mnogo zena , da li muskarci imaju nekad neke svoje razloge da odbiju sex i koji su to razlozi ? Ned Maj 29, 2011 7:20 pm | |
| A moze li i zenski dio foruma da odgovori? Muskarci odbijaju sekst samo kada iz nekog razloga nisu u stanju da se dovedu u to stanje. U drugim slucajevima..ne odbijaju. Nadam se da ste shvatili sta sam htjela reci. | |
|
Zana Član
Broj poruka : 32910 Datum upisa : 01.02.2011
| Naslov: Re: Da li muskarci ikada odbijaju sex ? Pitanje koje zabavlja mnogo zena , da li muskarci imaju nekad neke svoje razloge da odbiju sex i koji su to razlozi ? Čet Jun 02, 2011 9:58 pm | |
| Uh Sandra,ja se bash ne slazem sa tobom ali svako ima pravo na svoje mishljenje samo kako ni sve zene nisu iste,tako ni mushki nisu svi isti.. Život je jedan i nema reprizu! | |
|