Novembar 2024 | Pon | Uto | Sre | Čet | Pet | Sub | Ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Kalendar |
|
Add This |
|
|
| Novak Đoković | |
|
+47Novakov Duki Sanjica Dimitrije Сергей Turudija komunista Bojana73 Quentin Leonida Ćomi Jovan Baltazar Stanoje Delija Lostinthegardenofeden Karagunis general u penziji Maja Vitez Lara Kroft roberta_bg bananko Lela Kralj Tadija Tamanaco alexis dragan jankulovski munja MiroslavL Ружа Suzy Dylan Zana Vasilije Dragan Kovačević Katy ~Miss Selena~ P. Sawyer Dejan Doktor M ^^Miss.Lautner^^ Boby Conan Ružica Zoki 51 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Zoki Funder
Broj poruka : 186886 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
| Naslov: Novak Đoković Sub 2 Jan 2010 - 5:51 | |
| First topic message reminder :sve o našem najboljem teniseru | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Zoki Funder
Broj poruka : 186886 Datum upisa : 01.01.2010
| Naslov: Re: Novak Đoković Sre 23 Nov 2011 - 16:26 | |
| | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Novak Đoković Pon 28 Nov 2011 - 20:56 | |
| Novakova godina Novak Đoković završio je sezonu na prvom mestu liste najboljih tenisera sveta. Janko Tipsarević deveti. Viktor Troicki dvadeset prvi. Najbolje rangirani igrač Novak Đoković završio je sezonu na prvom mestu sa 13.675 bodova, 4.100 više u odnosu na Nadala, dok je Janko Tipsarević zadržao deveto mesto sa 2.596 bodova. Viktor Troicki ostao je 21. sa 1.730 bodova. Zahvaljujući novom uspehu na završnom turniru, Masters kupu u Londonu, Švajcarski teniser Rodžer Federer vratio se na treće mesto najnovije ATP liste. Uspehom u Londonu pretekao je Britanca Endija Mareja, koji je zbog povrede morao da se povuče sa turnira i ima zaostatak od 1.500 bodova za drugoplasiranim Špancem Rafelom Nadalom. Prvih 10 igrača na ATP listi: 1. (1) Novak Đoković (Srbija) 13.675 bodova 2. (2) Rafael Nadal (Španija) 9.575 3. (4) Rodžer Federer (Švajcarska) 8.170 4. (3) Endi Marej (V. Britanija) 7.380 5. (5) David Ferer (Španija) 4.880 6. (6) Žo-Vilfrid Tsonga (Francuska) 4.335 7. (7) Tomaš Berdih (Češka) 3.700 8. (8) Mardi Fiš (SAD) 2.965 9. (9) Janko Tipsarević (Srbija) 2.595 10. (10) Nikolas Almagro (Španija) 2.380 .... 21.(21) Viktor Troicki (Srbija) 1.730 | |
| | | Doktor M Član
Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010
| Naslov: Re: Novak Đoković Uto 29 Nov 2011 - 18:05 | |
| Novak Đoković dolazi u Banjaluku Najbolji svetski teniser Novak Đoković posetiće u sredu glavni grad Republike Srpske. Nole favorit za "Ličnost godine". Đoković će u sklopu posete Banjaluci boraviti i na tradicionalnoj manifestaciji "Ličnost godine" koju organizuju banjalučke "Nezavisne novine". Srpski teniser jedan je od favorita za dobijanje ove nagrade, a manifestacija će biti održana u Kristalnoj dvorani hotela "Bosna" sa početkom u 13.30 časova. Novak Ðoković ove godine upisao se zlatnim slovima u istoriju srpskog i svetskog tenisa pošto se popeo na prvo mesto na ATP listi, osvojivši 10 turnira, među kojima i tri gren slema - Australijen open, Vimbldon i US open. Nole je posle Vimbldona zaseo na čelnu poziciju liste najboljih tenisera sveta, nakon što je napravio niz od 41 pobede zaredom. On je tako stigao na korak od rekorda Džona Mekinroa, koji je 1984. na startu sezone zabeležio skor 42-0. Đoković je u 2011. ostvario učinak od 70 pobeda i svega šest poraza, osvojivši i pet titula na turnirima Masters serije. | |
| | | Doktor M Član
| Naslov: Re: Novak Đoković Uto 29 Nov 2011 - 18:06 | |
| Đoković prvi i po zaradi Najbolji teniser na svetu zaradio najviše novca od turnirskih nagrada tokom 2011. godine. Pored istorijskog skora od 70 pobeda i samo šest poraza, kao i osvojenog prvog mesta na ATP listi, Novak Đoković stekao je i najviše novca među kolegama tokom 2011. godine. Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) objavila je u ponedeljak konačnu listu zarada, na kojoj je Đoković ubedljivo prvi sa prihodom od 11 miliona i 19.803 dolara. Slede ga Rafael Nadal sa zarađenih 6.668.214 dolara i Rožer Federer sa 5.744.576 dolara. Janko Tipsarević je tokom 2011. na turnirima zaradio 1.492.912 dolara i zauzima devetu poziciju na listi, dok je Viktor Troicki 27. sa sumom od 974.925 dolara. Jedan od najboljih svetskih dubl igrača Nenad Zimonjić zauzima 43. mesto na listi zarada sa sumom od 681.189 dolara. Lista zarada tenisera:1. Novak Đoković (Srbija) 11.019.803 dolara 2. Rafael Nadal (Španija) 6.668.214 3. Rodžer Federer (Švajcarska) 5.744.576 4. Endi Marej (V.Britanija) 4.680.091 5. Žo-Vilfrid Conga (Francuska) 2.848.969 6. David Ferer (Španija) 2.793.904 7. Tomaš Berdih (Češka) 2.301.813 8. Mardi Fiš (SAD) 1.657.091 9. Janko Tipsarević (Srbija) 1.492.912 10. Nikolas Almagro (Španija) 1.326.007 11. Robin Soderling (Švedska) 1.323.835 12. Žil Simon (Francuska) 1.222.752 13. Mihael Lodra (Francuska) 1.210.799 14. Aleksandar Dolgopolov (Ukrajina) 1.196.499 15. Džon Izner (SAD) 1.170.432 16. Marin Čilić (Hrvatska) 1.139.799 17. Jirgen Melcer (Austrija) 1.133.482 18. Marsel Granoljers (Španija) 1.132.893 19. Gael Monfis (Francuska) 1.094.353 20. Endi Rodik (SAD) 1.061.404 --------------------------------------------- 27. Viktor Troicki (Srbija) 974.925 43. Nenad Zimonjić (Srbija) 681.189 | |
| | | Doktor M Član
| Naslov: Re: Novak Đoković Pon 5 Dec 2011 - 20:39 | |
| Novak Đoković sa Maldiva dao intervju slavnom Patriku Mekinrou Mi Srbi se nikada ne predajemo!
Novak Đoković ne prestaje da bude interesantan svetskoj javnosti. Fanovi širom sveta uvek znaju gde je Nole, gde mu je pas Pjer, da li je devojka Jelena s njim i koju je nagradu za najboljeg sportistu sveta osvojio tog dana. Najbolji svetski teniser ovoga puta je dao intervju Patriku Mekinrou, bratu slavnog Džona Mekinroa. Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije SAD upitao je Novaka u čemu je tajna ovosezonskog uspeha. - Istina je da sam popravio segmente svoje igre, ali ne u tolikoj meri. Osnovna stvar koju sam najviše popravio je moje mentalno stanje. Tu leži glavna razlika. Sazreo sam u svakom pogledu i rekao sebi: „Ovo je moje vreme, mogu da stignem do uspeha!“ - rekao je Novak. Mekinro je kao selektor Dejvis kup reprezentacije SAD imao privilegiju da upozna Srbe kao narod i kao vatrene navijače. Amerikanci su poraženi u paklu „Beogradske arene“, a upravo je Đoković predvodio ekipu do plasmana u finale i kasnijeg osvajanja „Salatare“. - Ljudi u Srbiji me gledaju kao nekoga ko može da promeni sliku o našem narodu i našoj zemlji. Može delovati kao veliki teret za jednu osobu, ali to je zaista neverovatno. Koliko ljudi može reći da s ponosom zastupaju svoju zemlju ne samo u sportu već u celom svetu? Kao neko ko ima 24 godine, prošao sam kroz veoma teške momente u svom životu - istakao je Đoković. Najbolji srpski teniser objasnio je jednom Amerikancu kako Srbi funkcionišu u najtežim trenucima, objašnjavajući šta podrazumeva pod teškim trenucima koje je preživeo. - Letele su nam bombe iznad glave, prošli smo kroz dva rata, ali nikada se ne predajemo. Svi mi uvek tražimo to svetlo na kraju tunela, moj narod to čini kroz sport - izjavio je Nole. Đoković se trenutno odmara na Maldivima s prijateljem Jankom Tipsarevićem, devojkom Jelenom i Jankovom suprugom Biljanom, ali broj jedan već ima jasne ciljeve kada je naredna sezona u pitanju. Novak brani veliki broj poena iz ove godine i svestan je da će odbrana prvog mesta biti vraški težak posao, ali veruje u sopstvene mogućnosti. Srbin je istakao da će, ipak, ATP trku blago podrediti Olimpijskim igrama. - Verujem da su ispred mene uspešne godine. Želim da osvojim što je više moguće trofeja. Olimpijske igre se bliže, medalja mi je glavni cilj za narednu sezonu - zaključio je Đoković u razgovoru s Mekinroom. Federer: Đoković je stvarno najboji!Rodžer Federer često je neumerenim izjavama izazivao gnev navijača Novaka Đokovića ove godine. Retko se od najboljeg igrača svih vremena mogla čuti neka lepa reč na račun trenutno najboljeg, našeg Noleta. Ipak, Švajcarac je juče priznao da je trenutni poredak na ATP listi realno stanje stvari. - Ne želite da vidite onako nešto kao što je doživeo Novak na kraju godine. Svi smo mi ljudi i normalno je da ne možemo uvek sve da osvojimo. Iako najboljeg od ostalih dele detalji, mogu reći da je Novak zasluženo i ubedljivo najbolji igrač sezone - rekao je Rodžer Federer. Švajcarac je imao furiozan finiš sezone i dokazao da još i te kako ima motiva da pravi dobre rezultate. Rodžer želi da stigne rekord Pita Samprasa, koji je proveo 30 nedelja na mestu broj jedan. - Moram da ignorišem trenutnu situaciju, pošto me je Đoković neverovatnom godinom dosta odaljio od tog cilja. Ipak, ne odustajem. Ako osvojim neki grend slem, možda i uspem - zaključio je Federer. | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Novak Đoković Uto 6 Dec 2011 - 9:30 | |
| Đoković: U 2012. želim medalju na OI Najbolje rangirani svetski teniser Novak Đoković rekao je da je ove sezone beležio fantastične rezultate, jer je psihički mnogo jači nego ranije i istakao da mu je jedan od glavnih ciljeva u 2012. osvajanje olimpijske medalje. "Igrački nisam mnogo napredovao ove sezone. I dalje imam isti stil igre, ali sada sam psihički mnogo jači. To je ključna razlika u odnosu na prethodne godine. Sazreo sam i samom sebi rekao: 'Ja to mogu. Imam snage da osvojim najjače turnire'. Imao sam i sreće, ali ona mora da se zasluži", rekao je Đoković za američki ESPN. Srpski teniser ove sezone osvojio je tri gren slem trofeja i trenutno ima više od 4.000 poena prednosti u odnosu na drugoplasiranog igrača na ATP listi, Španca Rafaela Nadala. Pored odbrane velikog broja bodova na ATP turnirima, Đokovića sledeće godine očekuju i OI u Londonu. "Tek su mi 24 godine, želim još mnogo uspešnih sezona u budućnosti. Sledeće godine su i Igre u Londonu, želim tamo da osvojim medalju", naveo je Đoković. Srpski teniser je i pre četiri godine učestvovao na OI u Pekingu, a tada je osvojio bronzanu medalju. | |
| | | Lela Član
Broj poruka : 3166 Datum upisa : 12.11.2011
| Naslov: Re: Novak Đoković Uto 6 Dec 2011 - 21:35 | |
| Pilić: Novaka čekaju veliki talasi u 2012. godini Kada Rafael Nadal igra u Dejvis kupu, “salatara” ne može da izostane. To se videlo i minulog vikenda u Sevilji, “furija“ je uzela peti pehar namenjen prvaku sveta pristiglom iz Beograda, a “doktor” za titule (sa Nemačkom, Hrvatskom i Srbijom) Nikola Pilić, u razgovoru za “Blic” kaže da je poraz Argentine bio neminovan. - Apsolutno očekivan rezultat. Španija nikad nije izgubila kod kuće, imala je jaku ekipu, pa zamislite, Ferer i Del Potro su igrali skoro pet sati. Argentinci su dobili dubl, ali to je bilo sve. Moglo je da bude gusto, ali nije, Nadal je bio tu da završi posao. Međutim, mislim da sam pročitao u novinama da neće igrati sledeće godine u Dejvis kupu? Da, rekao je da želi da se posveti Olimpijskim igrama i odbrani zlatne medalje. - Imao je razlog za takvu odluku, mnogo puta je igrao za reprezentaciju, toliko joj je dao i ima puno pravo da propusti takmičenje u 2012. Lepo je kazao - hoću da se pripremim za Olimpijske igre, to mi je veoma važno. Španci imaju velik izbor igrača, snaći će se i bez njega?- Imaju izbor, ali su poput Srbije. Imaju dobar tim, ali nije isto sa Novakom i bez njega. Slično je i sa Španijom i Nadalom. Postoje neke stvari koje igrač mora da nauči, a to je se odnosi na činjenicu da nećeš biti manje patriota ako preskočiš meč Dejvis kupa. Ne mogu a da se ne prisetim Novakove odluke da igra protiv Argentine u polufinalu odmah posle titule na US Openu. Savetovao bih ga da ne izlazi na teren, pa ljudi ne shvataju, on je došao u četvrtak, dan pred takmičenje... Ne može... Mislite li da će Nadalova titula svetskog šampiona sa reprezentacijom uticati na njegovu igru, kao na Đokovićevu u 2011. godini?- Nije se u igri ništa promenilo, Novak je bio u toj situaciji da dobija ono što su Federer i Nadal već imali. I na snažnim krilima je doleteo na Australijan open i osvojio grend slem, pa seo u stolicu namenjenu najboljem na svetu. Imao je fenomenalnu godinu i šteta je što je ovako završio, poslednje tri turnira su pokvarila utisak, ali ne zaboravite da je imao samo jedan poraz u 10 meseci. Čovek nije mašina, ne možete da dozirate i nameštate se kako ćete igrati. Novak je prvi na svetu, Federer se popravio na kraju sezone, a Nadal je uzeo “salataru”, da li to znači da kreću sa iste startne pozicije u Melburnu? Mareja namerno izostavljam, čini mi se da on nije ta klasa.- U pravu ste za Mareja, iako je pobeđivao i pravio probleme Nadalu i Federeru. On je dobar, ali nije ta vrsta šampiona. Za sledeću sezonu biće jako, jako važna priprema za Australijan open. Đoković je toliko toga napravio ove godine, da ga sledeće očekuju veliki talasi. Toliko je poena skupio, jak je psihički, a da li će sve odbraniti, ne znam. Imao je istorijsku sezonu, a šta će biti, videćemo. Nisam prorok, ali čeka ga težak posao. U svakom slučaju, Srbija mora biti ponosna što ima takvog momka - poručio je Nikola Pilić, nekadašnji finalista Rolan Garosa. | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Novak Đoković Čet 8 Dec 2011 - 11:39 | |
| Na šta sve Đoković može da potroši pare koje je zaradio do sada Nataša može da bude Noletova 4.900 noći zaredom!
Ne prođe ni nedelju dana, a da Novak Đoković ne obori neki rekord. Sada je najbolji teniser planete, na večnoj listi zarada na ATP turnirima, prestigao čak i legendarnog Andrea Agasija, koga je ostavio na petom mestu. Računajući i ovu fantastičnu godinu, Nole je inkasirao do sada 24,5 miliona evra od igranja na turnirima, ali da bi se približio za sada nedodirljivom Federeru, moraće još duplo toliko da zaradi u godinama koje dolaze. To naravno ne brine Noleta, koji će uskoro početi sa pripremama za narednu sezonu, a očekuje ga i egzibicioni turnir u Abu Dabiju, koji će mu poslužiti kao generalna proba pred nova iskušenja koja ga očekuju u 2012. U međuvremenu, potrudili smo se da vam kroz nekoliko primera pokažemo šta bi sve Novak mogao da uradi sa parama koje je do sada zaradio u karijeri, ne računajući sponzorske ugovore. - Da kupi 252 miliona čokoladnih bananica Po aktuelnom kursu NBS-a, Nole bi mogao da kupi čak 252.300.000 čokoladnih bananica. Eto radosti za svakoga ko svrati u dom Đokovića, jer zna da će otići sa džepovima punih ovih fantastičnih poslastica. - Da plati sve bakljade „delija“FS Srbije je kaznio Crvenu zvezdu sa milion dinara zbog toga što su „delije“ za vreme derbija protiv Partizana koristile pirotehnička sredstva. Nole bi komotno mogao da plati naredne 2.523 kazne, tako da bi navijači Zvezde bez problema mogli da prave bakljade u sledećih 100 godina. - Da plati sve dugove KK Crvena zvezdaNe samo da bi mogao da isplati sve dugove KK Crvena zvezda, koji trenutno iznose 12,2 miliona evra, nego bi mogao i da uloži isto toliko u pojačanja. - Da mu Nataša peva svaki danNezvanično, Nataša Bekvalac uzima oko 5.000 evra po nastupu. Eto, ispada da kad bi poželeo, Noletu bi popularna pevačica mogla pevati na uvce preko 13 godina bez prestanka. A taman je izdala i novi disk. Top 5Rodžer Federer 50 miliona evra Rafael Nadal 33,6 miliona evra Pit Sampras 32,3 miliona evra Novak Đoković 24,5 Andre Agasi 23,2 * Uračunate su zarade sa ATP turnira, bez sponzora | |
| | | Tadija uvaženi član
Broj poruka : 18580 Datum upisa : 21.09.2011
| Naslov: Re: Novak Đoković Uto 20 Dec 2011 - 9:50 | |
| Otvoren restoran „Novak“ u Novom Sadu Bockali Čanak, Šerbedžija, Pajtić, Savo...
Kao što je „Alo!“ prvi najavio, najbolji teniser sveta je proteklog vikenda posle Beograda otvorio restoran „Novak“ i u Novom Sadu! Iako naš as nije prisustvovao svečanom otvaranju, članovi porodice Đoković - otac Srđan i majka Dijana - bili su pravi domaćini brojnim političarima, sportistima, glumcima, pevačima... Svakako je zvezda večeri bio glumac Rade Šerbedžija, ali su atmosferu u restoranu, uz pićence, mezence i neizbežan šampanjac, podizali političari Nenad Čanak, predsednik Lige socijaldemokrata, i Goran Pajtić, predsednik vojvođanske vlade, ali i bivši fudbalski reprezentativac Savo Milošević, koji je veče proveo u društvu kuma Igora Miklje. Nole ovog puta nije bio u mogućnosti da dođe i preseče crvenu vrpcu s obzirom na to da se trenutno nalazi u Abu Dabiju, gde će učestvovati na revijalnom turniru (pobednik nosi 250.000 dolara), koji će mu ujedno poslužiti i kao generalna proba pred put u Australiju. - Čuo sam da je bilo interesantno na otvaranju restorana u Novom Sadu. Posetiću ga posle Australije. Ovom prilikom bih želeo da poželim srećnu slavu svima onima koji slave Svetog Nikolu Čudotvorca, zaštitnika moreplovaca, ribara i brodova, dobrotvora i čuvara dece. Volite bližnjega i budite velikodušni - naveo je Đoković na „tviteru“. U novosadskom restoranu „Novak“ biće slična ponuda na meniju kao što je slučaj u Beogradu. Ovo je treći restoran koji otvara porodica Đoković, a uskoro je u planu otvaranje i još jednog, najverovatnije u Nišu | |
| | | Doktor M Član
Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010 Godina : 46 Lokacija : podmornica iza brega
| Naslov: Re: Novak Đoković Uto 20 Dec 2011 - 14:13 | |
| Novo priznanje za Đokovića Prvi teniser sveta Novak Đoković dobio je novo priznanje, pošto je ATP objavio da je vlasnik tri najveća dostignuća u 2011. godini. Prema izboru ATP-ja, tri najveća podviga su Đokovićev start sezone sa 41 uzastopnom pobedom, tri osvojene Grend slem titule i rekordnih pet trofeja iz Masters serije u jednoj sezoni. Đokovića niko nije uspeo da zaustavi u prvih pet meseci, tokom kojih je osvojio sedam ATP titula. Niz od 41 trijumfa prekinuo je Švajcarac Rodžer Federer u polufinalu Rolan Garosa. "Uzevši u obzir da sada ima više kvalitetnih tenisera, da je tenis fizički dosta zahtevniji, rekao bih da je Novakova serija impresivnija nego moja", izjavio je Džon Mekinro, koji je 1984. imao 42 pobede u nizu od početka godine. Đoković je u 2011. godini osvojio Australijan Open, Vimbldon i US Open i tako prekinuo dominaciju Rafaela Nadala i Rodžera Federera na Grend slem turnirima. Prethodno je od 23 GS finala 21 pripalo Špancu ili Švajcarcu. "Uvek imam ogromnu želju da osvojim svaki Grend slem turnir na kojem učestvujem. Igrao sam jednako dobro na svakom GS turniru tokom godine", izjavio je Novak posle finala US opena u kojem je savladao Rafaela Nadala: Srbin je prvi igrač u istoriji tenisa koji je u jednoj kalendarskoj godini osvojio čak pet titula na turnirima iz Masters serije – Indijan Vels, Majami, Madrid, Rim, Montreal. "Ovo je pisanje istorije, naravno da je osećaj poseban. Čast je i privilegija biti deo istorije sporta koji igram i volim", rekao je Đoković posle pete, rekordne titule u Montrealu. ATP je prethodno Djokovića proglasilo za igrača godine, učesnika najboljeg meča u 2011, dobio je nagradu za najveći preokret, a njegovi dueli sa Nadalom proglašeni su za najveći rivalitet u godini na izmaku. Na četvrtom mestu je Nadal, koji je sedam puta u nizu osvojio turnir u Monte Karlu i njegov šesti trofej na Rolan Garosu. Petu poziciju zauzimaju braća Bob i Majke Brajan, koji su uzeli osam titula i prestigli su Džona Mekinroa po broju sedmica provedenih na prvoj poziciji na listi. | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Novak Đoković Uto 27 Dec 2011 - 20:51 | |
| Humanitarni fond Novak za dečije osmehe Novak Đoković i njegova porodica pobrinuli se da Deda Mraz stigne i do mališana koje neće čekati paketići u domovima. Humanitarni fond Novak danas je u sali Sportskog centra "Šumice" u Beogradu podelio 1.200 novogodišnjih paketića u akciji pod nazivom "Čarobni paketići čarobnoj deci". Paketići su podeljeni klincima iz Doma za nezbrinutu decu "Zvečanska", Svratišta za decu ulice, Doma za decu ometenu u razvoju "Sremčica", Dečijeg sela, Sremske Kamenice, romskog naselja na Novom Beogradu, Prihvatilišta za decu, Izbegličkog kampa Resnik, Izbegličkog kampa Mirijevo, romskog naselja ispod Pančevačkog mosta, Udruženja osoba sa invaliditetom "Feniks" i Osnovne škole "Bora Stanković" sa Banjice. Majka Novaka Đokovića, Dijana, pozdravila je mališane u ime prvog tenisera sveta: "Novak danas nije sa nama, iz opravdanih razloga, ali sam sigurna da se raduje jednako koliko i mi svi ovde, srećni što vidimo vaše osmehe. Hvala vam što ste došli i pružili nam priliku da se družimo i smejemo zajedno. Verujemo da je iznad svega najvažnije pružiti ruku, otvoriti srce, osmehnuti se i učiniti nekom drugom nešto lepo!", rekla je ona, prenosi organizacija humanitarni Fond Novak. Nakon uvodnog govora usledio je muzičko-zabavni performans, koji je izveo Predrag Vuković Peđolino, pod nazivom - "Deda Mraz će sigurno doći". | |
| | | Vasilije Član
Broj poruka : 32259 Datum upisa : 28.10.2010 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Novak Đoković Sre 28 Dec 2011 - 5:43 | |
| Žurka>>> Šeici iz Dubaija žele Đokovića za doček Nove godine Nole na brodu sa Pamelom!
Ono što nije mogao da priredi ni Deda Mraz, pokušaće da ostvare šeici iz Dubaija. Kao krunu spektakularne žurke u novogodišnjoj noći, šeici za specijalnog gosta žele - Novaka Đokovića. Pošto-poto nastoje da ga povedu na nezaboravno krstarenje jednim od najvećim brodova - „Kraljicom Elizabetom 2“, koji je trenutno usidren u Dubaiju. Osim što bi Novak dobio nezaboravan doček, prebogati šeici su spremni da mu za tu čast isplate pozamašnu sumu, koja je ostala u domenu „poslovne tajne“. Zanimljiv je spisak putnika koji bi se u tom slučaju našli na istom mestu kao i Novak. Možda Nole baš i ne bi bio presrećan što bi morao da i tada gleda Federerovu i Nadalovu facu, koji su takođe već dobili pozivnice, ali bi ga društvo Pamele Anderson, Lindsi Lohan, Lijama Kaningema, Lamana Rukera, takođe pozvanih gostiju, i te kako prijalo... Poslednjih nekoliko godina, Abu Dabi pokušava da preuzme titulu turističke meke od Dubaija, što podrazumeva i dolazak poznatih ličnosti na važne događaje, a novogodišnje žurke to svakako jesu. One koji žele da se 31. decembra nađu u ovako odabranom društvu ništa ne sprečava... Kažu, ulaznice koštaju od 600 do 1.200 evra. Na „Kraljicu Elizabetu 2“ može da stane 1,892 putnika, dok posada broji 1.040 ljudi. Dubai je udaljen 125 kilometara od Abu Dabija, a da li će se Nole u poslednjem trenutku predomisliti i 2012. dočekati u svom omiljenom mestu za odmor, ostaje da se vidi gle čuda -počeo sam misliti svojom glavom | |
| | | bananko Član
Broj poruka : 871 Datum upisa : 24.10.2011 Lokacija : bananija
| Naslov: Re: Novak Đoković Sre 28 Dec 2011 - 8:03 | |
| hvala ti Novace sto postojis | |
| | | roberta_bg Član
Broj poruka : 23353 Datum upisa : 23.12.2011
| Naslov: Re: Novak Đoković Čet 29 Dec 2011 - 17:57 | |
| obbo ga! Svaka mu cast!! ^_^ | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Novak Đoković Pet 30 Dec 2011 - 8:52 | |
| Đoković se u Abu Dabiju družio s legendarnim fudbalerom Nole trenirao s Maradonom!
Pre početka egzibicionog turnira u Abu Dabiju, srpskog tenisera Novaka Đokovića posetio je nesvakidašnji gost. Jednom od treninga prvog tenisera sveta prisustvoao je svojevremeno najbolji fudbaler sveta, Argentinac Dijego Armando Maradona. Čast kakva se retko kome može ukazati, a nije tajna da je legendarni Dijego veliki navijač srpskog tenisera, što je u nekoliko navrata i sam isticao. Đoković je na „tviteru“ izneo utiske s novog sastanka s Maradonom. - „Božja ruka“ mnogo bolje igra tenis nego što ja igram fudbal. Argentinski as trenutno trenira klub iz Dubaija Al Vasl i još uvek i te kako zna da zabavlja svoje navijače. Novak je snimak s Maradoninim žongliranjem teniskom lopticom prokomentarisao: - Za Dijega veličina lopte nije bitna. Inače, Đoković je u četvrtak odigrao svoj prvi meč posle pauze i pobedom započeo novu sezonu. U okviru prve runde egzibicionog turnira u Abu Dabiju, Nole je savladao Francuza Gaela Monfisa (6:2, 4:6, 6:2). Duel dvojice dobrih prijatelja još iz juniorskih dana obilovao je atraktivnim potezima na obe strane. - Uživao sam na terenu, a nadam se da je i publika. Sa Gaelom je uvek zabavno igrati i on je sigurno jedan od najatraktivnijih igrača na svetu. Nemamo često priliku da igramo egzibicione mečeve i da se malo opustimo na terenu, a Abu Dabi je prava prilika za to - rekao je Novak i najavio duel s Federerom. - S Rodžerom je uvek zadovoljstvo igrati. Jedva čekam taj meč, nadam se da ćemo prikazati dobro igru i zabavu navijačima. Novak će sa Federerom igrati od 12 časova, a posle toga (14) će na teren izaći Nadal i Ferer. Ferer bolji od CongeČast da otvore četvrto izdanje „Mubadala svetski šampionat“ imali su Francuz Žo-Vilfred Conga i Španac David Ferer. Pobedu je odneo Ferer, iako je izgubio prvi set - 2:6, 7:6, 6:2. Španski teniser će se tako u polufinalu turnira „pobednik nosi sve (250.000 dolara)“ sastati sa zemljakom Rafaelom Nadalom, koji je kao i Rodžer Federer bio slobodan u prvoj rundi. | |
| | | Vasilije Član
Broj poruka : 32259 Datum upisa : 28.10.2010 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Novak Đoković Pon 2 Jan 2012 - 6:31 | |
| Đoković: Igram odlično! Uveren da je već pronašao pravu formu, najbolji teniser sveta izjavio da sa dosta samopouzdanja dočekuje početak nove sezone. Novak Đoković, koji iza sebe ima impresivnu 2011, na egzibicionom turniru u Abu Dabiju je najpre savladao Gaela Monfisa (2:1), a onda prosto "počistio" sa terena Rodžera Federera u polufinalu i Davida Ferera u finalu - istim rezultatom 6:2, 6:1. "Protiv Monfisa sam osetio da igram odlično, a posle toga je moj tenis bio još kvalitetniji i snažniji. Zapravo je neverovatno da sam ovako brzo ušao u formu", poručio je lider ATP liste. Fenomenalni srpski teniser najavio je još vrhunskih rezultata u 2012. godini. "Pošto sam u Abu Dabiju odmerio snage sa teniserima iz svetskog vrha, stekao sam mnogo samopouzdanja. Verujem da sam na dobrom putu i da je sve moguće. To znači da bih mogao da ponovim prošlogodišnje rezultate, a možda čak budem i bolji".Novak neće nastupati na turnirima do 16. januara, kada kreće u odbranu prve od tri grend slem titule, na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu. gle čuda -počeo sam misliti svojom glavom | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Novak Đoković Sub 7 Jan 2012 - 10:10 | |
| Nole: U 2012. očuvati vrh i olimpijsko zlato Najbolji teniser sveta otkrio u intervjuu za NIN koji su mu ciljevi u 2012, kako se priprema za mečeve, sa kim se druži, zašto bi voleo da se jednog dana oproba na pozorišnim daskama... Novak Đoković je 2011. imao godinu iz snova - zabeležio je čak 70 pobeda, uz svega šest poraza, stigao je i očuvao prvo mesto na ATP listi, osvojio je ukupno 10 titula, od čega tri na grend slem turnirima i pet na turnirima Masters serije, i u više anketa širom sveta izabran je za najboljeg sportistu. Iako je sa 24 godine dotakao tenisko nebo i dalje ima visoke ciljeve ispred sebe. "Cilj mi je što duže ostanem prvi na ATP listi i da osvojim što više grend slemova, ali i olimpijsko zlato. Uvek sam imao najviše ciljeve i ambicije, a 2011. sam dokazao i sebi i drugima da je sa razlogom tako", istakao je u ekskluzivnom intervjuu za NIN Đoković. Poznat po brojnim i dobrim imitacijama, Novak je otkrio da je od "malih nogu" oponašao vodeće svetske tenisere. "Imitacije su se rodile još od mojih početaka na teniskom terenu. Imao sam težnju da u tim godinama oponašam najbolje udarce vodećih svetskih tenisera poput Pita Samprasa, Štefana Edberga, Andre Agasija, Patrika Raftera, Gorana Ivaniševića,... To sam nastavio da radim i tokom karijere, samo što to danas dobija mnogo više pažnje nego na počecima", istakao je Nole. Shodno tom talentu da kod drugih ljudi primeti i "skine" nešto što ne vide svi, ne krije da bi jednog dana voleo da se okuša na pozorišnim daskama. "Oduševljen sam pozorištem. Veoma cenim glumce koji nastupaju pred punom salom, bez kamera. Mogu da vam otkrijem da imam veliku želju da nastupam jednog dana u pozorištu", rekao je najbolji srpski teniser svih vremena, dodavši da je poslednji put u pozorištu bio nedavno, u Njujorku, gde je gledao mjuzikl "Mama mia". Mnogo čita, interesuju ga psihologija, knjige koje podstiču na zdrav život, ishranu, autobiografije (trenutno čita Lauševića i Kusturicu) i ponekad filozofija. Voli i muziku - od domaće rok i dens hitove osamdesetih i devedestih i pravu narodnu, kada je neko veselje, ali i klasičnu i orijentalnu ili ambijent muziku kada se opušta. Naravno, i da gleda filmove. Đoković je otkrio i kako pred mečeve "traži" enegriju od prirode. "U zavisnosti od rasporeda prilagođavam se pripremi za meč. Uglavnom se ne krećem mnogo, čuvam energiju za ono što mi predstoji. Ako je meč uveče, imamo tradiciju da kao ekipa posetimo neki park i tamo provedemo neko vreme, udišemo svež vazduh i 'zatražimo' enegriju od prirode", dodao je Đoković, napomenuvši da na turnire putuje najmanje sa četiri osobe - glavnim i kondicionim trenerom, fizioterapeutom i menadžerom. Obelodanio je i sa kojim se sportistima druži. "Na Turu se, osim sa teniserima sa prostora bivše Jugoslavije, družim sa Nadalom, Marejom, Stepanekom, Italijanima... Iz drugih sportova u kontaktu sam sa Ibrahimovićem, Sedorfom, Kakom, Mekilrojem, Teodosićem...", rekao je srpski as i ponovio da navija za Zvezdu i Milan. Novak ističe da na Internetu provodi dosta vremena, gde osim mailova, pretražuje snimke na Youtube kanalu, a onda čita novi i gleda vesti. Takođe, pokušava da na socijalnim mrežama bude aktivan. "Trudim se da na Twitteru i Facebooku budem što redovnije, jer znam da to mnogo znači ljudima koji me prate i podržavaju". On kaže da je već naučio da izvlači pouke iz završenih mečeva i da se odmah priprema za naredne izazove. "I psihološka snaga i stabilnost se vežbaju kao i sve ostalo. Stiče se iskustvom koje prozvodi vreme. Ništa ne može da se dobije preko noći, sve je rezultat dugogodišnjeg rada i posvećenosti sportu", dodao je Đoković, napominjući da je uvek ponosni Srbin, gde god se nalazi. "Svaki čovek ima dobre i loše osobine, vrline i mane. To je sasvim normalno i to je životna uravnoteženost. Niko nije savršen. verujem da će čovek biti srećan ako je svestan sebe i svog karaktera i ako na njemu svesno radi. Tako će lakše pronaći unutrašnji mir i slobodu", istakao je Đoković. | |
| | | Boby Član
Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 46 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Novak Đoković Čet 12 Jan 2012 - 6:26 | |
| S verom u Boga>>> Svetski broj jedan sprema se za turnir u Melburnu „Izguglao“ Svetog Savu!
S verom u boga u odbranu trofeja! Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno boravi u Melburnu, gde se sprema za start Australijen opena, koji počinje u ponedeljak. U pauzi između napornih treninga, srpski teniser je posetio pravoslavnu crkvu u Melburnu, gde je upoznao tamošnje sveštenstvo i dobio blagoslov od oca Šipovca. Zanimljivo je da je Nole crkvu Svetog Save u melburnškom predgrađu Grinzborou pronašao pretražujući „gugl“. - Srpska zajednica u Melburnu je počastvovana što je njihov šampion došao da se pomoli. Svi ćemo duhom biti uz Novaka tokom Australijen opena i maksimalno ga podržati na putu ka osvajanju još jednog pehara u Merlburn parku - izjavio je otac Šipovac. Nole je samopouzdanje iz prošle godine preneo i u 2012. i čvrsto veruje da je moguće ponoviti fenomenalne rezultate. - Uspeh iz prošle sezone daje mi za pravo da verujem da mogu da ponovim te rezultate. Zašto da ne? Imam veru u svoju igru i to je dobra osnova. Naravno, svestan sam koliko će to biti težak posao, ali znam da nije nemoguće - kazao je Novak. Đoković je čak našao vremena i da sparinguje sa mladim, talentovanim australijskim igračima i da im da pokoji savet. - Bio sam oduševljen kada mi je trener rekao da ću trenirati sa Novakom. On je prvi na svetu, snažno udara lopticu, neverovatno pokriva teren i gotovo je nemoguće da loptica prođe pored njega. Ovo je veliko iskustvo za mene i sigurno će mi njegovi saveti značiti u daljem razvoju - rekao je Maverik Bejns a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Novak Đoković Sub 14 Jan 2012 - 15:54 | |
| Đoković: Mogu opet da budem najbolji Prvi teniser sveta izjavio uoči starta Australijan Opena na kojem brani titulu, da je u životnoj formi i da će moći da ponovi fantastičnu 2011. godinu. foto: Beta/AP "Svemu prilazim optimistički i u svakoj stvari uvek vidim ono što je pozitivno. Ako sam u nečemu uspeo jednom, zašto ne bih to mogao da učinim i drugi put", rekao je Novak Đoković Osvajač tri gren slem titule prošle godine istakao je da oseća da je "na vrhuncu karijere". "Osećam da sam fizički i mentalno na samom vrhu i da mogu da budem podjedanko uspešan na svim podlogama, kao što sam to bio i u prošloj sezoni", rekao je najbolji srpski teniser. Prema oceni mnogih najbolji sportista sveta u protekloj godini naglasio je da ipak, "pored šume, vidi i drveće". "Sada sam apsolutno fokusiran na prvi naredni cilj - Australijan Open, na kojem planiram da napredujem polako i usredsređeno - korak po korak", rekao je Đoković. Prvi reket Srbije je naglasio da mu je jedan od prioritetnih ciljeva i učešće na Olimpijskim igrama u Londonu. "Imao sam privilegiju i čast da branim boje svoje zemlje na Igrama u Pekngu 2008, kada sam osvojio bronzu. To je bilo neverovatno iskustvo, koje ne može da se uporedi ni sa jednim drugim", rekao je Nole i poručio da želi još jednom da osvoji odličje za Srbiju. Prvi igrač sveta koji je prošle godine zablistao kao nijedan drugi teniser u istoriji zabeleživši seriju od 70 pobeda i samo šest poraza, uz deset titula, od kojih tri gren slema, započinje odbranu titule u Melburnu protiv Italijana Paola Lorencija. | |
| | | Boby Član
Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010 Godina : 46 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Novak Đoković Čet 19 Jan 2012 - 6:47 | |
| Đoković rukometašima i vaterpolistima: Bravo momci! MELBURN - Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković čestitao je danas srpskim rukometašima i vaterpolistima odličan start na šampionatima Evrope. "Sjajne vesti za dobro jutro! Bravo momci, odlična pobeda protiv Danaca. Uz vas sam, idemo do medalje! Ajmo svi na rukomet", napisao je Đoković na svom Fejsbuk profilu. Nedugo zatim, stigla je i poruka podrške vaterpolistima. "Dve pobede na startu šampionata Evrope. Bravo momci, vaterpolisti uvek znaju da obraduju narod. Idemo!", prokomentarisao je Đoković. Srpski rukometaši su na Šampionatu Evrope koje se održava u našoj zemlji sa dve pobede protiv Poljske i Danske obezbedili plasman u drugu fazu, dok su vaterpolisti na EP u Ajndhovenu startovali pobedama protiv Španije i Nemačke. Đoković, u četvrtak oko pet časova po našem vremenu igra meč drugog kola Australijan opena protiv Kolumbijca Santjaga Hiralda. a kada odu svi...mi ostajemo sami... | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Novak Đoković Uto 24 Jan 2012 - 20:32 | |
| Đoković: Ferer bez oscilacija Najbolji svetski teniser smatra da nijedan igrač koji je tako dugo u Top 5 ne sme da se potceni. Novak Đoković i David Ferer sastaće se u četvrtfinalu Australijan opena u sredu oko 9,30 po srednjeevropskom vremenu. Srbin i Španac do sada su 11 puta odmerili snage, a trenutno najbolji teniser sveta ostvario je pobedu više. "Ferer, kao i svi ostali igrači, a naročito oni iz vrha, izuzetni su takmičari i zaslužuju poštovanje", istakao je Đoković. Novak je u dosadašnjem delu turnira eliminisao Paola Lorencija, Santjaga Hiralda, Nikolu Maua i Lejtona Hjuita, od koga je izgubio jedini set. Ferer je bio bolji od Ruija Maćada, Rajana Svitinga, Huana Ignasija Čele i Rišara Gaskea. Namučio ga je samo Sviting, sa kojim je igrao pet setova. Ostale rivale je savladao maksimalnim rezultatom. "On je već dugo među prvih pet igrača na svetu i time dokazuje da je igrač bez oscilacija", dodao je branilac titule u Melburnu. Đoković i Ferer sreli su se samo jednom na Australijan openu, 2008. godine, takođe u četvrtfinalu. Tada je Đoković ubedljivo pobedio 6:0, 6:3, 7:5 i kasnije osvojio prvi gren slem trofej u karijeri. I dok krči put ka petoj gren slem tituli, Novak Đoković stiže da prati uspehe srpskih reprezentativaca na evropskim prvenstvima. "Čestitke sjajnim rukometašima koji su na krilima podrške publike obezbedili plasman u polufinale. Idemo do kraja momci, verujemo u vas", poručio je Novak iz Melburna preko svog "Twitter" profila i dodao: "Takođe sa srećom i vaterpolistima. Idemo po dve titule". | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Novak Đoković Sre 25 Jan 2012 - 12:41 | |
| MOSKOVSKA PATRIJARŠIJA NAGRADILA NOVAKA ĐOKOVIĆA Đoković je nagrađen po preporuci vrha Srpske pravoslavne crkve, navodi se u saopštenju. Ruski patrijarh Kiril je istakao da je Đoković primer, ne samo uspešnog sportiste, već i pravoslavnog vernika, koji se "u svom delovanju nada u volju Božju". BEOGRAD - Međunarodni fond jedinstva pravoslavnih naroda, koji od osnivanja 1995. deluje pod pokroviteljstvom Moskovske patrijaršije, dodelio je nagrade za 2012. patrijarhu Aleksandrijskom Teodoru II, predsedniku Palestine Mahmutu Abasu i "mladom srpskom sportisti, prvom reketu u svetskom tenisu" Novaku Đokoviću. Đoković je nagrađen po preporuci vrha Srpske pravoslavne crkve, navodi se u saopštenju. Ruski patrijarh Kiril je istakao da je Đoković primer, ne samo uspešnog sportiste, već i pravoslavnog vernika, koji se "u svom delovanju nada u volju Božju". Takođe, on je požrtvovan, pomaže mnoge srpske pravoslavne svetinje, među kojima i manastire na Kosovu i Metohiji, finansira dečje i omladinske humanitarne programe, naveo je ruski patrijarh. Na ceremoniji uručenja nagrade, prikazano je video-obraćanje Novaka Đokovića, koji nije mogao da prisustvuje, zbog toga što je u Australiji, gde učestvuje na Gren slem turniru. Kako je navedeno, Đoković svuda predstavlja svoju zemlju, Srbiju, a priznanje od Rusije za njega ima veliki značaj. Rusija je iskren prijatelj moje otadžbine, ona je mnogo pomagala Srbiji, izjavio je Đoković. Srpski i ruski narod mnogo toga objedinjuje, jedan od glavnih faktora u tome je pravoslavna vera. Ruska crkva je primer za ceo pravoslavni svet, u 20. veku je bila mnogo proganjana, sada doživljava procvat, dodao je Đoković koji je izrazio veliku zahvalnost zbog priznanja Međunarodnog fonda jedinstva pravoslavnih naroda. | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Novak Đoković Sre 25 Jan 2012 - 17:01 | |
| Novak: Nisam povređen! Polufinalista Australijan opena izjavio je da se u drugom setu suočio sa "iznenadnim bolom", ali da nije u pitanju ozbiljna povreda. Delovalo je loše, ali kako je igra odmicala, postalo je jasno da je hvatanje Novaka Đokovića za zadnju ložu u četvrtom gemu drugog seta bilo samo "lažna uzbuna". Štaviše, Novak je posle pobede nad Davidom Fererom sa 3:0 u setovima rekao da se oseća "veoma spremno i sveže". "Javio se iznenadni bol posle proklizavanja, ali nije reč o povredi. Nemam nikakvih fizičkih problema, osim što mi je nos malo zapušen, pa sam na momente teško disao", istakao je Đoković na konferenciji za novinare. Meč je bio težak, međutim, oporavak do petka i polufinala sa Endijem Marejom ne dolazi u pitanje. "Kada u ovoj fazi turnira igrate sa teniserom kakav je David, koji vas tera da odigrate pet do deset udaraca u poenu, vaša fizička snaga i izdržljivost nađu se na velikom ispitu", priznao je Novak. Kao element koji bi trebalo da popravi u narednom meču izdvojio je servis."Mislim da sam zaista dobro udarao lopticu sa osnovne linije. Servis je mogao da bude malo bolji, ali u principu mislim da sam odigrao odličan meč". Meč sa Marejom na programu je u petak, verovatno u 9.30 časova, a dan ranije sastaće se Nadal i Federer. | |
| | | Doktor M Član
Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010 Godina : 46 Lokacija : podmornica iza brega
| Naslov: Re: Novak Đoković Sub 28 Jan 2012 - 15:06 | |
| Obradović: Đoković pomera granice sporta Selektor Dejvis kup tima Srbije, koji se narednog meseca sastaje sa Švedskom, uveren je da će Novak odbraniti titulu na Australijan openu. Bogdan Obradović podelio je sentiment cele Srbije, istakavši da je Novak "u sjajnoj formi" i da će u finalu protiv Nadala "dati i poslednji atom snage da osvoji novi grend slem trofej". Obradović je u izjavi Tanjugu konstatovao da Đoković, bez obzira na snagu rivala, uvek pronađe kvalitet više. "Kada u polufinalu imate tako dobrog protivnika kao što je Marej, pri tom gubite 2:1 u setovima, uđete u peti set i tada uspete da pronađete dodatnu energiju, onda to znači da ste uvek korak ispred. To je odlika koja krasi samo ekstra šampione. Novak je definitivno neko ko pomera granice sporta".Selektor Srbije kaže da je zajednička odluka Dejvis kup tima da Đoković ne igra u predstojećem meču protiv Švedske, kako bi se oporavio za nastavak izuzetno teške sezone. "Dogovor je da Novak odmori, jer je naš zajednički cilj da ove godine odbrani poziciju broj 1, ali i da u Londonu osvoji olimpijsko zlato za Srbiju".Pripreme za meč sa Švedskom (10-12. februara u Nišu) počinju za desetak dana. "Svi osim Novaka su već stigli iz Australije. Pripreme počinju sledećeg ponedeljka i bez obzira na to što smo po 'renkingu' favoriti, prilazimo tom meču izuzetno ozbiljno. Znamo kakvi sve zapleti mogu da se dogode u Dejvis kupu", zaključio je Obradović. Srbiju će u odsustvu Đokovića predstavljati Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, Ilija Bozoljac i Dušan Lajović. | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Novak Đoković Ned 29 Jan 2012 - 19:14 | |
| | |
| | | Suzy Član
Broj poruka : 10455 Datum upisa : 01.08.2010 Godina : 44 Lokacija : Krusevac
| Naslov: Re: Novak Đoković Pon 30 Jan 2012 - 7:13 | |
| | |
| | | Lara Kroft Član
Broj poruka : 17606 Datum upisa : 27.01.2010
| Naslov: Re: Novak Đoković Pon 30 Jan 2012 - 14:57 | |
| ....jedan, jedini i neponovljivi Novak.... | |