nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom
ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom
ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Broj poruka : 186974 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
Naslov: Re: Novak Đoković Pon Maj 06, 2013 6:24 pm
Đoković "jedinica" Reala
Najbolji teniser sveta dobio od predsednika Reala na poklon dres sa brojem jedan.
Novak Đoković poznat je i kao veliki navijač Real Madrida.
Srpski teniser iskoristio je turnir u glavnom gradu Španije za posetu Santjago Bernabeu i utakmici koju je "kraljevski klub" igrao protiv Valjadolida u okviru Primere.
Njega je tom prilikom ugostio prvi čovek Reala Florenitino Perez. Predsednik Madriđana je najboljem teniseru sveta poklonio dres Reala sa brojem jedan.
Real je slavio sa 4:3, a na terenu su bila još dvojica srpskih internacionalaca, doduše u ekipi Valjadolida. Desnog beka igrao je Antonio Rukavina, a goste je sa klupe predvodio Miroslav Ðukić.
Ðoković će ove nedelje učestvovati na turniru Master serije u glavnom gradu Španije.
Naslov: Re: Novak Đoković Sre Maj 08, 2013 4:28 pm
Citat :
Vec danas putujem dalje, idem u Rim kako bih sto pre nastavio sa treninzima i pripremama za sledeci turnir. Dimitrov je odigrao sjajan mec i zasluzeno je odneo pobedu. Vrlo mudar prijatelj mi je jednom prilikom rekao: oni koji nemaju puno pobeda u zivotu, fokusiraju se na poraze. Voleo bih da sam imao vise vremena da se prosetam Madridom, ali bice prilike sledeceg puta jer planiram da ostanem duze
Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010 Godina : 46 Lokacija : podmornica iza brega
Naslov: Re: Novak Đoković Sub Maj 11, 2013 2:05 pm
Zoki Funder
Naslov: Re: Novak Đoković Pon Maj 13, 2013 7:26 pm
Đoković: Članak sve bolje
Najbolji teniser sveta izjavio da više nema problema sa povredom desne noge, koju je zaradio još u aprilu na meču Dejvis kupa u SAD.
Novak Đoković pripremajući se za nastup na turniru u Rimu rekao je da polako počinje da skida bandažu sa članka noge.
"Osećam se bolje. Članak me ne muči više...Već polako skidam zaštitu, jer se osećam stabilnije. Nema bolova i to je najvažnije", rekao je novinarima u Rimu srpski as, gde je prošle godine završio učešće na turniru Masters serije u finalu, porazom od Rafaela Nadala.
Srpski reprezentativac iščašio je članak igrajući u aprilu meč Dejvis kupa protiv SAD, a onda je delovalo da je pogoršao povredu u porazu od Grigora Dimitrova pre šest dana u Madridu.
Đoković će na startu turnira u Rimu, koji je osvajao 2008. i 2011. godine, biti slobodan, dok će u drugom kolu igrati sa pobednikom meča Martin Kližan (Slovenija) - Albert Montanjes (Španija).
Naslov: Re: Novak Đoković Sub Maj 18, 2013 9:40 pm
Citat :
Pomalo cudan mec za mene juce. Voleo bih da sam bolje iskoristio sanse koje sam imao ali posto nisam, Tomas je zasluzeno prosao u polufinale. Ja sam vec kod kuce, opustam se i prikupljam snagu i energiju za RG. Dobra stvar je sto cu imati dovoljno vremena da se lepo pripremim