nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom
ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom
ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Broj poruka : 186886 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
Naslov: Novak Đoković Sub Jan 02, 2010 5:51 am
First topic message reminder :
sve o našem najboljem teniseru
Autor
Poruka
Zoki Funder
Broj poruka : 186886 Datum upisa : 01.01.2010
Naslov: Re: Novak Đoković Čet Mar 14, 2013 7:34 pm
Novak ispred Kobija, Felpsa, Bolta...
Najbolji teniser sveta proglašen je za šestog najmoćnijeg sportistu u Sjedinjenim Američkim Državama u tradicionalnom izboru "Blumberg sportfolio liste".
On je smešten na šesto mesto, iza NBA zvezde Majamija Lebrona Džejmsa, golfera Tajgera Vudsa, i tandema iz NFL, Pejtona Meninga i Drua Brisa, odnosno Rodžera Federera.
Nole je iza sebe ostavio mnoge svetske sportske zvezde poput košarkaša Lejkersa Kobija Brajanta i plivača Majkla Felpsa, koji su na sedmom i osmom mestu, odnosno igrača američkog fudbala Toma Brejdija i Arona Rodžersa, koji zauzimaju devetu i desetu poziciju.
Iza njega su i slavni Dejvid Bekam, koji je na 13. mestu, najbrži čovek sveta Usein Bolt (15. mesto), kao i njegove kolege Marija Šarapova (20), Rafael Nadal (22) i Endi Marej (31).
Reč je o listi koja koja obuhvata učinak sportista na terenu na takmičenjima u SAD, njihovu pojavu, sveukupnu popularnost, statistiku, vrednosti sponzorskih ugovora, uticaj i broj navijača na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i brojne ankete u kojima se ocenjuje njihov brend, imidž i razni drugi faktori.
Đoković je napravio skok za tri mesta u odnosu na prošlu listu, kada je bio deveti po uticaju i moći u SAD
Zoki Funder
Naslov: Re: Novak Đoković Sre Mar 20, 2013 9:03 am
Zoki Funder
Naslov: Re: Novak Đoković Sre Mar 20, 2013 9:04 am
Zoki Funder
Naslov: Re: Novak Đoković Čet Mar 21, 2013 9:38 am
"Novak šou" na egzibiciji u Ki Biskejnu
Đoković, Ana Ivanović i još nekolicina tenisera u Ki Biskejnu učestvovali u humanitarnoj akciji.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković je sa Anom Ivanović i još nekoliko tenisera učetvovao na humanitarnoj egzibiciji u Klif Drajsdejl teniskom centru u Ki Biskejnu.
Pored srpskih tenisera na egzibiciji su bili i Endi Marej, Danijel Nestor, Rajan Herison, Bob i Majk Brajan, kao i bivši južnoafrički profesionalac 71-godišnji Klif Drajsdejl, koji je nedavno primljen u tenisku Kuću slavnih.
Sav prihod od četvrte po redu humanitarne egzibicije namenjen je za pomoć Teniskoj i edukativnoj fondaciji Majamija koja pomaže ekonomski i socijalno ugroženoj deci.
Novak je, zajedno sa ostalim učesnicima, iskoristio još jednom priliku da zabavi publiku, kao i dečake i devojčice koje sakupljaju loptice
Ćomi uvaženi član
Broj poruka : 27641 Datum upisa : 05.02.2013
Naslov: Re: Novak Đoković Čet Mar 21, 2013 5:38 pm
Hauard Noletu: I ja znam tenis
Najbolji svetski teniser početkom marta bio gost na utakmici Los Anđeles Lejkersa, gde je saznao zanimljiv detalj iz prošlosti jednog od najboljih košarkaša današnjice.
Novak Đoković je posle četvrte titule na turniru u Dubaiju otputovao u Sjedinjene Američke Države, gde je slobodno vreme pre Indijan Velsa iskoristio da poseti Los Anđeles Lejkerse.
Tom prilikom ćaskao je sa igračima slavnog kluba i saznao jednu zanimljivost o centru Dvajtu Hauardu, jednom od najkorpulentnijijh igrača NBA lige.
"Moraćemo jednom da izađemo na teren, imam da ti pokažem neke poteze", pohvalio se Hauard.
"Zaista?", skeptičan je bio Nole, ali je ovaj "div pod obručima" ostao samouveren:
"Da, bio sam najbolji teniser u kraju".
Zoki Funder
Naslov: Re: Novak Đoković Ned Mar 24, 2013 7:43 am
Zoki Funder
Naslov: Re: Novak Đoković Ned Mar 24, 2013 7:43 am
Zoki Funder
Naslov: Re: Novak Đoković Ned Mar 24, 2013 7:44 am
Zoki Funder
Naslov: Re: Novak Đoković Pon Mar 25, 2013 7:29 am
Tadija uvaženi član
Broj poruka : 18580 Datum upisa : 21.09.2011 Godina : 47 Lokacija : Underground
Naslov: Re: Novak Đoković Sre Apr 03, 2013 8:41 am
Andrea Bočeli veliki fan Novaka Đokovića
Jedan od najvećih tenora svih vremena, Andrea Bočeli, koji je u 12. godini izgubio vid, uz pomoć svojih asistenata i članova porodice sa oduševljenjem prati mečeve našeg Novaka Đokovića, i odlično poznaje svaki njegov pokret, potez i stil igre!
S obzirom na to da je Italijan, koji je tokom prebogate karijere prodao preko 60 miliona nosača zvuka, vremenom postao pravi fan Srbina, učinio mu je dvostruku čast pre nekoliko nedelja. Pozvao je Novaka i njegovu devojku Jelenu Ristić da budu njegovi specijalni gosti na koncertu u “Teatru tišine” u jednom italijanskom seocetu u Toskani, gde već pet godina Bočeli peva čuvene arije. Radilo se o posebnom, oproštajnom koncertu Andree od ovog mesta, koje se tokom muzičke svečanosti transformiše u ogromnu dvoranu pod otvorenim nebom. Naravno, Nole i Jelena su sedeli u prvom redu, a slavni tenor je otpevao nekoliko numera baš za dušu našeg tenisera, zahvalivši mu se na dolasku. Međutim, tu nije bio kraj druženja. Andrea je poželeo da mu Novak pravi društvo na porodičnoj večeri u svom domu, što je naš as sa zadovoljstvom prihvatio. “Pratim svaki vaš meč, posebno sam oduševljen bekhendima i vašom kretnjom po osnovnoj liniji. Sa lakoćom uspevate da stignete svaku loptu”, rekao je Bočeli, koji tenis najčešće prati sa sinovima Amosom i Mateom. Kao svaki ljubitelj tenisa, Andrea je potom komentarisao Noletove rezultate i titule, a dogovorili su se da se ponovo sretnu čim im se ukaže prilika. Pored Bočelija, Nole ima obožavaoce i među drugim slavnim muzičarima, što se videlo i na ovogodišnjem koncertu Eltona Džona u Monaku, takođe u avgustu. Britanac je tada posvetio jednu pesmu Novaku i njegovoj devojci, a posle su se družili u “bekstejdžu”. Tada im je Elton otkrio da navija za Đokovića, dok mu je Novak uzvratio da ima dosta njegovih pesama koje sluša na “ajpodu”.
Vasilije Član
Broj poruka : 32259 Datum upisa : 28.10.2010 Lokacija : Srbija
Naslov: Re: Novak Đoković Čet Apr 04, 2013 7:44 am
Đoković: Srbija ispred svega
Najbolji svetski teniser kaže da nijedan pojedinačan uspeh u karijeri ne može da se meri sa pobedama koje ostvaruje igrajući za nacionalni tim. Zimonjić: "Možemo kao 2010!".
Reprezentacija Srbije priprema se u Bojsiju za četvrtfinalni duel Dejvis kupa sa Sjedinjenim Američkim Državama.
Mečevi će se igrati od 5. do 7. aprila, a u našem timu svi su optimisti da mogu do plasmana u naredno kolo, iako će igrati bez nedovoljno spremnog Janka Tipsarevića, 10. igrača na ATP rang listi.
Srbija je 2010. godine bila pobednik Dejvis kupa, što je Novak Đoković ocenio kao najlepši trenutak karijere i nešto što bi voleo da ponovi.
"Srbija je osvojila Dejvis kup 2010. godine i to je jedno od najlepših trenutaka u mojoj karijeri. Osvojio sam Vimbldon, došao do prvog mesta na ATP listi, ali ništa ne može da se meri sa pobedama koje donosiš svojoj zemlji. Pokušaćemo da oživimo uspomene, koje smo imali u finalu protiv Francuske", rekao je Đoković na konferenciji za medije uoči duela u petak.
On je dodao da zna kakvi ga uslovi očekuju u Bojsiju i da je maksimalno motivisan da reprezentaciji donese pobedu.
"SAD su najuspešnija zemlja u Dejvis kupu, imaju dugu tradiciju u tenisu i dosta dobrih igrača. Kveri i Izner su lideri tima, a tu su i braća Brajan, najbolji dubl na svatu ikada. Veoma su jaki, izabrali su uslove i nadmorsku visinu za koje misle da može da im pomogne. Igrali smo u ovakvim uslovima, znamo šta nas očekuje. Maksimalno smo motivisani da igramo i našoj zemlji donesemo pobedu", istakao je vodeći teniser na svetskoj rang listi.
Ipak, neće sve zavisiti samo od Novaka.
"Ovde nije reč o mojim mečevima protiv Iznera i Kverija, jer ovo je timsko takmičenje. Uspeh kolektiva je prioritet, čak ako i dobijem ta dva meča, to neće biti dovoljno da prođemo, jer su nam potrebna tri poena", rekao je Đoković.
Najbolji dubl igrač naše reprezentacije Nenad Zimonjić veruje da Srbija sa iskustvom koje ima, može da ponovi uspeh iz 2010. godine.
"Verujem da sa Novakom, koji je najbolji teniser na svetu, i iskustvom koje imamo, možemo da ponovimo taj uspeh. Uostalom, zato smo ovde. Imamo dobar tim i verujem da možemo da igramo sa svima, bez obzira na protivnika i domaći ili gostujući teren", rekao je Zimonjić.
"Moramo da iskoristimo period kada Srbija ima mnogo uspešnih tenisera. Ko zna kada ćemo ponovo imati ovakvu generaciju, možda nikada", dodao je iskusni teniser.
Zimonjić je napomenuo da očekuje teške duele, posebno u subotu kada će na megdan izaći najboljem svetskom dublu, braći Majku i Bobu Brajanu.
"Braća Brajan ne prave previše grešaka, dobro pokrivaju teren, odlično se međusobno pomažu prilikom serviranja, igraju zajedno od rođenja i zato su najbolji. Oni su definitivno favoriti, ali ulazimo u meč sa verom da možemo da pobedimo. Mislim da imamo dobar tim, bez ozbira s kim ću nastupiti", objasnio je popularni Ziki.
Žreb parova ovog četvrtfinalnog duela održaće se u četvrtak u 20 sati po našem vremenu, a srpski teniseri nadaju se podršci sunarodnika koji žive u Čikagu i okolini.
gle čuda -počeo sam misliti svojom glavom
Vasilije Član
Broj poruka : 32259 Datum upisa : 28.10.2010 Lokacija : Srbija
Naslov: Re: Novak Đoković Pon Apr 08, 2013 5:30 am
Đoković: Sutra ću razmišljati o povredi
Najbolji teniser na svetu priznao da nije siguran da bi povređen nastavio meč sa Semom Kverijem da nije nastupao za Srbiju.
Kakvo herojstvo Novaka Đokovića!
Uprkos bolnom izvrtanju zgloba i pauzi od deset minuta tokom koje je bilo neizvesno da li će uopšte moći da igra u odlučujućem meču četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa, nastavio je duel sa Semom Kverijem i izvojevao veličanstvenu pobedu!
"Ne znam o čemu se još radi, uskoro ću saznati. Očekuje me povratak u Evropu i nastup na šljaci... Ne znam zaista, nikad nisam ovako uganuo zglob...", rekao je Đoković i priznao:
"Da ne igram za Srbiju i da nemam ovakav tim ne znam da li bih igrao. Nastavio sam meč, a sutra ću razmišljati o povredi", dodao je on.
Njegova povreda nije mogla da nas zadesi u lošijem momentu. Već u trećem gemu je teško odskakutao do klupe.
"Prvih pola sata je bilo baš bolno, koji god bih poen igrao sa desne noge, forhend, drugi servis... Takođe, nikad ne znate šta će se dogoditi kada igrate protiv nekoga ko je povređen, zato znam da je i Semu bilo teško", dodao je Đoković.
Ipak, još jednom je istakao značaj Dejvis kupa i odgovornosti koje nosi oblačenje majice sa državnim grbom.
"Odluka da igram Dejvis je prvenstveno moja. Raspored je takav u tenisu i možda se ostatak mog tima neće složiti sa nekim mojim odlukama, ali ja snosim odgovornost i nije mi nimalo žao. Verujem da ove pobede mogu celoj ekipi da donesu mnogo samopouzdanja i jak vetar u leđa za individualne karijere", podvukao je Novak, koji je još jednim herojstvom dao lep primer patriotizma.
gle čuda -počeo sam misliti svojom glavom
Doktor M Član
Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010 Godina : 46 Lokacija : podmornica iza brega
Upitno je samo da li će Novak Đoković stići da se oporavi za Masters u Monte Karlu, koji počinje 13. aprila i gde brani finale iz 2012. godine. Prognoze da je doveo u pitanje i učešće na Rolan Garosu nisu bile osnovane.
Razloga za zabrinutost je bilo, ali je u utorak stigla olakšavajuća vest:
Novak Đoković nije teško povredio skočni zglob desne noge u Dejvis kup meču između SAD i Srbije u Bojsiju, u nedelju uveče po našem vremenu.
Najbolji teniser sveta na svom zvaničnom portalu objavio je kratko saopštenje u kojem se kaže:
"Najbolji teniser sveta završio je jutros (utorak) sve neophodne preglede koji su pokazali da nema značajnog oštećenja ligamenata, ni kapsule zgloba, već je reč o jakom nategnuću zglobnih struktura koje osim propisane terapije zahteva i strogo mirovanje narednih dana.
"U zavisnosti od toka oporavka biće doneta odluka o Noletovom učešću na prvom narednom turniru u Monte Karlu".
Dakle, pesimistične prognoze pojedinih domaćih i stranih medija da je Đoković odlukom da nastavi meč protiv Sema Kverija ugrozio možda i nastup na Rolan Garosu krajem maja i početkom juna, nisu bile osnovane.
Nadamo se da će Đoković biti spreman do 13. aprila, kada počinje Masters u Monte Karlu, inače turnir koji tradicionalno otvara sezonu na šljaci, koja se završava upravo na Rolan Garosu.
Đoković u Monaku, gde i živi, brani finale iz prošle sezone kada ga je nadigrao Rafael Nadal.
Zoki Funder
Naslov: Re: Novak Đoković Ned Apr 14, 2013 4:37 pm
Naslov: Re: Novak Đoković Sub Apr 20, 2013 12:38 pm
Đoković: Pobeda za deku
Najbolji teniser na svetu posvetio pobedu nad Jarkom Nieminenom svom prošle godine preminulom deki Vladimiru.
Posle pobede u četvrtfinalu mastersa u Monte Karlu u dva seta nad Jarkom Nieminenom, najbolji teniser sveta Novak Ðoković rekao je da je konačno zadovoljan čitavim mečom, jer je uspeo od početka do kraja da odigra sa velikim intenzitetom.
"Bilo je sjajno. Igrao sam prilično dobro sa osnovne linije, ali i sa priličnim intenzitetom. Danas nisam osetio da me skočni zglob muči i bio sam potpuno skoncentrisan na igru", rekao je Ðoković.
On je pobedu posvetio svom deki Vladimiru, koji je preminuo prošle godine na današnji dan u trenutku kada se Ðoković spremao da počne meč na turniru u Monte Karlu.
"Ovo je dan mog deke. Pobeda je bila za njega. Zauvek će biti u mom srcu", poručio je Ðoković na svom Twitter nalogu".
Govoreći o četvrtfinalnom meču, prvi igrač sveta je istakao da je zadovoljan zbog toga što je kako je vreme prolazilo podizao intenzitet igre, ali smatra da mu servis i dalje nije na vrhunskom nivou.
Za ulazak u finale Ðoković će u subotu od 15.00 časova igrati protiv Italijana Fabija Fonjinija.
"Moram da se spremim za duge poene. Fabio je igrač koji je ovde pobedio vrhunske tenisere i koji se na terenu oseća dobro. Osim toga, neće imati šta da izgubi i biće veoma motivisan da odigra dobro pred italijanskim navijačima, kojih u Monte Karlu ima baš mnogo", rekao je Ðoković.
Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Jebo bi, ali ti se ne da!
Kralj Član
Broj poruka : 4704 Datum upisa : 16.10.2011 Godina : 49 Lokacija : relacija PG-BGD
Naslov: Re: Novak Đoković Sub Apr 20, 2013 6:33 pm
Kaže otac sinu koji visi na internetu: Sine, postoji normalan svijet napolju koji nema veze sa internetom.. Kaže sin: Nemoj zezat...daj link...
Kralj Član
Broj poruka : 4704 Datum upisa : 16.10.2011 Godina : 49 Lokacija : relacija PG-BGD
Naslov: Re: Novak Đoković Sub Apr 20, 2013 6:34 pm
Kaže otac sinu koji visi na internetu: Sine, postoji normalan svijet napolju koji nema veze sa internetom.. Kaže sin: Nemoj zezat...daj link...
Kralj Član
Naslov: Re: Novak Đoković Sub Apr 20, 2013 6:34 pm
Kralj Član
Naslov: Re: Novak Đoković Sub Apr 20, 2013 6:35 pm
Kralj Član
Naslov: Re: Novak Đoković Sub Apr 20, 2013 6:35 pm
Kralj Član
Naslov: Re: Novak Đoković Sub Apr 20, 2013 6:37 pm
Kralj Član
Naslov: Re: Novak Đoković Sub Apr 20, 2013 6:39 pm
Dylan Član
Broj poruka : 7287 Datum upisa : 02.12.2010 Godina : 44 Lokacija : Srbija
Naslov: Re: Novak Đoković Ned Apr 21, 2013 6:58 pm
Duuugo sam sanjao o ovom turniru i najzad sam ga osvojio! Jos mi je sladje sto sam dosetao sa peharom kuci... ne moram da cekam da mi ga posalju :)
Zoki Funder
Naslov: Re: Novak Đoković Pet Apr 26, 2013 9:54 am