Novembar 2024 | Pon | Uto | Sre | Čet | Pet | Sub | Ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Kalendar |
|
Add This |
|
|
| Zvezda | |
|
+26Сергей Quentin barakuda70 dragan jankulovski Ćomi Goki Lostinthegardenofeden Jovan Vitez Delija Krsta djadja Conan Vladimir Veliki Kralj moni91 Tadija bananko Dylan Vasilije promaja Katy Zoki Doktor M Boby tiksa123 30 posters | |
Autor | Poruka |
---|
tiksa123 Član
Broj poruka : 40 Datum upisa : 26.09.2011
| Naslov: Zvezda Pet Sep 30, 2011 4:57 pm | |
| First topic message reminder :
FK Zvezda , neznam bas puno o njemu osim da je prije igrao za njih jako dobro danasnji trener zuti ili Robert Prosinecki te kolko sam citao kad je dosao u Zvezdu da su ga jako ljepo docekali. Bas me zanima kako vodi klub posto ne pratim tu ligu isto kao ni Hr ligu, kako zvzda sad stoji u Ligi? | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Doktor M Član
Broj poruka : 79536 Datum upisa : 16.03.2010
| Naslov: Re: Zvezda Uto Dec 31, 2013 4:03 pm | |
| Džajić: Na proleće kreće Zvezdina mašinerija Autor: MONDO Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić najavio je racionalan i praktičan prelazni rok, ali i juriš na titulu u 2014. godini. Foto: MN Press Predsedniku Crvene zvezde Draganu Džajiću laknuće kada u ponoć sat proglasi Novu, 2014. godinu. Jer, u 2013. malo šta bilo je lepog u Zvezdi, što priznaje i predsednik kluba. Ipak, zakleti optimista veruje da zvezdaše čeka mnogo lepši period. "Iza nas je svakako težak period, veoma turbulentan, izazvan brojnim problemima. A, onda kada nema pobeda i dobrih igara, to su dodatne muke za sve u Crvenoj zvezdi. Ipak, nijednog trenutka nismo prestali da se borimo ili verujemo u bolje dane", rekao je Džajić u intervjuu za "Sport" i dodao: "Iz ove kože se može izaći samo ukoliko budemo pravi i znam da nam samo titula donosi osmehe i zadovoljstvo".On je zadovoljan što je ekipa konačno dobila deo novca. "Znam da je igračima potreban mir i minimalna sigurnost, ali sam im uvek otvoreno pričao da nismo u situaciji redovno da ispunjavamo ugovorne obaveze. I sada sam im rekao: čim u kasi bude novca, uplatićemo vam, što se eto u petak i dogodilo. Dakle, nema laži, nema prevare".Ipak, to nije garant da se u toku zime neće pojaviti još neki fudbaler sa zahtevom za raskid ugovora. "Rekao sam i ponoviću igračima to 10. januara na prozivci da svi koji sebe ne vide u Crvenoj zvezdi, a hoće da tokom drugog dela sezone eventualno tuže klub, mogu odmah da dobiju papire. Nećemo nikoga da molimo, a prvi sam za to da se momcima obezbede uslovi, jer onda možemo da pred njih postavljamo velike zahteve", rekao je i dodao: "Verujem da su svi spremni na kompromis".Džajić kaže da je bitno da u klubu ostanu oni koji vole Zvezdu i žele da igraju za nju, da je važno da od prvog dana priprema atmosfera bude "udarnička". "Meni je najbitnije da od prvog radnog dana atmosfera bude dobra i da ekipa radi punom parom".On nema dilemu da li je titula u ovom trenutku prioritet ili ne... "Osvajanje prvenstva bio bi veliki zamajac za klub i pun rezultatski pogodak. Onda je sve drugačije i možeš da se nadaš nekoj zaradi eventualnim plasmanom u Ligu šampiona., do koje je put olakšan novim sistemom kvalifikacija. Grčimo se i živimo s problemima, ali moj stav je svima poznat: moramo da zadržimo najbolje igrače, makar se finansijski grčili još neko vreme".O prelaznom roku... "Bićemo racionalni i praktični", rekao je Džajić i istakao da je Aleksandar Luković igrač u fokusu pažnje kluba. "Realno smo procenili situaciju, a šanse svakako postoje i nemam dilemu da nam je angažman sa Lukovićem prioritet prelaznog roka. Nadam se dobrim vestima".Sa Lukovićem ili bez njega, Džajić najavljuje "Zvezdino proleće". "Zvezda ima svoju tradicijum a ti je da na proleće uvek kreće naša mašinerija. Verujem da ćemo uspeti i zato ćemo se svakako pojačati, da bi kraj trke u maju bio lep i uspešan za nas", poručio je Džajić navijačima. | |
| | | Zoki Funder
Broj poruka : 186886 Datum upisa : 01.01.2010
| Naslov: Re: Zvezda Čet Jan 02, 2014 7:49 pm | |
| "Ninkov bi se sutra vratio u Zvezdu" Autor: MONDO Miloš Ninković održava kontakt sa bivšim desnim bekom crveno-belih, koji mu je otkrio da bi rado ponovo živeo u Beogradu i igrao za Zvezdu. Foto: MN Press Posle burnog kraja prvog dela sezone i smene sportskog direktora, situacija u Crvenoj zvezdi je oko Nove godine postala tiša. Igrači su na odmoru i do početka zimskih priprema "pune baterije" za nastavak sezone. Miloš Ninković, jedan od njihovih predvodnika, proglašen je za igrača godine u izboru navijača. U intervjuu za sajt simpatizera kluba Red star Belgrade priznao je da, uprkos teškoj situaciji u klubu, uživa u pažnji koju mu pristalice Zvezde pružaju na svakom koraku. " Igrao sam i u Dinamu, devet godina, družio sam se i sa Ševčenkom, koji je bio deset puta veća zvezda nego što sam ja ovde, igrački šta je sve osvojio, fudbalsko ime... Ali, on nije pola doživeo tamo ovoga što sam ja ovde za ovih šest meseci. I ovog stvarno nema nigde", rekao je on i objasnio: "Ne znam kako je u Argentini i Brazilu, Turskoj, Grčkoj, ali mi se čini da ovog ima samo ovde. Samo u Zvezdi. Siguran sam, samo kad bi se malo u klubu situacija popravila, kad bismo uzeli titulu, to bi bila prekretnica da krene sve bolje". Kada kaže reč "bolje" podrazumeva da bi tim postajao jači i da bi se neki igrači vratili u klub. " Siguran sam da bi se mnogi vratili u Zvezdu. Pričao sam već sa Lunetom (Aleksandrom Lukovićem), a takođe i sa Pajom (Pavle Ninkov) i on kaže da bi se sutra vratio u Zvezdu... Kaže da mu se smučilo malo tamo u Francuskoj", objasnio je Ninković. Ninkov je Crvenu zvezdu napustio 4. juna 2011. godine i otišao u Tuluz za 1,7 miliona evra. Još nastupa za taj klub. Da li bi Ninković mogao da utiče i na dolazak stranaca u klub? Prema njegovom mišljenju - teško. Bar dok je situacija u Ljutice Bogdana teška kao sada. To je objasnio kroz odgovor na pitanje o eventualnom angažovanju Brazilca Betaa. " Znate kako, teško je dovesti igrača. Hajde da je neko ko voli Zvezdu, da je zaradio i da želi da se vrati, pomogne... E, sad, stranac, trebalo bi da mu kažem da dođe, a nema tri meseca plate. Rekao bi: ' Alo, šta je ovo?'. Ne znam, možda i bude sve dobro, ali ja to ne mogu da garantujem. Više se uzdam u momke koji su tu, kao što je Lune. Čuo sam se sa njim, on želi da se vrati i sada je sve na dogovoru klubova", rekao je Ninković u novogodišnjem intervjuu. Podsetimo da je Aleksandar Luković u razgovoru za MONDO potvrdio da postoji mogućnost da ponovo igra za Zvezdu, ali i objasnio da se za to pita njegov klub - Zenit. | |
| | | Сергей Član
Broj poruka : 4212 Datum upisa : 26.11.2013
| Naslov: Re: Zvezda Uto Jan 14, 2014 8:42 am | |
| ZVEZDA: Kasalica ide, otpao Miladinović Autor: Jovan Terzić Jedan od standardnijih prvotimaca u poslednjih godinu i po, dobio dozvolu za odlazak u inostranstvo. Ponuđeni Tijago i Vasilić. Foto: crvenazvezdafk.com Upravni odbor Crvene zvezde u ponedeljak uveče je odlučio da napadaču Filipu Kasalici da "zeleno svetlo" da u aktuelnom prelaznom roku ode sa "Marakane"! Uslov je da dobije dobru inostranu ponudu, koja bi zadovoljila i njegove i kriterijume kluba. SISTEMATIZACIJAU Zvezdi narednih dana sledi sistematizacija radnih mesta i revizija ugovora sa igračima koji su u drugom planu, pošto je cilj da broj prvotimaca bude sveden na 25. Kasalica je doveden krajem 2011. godine iz užičke Slobode, zajedno sa Nikolom Maksimovićem, od letos članom Torina. Međutim, brzonogi fudbaler nije se u dovoljnoj meri nametnuo golovima, pa je rukovodstvo rešilo da mu ne pravi probleme u pronalaženju nove sredine. Prema nezvaničnim informacijama, za Kasalicu je najveće interesovanje pokazala Mordovija iz Saranska, koja ubedljivo vodi na tabeli druge ruske lige.Novinarima je rečeno da je Zvezdi ponuđen tandem Slobode Tijago Galvao (napadač) - Jovica Vasilić (desni bek), kao i da se u pozitivnom smeru odvijaju pregovori o povratku štopera Ognjena Vranješa. U utorak, ili najkasnije u sredu, znaće se kakva je sudbina Aleksandra Lukovića, koji se u ponedeljak javio na "prozivku" treneru Zenita Lućanu Spaletiju. Povezane vesti O iskusnom Bojanu Miladinoviću na sednici UO nije ni raspravljano, iako je pre nekoliko dana objavljeno da će po drugi put u karijeri obući crveno-beli dres. Naime, dogovor sa Miladinovićem postigao je predsednik Dragan Džajić, ali potpredsednici Ivica Tončev i Slaviša Kokeza smatraju da su klubu dostupna kvalitetnija rešenja od tridesetjednogodišnjeg povratnika iz Uzbekistana.Samim tim u upravi nije bilo saglasnosti, koja je neophodna za dovođenje svakog igrača. | |
| | | Сергей Član
Broj poruka : 4212 Datum upisa : 26.11.2013
| Naslov: Re: Zvezda Uto Jan 14, 2014 8:43 am | |
| Vranješ u utorak potpisuje za Zvezdu Autor: MONDO Bivši prvotimac Crvene zvezde vraća se na "Marakanu" i potpisuje jednogodišnji ugovor kao slobodan igrač. Foto: MN Press Nije slučajno Upravni odbor u ponedeljak uveče stavio po strani već dogovoreni dolazak Bojana Miladinovića. Crvena zvezda je u međuvremenu, po mišljenju dela uprave, završila bolji posao: prema saznanjima MONDA, iz izvora bliskih povremenom reprezentativcu Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ (24) će se vratiti u crveno-belo "jato" i to na godinu dana. Nije zanemarljiva ni činjenica da će Vranješ doći bez plaćanja obeštećenja, s obzirom na to da je nedavno raskinuo ugovor sa Alanijom iz Vladikavkaza. Pošto na "Marakani" nije dobio pravu šansu, on je tokom sezone 2009/10 bio pozajmljivan kruševačkom Napretku i moldavskom Šerifu, da bi januara 2011. postao član ruskog prvoligaša Krasnodara. Ponikao je u banjalučkom Borcu. | |
| | | Boby Član
Broj poruka : 45020 Datum upisa : 24.03.2010
| Naslov: Re: Zvezda Sre Jan 15, 2014 6:24 am | |
| Darko Zorić potvrdio: Pregovaram sa Zvezdom! Autor: Nikola Janković Ofanzivni vezista Čelika iz Nikšića, Darko Zorić (20), potvrdio nam je da bi "uskoro mogao da bude završen njegov transfer u Crvenu zvezdu". Foto: Privatna arhiva Darka Zorića Ova informacija do MONDA je stigla u utorak, iz Nikšića, ne iz Beograda: "Mladi reprezentativac Crne Gore Darko Zorić blizu je prelaska u Crvenu zvezdu".Proverili smo je na istom mestu, u Nikšiću. Ofanzivni vezista Čelika, trenutno drugoplasiranog tima u šampionatu Crne Gore, rekao nam je da... "Sve što u ovom trenutku mogu da vam kažem je da interesovanje postoji. Koliko znam, moglo bi da se dogodi da sve bude gotovo u narednih nekoliko dana, ali nije sve do mene", rekao je Zorić (20). Foto: Privatna arhiva Darka Zorića Njega "bije" pozitivan glas u fudbalskoj Crnoj Gori, ne samo da je mladi reprezentativac, već je i dobijao nagrade od Saveza na čijem je čelu Dejan Savićević, a u protekloj polusezoni postigao je čak sedam pogodaka za Čelik sa pozicije ofanzivnog veziste. Atipično je visok za kreatora igre, ima 189 centimetara i služi se levom nogom, a navodno je interesantan i skautima Borusije Menhengladbah, koji su ga 15. oktobra prošle godine gledali u utakmici u kojoj su mladi "sokolovi" igrali protiv Nemačke. Završeno je 1:1, a Zorić je bio asistent. On je, prema rečima naših kolega sportskih novinara iz Crne Gore, jedan od najzaslužnijih za to što se "Metalurg" iz Nikšića, posle 17 rundi šampionata, nalazi na dva boda iza lidera Sutjeske (34, 32), a pet ispred Lovćena (27). U klub je došao leta 2011. iz redova gradskog rivala, Sutjeske. | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Zvezda Čet Jan 23, 2014 4:57 pm | |
| Zvezdina "sedmica", Kasalica isključen! Autor: MONDO Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su pobedili slovenačkog drugoligaša u prvoj pripremnoj utakmici od dolaska u Portorož. Foto: MN Press Prva utakmica u Sloveniji - sedmica! Crvena zvezda - Ankaran 7:0 (1:0), u prvoj pripremnoj utakmici ekipe Slaviše Stojanovića od dolaska u Sloveniju.Trener crveno-belih "oznojao" je dvadesetoricu igrača, odnosno izvršio svih devet izmena, a u goleadi u nastavku utakmice dogodilo se i isključenje Filipa Kasalice, koji je opštro prigovorio sudiji smatrajući da je bio faul, iako nije dosuđen. Crvena zvezda je počela utakmicu u sastavu: Vesić - Petković, Lazić, Martinović, Nenadić - Jokić, Kovačević, Savićević - Milunović, Lazović - Mihajlović, a završila meč u postavi: Rajković - Petković, Krneta, Lazić, Mijailović - Gogić, Milijaš, Ninković, Pečnik - (Kasalica), Dauda. Golove su postigli Milunović (18), Mihajlović (48), Pečnik (61), Ninković (67), Petković (78), Dauda (81) i Milijaš (87).Ostanite uz MONDO, u toku dana "okačićemo" i video izveštaj agencije Sportnetwork. U prvoj utakmici ovog januara, u Beogradu, Zvezda je na "Marakani" izgubila od srpskog drugoligaša, Sloge iz Petrovca na Mlavi, rezultatom 0:1. | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Zvezda Pet Feb 28, 2014 7:08 pm | |
| Novi profesionalci na "Marakani" - njih 16!
Autor: MONDO
Crvena zvezda potpisala profesionalne ugovore sa čak 16 fudbalera iz svog omladinskog pogona, a biće ih još.
Foto: FK Crvena zvezda Fudbalski klub Crvena zvezda od utorka je brojniji za 16 profesionalnih igrača, a uskoro će ih biti još.
Na "Marakani" su rešili da obavežu najbolje fudbalere iz svoje Omladinske škole na tri godine, pa su sa njima potpisali profesionalne ugovore.
Iz generacije 1996. godište na vernost Crvenoj zvezdi obavezali su se: Žerađanin Željko, Brajović Miloš, Manojlović Filip, Iličić Zlatko i Cvetković Nenad.
Iz "klase 1997" isto su učinili: Arsić Željko, Stupić Vladimir, Bjeličić Ognjen, Jovanović Nikola i Tošić Nemanja.
Od fudbalera rođenih 1998. godine, prve profesionalne ugovore potpisali su: Đurić Vasilije, Cvetković Stefan, Panović Milan, Romanić Lazar, Pejović Nikola i Stanković Aleksandar.
"Na ovaj način najtrofejniji srpski klub pokazao je na konkretnom primeru da svoju budućnost u mnogome želi da zasniva na sopstvenim snagama. Takođe, na ovaj način spečavaju se iznenadni odlasci pojedinih igrača iz Omladinske škole", navodi se u saopštenju crveno-belih.
Zvanična konferencija i predstavljanje svih novih igrača održaće se 6. marta | |
| | | Zoki Funder
| Naslov: Re: Zvezda Ned Mar 02, 2014 10:04 am | |
| | |
| | | Delija Član
Broj poruka : 2282 Datum upisa : 25.06.2012
| Naslov: Re: Zvezda Sub Mar 22, 2014 7:19 pm | |
| | |
| | | Zoki Funder
Broj poruka : 186886 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Zvezda Ned Apr 20, 2014 7:05 am | |
| | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 3:43 pm | |
| Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Jebo bi, ali ti se ne da! | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 3:44 pm | |
| Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Jebo bi, ali ti se ne da! | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 3:44 pm | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 3:45 pm | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 3:45 pm | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 3:46 pm | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 3:47 pm | |
| | | Delija Član
| | | Delija Član
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 3:48 pm | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 3:48 pm | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 3:49 pm | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 3:50 pm | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 3:50 pm | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 4:00 pm | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 4:00 pm | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 4:01 pm | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 4:01 pm | |
| | | Delija Član
| Naslov: Re: Zvezda Sre Apr 23, 2014 4:02 pm | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zvezda | |
| |
| | | | Zvezda | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |