Autor | Poruka |
---|
Zozon Bot

Broj poruka : 19155 Datum upisa : 21.07.2016
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Pet Jan 11, 2019 4:02 pm | |
| Legli baba i deda u krevet, a ona se meškolji. Kaže baba starom: - Deda, što si se umusio? Ja još mogu dignuti noge! A deda kaže: - Mogu i ja, al' ko će nas j***? | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Pon Apr 01, 2019 9:25 am | |
| Posle seksa, pita momak devojku:
●Pa ti reče da si nevina?!
●Pa jesam!
●A gde je krv?
●Pa anemična sam! | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Mar 15, 2020 2:12 pm | |
| • Dušo, reci mi, ova crvena kobasica, jel' sveža? • Jeste bako, juče smo dobili. • Iseci mi onda 200 grama ... • Bako, ovo nije kasapnica. Ovo je seks šop. | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Jul 05, 2020 8:02 pm | |
| Dolazi momak kod doktorice: – “Znate doktorice, stoji mi ukručen već 10 dana i nikako da se spusti. Probao sam sex do besvjesti, ručni rad, sve i svašta ali nikako da se spusti. Šta mi Vi možete dati?” Doktorica: – “Stan i hranu.” | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Jul 05, 2020 8:03 pm | |
| Tako je to počelo
Pećinski čovek pita svoju ženu: - Hoćemo da vodimo ljubav? - Ne - Zašto ne? - Nemam volje! Čovek je udari toljagom po glavi pa je opet pita: - No, hoćemo li sad da vodimo ljubav? - Ne! - Zašto ne? - Boli me glava! | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Jul 26, 2020 1:06 pm | |
| Posle dobrog seksa, volim da zapalim cigaru. Sutra pet godina od kako ne pusim. | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Jul 26, 2020 1:10 pm | |
| Leže baba i deda u krevetu i baba će:
- Vidi, ja još uvek mogu da dignem noge.
Deda:
- Mogu i ja, samo još da nađemo ko će da nas jebe. | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Avg 09, 2020 10:08 am | |
| Sjedi ljubavni par na klupici u parku i sad, frajer se nahvatao sisa, pa sad hoće da pređe i na seks.
• Draga, jel’ bi ti smetalo ako bih poželeo udomiti svog Ðokicu?
• Opet ti!! Stalno navaljuješ, a već smo 100 puta pričali da nema ništa od seksa prije braka. Zašto si dosadan? Lijepo sam ti rekla da želim ostati nevina.
• Paaa, maco, hladno je, Ðokica bi se mogao prehladiti… ‘ajde ga primi samo malo… evo samo do pola. On će biti srećan, a tebi će sve ostati čitavo.
• Ma ništa ti ja ne verujem!
• Aaaajjjdeeee evo, obećavam, samo do pola.
• Ako je do pola, onda dobro. Ali, samo do pola!!
I namjesti se cura, frajer jedva dočekao i uvali ga kol’ko je dug i širok, misleći u sebi “Pas ti mat’r, kol’ko sam te morao nagovarati…”
Radi frajer posao, djevojci se svidjelo pa kaže:
• Znaš šta, ovo je super, ‘ajde ti stavi i drugu polovinu.
A frajer će:
• A, ne! Dogovor je dogovor! | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Sub Mar 06, 2021 6:41 pm | |
| Dodje deda kod popa da mu se ispovedi i kaze: Pope, pre neki dan baba se nagnula u zamrzivac i meni doslo nesto, ja mrknem babu, jel to greh? Pop: Ne, nema tu nista gresno, to je priroda i tako treba da bude. Sutradan dodje i baba i kaze: Pope, pre neki dan ja se nagnula u zamrzivac da vidim nesto a deda navalio a meni sve onako dobro, jel to greh? Pop: Ne naravno, bio je i vas muz juce i njemu sam rekao da je to prirodno i ne treba da brinete. Baba: A da li smo i dalje dobrodosli u crkvu? Pop: Naravno... Baba: Dobro, jer u Rodic vise nismo. | |
|
 | |
Zoki Funder

Broj poruka : 174662 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 61
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Jan 16, 2022 7:50 pm | |
| Devojka baca kondom u kontejner, a baba gleda. Devojka će: -Šta bleneš, zar se ti nikad nisi jeb*la? A baba će -Jesam, al mu nikad nisam odrala kožu… | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Jan 16, 2022 7:51 pm | |
| Ozenio momak devojku i posle nekoliko dana ona pozeli da ode majci u posetu. Muz je doveze i kad je posla da udje u kucu momak joj rece:
- “Daj mi malo za rastanak.”
- “Ne dam ,nije ni mesto ni vreme.”
- “Daj mi samo da stavim “glavu”.”
Majka mlade koja je sve to posmatrala s tarase rece:
- “Ne daj, ne daj, nema on ramena.”
| |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: sexi vicevi... Uto Sep 27, 2022 8:21 pm | |
| Devojka priča u okupljenom društvu: -Kod mene ima nešto neuobičajeno, kad kinem doživim orgazam. -Da li si nešto preduzela. -Naravno, najbolje deluje kad stavim biber u nos. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: sexi vicevi... Uto Sep 27, 2022 8:22 pm | |
| Šta muškarci rade posle seksa? - Pet posto se okrene na drugu stranu i zaspi. - Pet posto zapali cigaretu. - Deset posto ode do kafane na pivo. - A osamdeset posto se obuče i ode kući | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: sexi vicevi... Uto Sep 27, 2022 8:23 pm | |
| Pričaju dva penzionera u parku:
- Stari, znaš li ti da smo i ti i ja sada ekološki jebači? - Kako to misliš!! - Pa obojica spadamo u kategoriju, bio-jebač. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: sexi vicevi... Uto Sep 27, 2022 8:23 pm | |
| U birou za zaposljavanje dolazi tip i kaze: - "Trazim posao, imam tri zene i petnaestoro dece." Sluzbenik ga gleda slegne ramenima pa kaze: - "A osim sto jebete - je l' znate sta drugo da radite?" | |
|
 | |
Zozon Bot

Bedž :   Broj poruka : 19155 Datum upisa : 21.07.2016
 | Naslov: Re: sexi vicevi... Ned Maj 14, 2023 4:27 pm | |
| Momak i devojka se požele poje*ati. I tako, odu oni do devojčine kuće i pre nego će ući u sobu devojka zastane i kaže: “Moja mlađa sestra spava na donjem delu našeg kreveta na sprat i ne želim da zna šta radimo. Pažljivo ćemo ovako, kada kažem salama, to znači udri jače,a kada kažem pršut, to znači sporije. I tako, uđu oni u sobu, popnu se na gornji krevet i počnu voditi ljubav.Prvo devojka počne uzdisati:“Salama! Salama! Salama!” Nakon toga viče: “Pršut! Pršut! Pršut!” Nakon toga opet počne, “Salama! Salama! Salama!” Naposletku, devojčina sestra poviče, Hočete li vas dvoje već jednom prestati praviti sendviče iznad mene? Celu ste me pokapali s majonezom  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Sre Maj 24, 2023 7:41 pm | |
| - Koje je najvažnije pitanje za siguran seks?
- Kad ti se vraca muž!  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Sre Maj 24, 2023 7:41 pm | |
| Kurva poslije završenog radnog dana zaustavi taxi i kaže vozaču: - "Molim, vozi me kuci". Dade adresu i zaspa. Vozač je probudi pred kućom i reče cijenu. Kurva se k'o bajagi iznenadi i reče da je zaboravila novčanik u kupleraju. - "A kako ćeš platiti?" upita taxista. Kurva zadiže suknju i reče: - "Sa ovim." Vozač na to upita: - "Imaš li, leba ti, nešto sitnije?"  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Sre Maj 24, 2023 7:42 pm | |
| Doveo otac sina kod doktora i kaže mu: "moj sin je povalio našu francusku sobaricu i dobio triper". Na to će doktor: "pa dobro poslat ćemo ga na zarazni odjel". Otac kaže: "slušajte nekad i ja znam našu sobaricu ..." Doktor će na to: "dobro onda ćemo poslati i vas na zarazni odjel" Otac kaže: "znate, ja volim i svoju ženu". Doktor problijedi i kaže: "jebote svi smo zarazeni!!!"  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Sre Maj 24, 2023 7:42 pm | |
| Kako žene kompariraju pridjev velik? - Velik, veći, taman!  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Sre Maj 24, 2023 7:43 pm | |
| Sreli se Ivica i Marica i zaljubili se na prvi pogled, te završili u krevetu. Nakon spolnog čina, Ivica tiho progovori: -Marice mogu te zvati Eva? -A zašto?, upita Marica. -Zato jer si mi prva. -Onda možeš, a ja ću tebe zvati Peugeut … -A zašto?, upita Ivica -Zato jer si mi 307-i  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Sre Maj 24, 2023 7:45 pm | |
| Idu mladi i matori bik savanom i u dolini vide krdo od desetak krava. Mladom biku pokulja voda na usta i pocne da vice:
- Ajde da strcimo do one zgodne krave sto pase na ivici i pojebemo je!
- Ne, kaze matori bik, ajde da polako sidemo dole i pojebemo ih sve!  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Sre Maj 24, 2023 7:46 pm | |
| Grupi macora dosadilo da sede kod kuce i kaze im najstariji - Ajmo napolje da nesto jebemo. - A sta to znaci da jebemo? pita najmladi macor - Ajde sa nama pa ces da vidis.
Izadu oni napolje, stoje na cosku, macki nigde, februar mesec, ladno... smrznu se oni k'o picke. Posle nekog vremena javlja se onaj najmladi:
- Ja mogu da jebem jos samo pet minuta pa onda moram kuci!  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Bracni par, koji vec vise godina nema dece, dosao je do lekara za
kojeg se prica da ima 100% uspeha u izlecenju. Lekar ih je oboje ispregledao, izvrsio sve potrebne analize i na kraju zadrzao suprugu zbog specijalnog tretmana. Nesto kasnije lekar izlazi u cekaonicu i kaze suprugu: - Nista nemojte brinuti, sve analize kazuju da ce izlecenje biti sigurno. Vasoj supruzi sam dao Hofmanove kapljice i rezultati ce se vrlo brzo videti. Na to ce suprug: - Mnogo vam hvala doktore! Ne mogu Vam reci koliko nam to mnogo znaci! - zatim ce sapatom - zakopcajte slic, viri Vam Hofman!  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Ulazi kaluderica kod igumanije i kaze: - Zamisli casna majko, ja sam isla sumom i tu naide jedan gad i siluje me. Sta da radim?
- Ne brini, kceri, samo idi i pojedi tri limuna.
- Zar ce to pomoci?
- Ne, ali ce ti bar skinuti taj osmeh s lica!  | |
|
 | |
Zozon Bot

| Naslov: Re: sexi vicevi... Sre Maj 24, 2023 7:47 pm | |
| Dosla musterija u javnu kucu za zene i pita sta imaju najjeftinije. Kazu joj idi na treci sprat, soba 372, pa biraj. Ode ona tamo, ot- vori vrata kad ono u sobi puno lepo obucenih muskaraca, svi nesto sede, citaju, diskutuju...
Vrati se ona dole i kaze:
- Da niste pogresili, u sobi 372 su sami intelektualci?
- A sta si ti ocekivala, da za te pare dobijes sofera?  | |
|
 | |
| sexi vicevi... | |
|