Maj 2023 | Pon | Uto | Sre | Čet | Pet | Sub | Ned |
---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | Kalendar |
|
Add This |
|
| | Mujo,Haso,Fata... | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Zoki Funder

Broj poruka : 174438 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 61
 | Naslov: Mujo,Haso,Fata... Sub Feb 11, 2017 9:42 am | |
| First topic message reminder :
Vozački ispit Išao Mujo polagati vozački ispit po peti put. Vraća se on kući nakon ispita, i pita ga Fata: -I kako je bilo? -Ma pusti me bolan, opet sam pao, reče Mujo. -Jebao me u krivini, jebao me u pravcu, jebao me na semaforu! -Vidiš ti to, veli Fata, mene samo jebao u garaži, a ja prošla od prve! | |
|  | |
Autor | Poruka |
---|
Zoki Funder

Broj poruka : 174438 Datum upisa : 01.01.2010
 | Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pon Feb 13, 2017 12:24 pm | |
| Došao Mujo na roditeljski sastanak. Gleda sinu ocjene (same jedinice) kad zaključi. Mujo: – “U jbt, pa Mujica će mi pasti godinu…” Profesor: – “A da se okladimo u 500 eura da neće?…” | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pon Feb 13, 2017 12:25 pm | |
| Pitali Muju: “Koja ti je omiljena boja?” Mujo odgovara: “Karirana!” “A piće?” “Može!” | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pon Feb 13, 2017 12:25 pm | |
| Mujo: “Haso, obožavam gledati kasetu s vjenčanja unazad.” Haso: “A što bolan?” Mujo: “Muzika mi vrati lovu, a Fata se vrati kući mami i tati.” | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pon Feb 13, 2017 2:26 pm | |
| Mujo i Haso leže u bolnici. Mujo: “Sestro, Haso se gađa stolicom!” Sestra: “Gađaj i ti njega.” Mujo: “Ne mogu kad je moja rijetka.” | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pon Feb 13, 2017 2:26 pm | |
| “Haso, danas sam ti spasio ženu od silovanja” – reče Mujo Haso: “Hvala ti puno, ali kako se to dogodilo?” Mujo: “Uspio sam ju nagovoriti!” | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pon Feb 13, 2017 2:27 pm | |
| “Ja sa svojom ženom nisam spavao prije vjenčanja, a ti?” – pita Mujo Hasu. “Nisam siguran. Kako joj je bilo djevojačko prezime?” – odgovori Haso. | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pon Feb 13, 2017 2:27 pm | |
| Oženili se Mujo i Fata. Prvu bračnu noć Mujo se skinuo gol pa počeo izvoditi bilderske poze. Upita Fatu: – “Jesam li kao dinamit?” Fata odgovara: – “Jesi, dragi, samo ti fitilj kratak!” | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pon Feb 13, 2017 2:42 pm | |
| Ulazi Mujo u apoteku, pa kaže: – Dajte mi, molim vas, Plivadon. – Oprostite, nemamo ništa od Plive, ali može li od Krke? – Pa dobro, dajte mi onda jedan Krkadon! | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pon Feb 13, 2017 2:42 pm | |
| Kaže Mujo Hasi: – Haso, imam H1N1! A Haso mu odgovori: – Nije to ništa, ja ti imam mp3. | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pon Feb 13, 2017 2:49 pm | |
| Uhvatio Mujo zlatnu ribicu. Kaže on njoj: “Kupi mi novi Audi!” “Hoćeš na kredit ili na lizing”, pita ribica. A Mujo će: “A hoćeš ti na ulje ili na mast?” | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pon Feb 13, 2017 2:51 pm | |
| Fata i Mujo šetaju gradom i prođu pored jedne pečenjarnice! – Oh, Mujo, kako samo fino miriše! – zavapi Fata. A Mujo će onako kavalirski: – Hoćeš da prođemo još jednom? | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Pon Feb 13, 2017 2:52 pm | |
| Kaže Mujo Hasi: – Haso, jarane, muka me spopala, imam kiselinu u želucu, vodu u koljenima i šećer u krvi!!! Haso: – Mujooo jebote, pa ti nisi čovjek, ti si limunada! | |
|  | | Zozon Bot

Bedž :   Broj poruka : 19154 Datum upisa : 21.07.2016
 | Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Uto Mar 07, 2017 7:49 pm | |
| Muji i Hasi na pecanju nestalo crva. Mujo će: - "Haso, daj odi pogledaj iza onog grma, tamo sigurno ima crva." U međuvremenu Mujo uhvatio zlatnu ribicu koja mu obeća ispuniti tri želje ako je pusti. Mujo reče: - "Prva želja - da budem jako bogat, druga - da imam najljepšu ženu na svijetu, a treća..." Mislio se i reče: - "Treća želja neka bude ono što Haso kaže, ipak mi je najbolji prijatelj". U istom trenu Haso iza grma: - "Mujo, je*alo te sto magaraca, ovdje nema crva."  | |
|  | | Zozon Bot

Bedž :   Broj poruka : 19154 Datum upisa : 21.07.2016
 | Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Uto Mar 07, 2017 7:50 pm | |
| Dođe Mujo pijan kući i odjednom se čuje ''bum''. Pita Fata: - "Mujo, šta je to palo?" - "Kaput," odgovori Mujo. - "Kako se kaput toliko čuje?" - "Bio ja u njemu!"  | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned Mar 26, 2017 8:05 am | |
| Dođe Mujo kod Hase u posjetu. Haso se izvalio na fotelji i ne da mu se ustati, pa će Hasi: "Jao Mujo, da li bi bio dobar da se popneš na kat i doneseš mi papuče." "Pa Haso, šta ti je, ja kod tebe u posjeti pa da ti papuče nosim." Ali Mujo nakon minute nagovaranja ipak posluša i ode na kat i sretne gore Fatu i njihovu kćerku od 18 godina. Kaže im Mujo: "Zdravo Fato, došao sam vas je*ati!" "Pa jesi li ti lud? Ubit će te Haso. Nećeš mene i kćerku." "Zna Haso i nema ništa protiv", kaže Mujo. "Molim?!" "Evo, sad ćeš vidjeti: Haso, jel obje?", drekne Mujo. "Obje", odgovori mu Haso. | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned Mar 26, 2017 8:05 am | |
| Dođe Mujo kući i nađe Meksikanca kako je*e Fatu. I upita ga: "Šta to radiš, ba?" "Karam ba." | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned Mar 26, 2017 8:06 am | |
| Visoki standardi Idu Mujo i Haso po New Yorku kraj visokih nebodera. Uto neka ženska skoči s nebodera točno u kontejner sa smećem te se ubije. A nao će Haso Muji: "Vidiš Mujo, što je standard. Mi bi ovo još 20 godina je*ali, a oni bacaju u smeće." | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned Mar 26, 2017 8:06 am | |
| Dođe Mujo doma i Fata mu pripremi večeru. Slijedi obiteljska klasika: televizija, svađa, krevet. Legli oni u krevet, i ne da Muji vrag mira, i okrene se na Fatu i počne je je*ati. Fata mrtva hladna raširila sve četiri i broji bijele vrane. Vidi Mujo, nešto nije u redu, ali misli, zagrijat će se ona. Fata ništa, pa ju Mujo pita: "Pa dobro, Fato, koji ti je ku*ac?" "Danas? Četvrti." | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned Mar 26, 2017 8:07 am | |
| Došla Fata iz Njemačke i kara se sa Mujom i razvaljuje ga:"Fata sve zna". Tad će Mujo: "Odakle ba znaš to sve?" "Ma gledala sam u filmovima", kaže Fata i nastave oni te Mujo odjedanput stane: "Ma pi**a ti materina, ja 20 godina gledam nogomet, a ne znam ni loptu udarit!" | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned Mar 26, 2017 8:08 am | |
| Mujo: "Jesi l‘ ti Haso kad jebo pedera?" Haso: "Jok ba, al‘ sam jebo jednog što je jebo pedera!" | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned Mar 26, 2017 8:10 am | |
| Došli Mujo i Fata u butik i obuće Fata minicu. -Pa Mujo, kako mi stoji? -Ajde, vidi ti se guzica kao kombajn. Skine Fata minicu i odoše oni kući. Kad su došli kući pita Mujo Fatu za sex, a ona kaže: -Ajde bolan, neću palit kombajn radi jednog klipa kukuruza. | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Ned Mar 26, 2017 8:10 am | |
| Donio Mujo Fati vibrator, pa ga ona proba u ruci 1... 2... 3... i ispadne joj i sve skakuće po pločicama, a Mujo će: "Drž‘ ga Fato, sve će da nas pojebe!" | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sub Apr 08, 2017 12:29 pm | |
| Stigao Mujo kamionom do carine pa ga carinik pita: – “Kakav tovar vozite?” – “Anti-bebi pilule.” – odgovara Mujo. – “A tako dakle… Carinik prilazi prikolici i zadiže ceradu, pa uzvikuje začuđeno: – “Pa ovdje se nalaze sve same trudne žene!” “Ah, izvinite!” – kaže Mujo – “Potpuno sam zaboravio, danas prevozimo reklamacije. | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sub Apr 08, 2017 12:30 pm | |
| Mladi Mujo oženio Fatu, useliše se oni u novi stan i uživaju u medenom mesecu.... I tako svake noći čuje se iz stana vriska i cika, uzdisanje i stenjanje. Nakon nekoliko dana sretne Mujo komšiju na ulazu, pa će njemu sused: - "Mujo, nemoj se ljutit', al' ne može se spavat od vas dvoje i vašeg seksanja. De, stavi joj kakvu krpu u usta da ne vrišti tol'ko." - "Ma nema problema komšija, ispričavam se, nisam znao da smo tako glasni." Došla noć, kad u jednom trenutku čuje se Mujo: - "KOMŠIJAAA, JE L' 'VAKO DOBROOO ?" - "DOBRO JE MUJO, DOBRO JE!" odgovara sused. Došla druga noć, kad opet Mujo: - "KOMŠIJAAA, JE L' VAKO DOBROOO?" Opet će ovaj: - "DOBRO JE MUJOOO !" Stigla treća noć, komšija ne odgovara. - "KOMŠIJAAA, JE L' DOBRO 'VAKOOO?". Ćuti komšija, ne čuje se. Opet će Mujo: - "KOMŠIJAAA, JE L' DOBRO 'VAKOOO?". Kad odjednom viče komšija: - "Mujo, vadi joj tu krpu iz usta,cijela zgrada misli da mene je*eš. | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Uto Maj 02, 2017 5:40 am | |
| Pita Mujo ženu: • Draga, šta da ti poklonim za Novu godinu? • Ne znam Mujo, jednostavno ne znam šta da ti kažem ... • Dobro, dajem ti još godinu dana da razmisliš! | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Uto Maj 02, 2017 5:41 am | |
| Mujo ode u apoteku i traži dve vijagre. Apotekar: • Šta će vam dve, dovoljna je jedna. Mujo: • Trebaju mi dve! • Nije potrebno uzeti dve, dovoljna je jedna. • Ali meni trebaju dve! • Pa dobro, šta će vam dve? • Dolaze mi dve devojke, imaćemo romantičnu večeru, posle ćemo se malo maziti i na kraju ćemo imati žestoki i dugi seks, tako da mi trebaju dve vijagre da ih mogu zadovoljiti. Apotekar mu proda dve vijagre. Sutradan opet Mujo dolazi u apoteku i trlja ruke. Apotekar: • Dobar dan, kako vam mogu danas pomoći? Mujo: • Dajte mi brzo melem za ruke! • Zašto, šta se dogodilo? • Ma ni jedna nije došla! | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sub Maj 13, 2017 5:50 am | |
| Dogovore se Fata i Mujo da isprobaju u seksu nešto novo. Skine se Fata i legne na krevet a Mujo se popne na ormar da skoči odozgo. Međutim, promaši krevet, padne na pod i počne da stenje. Gleda ga Fata sa kreveta pa kaže:
- Bolan Mujo, pa nije fazon da samo ti uživaš | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sub Maj 13, 2017 5:51 am | |
| Mujo dobio zadatak da pomuze kravu i ode on tako lijepo u štalu.
Uzme si stolček, stavi kantu ispod krave, sjedne i počne musti. Nije to trajalo ni minutu, kad krava s lijevom nogom sruši kantu i prolije mlijeko. Mujo sav jadan nađe neki konopac i zaveže kravi nogu tako da je ne može maknuti. Sjedne on opet i počne musti kravu. Začas se krava uzvrpoljila i s drugom, slobodnom nogom prevrnula kantu. Mujo poludi ali uspije naći konop i sveže joj i drugu nogu tako da se krava nije mogla maknuti. Sjedne on opet da završi posao. No, krava nije mogla biti mirna i počela ga treskati s repom. Odluči Mujo zavezati kravi rep ali nikako da nađe neki konopac. Sjeti se da ima remen. Stane se na stolček iza krave, uzme remen i počne vezati kravin rep za neku gredu iznad krave. U tom trenutku padaju mu hlače i istovremeno ulazi Haso.
Haso: "Jel’ bre Mujo, što to radiš?!"
Mujo (razgleda situaciju u kojoj je zatečen - raskrečena krava svezana tako da ne može mrdnuti i on bez hlača te odgovori):
"Jebem kravu. Drugo mi ne bi vjerovao." | |
|  | | Zoki Funder

| Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata... Sub Maj 13, 2017 5:51 am | |
| Popis u Bosni. Došao popisivač i kod Fate i Muje, postavi gomilu pitanja Fati, a posle i Muji i na kraju, onako prijateljski, kaže Muji: – Gospodine, moram Vam nešto reći u poverenju. Na pitanje: “Koliko puta nedeljno vodite ljubav?” vi ste odgovorili dva puta, a vaša supruga je odgovorila pet puta, pa eto samo toliko, da znate. A Mujo će: – Ma nema bolan frke, čim vratimo kredit, i ona će dvaput k’o i ja. | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Mujo,Haso,Fata...  | |
| |
|  | | | Mujo,Haso,Fata... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |