nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom
ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom
ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Znate, ono što je stvarno važno, jeste da su ljudi oko vas srećni i zdravi. Sve ostalo je poput kapi kiše na pesku.
Paul Walker
Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše.
Zoki likes this post
Autor
Poruka
biljana Moderator
Broj poruka : 100012 Datum upisa : 21.11.2020
Naslov: Re: biljana Pet Maj 20, 2022 8:20 pm
Ne može se više vratiti tren sjaja u travi, i zato ne treba žaliti za raskoši jednog cveta koji nestaje, već treba naći snage u onome što nam je ostalo!
Ako se ikada budemo morali rastati, neka to ne bude u proleće, jer teško je gledati kako se nove ljubavi rađaju, dok naša zauvek umire!
I onda, kad više ništa ne možemo vratiti, nećemo tugovati, već ćemo naći snage u ovome što nam je ostalo i živeti s tim! Svaka ljubav u sebi nosi težnju za nežnošću, a umreti u ljubavi znači živeti u njoj!
Odbaciću svoj greh, odbolovati tvoje oči! Gledaću kako odlaziš i nestaješ u seni jesenje trave, sve dalje i dalje...
Zaboravimo sve što nas je bolelo, radi nas i radi zaborava! Zaboravi da smo se voleli, da smo se smejali i... da smo krivi bili! Poći ćemo ka sutrašnjem danu, koji će doći, a u prvi sumrak zatvoriću oči i neću misliti o tebi!
Biće kasno kad se jednog dana okreneš iza sebe! Poželećeš uzeti sve pogažene i ubrati sve mirisne cvetove, ali nećeš moći, a niti ću ja više moći natrag!
Poći ćeš, glave okrenute unazad, sa suzama u očima, ali... biće ti kasno, suviše kasno... za sve!
dođoška likes this post
biljana Moderator
Naslov: Re: biljana Pet Maj 20, 2022 8:22 pm
Samoća Samoća je poput kiše, U večeri iz mora se diže, Iz ravnica pustih i dalekih stiže, Ide u nebo, gde je uvek ima.
I tek sa neba pada po gradovima.
Pada pre nego svetlost je izašla, kad ulice se okreću spram zore, I kad se tela što nisu ništa našla, Razočarano dele puna mora, I kada ljudi što od mržnje gore, U postelji jednoj moraju da noće.
Tad dolaze valovi samoće…
Rilke
biljana Moderator
Naslov: Re: biljana Pet Maj 20, 2022 8:22 pm
biljana Moderator
Naslov: Re: biljana Pet Maj 20, 2022 8:23 pm
dođoška likes this post
biljana Moderator
Naslov: Re: biljana Pet Maj 20, 2022 8:25 pm
U kavezu je bila pitoma ptica, slobodna ptica bila je u gori. Kada je došlo vreme, susretoše se, tako je hteo usud. Slobodna ptica peva: ’O draga, vinimo se u goru.’ Ptica u kavezu cvrkuće: ’Hajde da živimo zajedno u kavezu.’ Slobodna ptica reče: 'Gde je prostora za rešetkom da se rašire krila?’ ’Avaj’, vapije ptica u kavezu, ’gde ću se u oblacima odmarati bez šipke?’
Slobodna ptica kliče: ’Miljeno moje, otpevaj mi pesme dubrava.’ Ptica u kavezu veli: ’Sedi do mene da te naučim govoru mudraca.’ Šumska ptica kliče: ’Ah, ne, ne! Pesme se ne mogu nikada naučiti.’ Ptica u kavezu veli: ’Teško meni, zaobravila sam pesme dubrava.’
Njihova je ljubav žarka, puna žudnje; ali one ne mogu nikada da lete krilo uz krilo. Kroz rešetku na kavezu gledaju se.
Tagore
dođoška likes this post
biljana Moderator
Naslov: Re: biljana Pet Maj 20, 2022 8:30 pm
"Lako je biti drukčiji među istima. Teško je razlikovati se od sebe samog."
M.Antić
biljana Moderator
Naslov: Re: biljana Pet Maj 20, 2022 8:32 pm
"Srce se nema da se ima, srce se ima da ga daš svima." Antić
biljana Moderator
Naslov: Re: biljana Pet Maj 20, 2022 8:33 pm
"Najlepša poezija je trenutak kad nisi svestan pesme. I najlepši je život kad nisi svestan da živiš, nego misliš da sanjaš."
biljana Moderator
Naslov: Re: biljana Pet Maj 20, 2022 8:34 pm
"Ljudi se poštuju rečima, a vole ćutanjem." Antić
biljana Moderator
Naslov: Re: biljana Pet Maj 20, 2022 8:36 pm
"Čovek je od oružja učinio svog boga. I kad oružje pobedi, čovek će ostati poražen." Tagore
Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše.
Zoki Funder
Broj poruka : 186958 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor