nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom
ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
nije teško biti fin,registracija za 3 sec i obavezno predstavljanje!!!
posle registracije neophodno je ulogovati se ...dakle korisničko ime i lozinka i slobodno krstarite forumom
ugodan boravak želi vam Zoki sa ekipom urednika
Foto-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
"U pogrešnom društvu svejedno je šutiš li ili govoriš. Prvo se pogrešno tumači, dok se drugo pogrešno čuje."
dođoška Adminka
Broj poruka : 271066 Datum upisa : 30.03.2020
Naslov: Re: dođoška Uto Sep 03, 2024 11:33 am
dođoška Adminka
Naslov: Re: dođoška Uto Sep 03, 2024 2:50 pm
I te 1985. godine, 3. septemabar bio je utorak. Taj dan će u večnosti obeležiti saobraćanja nesreća na autoputu Beograd - Novi Sad i reči tadašnjeg trenera Partizana Nenada Bjekovića.
„Momci, poginuo je naš Dragan“.
Na današnji dan, pre 39 godina ugašen je život Dragana Mancea, a oživela je legenda. Plakala je tog dana cela Jugoslavija za igračem, golgeterom od svega 22 godine.
dođoška Adminka
Naslov: Re: dođoška Sre Sep 04, 2024 10:21 am
Ikono moje mladosti, hvala ti!!! Počivaj u miru.
biljana Moderator
Broj poruka : 91905 Datum upisa : 21.11.2020
Naslov: Re: dođoška Uto Sep 10, 2024 8:44 pm
Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše.
dođoška likes this post
Zoki Funder
Broj poruka : 186077 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 62 Lokacija : Sombor
Bedž : Broj poruka : 271066 Datum upisa : 30.03.2020
Naslov: Re: dođoška Pon Sep 23, 2024 10:03 am
"Dobrota je prezrena, odnosno obezvređena. Sve te uzvišene i neopipljive vrednosti ljudskog duha – poput hrabrosti, poštenja, vernosti, bezuslovnog prijateljstva i ljubavi – danas su ismejane i nisu popularne.Važno je samo koliko ste ljudi prevarili. Ako ste prevarili mnogo ljudi i pritom zaradili, onda ste namazani i mnogo ste pametni. Time dobijate poene i niko vas neće prezreti. Ili, ako dovoljno dugo to radite, čak i oni koji su vas prezreli u početku, pristaće na to da ste uspeli. Danas su teze zamenjene i u današnjem sistemu vrednosti dobrota se graniči sa glupošću. To je pogubno, i zato ćemo platiti danak, a tada ćemo morati da se vratimo pravim vrednostima jer su jedino one temelj ljudskog postojanja."
"Ne sanjamo svi jednako i to nikome ne smeta. A zašto svima smetamo kad smo drugačije budni?"
dođoška Adminka
Naslov: Re: dođoška Pon Sep 23, 2024 10:04 am
"Ne sanjamo svi jednako i to nikome ne smeta. A zašto svima smetamo kad smo drugačije budni?"
Zoki Funder
Priroda nije samo sve što je vidljivo oku .. ona uključuje i unutarnje slike duše.
dođoška likes this post
dođoška Adminka
Naslov: Re: dođoška Ned Okt 06, 2024 10:43 am
Dolaze snegovi Ne vredi, sve više i više mi smetaju studeni U kosu me nežno, ko sedefnu šnalicu udeni To mi treba, moj mali zaklon ispod neba Otkači šlepove Nanišani jutro i pusti tu lađu da klizi Pronašli su Ameri šifru za to "Take it easy", lutko lepa Zrela se breskva nebom cepa Spusti svetla, oduzmi gas Smešnih stvari se bojimo Misliš da neko pita za nas? Kao da ne postojimo Stavi misli u prazan hod Stresi zvezde ko dudove I polako nasuči brod Na te plišane sprudove I sanjaj Odlaze selice Lepršaju malena jedra po nebeskoj pučini Taj odlazak gusaka uvek me starijim učini Put do raja O, zar je uzvodno do kraja? Spusti svetla, oduzmi gas Smešnih stvari se bojimo Misliš da neko pita za nas? Kao da ne postojimo Stavi misli u prazan hod Stresi zvezde ko dudove I polako nasuči brod Na te plišane sprudove I sanjaj... Balašević
biljana likes this post
biljana Moderator
Naslov: Re: dođoška Pon Okt 07, 2024 12:45 pm
dođoška likes this post
biljana Moderator
Naslov: Re: dođoška Pon Okt 07, 2024 6:01 pm
dođoška likes this post
dođoška Adminka
Naslov: Re: dođoška Sre Okt 09, 2024 8:37 am
Čim sam je ugledala, pade mi na pamet film, Tri palme za dve bitange i ribicu
dođoška Adminka
Naslov: Re: dođoška Juče u 4:21 pm
Poklon od drugar'ce biljane
Zoki Funder