Autor | Poruka |
---|
Zoki Funder

Broj poruka : 177202 Datum upisa : 01.01.2010
 | Naslov: Re: o Lali i Sosi Sre 2 Sep 2020 - 16:27 | |
| | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Sre 2 Sep 2020 - 16:28 | |
| Otis'o Lala da jedared u zivotu pogleda balet. Kad odjedared Lala onako zvucno pljune. Culi to redari i Lali rekli da izadje napolje. Kada se zavrsio balet komsije pitaju Lalu ta sto su te redari izbacili napolje. Na to ce Lala - ta izbacili su me jer sam onako zvucno pljun'o kada sam video noge od balerina i setio se nogu moje Sose. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Sre 10 Feb 2021 - 20:12 | |
| Poslali Lalu na front i rekli mu: idi Lalo ti sad malo na front da jurisas na brojno nadmocnijeg neprijatelja. -Ta nemojte mene slati ja cu se o'ma pomiriti | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:07 | |
| Prodaje Lala kuću Kinezima: ●Ovo ovde je moje dvorište. ●Ovo ovde je moja kujna. ●Ovo ovde je moja soba. A u sobi Sosa i komšija vode ljubav. ●A ono tamo sam ja - kaže Lala i pokaže na komšiju. ●Pobogu, komšo, kako ti? Pa valjda sam to ja. ●Sedi i uživaj, komšo, kô da oni pa znaju naški - odgovori Lala. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:10 | |
| Rešio Lala da kupi sebi košulju, pa uđe u prodavnicu. ●Dobar dan! 'Teo bih da kupim jednu košulju. ●Koju boju želite? - pita trgovac. ●Je l' imate boje jorgovana? Prodavac mu iznese pet-šest košulja, sve u nijansama boje jorgovana. ●Koja vam se dopada? ●Ta, znate, ne paše mi nijedna od tih boja. U izlogu stoji jedna koja mi se baš sviđa. Odu oni do izloga i Lala prstom pokaže na belu košulju. ●Evo, baš ova! ●Zaboga, to nije boja jorgovana, to je bela košulja! ●Ta, ima i belog jorgovana - reče Lala. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:11 | |
| Došao Lala kod doktora, pa mu se žali: ●Imam problema sa Sosom. Ceo dan radim na njivi, a Sosa hoće da dođem s njive da se volemo. Doktor mu odgovori: ●Ponesi ti pušku na njivu, pa kad Sosa bude htela da vodite ljubav, a ti samo opali iz puške, pa nek ona dotrči. Poslušao Lala doktorov savet, ali posle dve nedelje dovodi polumrtvu Sosu doktoru. ●Doktore, pomagaj! Umire mi Sosa! ●Pa, Lalo, šta si to radio?! ●Ta, nisam ja, doktore. Stigli Italijani kod nas u lov. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:11 | |
| Primeti Lala da mu Sosa nešto boluje, sva je nevesela i namrgođena. Odvede je lekaru. Kada je lekar pregledao Sosu, zamoli je da izađe iz ordinacije, a Lalu pozove unutra. Objasni mu da Sosi ujutro, u podne i uveče treba dobar seks, pa će ubrzo biti ona stara. Izađe Lala iz ordinacije sav zamišljen. Sosa ga upitno gleda. Lala joj kaže: ●Soso, umreti nećeš, al' leka ti nema! | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:12 | |
| Slomio Lala ruku. Došao kod doktora da mu skinu gips. Doktor ga pregleda zadovoljan oporavkom. ●Je l', doktore - pita Lala - da l' ću ja sad moći, mislim posle ovoga, da radim one stvari sa Sosom, znaš, ono u krevetu? ●Ta, moći ćeš, Lalo, kako ne bi mogao, odgovori mu doktor. ●Uf, dobro je - zadovoljno će Lala - dosad nisam mogô. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:12 | |
| Sreli se Tarzan i Lala. Udari se Tarzan pesnicom u grudi i kaže: ●Tarzan! Lala kaže: ●Ta ja sam Lala. Pokaže Tarzan na svoju ženu i kaže: ●Džejn. A Lala će: ●Ovo je moja Sosa. Pokaže Tarzan na majmuna, pa kaže: ●Čita. A Lala će: ●Pa moja baš i ne čita... | |
|
 | |
Zoki Funder

Broj poruka : 177202 Datum upisa : 01.01.2010 Godina : 61
 | Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:13 | |
| Prodaje Lala krompir na pijaci. Usput doručkuje: reže hleb, slaninu, paradajz... Naiđe jedna gospođa, pa pita: ●Pošto je krompir? Lala preko zalogaja odgovori: ●Petnaest dinara - i nastavi da jede. Nešto kasnije naiđe druga gospođa i takođe pita pošto je krompir. Lala odgovara: ●Ta, rekô sam već jedared! | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:13 | |
| Krenuli Lala i Sosa u grad u kupovinu. U izlogu jednog butika Sosa ugleda lepu haljinu, pa kaže Lali: ●Lalo, hoćeš mi kupiti haljinu? A Lala će: ●Mani me, Soso, vid' kakva si - kô kombajn. Dođu oni kući i pođu na spavanje. Lala počne da pipka Sosu i veli: ●Soso, ja bih da vodimo ljubav. A Sosa će: ●Mani me, Lalo, molim te. Di da palim kombajn zbog jedne slamke. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:15 | |
| Došao Lala u Beograd. Pita prvog prolaznika: ●Izvin'te, moliću lepo, a di je Knez Mihailova? ●Pa to svaka budala zna! - odgovori prolaznik. ●Ta, zato sam vas i pitô | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:15 | |
| Gledaju Lala i Sosa TV. Kaže Sosa: ●Iju, opet seks na malom ekranu! A Lala će: ●Id' u materinu! Stavu druge naočari, zar ne vidiš da onaj bradonja jede bananu? | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:16 | |
| Došli Lala i Sosa iz grada na selo i seljak ih lepo dočekao napolju pod šljivom. Po dvorištu se šetaju pevac i kokoške, a pevac malo-malo pa skoči na kokošku. Na to će Sosa: ●Je l' te, molim vas, a je l' on to ovako svaki dan? ●Da, da - kaže seljak. Na to će Sosa: ●Čuješ li ti ovo, moj Lalo? A Lala će: ●Mogu li i ja da pitam da li on svaki dan skače na istu kokošku? ●Ne, ne, on menja - odgovori seljak. Na to će Lala: ●Čuješ li ti ovo, moja Soso? | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:22 | |
| Oženio se Lala i posle tri meseca žena mu rodi dete. Dođe mu drug u posetu, gleda on Lalu, pa će reći: ●Proveri ti, Lalo, od koliko meseci se rađaju deca. Ode Lala kod doktora da ga pita: ●Doktore, od koliko meseci se rađaju deca? Na to će doktor: ●Od devet. Misli Lala, pa opet pita: ●Doktore, a da li može žena da rodi dete od sedam meseci? ●Može, Lalo. ●A može li žena da rodi dete od pet meseci? ●Može - kaže opet doktor. Gleda Lala doktora, pa kaže: ●Doktore, samo još jedno pitanje: da li žena može da rodi dete od tri meseca? Gleda doktor Lalu, vidi on da tu nešto nije u redu, pa kaže: ●Može, Lalo, može. Samo treba da ga napravi majstor. Na to će Lala: ●E, doktore, taj sam! | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:23 | |
| Vade Sosa i Persa repu. U jednom momentu Sosa izvadi jednu poveću pa veli Persi: ●I u mog Lale je ovakav. Iznenađena Persa će: ●Zar toliko veliki? ●Ne, Perso, ovako prljav. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Udaje Lala ćerku za Crnogorca. Došao mu ovaj u kuću sa svojim ocem da prose devojku. Tata Crnogorac počne da hvali svog sina: ●Viđe đetića, kâ od brda odvaljen, viđe junaka, od malih sam ga nogu kuburi učio, taj se, vala, još ne rodi od kog bi se on uplašio, soko moj! Lali sve neprijatno, hoće i on da pohvali svoju ćerku. Vajka se on tako u sebi pa će odjednom: ●Ta, ni naša Mara nije neka šuša... Znate, ko god da je s njom spavô, još se niko od njih nije požalio. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Upregao Lala konje u kočije i sprema se da ode u susedno selo da poseti rodbinu. Sosa se sva uzvrpoljila oko njega, išla bi jadna i ona, a Lala joj ne da. ●Lalo, hajde, srećo, da idemo zajedno, šta ću ja sad celi dan sama kod kuće? - moli Sosa. ●Ma, ne dolazi u obzir, sve vreme ćeš mi samo čantrati, ženo! - iznervirano će Lala. ●Neću, Lalo, očiju mi. Eto, sešću nazad u šarage da me i ne vidiš - preklinje Sosa. Ali, koliko god da je pokušavala, ništa joj to nije vredelo. Na kraju se Lala ipak odvezao sam. Naveče, kad se već vraćao kući, uhvati ga jako nevreme na putu. Lilo je kao iz kabla, kad odjednom udari grom u zadnji deo Lalinih kola. Okrene se on zabezeknuto nazad pa će: ●A zaista me je lepo molila da i ona pođe! | |
|
 | |
Zoki Funder

| Oženio se Lala i krenuo sa Sosom na svadbeno putovanje. Stigli oni tako naveče u hotel, a Lala se uzmuvao jer ne zna kako da ispuni bračne dužnosti. Pozove on telefonom kući pa upita svog starog za savet. Na to će ga otac posavetovati: ●Znaš, sine, kad budeš sa Sosom u sobi, ti stavi ono što ti je najtvrđe tamo gde ti žena piški. Posle jedno pola sata, ponovo zvoni očev telefon: ●Tata, ovde Sosa. Kažite mi šta da radim, Lala je u velikoj nevolji. Zaglavila mu se glava u WC šolji. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:26 | |
| Lalo, veruješ li u ljubav na prvi pogled? ●Dabome, odgovori Lala. Zar misliš da bih se oženio Sosom da sam dvaput pogledao? | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:26 | |
| Poplava u Jaši Tomiću. Lala gleda, gleda, pa reši da se seli. Počne on da se pakuje, a komšija Bosanac ga upita: ●Kuda ćeš, ti Lalo? Lala ga pogleda pa kaže: ●Da se nosiš u tri lepe! Da ti kažem di ću, pa da opet dođeš za mnom! | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:27 | |
| Bio Lala na koncertu klasične muzike, a kad se vratio, Sosa ga pita: ●I, kako je bilo? ●Mnogo je lepo - odgovori Lala. ●Dobro, a koji deo ti je bio najlepši? ●Onaj na kraju, kad su delili kapute. Ja uzô tri! | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Čet 11 Feb 2021 - 10:28 | |
| Pošao Lala u grad i komšija ga zamoli da pita njegovog advokata za onu njegovu stvar. Ode Lala kod advokata i pokuca na vrata. Advokat jede za stolom i kaže: ●Ko je? ●Lala. ●Šta hoćeš? ●Poslao me vaš klijent da vas pitam za onu njegovu stvar - odgovori Lala. ●Reci mu da mu je... sve po spisku. Lala opet pokuca i upita: ●Da oni dođu 'vamo ili ćete vi otići tamo? | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Sre 24 Feb 2021 - 16:36 | |
| Subota ujutru. Ide Lala lagano šorom. Nosi leba pod miškom i malo po malo otkida parče i žvaće U susret mu dolazi Persa - Je'l mekan Lalo? - Ta' mekan kako da nije... Da nije mekan, ne bi ja ovako rano ujutro išo po leba. | |
|
 | |
Zoki Funder

| Naslov: Re: o Lali i Sosi Pon 6 Dec 2021 - 6:22 | |
| Išao Lala kući sa posla i svratio u kafanu da malo odmori i popije koju.Već je počeo da pada mrak, sprema se on da krene, kad začu na radiju upozorenje:– Poštovani slušaoci u našem kraju su se pojavili vanzemaljci, oni su mali zeleni, imaju ruke do zemlje i miroljubivi su. Ako ih sretnete samo se predstavite i oni vam neće ništa.Krenuo tako Lala kući kroz šumu kad naleti na jednog malog zelenog sa rukama do zemlje pored žbuna.– Dobro veče, ja sam Lala iz… Međutim, ovaj pobeže iza žbuna.Lala ode za njim pa opet:– Ja sam Lala… Ovaj opet pobeže.Međutim uporan je Lala i opet ide za njim.– Ja sam….– Čoveče ja sam šumar, pusti me da serem! – odgovori ovaj. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: o Lali i Sosi  | |
| |
|
 | |
| o Lali i Sosi | |
|